cuski 04.04.06, 02:54 Czerwone wino oprocz dobroczynnego dzialania na uklad sercowo-naczyniowy pomaga rowniez obronic sie przed grypa. Podobno substancja zawarta w tym trunku zdolna jest zablokowac proces mutowania wirusa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Czerwone Wino 04.04.06, 03:21 ech, wlasnie wczoraj trafilam znowu na Taylor Fladgate... ambrozja niebianska, niby poszlam po owoce ale skoro juz wdepnelam po drodze do monopolowego to... jedyny problem z takim winem ze jak sie zacznie to nie sposob przestac, dopiero dno butelki kladzie kres pijanstwu Odpowiedz Link
aga309 Wino... 05.04.06, 02:56 Lubię czerwone wino, ale nie ochroniło mnie przed grypą. A tak na to liczyłam )Zwaliło mnie z nóg, ale niestety nie wino Odpowiedz Link
aga309 Zettrzy 05.04.06, 03:11 Taką "ambrozję niebiańską" z przyjemnością spróbowałabym ) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zettrzy 05.04.06, 04:12 to poszukaj w sklepach, marka Taylor Fladgate, juz piecioletnie jest cudowne, ale im starsze tym lepsze - kiedys znalazlam 30-letnie i to byla nirwana, slowo daje Odpowiedz Link
cuski Re: Winko wlasnej roboty :) 05.04.06, 05:42 Na takie domowe wytwornie winska nie trzeba zadnych warunkow Odpowiedz Link