Dodaj do ulubionych

JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO !!!

29.12.05, 03:34
Jezeli Ktos ma taka wole, to moze wstawic sie za naszym forumowym kolega
w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11918&w=34092707

Irek, to nasz forumowy Andrzej !

PS. Wstawiam sie w tym watku za NIM u adminki forum "Polki w Stanach",
bo jest jednym z NAS... wiem jakie to uczucie, gdy na kims wieszaja psy
i nikt tej osobie nie przychodzi z odsiecza... sam nieraz bylem w takiem
sytuacji... nauczony tym doswiadczenie, nie jestem bierny, lecz podejmuje
akcje i nie bacze na to, czy jest ona z gory skazana na niepowodzenie !!!

JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO !!!
Obserwuj wątek
    • mysza_81 Re: JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO !!! 29.12.05, 12:35
      Tam trzeba czekac na odpowiedz adminki,bo to forum chyba jest
      zamkniete.Chcialam zlozyc wpis,ale trza bylo zlozyc podanieuncertain
      • cuski Zgadza sie !!! 29.12.05, 13:08
        Zgadza sie !!!
        Najpierw podanie, potem pisanie smile))
        • mysza_81 Podanie zlozono,a... 30.12.05, 07:55
          Podanie zlozono,a pisania jak nie bylo,tak nie ma i nie bedzie,chocby po jednym
          poscie tam zalozonym przez....i tu koniec.
          • cuski Mysza 30.12.05, 13:08
            Czyzby Twoje podanie zostalo odrzucone ???
            • mysza_81 Re: Mysza 30.12.05, 13:15
              Czesc!!!
              Na to wychodzi.

PS.Ale ja sie tym nie przejmuje,bo chcialam tam tylko jeden post umiesci w
              zwiazku z Irkiemsmile
              • cuski Re: Mysza 30.12.05, 13:20
                Ale przyszla Ci na poczte odmowa ???

PS. OK Bogusia, musze konczyc, bo sie znowu spoznie do pracy smile))
                • mysza_81 Tomek 30.12.05, 13:22
                  Nic mi na poczte nie pszyszlo.Moze,jeszcze nie rozpatrzyli....ale to juz po
                  ptakach.

PS.Nie ladnie sie spozniac,a tymbardziej do pracysmile))
                  • cuski Moze... 31.12.05, 01:30
                    Moze adminka Bozena jeszcze nie zajrzala w swoja poczte.
                    • bolek2006 Dziekuje za wszystko!!! 31.12.05, 02:36
                      Ja nie chce tam wracac, ani pisac na ich konkurencyjnym forum: kobieca Polonia.
                      Wybory i komentarze po nich byly testem. Tam Polak z krwi i kosci =nie ma czego
                      szukac. Wracajac do panienki pod tytulem "samo", to skoro lona napisala, ze
                      Borowski to jej idealny kandydat, to o czym z taka rozmawiac? Niech se sprawdza
                      polozenie swej sprezyny i pedzi przed siebie. Nie po drodze mi. Na forum "Polki
                      w stanach" z dwoma czy trzema bym sie zgodzil.
                      W wolnej chwili sprawdze. W koncu kilka aktywnych osob. Adminka ma rodzine na
                      glowie i nie ma czasu zajmowac sie "pierdolami".
                      Tak wiec dziekuje za wsparcie. Wystarczy, ze z sensem napisze cos na naszym
                      forum. Oni do nas zagladaja.
                      Szczesliwego Nowego Roku....J.Z.G.
                      • cuski Bolek2006 napisał: 31.12.05, 02:43
                        Bolek2006 napisał:
                        - Szczesliwego Nowego Roku....J.Z.G.

