iwoncia6 31.10.05, 11:44 napiszę co pamiętam, w środę więcej (muszę sobie zrobić ściągę!!!) zapodaj - powiedz terminator - dyrektor zajefajnie - ekstra zajebiście - jak wyżej impra - impreza dżampreza - impreza chamskie bale - disco polo cd. nastąpi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoncia6 Re: słownik gwary uczniowskiej - na początek 31.10.05, 11:50 dopalacz - ocena dopuszczająca pała - ndst bana na kompa - zakaz używania komputera igła - szczupła dziewczyna joł - cześć narka - na razie skóra - z kieleckiego (iść na skóry) na dziewczyny ziomal - swój człowiek , kolega zioła - narkotyki jama lwa - gabinet dyrektora konfident - palant, donosiciel CD. (jak coś mi znów się przypomni to napiszę, a tak w ogóle to mam ochotę to zebrać w całość i opublikować) Odpowiedz Link
aga309 Re: słownik gwary uczniowskiej - na początek 31.10.05, 17:55 Teraz ja napiszę co mi się podsłyszało w rozmowach chłopaków) rycie- uczenie się, dziupla- klasa, belfer, psorek- nauczyciel, zarywać do kogoś- zaznajamiać się, rzucać mięsem- klnąć, spoko, w porzo- w porządku )) Pozdrawiam Iwoncię ) Odpowiedz Link
cuski Do Wszystkich uzytkownikow forum !!! 01.11.05, 02:22 Do Wszystkich uzytkownikow forum !!! Zeby mi nikt nie rzucal miesem po forum, he he he... PS. Ale mi sie spodobalo to haselko )) Odpowiedz Link
cuski Iwonka 01.11.05, 02:21 Iwonka, dobry pomysl z opublikowanie tych uczniowskich haselek )) PS. Moze zaczne sie zwracac do swoich kolezanek: - "hej igla" lub "czesc skora", he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: słownik gwary uczniowskiej - na początek 31.10.05, 18:21 A mnie się spodobały te chamskie bale)))Chamskie bale-disco polo,ciekawe))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Mysza 01.11.05, 02:24 Mysza, ja tez zwrocilem uwage na te "chamskie bale", he he he... Odpowiedz Link
cuski Chamskie bale = disco polo :))) 01.11.05, 02:17 Chamskie bale = disco polo )) PS. Jak zyje, ale z takim okresleniem jeszcze sie nie spotkalem, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: słownik gwary uczniowskiej - na początek 01.11.05, 11:46 A tak mówi mój brat:opowiadasz farmazony,co znaczy,nie wciskaj mi kitów,czyli bzdur,głupot) Odpowiedz Link
iwoncia6 Re: słownik gwary uczniowskiej - cd. 01.11.05, 12:42 nie przeginaj - nie przeciągaj struny sikać smażonym agrestem - bardzo się cieszyć przypał - ktoś mało rozgarnięty zdeczka - trochę Odpowiedz Link
cuski Sikac smazonym agrestem !!! 01.11.05, 22:55 Sikac smazonym agrestem !!! He he he... Dobre !!! PS. Uwaga ludziska... od dzisiaj sikamy smazonym agrestem )) Odpowiedz Link
aga309 Re: Sikac smazonym agrestem !!! 02.11.05, 19:07 musztarda - pasemka na włosach, ładować w kanał- upić się, spalić cegłę-zarumienić się ))) Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o "ladowanie w kanal", to... 03.11.05, 02:37 Jesli chodzi o "ladowanie w kanal", to wiele mlodych osob uzywa tego zwrotu w odniesieniu do narkotykow. Odpowiedz Link
aga309 GWARA CD. 03.11.05, 23:00 patrzałki- okulary, strzykawa- pielęgniarka, wjechać w ślimaka- całować się, czuć miętę przez rumianek- być zauroczonym )) Odpowiedz Link
cuski Jak nie zapomne, to... 04.11.05, 03:25 Jak nie zapomne, to spytam sie w sobote dziewczyny, czy chce wjechac w slimaka, he he he... Odpowiedz Link