Dodaj do ulubionych

Agent w domu !

20.07.05, 04:10
Przed momentem byl u mnie, moj czarnoskory agent ubezpieczeniowy ! big_grin
Ostatnimi czasy, pokaleczylem w pracy troche palce i postanowilem dla
spokojnosci wykupic sobie polise wypadkowa.
Tak sie zlozylo, ze podczas wizyty, gralem w domku dosc glosno europejska
muzyke, ktora zajebiscie zaciekawila mojego goscia. Zaczal mnie o nia
wypytywac... co to za rodzaj muzyki i takie tam inne bzdety.
Odpowiedzialem mu krotko, ze to po prostu muzyka europejska,
a on do mnie: "myslalem, ze jestes Polakiem, a nie Europejczykiem !"
A ja mu na to, ze Polska lezy w sercu Europy.
Po mojej odpowiedzi, murzynek jakby troche sie zmieszal i wrocil do omawiania
oferty ubezpieczeniowej, he he he...

PS. I niech mi Ktos powie, ze Amerykancy, to madra nacja !!!

Pozdrawiam big_grin
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: Agent w domu ! 20.07.05, 04:53
      cuski napisał:

> > PS. I niech mi Ktos powie, ze Amerykancy, to madra nacja !!!

Cuski, pokaz mi z miejsca na mapie Nauru albo Tuvalu surprised
      • edytkus Re: Agent w domu ! 20.07.05, 04:56
        Chcialam zauwazyc ze mam amerykanskie obywatelstwo, moj maz i dziecko sie tu urodzili i zadne z
        nas nie jest "Amerykancem" ani, jak sugerujesz, idiota wiec prosze nie uogolniaj na przykladzie
        jednego goscia dla ktorego taki kraj jak Polska moze nawet nei istniec.
        • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:01
          Edytkus, Ty jestes naturalizowana Amerykankom, a takich nie mialem na mysli !!!
          Poza tym, pobieralas nauki w Polsce, ale to juz inna historia !!!

PS. Bez urazy !

Pozdrawiam big_grin
          • edytkus Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:04
            cuski napisał:

> Edytkus, Ty jestes naturalizowana Amerykankom, a takich nie mialem na mysli !!!

Coz a roznica, przeciez nikt mnie do obywatelstwa nie zmuszal?!

> Poza tym, pobieralas nauki w Polsce, ale to juz inna historia !!!

Taa, polskie nauki sa smiechu warte, przeciez nawet na tym forum byl watek o sciaganiu surprised Liczy sie
            dyplom a nie faktyczna wiedza sad
            • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:13
              Edytkus, co do nauki chyba mamy odmienne zdanie !

Pozdrawiam big_grin
        • anna_bis Re: Agent w domu ! 20.07.05, 11:51
          Edyta! z całym szacunkiem dla ciebie,ale przesadziłaś trochę.
          Poniosło cię ,ale z twojego punktu widzenia.
          Przecież po obu stronach "wielkiej wody" zdarzają się ludzie nie znający się na
          geografii.
          Odebrałaś post Cuskiego jakby był kierowany do Twojej rodziny.
          A to pomyłka -tak sądzęsmile)))))
          • edytkus Re: Agent w domu ! 21.07.05, 04:19
            anna_bis napisała:

> Edyta! z całym szacunkiem dla ciebie,ale przesadziłaś trochę.
            > Poniosło cię ,ale z twojego punktu widzenia.
            > Przecież po obu stronach "wielkiej wody" zdarzają się ludzie nie znający się na
            >
            > geografii.

Oczywiscie ze tak, tylko z postu Cuskiego wynika cos innego. Nienawidze uogolnien i stereotypow,
            wkurzylabym sie tez gdyby ktos napisal ze Polacy to zapuszczeni alkoholicy czy zlodzieje, albo "Polak
            jaki jest kazdy widzi."

> Odebrałaś post Cuskiego jakby był kierowany do Twojej rodziny.
            > A to pomyłka -tak sądzęsmile)))))

Masz pewnosc ze nie mam czarnoskorego meza?
      • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 04:57
        Edytkus, noo bez przesady !!!
        Ty mi wyjezdzasz z jakimis afrykanskimi wiochami i kazesz mi je zlokalizowac,
        podczas gdy ten afroamerykaniec nie potrafil skojarzyc najstarszego kontynentu
        swiata !

