cuski 26.10.05, 04:41 Jest taki kraj nad Wisla, pod nieba szarym olowiem ! Tam moje imie, nazwisko i tam w ziemii moi ojcowie ! PS. M4verick, zazdroszcze Ci, ze lecisz do Polski. Baw sie dobrze !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: Jest taki kraj !!! 26.10.05, 16:18 Miłość do ojczyzny jest naszym prawem. I tutaj przydałoby się zacytować: "..., Ojczyzno moja, ty jesteś jak zdrowie ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie kto cię stracił." Ps. Będzie miło Cię powitać w Polsce M4verick! )))Życzę Ci tak samo jak Cuski, dobrej zabawy !!! Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Jest taki kraj !!! 26.10.05, 22:05 cuski napisał: > Jest taki kraj nad Wisla, pod nieba szarym olowiem ! > Tam moje imie, nazwisko i tam w ziemii moi ojcowie ! > > PS. M4verick, zazdroszcze Ci, ze lecisz do Polski. Baw sie dobrze !!! > tez mozesz poleciec nikt ci nie broni to twoja ojczyzna nie wiem nad czym sie zastanawiasz pakuj manatki i wracaj widze,ze jest ci tam zle chcialabym cie zobaczyc na zywo magda Odpowiedz Link
cuski Magda 27.10.05, 02:04 Magda, bede w Polsce najpredzej za rok, na weselu mojego mlodszego brata )) Odpowiedz Link
cuski Re: Jest taki kraj !!! 27.10.05, 05:17 I chociaz wciaz narzekaja, ze stad daleko do swiata ! To tylko w tym jednym kraju, potrafie kochac i plakac ! Odpowiedz Link
cuski Re: Jest taki kraj !!! 29.10.05, 08:28 Bo tylko w tym kraju sprzedaja chleb, ktory z dziecinstwa pamietam ! I tylko w tym kraju najpiekniejsze sa swieta ! Odpowiedz Link