chiara76 23.01.05, 15:18 zakładam wątek pocztowy, proponuję wpisywać się tu, jeśli ktoś chce dać znać, że do kogoś wysłał email. szczególnie, że z gazetowymi kontami różnie bywa. Ja na początek,Menelkir, odpowiedziałam Ci z adresu na tlenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: POCZTA DO: 23.02.05, 11:29 odpisałam też z gazetowego, bo dla odmiany ten na tlenie zaczął wariować komputery , ech! Odpowiedz Link
madeleine7 Re: Chiara76 09.08.05, 13:57 Działa Ci poczta na tlenie? Bo tam ci coś wysłałam. Odpowiedz Link
on.na Re: POCZTA DO: 11.09.05, 17:40 CHIARA! nie wiem jak to zrobic żeby poszło prywatnie, chcialam Cię zapytać o możliwość umieszczenia linku do bloga na temat zaginionej dziewczyny. Sa tu ludzie z różnych miast i oczy mają otwarte. Daj znak czy można,ok? Odpowiedz Link
chiara76 Re: POCZTA DO: 11.09.05, 19:41 wrzuć to jako osobny post z tytułem na przykład "zagioniona". Wtedy myślę, że będzie dobrze. Odpowiedz Link
mefs Re: Mefs, wysłałam Ci email/ nt 08.11.05, 11:26 Chiara, na obydwa maile odpowiedzialem. Jestes kochana (jakby ci ktos tego jeszcze nie mowil ) Odpowiedz Link
chiara76 Re: Mefs, wysłałam Ci email/ nt 08.11.05, 11:26 mefs napisał: > Chiara, na obydwa maile odpowiedzialem. Jestes kochana (jakby ci ktos tego > jeszcze nie mowil ) ojejku, jak mi dziś takich słów własnie trzeba Tak, więc przyjmuję, (można jeszcze pokomplementować) Odpowiedz Link
mefs Re: Mefs, wysłałam Ci email/ nt 08.11.05, 14:44 hmmm... w takim razie chyba ucieszy ciebie jeszcze jeden mail I chcialem jeszcze oficjalnie podziekowac za twoja niesamowita cierpliwosc w dniu dzisiejszym... I wreczyc malenka sieciowa rozyczke @-->-->-- I zyczyc wszystkim forom takiego admina ja TY. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Mefs, wysłałam Ci email/ nt 08.11.05, 14:54 zrewanżowałam się emailem z wyjaśnieniem) A za różyczkę i komplementy dziękuję i robię śliczny skłon Odpowiedz Link
mefs Re: Mefs, wysłałam Ci email/ nt 08.11.05, 15:04 A ja sie zaczerwienilem po czubki uszat moich (takie komplementy od chiary - zasnac dzis nie bede mogl) i rowniez mailem odpowiedzialem I z wielka niesmialoscia raz jeszcze rozyczke posle @-->-->-- Odpowiedz Link
aree Re: Aree . nt 27.11.05, 15:36 Mam minutowy wgląd do moich adresów, także poczta dochodzi do mnie natychmiast dzięki. Odpowiedz Link
aree Re: Aree ponownie, o książkach:) nt 27.11.05, 21:21 Dzięki Już się biorę za odpisywanie. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Aree ponownie, o książkach:) nt 27.11.05, 22:09 aree napisała: > Dzięki Już się biorę za odpisywanie. daj mi znać, kiedy Wyślesz odpowiedź, bo mi poczta na Gazecie działa różnie... Odpowiedz Link
chiara76 Aree, a jakże;) 28.11.05, 15:50 Aree, odpisałam, następnym razem chyba dam Ci mój inny adres, bo z Gazety średnio mi się pisze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aree Re: Aree z innego adresu emailowego. nt. 30.11.05, 11:28 Chiaro, choćbyś z księżyca do mnie napisała to za minutę mam list na monitorze W drugą stronę nie działa to tak szybko niestety Pozdrawiam Odpowiedz Link
chiara76 Re: Aree z innego adresu emailowego. nt. 30.11.05, 11:30 aree napisała: > Chiaro, choćbyś z księżyca do mnie napisała to za minutę mam list na > monitorze W drugą stronę nie działa to tak szybko niestety > > Pozdrawiam to informacyjnie, nie męcząco. Taki watek pocztowy jest na większości forów, a dlaczego, chyba w emailu Ci to wyjaśniłam Poza tym, różnie bywa z emailami. Ja osobiście miewałam już w skrzynce "wysłane " emaile, które do adresata nigdy nie doszły. Więc nie denerwuj się, to nie naciskanie na Ciebie, a jedynie poinformowanie. Odpowiedz Link
aree Re: Aree z innego adresu emailowego. nt. 30.11.05, 11:54 ależ ja się w ogóle nie zdenerwowałam, serio! Nie wiem skąd taki domysł... Odpowiedziałam tylko, że poczta doszła i do mnie zawsze dojdzie. Mam ciche układy z galaktyką Odpowiedz Link
chiara76 Re: Aree z innego adresu emailowego. nt. 30.11.05, 11:30 aree napisała: > Chiaro, choćbyś z księżyca do mnie napisała to za minutę mam list na > monitorze W drugą stronę nie działa to tak szybko niestety > > Pozdrawiam aaa i jeszcze jedno, juz teraz tak się upewniać nie będę, bo nowemu adresowi, z którego napisałam, bardziej wierzę Odpowiedz Link
mefs Re: Mefsa, na adres gazetowy. nt 16.03.06, 15:40 oj joj joj... dopiero dzis zauwazylem, ze jest cos do mnie! Przepraszam za bardzo dluga zwloke w odpowiedzi! Chiaro, masz maila w skrzyneczce Odpowiedz Link
chiara76 Aree, proszę daj znać, czy doszło bo... 27.06.06, 14:03 wysyłało mi długo i nie wiem, czy poszło w końcu Odpowiedz Link
chiara76 Re: do Chiary na adres gazetowy 30.08.06, 13:53 mefs napisał: > Odbierz prosze odebrałam, wysłałam odpowiedź. Odpowiedz Link
mefs Re: do Chiary na adres gazetowy 30.08.06, 14:28 masz jeszcze jedna odpowiedz Chiaro Odpowiedz Link
kabuko Kicune, 007, zglos sie 04.04.07, 14:12 Sprawdz swoja skrzynke, bo w najblizsza niedziele odbedzie sie w Sapporo wielkanocny obiad, na ktorym nie moze Cie zabraknac! Odpowiedz Link