To nie fair !!! He he he...

Pozdrawiam big_grin
        • edytkus Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:02
          cuski napisał:

> Edytkus, noo bez przesady !!!
          > Ty mi wyjezdzasz z jakimis afrykanskimi wiochami i kazesz mi je zlokalizowac,
          > podczas gdy ten afroamerykaniec nie potrafil skojarzyc najstarszego kontynentu
          > swiata !

No super komentarz, szczeka opada surprised Po pierwsze to nie wiochy a panstwa, a po drugie z Twego
          pierwszego postu jasno wynika ze gosc nie wiedzial gdzie lezy Polska a nie Europa! Po trzecie,
          hipokryta z Ciebie, jemu zarzucasz ignorancje geograficzna a sam nie jestes lepszy!
          • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:11
            Moze i nie jestem geograficznym orlem, ale potrafie przynajmniej odroznic
            kontynent od panstwa !!!

PS. A co do hipokryty, to... zreszta nie bede tego komentowal !!!

Pozdrowienia od hipokryty dla Amerykancow, tych madrych i tych glupich !!!
          • speranzaa Re: Agent w domu ! 20.07.05, 06:51
            wow, mamy klotnie na forum!!!! goraco sie zrobilo hihihi, Cuski , nie gadaj ze
            wszyscy amerykanie to idioci, owszem sa i tacy, ale nie mozna uogolniac.
            naprawde sa inteligentni i bardzo fajni ludzie tu ( mowie o amerykanach) i nic
            ni emozna im zarzucic z glupoty. zreszta jak afroameryknie tez nie wszyscy
            maja 'rowno pod sufitem". to tak jakby ktos powiedizal ze wszyscy polacy to
            pijusy, biorac pod uwage tych meneli szwedajacych sie po chicago.

a co do poziomu nauki to oczywiscie , ze poziom jezt wyzszy w polsce tylko nie
            zawsze ucza nas przydatnych rzeczysad
            • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 12:33
              Speranzoo, dla mnie prawdziwymi, rodowitymi Amerykaninami sa Indianie, a tych
              akurat szanuje !!!
              Reszta to praktycznie zlepek kilkuset nacji, dzieki ktorym Ameryka jest dyzym,
              olbrzymim koniem, ale wedlug mnie na glinianych nogach !!!
              Moim zdaniem AMERYKA wykorzystuje inteligencje INNYCH !
              Wylapuja diamenty, czyli geniuszy innych narodowosci, dobrze oplacaja, obchodza
              sie z nimi jak z jajkiem, po to tylko, aby pchac amerykanska technike do
              przodu ! Jednak pomimo, tylu geniuszy nieamerykanskiego pochodzenia Ameryka
              jest i tak technicznie, jakies 7 lat za Japonia !

PS. Jak to dobrze, ze Ktos bije technicznie amerykanska potege na glowe !!!

Pozdrawiam big_grin
              • speranzaa Re: Agent w domu ! 21.07.05, 00:51
                Cuski, oczywiscie, ze rdzenni mieszkancy amerykanskiego ladu to Indianie i
                trzeba to szanowac, to ich ziemia. Jednak emigranci, ktorzy tu przybyli ze
                starego kontynentu a teraz ich potomkowie sa amerykanami, sa obywatelami tego
                panstwa, tworza te panstwo.
                a co do glupoty to wszedzie sa ludzie i ludziska.
    • himera24 Re: Agent w domu ! 20.07.05, 04:55
      cuski napisał:

>
      > PS. I niech mi Ktos powie, ze Amerykancy, to madra nacja !!!

Amerykancy tak, ale nie ci czarnoskorzy.

"Jeśli wierzyć dwóm amerykańskim badaczom, większość Murzynów – także w Afryce –
      znajduje się na pograniczu debilizmu."

wziete z: tygodnikforum.onet.pl/1234199,0,9271,926,artykul.html
      • tenzinn Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:07
        Sila zlego na jednego Cuski.
        Murzyn jaki jest kazdy widzi.
        • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:18
          Kurcze, z tak niewinnie zapowiadajacego sie watku, wywiazala sie tak niesmaczna
          dyskusja !!!

