porzadna3 27.07.05, 04:40 Drogie panie z tego forum: "Czy lubicie nosic dlugie sukienki ?" Ja uwielbiam !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Sukienki 27.07.05, 05:24 porzadna3 napisała: > Drogie panie z tego forum: "Czy lubicie nosic dlugie sukienki ?" > > Ja uwielbiam !!! ja w sumie preferuje krotrze, znaczy takie do kolana badz lekko za. krociutkie krociutkie zakladam tylko gdy jestem z chlopakiem (w razie zamieszek z powodu moich boskich nog mam bodyguard'a ) ). dlugich nie bardzo lubie bo czuje sie jak panna z oazy. Odpowiedz Link
edytkus Re: Sukienki 27.07.05, 06:00 nie posiadam ani jednej bez wzgledu na dlugosc, dopierow te lato sprawilam sobie az dwie spodnice ale jeszcze zadnej na sobie nie mialam (i pewnie tak juz zostanie), za to mam cala kolekcje capri (polowa kolekcji jest biala) Odpowiedz Link
himera24 Re: Sukienki 27.07.05, 19:54 ja tez nie myslalam ze ubiore spudnice tego lata bo przyzwyczailam sie do spodni jako ze uwazajac iz mam za chude nogi, ciagle je nosilam, ale pomyslalam se a co mi tam. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Sukienki 27.07.05, 06:12 Dluga sukienka to tylko elegancka wieczorowa. Latem chodze w krotkich do kolan- sukienki, lub sporo przed kolano -spodnice . Odpowiedz Link