cuski 02.11.05, 01:18 Za kilkadzisiat minut jade na lotnisko... moj brat znowu leci do Polski. Z jednej strony sie ciesze wraz z nim, a z drugiej, troche mi smutno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: Welcome Poland ! 02.11.05, 03:01 Smutek wynika z tęsknoty do ojczyzny i z chęci wyjazdu razem z braciszkiem . Ps. Życzę bratu miłego pobytu w Polsce! Odpowiedz Link
cuski Wlasnie sie dowiedzialem... 03.11.05, 02:44 Wlasnie sie dowiedzialem, ze moj brat calo i szczesliwie wyladowal w Polsce. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Welcome Poland ! 02.11.05, 12:52 cuski napisał: > Za kilkadzisiat minut jade na lotnisko... moj brat znowu leci do Polski. > Z jednej strony sie ciesze wraz z nim, a z drugiej, troche mi smutno nie smuc sie tomek pomysl ze ty za rok tez przyjedziesz do polski czekaj cierpliwie pamietaj,ze ja zapraszam juz teraz Odpowiedz Link
cuski Re: Welcome Poland ! 03.11.05, 02:44 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link