PS. Forum jest po to, aby wyrazac swoje opinie !!!
          Nie musimy sie przy tym obrazac na innych i caly swiat, ani tez niepotrzebnie
          denerwowac !!! Nauczmy sie szanowac zdanie innych !!! Czy to tak wiele ?!

Pozdrawiam Wszystkich !
          • tenzinn Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:24
            Relax Bro........smilesmilesmile
            • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:30
              Chyba wezme goraca kapiel w ramach relaxu !!!

Pozdrawiam big_grin
          • edytkus Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:30
            cuski napisał:

>Nauczmy sie szanowac zdanie innych !!! Czy to tak wiele ?!

No wlasnie Cuski, a nie mowilam zes hipokryta? zdaniem agenta Polska to nie Europa, uszanuj to wink))
            • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:36
              A Kto powiedzial, ze nie szanuje ?!
              Murzyn jest jaki jest, ale to nie ma nic wspolnego z wyrazanie wlasnego zdania !

PS. Hipokryta pokornie szanuje Twoje zdanie, ale swoje i tak mysli !!!

Pozdrawiam
              • edytkus Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:40
                cuski napisał:

> A Kto powiedzial, ze nie szanuje ?!

Nie szanujesz, od razu sugerujesz ze facet jest glupi a nieznajomosc geografii swiadczy li i jedynie o
                nieznajomosci geografii a nie poziomie inteligencji!

> Murzyn jest jaki jest, ale to nie ma nic wspolnego z wyrazanie wlasnego zdania
                > !

No wiec jaki jest Murzyn? Poczekaj, jeszcze bedziesz mial czarnoskorego ziecia wink))
                • cuski Re: Agent w domu ! 20.07.05, 05:42
                  Przyjme wszystko, co przyniesie mi los !!!
                  A co do murzyna, to powtorze za Tenzinnem: "Jaki murzyn jest, kazdy widzi!"

Pozdrawiam
                  • m4verick Re: Agent w domu ! 22.07.05, 23:53
                    cuski napisał:

> A co do murzyna, to powtorze za Tenzinnem: "Jaki murzyn jest, kazdy widzi!"

murzyn "TEZ" czlowiek smile
                    • tuwanski cuski ty jestes rasista 23.07.05, 00:04
                      jak ktos taki moze prowadzic forum
                      wiem ze to wytniesz
                      ale po prostu bierze nmnie obrzydzenia gdy twoje pseudo-madrosci mamprzed oczyma
                      fe...
                      • m4verick Re: cuski ty jestes rasista 23.07.05, 01:01
                        uhm.. widze ze nikt nie zrozumial moich " w w/w poscie indifferent

• tenzinn Re: cuski ty jestes rasista 23.07.05, 01:03
                          Ale o co chodzi??
                          Ja z pracy wrocilem i nic nie wiemsmile.
                          • m4verick Re: cuski ty jestes rasista 23.07.05, 01:05
                            ano chodzi, ze uznali Cuskiego za rasiste indifferent
                            ale ja tak w ramach przypomniania, bo znowu pasuje do tematu zacytuje cos co
                            juz cytowalem smile
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=25799252&a=25955757
                            • tenzinn Re: cuski ty jestes rasista 23.07.05, 01:11
                              Od paru ladnych miesiecy pracuje na murzynowie i jak widze co sie tam dzieje to
                              mi rece opadaja.
                              Czy tez jestem rasista??
                              • m4verick Re: cuski ty jestes rasista 23.07.05, 01:12
                                ja tam nic do murzynow nie mam.. sik!
                                ale asfalt ma swoje miejsce na ulicy smile
                              • cuski Tenzinn, patrz tutaj !!! 25.07.05, 01:56
                                Tenzinn, uwazaj co mowisz, he he he... bo zostaniesz tak jak ja nazwany
                                rasista !
                                Patrz tutaj !!!
                                Jak myslisz, kto to moze byc ?!
                                Pan Padalec, czy admin znanengo nam forum ?!