Nawzajem !!! smile))
                        • bolek2006 Re: Bolek2006 napisał: 31.12.05, 04:56
                          TO BEDZIE DOBRY ROK !!!!!!
                          • cuski Obys mial racje :) 31.12.05, 09:12
                            Obys mial racje smile
                            • mysza_81 Napewno bedzie.... 31.12.05, 15:47
                              Napewno bedzie,tylko trzeba w to wierzycsmile
                              • cuski Dla mnie napewno bedzie, bo... 31.12.05, 17:42
                                Dla mnie napewno bedzie, bo w Nowym Roku zamierzam odwiedzic
                                moja kochana Polske smile))
                                • mysza_81 No,czyli tylko 31.12.05, 18:15
                                  No,czyli tylko sie cieszycsmile))
                                  • cuski Zabawie sie u brata na weselu... 31.12.05, 18:17
                                    Zabawie sie u brata na weselu, poodwiedzam znajomych
                                    i odnowie moje kontakty polityczne, he he he...
                                    • mysza_81 Wiesz co... 31.12.05, 18:21
                                      Wiesz co,jak tak zabalujesz na weselu,to nie wiem czy Ci starczy sil na te
                                      kontakty politycznesmile
                                      • cuski Starczy, starczy... 31.12.05, 18:23
                                        Starczy, starczy...

PS. 1 Kiedys, ja po prostu zylem polityka smile

PS. 2 Zaraz wracam... kumpel do mnie przyszedl smile
                                        • mysza_81 Cuski napisal 31.12.05, 18:26
                                          Cuski napisal:
                                          "Kiedys, ja po prostu zylem polityka smile"

To widac i slychacsmile
                                          • cuski I czuc !!! :))) 31.12.05, 18:47
                                            I czuc !!! He he he...
                                            • mysza_81 To widac,slychac i... 31.12.05, 20:33
                                              To widac,slychac i czucsmile

PS.Jest taka piosenka...tylko nie pamietam kto ja spiewawa..kurcze chodzi mi po
                                              glowie wykonawcasmile
                                              • cuski Elektryczne gitary :))) 31.12.05, 21:05
                                                Elektryczne gitary smile))
                                                • mysza_81 Re: Elektryczne gitary :))) 31.12.05, 21:15
                                                  O wlasnie,dziekuje bardzosmile
                    • mysza_81 Tomek 02.01.06, 09:33
                      Tomek,przed sekunda odczytalam poczte....i moge pisac na Forum "Polki w
                      Stanach".Zastanawiam sie czy umiescic swoj wpis w sprawie Andrzeja....bo z tego
                      co gdzies,w ktoryms watku napisal,to raczej nie chce tam wrocic.

PS.A tak a propo pisania na innych forach,to mi tu najlepiejsmileW razie czego z
                      odsiecza bede szla,heheehe
                      • cuski Bogusia 02.01.06, 17:23
                        Bogusia, opinie w tej sprawie mozesz wyrazic zawsze !

PS. Najbardziej zastanawia mnie brak jakiejkolwiek reakcji ze strony adminki !
                        • mysza_81 Re: Bogusia 02.01.06, 17:25
                          No to jest ciekawe i zastanawiajace...hmmm

PS.Nie znam Jej i nic nie moge powiedziec w tym temacie.
                          • cuski Ja tez jej nie znam, ale... 02.01.06, 17:27
                            Ja tez jej nie znam, ale wydawala sie OK !!!
                            • mysza_81 Re: Ja tez jej nie znam, ale... 02.01.06, 17:35
                              Powiem Ci tak:
                              Po wpisach mozna poznac jaki kto jest,a z twarzy tymbardziej.Ja mam cos w sobie
                              takiego,ze wystarczy,ze popatrze na kogos i mniej wiecej wiem jaka ta osoba
                              jest.Duzo obserwuje ludzi tzn.malo co zabieram glos w dyskusjach,wole
                              sluchac....obserwuje...a jak mi osobiscie towarzystwo pasuje(jest fer i mozna z
                              nim pogadac),to wtedy udzielam sie.
                              Wiele rzeczy nam sie wydaje,a one moga sie okazac inne,a szkodauncertain
                              • magdeczka27 Re: Ja tez jej nie znam, ale... 02.01.06, 20:55
                                mysza_81 napisała:
                                myszko ty jestes jak wrozka i tyle czytasz w myslach dobra z ciebie osobka
                                dzieki,ze moglam ci sie wczoraj wygadac
                                > Powiem Ci tak:
                                > Po wpisach mozna poznac jaki kto jest,a z twarzy tymbardziej.Ja mam cos w sobie
                                >
                                > takiego,ze wystarczy,ze popatrze na kogos i mniej wiecej wiem jaka ta osoba
                                > jest.Duzo obserwuje ludzi tzn.malo co zabieram glos w dyskusjach,wole
                                > sluchac....obserwuje...a jak mi osobiscie towarzystwo pasuje(jest fer i mozna z
                                >
                                > nim pogadac),to wtedy udzielam sie.
                                > Wiele rzeczy nam sie wydaje,a one moga sie okazac inne,a szkodauncertain
                                • mysza_81 Magda 02.01.06, 21:13
                                  Magda,polecam sie na przyszloscsmileNo jestem prawie jak wrozka,bo wiecej slucham
                                  innych niz sama mowiesmile

PS.Mowisz jak moja kolezanka:"dobra z Ciebie osobka"smile
                                  • magdeczka27 Re: Magda 02.01.06, 22:18
                                    mysza_81 napisała:

> Magda,polecam sie na przyszloscsmileNo jestem prawie jak wrozka,bo wiecej slucham
                                    > innych niz sama mowiesmile
                                    >
                                    > PS.Mowisz jak moja kolezanka:"dobra z Ciebie osobka"smile
                                    nie jestem doskonala,ale to mile co mowisz zaraz sie wkurze daniel sie nie
                                    odzywa od wczoraj do mnie juz zapomnial mnie widzisz jacy sa faceci tylko jedno
                                    im w glowie obym sie mylila pozdrawiam
                                    • mysza_81 Magda 02.01.06, 22:22
                                      Magda,moze i faceci sa okropni(przynajmniej niektorzy),i ze im jedno w
                                      glowie.....ale mysle,ze za bardzo "przesadzasz".

PS.Pamietaj,ze bez dowodow,nie warto nic sobie wyobrazac,bo mozna sie bardzo
                                      pomylicsmileCzekaj cierpliwie,co ma byc,to bedziesmilePozdrawiam Cie serdeczniesmile
                                      • magdeczka27 Re: Magda 02.01.06, 22:31
                                        mysza_81 napisała:

> Magda,moze i faceci sa okropni(przynajmniej niektorzy),i ze im jedno w
                                        > glowie.....ale mysle,ze za bardzo "przesadzasz".
                                        >
                                        > PS.Pamietaj,ze bez dowodow,nie warto nic sobie wyobrazac,bo mozna sie bardzo
                                        > pomylicsmileCzekaj cierpliwie,co ma byc,to bedziesmilePozdrawiam Cie serdeczniesmile
                                        dzieki ja jak zwykle mam czarne mysli on pracuje wiec nie moze sie odezwac juz
                                        nie kracze bedzie dobrze wiem to
                                        • mysza_81 Re: Magda 02.01.06, 22:37
                                          No prosze i widze usmiech na Twej twarzysmile
                                    • cuski Madziu 02.01.06, 22:23
                                      Cierpliwosci smile))
                                      • magdeczka27 Re: Madziu 02.01.06, 22:34
                                        cuski napisał:

> Cierpliwosci smile))
                                        tak jest latwo sie mowi ty jestes blisko swojej ukochanej,a moj lobuziak jest
                                        2500kn stad ciekawe czy jest grzeczny przesadzam pewnie za 3tyg sie zobaczymy
                                        moze czasem taka przerwa dobrze robi zaczynam sie bac o swoje skarby biedne
                                        ucierpia sorki tomek ale po 22 mam sprosne mysli lepiej bedzie jak sie poloze
                                        pokaz sie kiedys na gg chce miec cie tylko dla siebie please nie odmawia sie
                                        kobiecie nie boj sie nie chce nic od ciebie slyszalam od myszy,ze jestes fajny
                                        fac zreszta zawsze to wiedzialam twoja ukochana ma szczescie,ze spotkala takiego
                                        fac zycze ci szczescia z calego serca sciskam cie
                                        • cuski Madziu 02.01.06, 22:37
                                          Mozemy teraz pogadac na czacie.

PS. Ja naprawde nie mam tego cholernego gg, ani innego komunikatora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka