mysza_81 Re: NoToSprawdzmyCzyNaMojWatekTezNieB edzieMoznaO 01.01.06, 01:51 Nie rozumiem???A teraz mozna,co jest u diabla grane....??? PS.Jak sie dowiem kto takie zarty sobie robi,to mnie popamieta Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: NoToSprawdzmyCzyNaMojWatekTezNieB edzieMozna 01.01.06, 01:55 mysza_81 napisała: > Nie rozumiem???A teraz mozna,co jest u diabla grane....??? > > PS.Jak sie dowiem kto takie zarty sobie robi,to mnie popamieta spokojnie kasia bez nerw szkoda zdrowia dobra ja sie klade lulu Odpowiedz Link
mysza_81 Magda 01.01.06, 01:59 Magda,ja nie wie co sie tu dzieje???Zalozylam watek pusty i nie mozna bylo nic wpisac,a za jakis czas wszystko normalnie dziala....nie czaje tego??? PS.Magda czemu zwracasz sie do mnie Kasia??Ja jestem Bogusia,chyba za duzo bylo szampana) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 01.01.06, 02:07 mysza_81 napisała: > Magda,ja nie wie co sie tu dzieje???Zalozylam watek pusty i nie mozna bylo nic > wpisac,a za jakis czas wszystko normalnie dziala....nie czaje tego??? > > > PS.Magda czemu zwracasz sie do mnie Kasia??Ja jestem Bogusia,chyba za duzo bylo > sorki pomylilam sie ale masz racje wypilam calego juz kreci misie wglowie spilam sie jutro bedzie kac > szampana) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia 01.01.06, 14:52 mysza_81 napisała: > Udala Ci sie pogawetka z Danielem??? > > pogawedka byla mila nawet,ale dla mnie zakrotka wybaczam mu wkoncu byl selwek pisalam na gg jeszcze bedzie duzo okazji aby pogadac troszke poprawil mi sie humor,ale byloby lepiej jakbym byla tam razem znim chwilowo to niemozliwe kurcze oby ten nowy rok byl super dla mnie,aby mi sie ulozylo wszystko z nim tego pragne dobra juz sie nie rozpisuje zaraz pewnie kaska sie odezwie i cos napisze nie chce sie klocic w 1 dzien nowego roku trzymaj sie cieplo pozdrawiam cie Odpowiedz Link
mysza_81 Ciesze sie Magda,ze... 01.01.06, 16:21 Ciesze sie Magda,ze juz lepiej u Ciebie PS.Dla Ciebie rowniez pozdrowienia Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski napisal 02.01.06, 08:14 Cuski napisal: "Mysza, ma na imie Bogusia " Nie inaczejZa duzo by bylo Kasiek PS.A propopo Kasiek,co sie dzieje z chic.mezatka???Dawno Jej u Nas nie bylo Odpowiedz Link
cuski Dawno, dawno... 02.01.06, 08:16 Dawno, dawno... moze zapomniala o nas ? PS. Bogusia, wlasnie zgrywam sobie mp-trojki od Ciebie Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Dawno, dawno... 02.01.06, 08:18 A ja slucham radyjka i slysze,ze leca odemnie piosenki PS.Duzo Ci sie nazbieraloJak ogarniesz poczte,to Ci jeszcze podesle,oczywiscie jak nie masz nic przeciwkoA wszystko dziala z tymi pustymi postami???Bo ja do jednej teorii doszlam,ale nie wiem czy jest dobra Odpowiedz Link
cuski Wysylaj, wysylaj... 02.01.06, 08:20 Wysylaj, wysylaj mi jak najwiecej tych mp-trojek Co do pustych postow, to nadal nie moge na nie odpowiadac. PS. Co to za teoria ??? Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski napisal 02.01.06, 08:15 Cuski napisal: "Ja nie moge !!!" Czego nie mozesz??? Odpowiedz Link
cuski Odpowiedziec na pierwszy post :) 02.01.06, 08:18 Odpowiedziec na pierwszy post w tym watku Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Odpowiedziec na pierwszy post :) 02.01.06, 08:19 Na ten pusty,czy ponizej Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Odpowiedziec na pierwszy post :) 02.01.06, 08:22 Jestem nie mozliwa,hehehe PS.Uparta jak osiol i draze temat,az do bolu,hehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Re: I to mi sie w Tobie podoba :) 02.01.06, 08:26 W takich kwestiach trzeba byc nieugietym i dazyc do osiagniecia celu Odpowiedz Link