PS. Pamietam, co mi powiedziales na gadulcu, wiec leje na to wszystko cieplym
                                moczem. Chlopaki nie wiedza jak rozkrecic swoje forum, wiec jak tonacy, brzytwy
                                sie chwytaja !!!

Pozdrawiam big_grin
                                • smiechy.w.ciemnosci Re: Tenzinn, patrz tutaj !!! 27.07.05, 20:37
                                  Cuski, przynajmniej admin "znanego Ci forum" nie pozdrawia wszystkich w kazdym
                                  swoim poscie (od czego mdlo sie robi), nie konczy prawie kazdego swojego
                                  postu "he he he" i raczej nie rzuca tylko hasel zamiast napisac czegos
                                  tresciwego. Ilosc czy jakosc? Nie spodziewam sie odpowiedzi od Ciebie, bo z
                                  Toba w ogole nie mozna dyskutowac. Albo zignorujesz, albo napiszesz, ze masz
                                  inne zdanie, ktorego nie bedziesz ujawnial, albo wklikasz "he he he".
                                  takie moje przemyslenia po lekturze Chicago.
                                  • edytkus Re: Tenzinn, patrz tutaj !!! 27.07.05, 22:25
                                    smiechy.w.ciemnosci napisała:

> Cuski, przynajmniej admin "znanego Ci forum" nie pozdrawia wszystkich w kazdym
                                    >
                                    > swoim poscie (od czego mdlo sie robi), nie konczy prawie kazdego swojego
                                    > postu "he he he"

He he mi nie przeszkadza, jednak przyznam ze pozdrowienia sa uciazliwe przy odpowiedziach z
                                    cytatami. Cuski, moze wpisz je w sygnaturke? wink

Skoro watek i tak zmienil tor to mam jeszcze jedna sugestie. Cuski, na przynajmniej dwoch forach
                                    gazetwoych (Zobaczcie i Galeria potraw) mozna wklejac zdjecia, moze bys sie upomnial u tych wyzej
                                    zeby i nam pozwolili?
                                    • cuski Edytkus ... ! 28.07.05, 02:14
                                      Edytkus, dzieki za sugestie !
                                      Chyba zrobie, tak jak mi zalecilas !

PS. A co do zdjec, to zobacze, co da sie zrobic !

Pozdrawiam big_grin
                                  • cuski Smiechy ... ! 28.07.05, 02:09
                                    Smiechy, zarowno Ty, jak i ja zyjemy w demokratycznym kraju !
                                    Jezeli nie podoba Ci sie forum Chicago, to po prostu tutaj nie zagladaj !
                                    Znane mi i Tobie forum nalezace do wielonickowego admina nie ciekawi mnie,
                                    wiec tam wogole nie pisze ! Moze i Ty powinnas zrobic to samo,
                                    tzn. nie zagladac w nieciekawe miejsca !

Bez mdlacych pozdrowien !
                                    • smiechy.w.ciemnosci Re: Smiechy ... ! 28.07.05, 17:03
                                      Jak mnie cos interesuje to tam sie wpisuje no i dzieki tej demokracji moge tez
                                      napisac, co mysle o niektorych wypowiedziach adminasmile))

• cuski Re: Smiechy ... ! 29.07.05, 02:44
                                        Smiechy, pisz co chcesz ! Kazdy post przepuszcze, pod warunkiem,
                                        ze nie bedzie zaczepka, ani wulgarny !

PS. Ide na piwo z kumplem, a Wy mi tu grzecznie prowadzic dyskusje, he he he...
                                        I nie wdawac sie w zadne prowokacje, he he he...
                      • cuski Ciekawe kiedy Ci sie znudzi trolowanie ?! 23.07.05, 01:39
                        Ciekawe kiedy Ci sie znudzi trolowanie ?!
                        Taki stary, a taki...

PS. Polemika z glupota nie ma sensu !
                        I kolejny BAN dla Ciebie stary wiarusie z wymierajacego forum !

Pozdrawiam bez odbioru !
    • polonuska1 Re: Agent w domu ! 10.08.05, 20:00
      Cuski napisal: "I niech mi Ktos powie, ze Amerykancy, to madra nacja !!!"

Do mojej firmy ostatnio przyszedl list z Ameryki, zaadresowany Warsaw, Russia wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka