zbuntowany8aniol 14.05.06, 20:45 Masz 4 maile te same...parda,za powielenie ich w tylu ilosciach,ale z ta poczta sa ciagle problemy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Tadzio 14.05.06, 21:12 Rzeczywiście dziwna sprawa z tą Twoją skrzynką Nie 4 ale 6 szt się powieliło!??? A jak klikasz na otwieranie jakiejś strony, to jest dobrze? Czy też otwiera np. po 3 strony? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Az 6??? 14.05.06, 21:18 Mialam tylko 4 zapisane,jezuuuuuuuuuuuuuu....nie strony sie dobrze otwieraja.A z ta poczta,to mysle,ze za duzo bylo klikniete Odpowiedz Link
cuski Mysza 15.05.06, 04:49 Do mnie rowniez maile od Ciebie przychodza w podwojnej ilosci Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 15.05.06, 08:54 Zartujesz???Ze sluzbowej czy prywatnej???Nie wkrecajcie mnie w jakas poczte Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Mysza 16.05.06, 10:14 No to moze,ale z niej juz nie bede korzystac...tylko w ostatecznosci....nie mam juz cierpliwosci......... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadzio 14.05.06, 21:15 Aha, usunąłem wszystkie. Ty ze swojej skrzynki, też lepiej usuń zbędne i przenieś co ważniejsze gdzie indziej. Coś to niepewne jest(((( Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,watek zostal usuniety na Twoja prosbe,zeby 14.05.06, 21:27 nie bylo,ze gina watki! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41496830&a=41756575 Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadzio,watek zostal usuniety na Twoja prosbe, 15.05.06, 09:09 Bój się Boga, czy ja kiedykolwiek dałem powód do takich podejrzeń?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie dales,ale moim obowiazkiem jest poinformowac 15.05.06, 09:15 wiec nimniejszym to uczynilam,zeby nie bylo....jest taka piosenka... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 16.05.06, 16:03 Ten post poszedl do kosza!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41805295&a=41897850 Prosze przeczytac ten watek,a najlepiej netykiete: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=40599004 Odpowiedz Link
tadeuszx A o co zaś ten mały Buntownik 16.05.06, 17:15 się do mnie przyczepił??? ... ahaaaaaa, już wiem Chodzi o ten Katalog Mody???? No co? Ja go dostałem od dziewczyny!!?? To nie wolno? Tam nie było żadnej ponografii????... Eeeeeeeej z tym Buntownikiem... no doooobra, co zrobić? Nie, nie protestuję i nie będę sie kłócić... Twoja praca i odpowiedzialność. Ale wiesz, swoją drogą to niezły ten Katalog, co? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: A o co zaś ten mały Buntownik 16.05.06, 17:45 Hehehehe...komp przez takie stronki wolno chodzi PS.Nie podpuszczaj mnie.....chyba musze zrobic se wolne... Odpowiedz Link
tadeuszx Nieeeee, po co Ci wolne??? 16.05.06, 21:35 Wszyscy są mili, jest spokój...))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Oj Tadzio.....musze zwolnic tempo.... 17.05.06, 08:46 ....juz poczynilam ku temu odpowiednie kroki,zaloze pancerz i nie bede sie niczym przejmowac...bede tak samo znieczulona jak reszta swiata na cale zlo...nie moge juz walczyc...ktos mi powiedzial,ze bardziej przejmuje sie innymi niz soba i mial racje,ale to moj wybor...i w kazdej chwili moge z niego zrezygnowac i chyba przyszla na to pora....a co do Twojego wpisu,tak wszyscy sa mili i jest spokoj,ale nie chodzi o Forum.Wpadlam w bagno,ktore pomalu mnie wsysa i chcacy wzniesc sie wyzej musze cos poraz kolejny poswieci...strategiczne zagranie.Jak ja nie cierpie przegrywac.....w tym rozdaniu jest PAT....sytuacja bez wyjscia,ale........zapomnialam co chcialam napisac,yyyy.....no i znow sie tajemniczo zrobilo,hmmmm:] Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To chyba nazywa sie bagno niemocy.... 17.05.06, 18:09 ...bezsilnosci i zalu do wszystkiego i wszystkich...dlatego musze sama sie ratowac,bo inaczej mnie wciagnie,a im pozniej tym gorzej bedzie... Odpowiedz Link
tadeuszx No wiadomo, mysza wszędzie wlezie 17.05.06, 21:24 i zaś się w coś wpakowała. Trochu mi przypomina Tadzia, który też lubi się gdzieś władować. Myszko, po bagnach samopas nie wolno. Przewodnik znający drogę niezbędny. Nie idź dalej! Stój w miejscu i krzycz, może ktoś usłyszy, to Cię wyratuje. Nic nie boj, krzycz: Pomoooooooooooooocy, raaaaaaaaaaaaaaaatunku, znajdą, znajdą, ))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,krzycze i nikt nie slyszy:] 18.05.06, 14:02 Znajda trupa jak sie nie rusza wkoncu Odpowiedz Link
cuski Jakiego trupa ? 19.05.06, 05:38 Jakiego trupa ? Co ? Jak ? Gdzie ? Dlaczego ? )) Odpowiedz Link
tadeuszx I małe z tego pocieszenie, że inni też 18.05.06, 11:54 maja różne kłopoty, problemy. Mogę jeszcze tylko dodać tyle, że zwalczam podpierając się wiarą i optymizmem. I staram się żeby się samemu nie ładować .... ale to jest u mnie najtrudniejsze. No tak jest, że sam szukam guza. A jak już mam ... no to na trochę człowiek pokornieje. Na trochę... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: I małe z tego pocieszenie, że inni też 18.05.06, 14:04 Swieta racja Tadzio! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ty masz przed oczami,a ja w sobie... 18.05.06, 14:03 ...i to mnie dobija,bo tak wiele bym chciala zrobic by bylo lepiej,a sama sobie nie umiem,nie moge pomoc... Odpowiedz Link
tadeuszx Uporządkować w myślach swoje 18.05.06, 17:57 problemy pod katem ważności (można np. na kartce spisać sprawy do załatwienia). Poustawiać to se w kolejności, od najważniejszej do tej najmniej ważnej. Skoncentrować wysiłki na priorytetach. Podporządkować rozkład dnia, czas...itd. pod kątem załatwienia tego najważniejszego. Przemyśleć sposoby jak cel osiągnąć. Wybrać najbardziej dogodny pod kątem skuteczności i mozliwości. I konsekwentnie realizować. Nie uda się, to inny sposób na tapetę. Tak aż do skutku... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Albo inny sposob? 18.05.06, 21:01 W lape powiedzialam,ze nie bede dawac!!!Koniec temata...wzielam aspirynke i mysle na trzezwoJest lepiej....spoko,dam rade Odpowiedz Link
cuski Ja tylko raz... 19.05.06, 05:44 Ja tylko raz dalem w lape, w sumie w bardzo blachej sprawie, ale i tak pozniej mialem kaca moralnego Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Ja tylko raz... 19.05.06, 08:50 No wlasnie...ja nigdy nie dalam i nie zamierzam,bo bym musiala chyba na glowe upasc,a chce jeszcze zyc z zasadami. Odpowiedz Link
tadeuszx To była uwaga na marginesie 19.05.06, 11:52 tematu korupcji i łapownictwa. Wszelkim patiologiom jestem przeciwny, lecz licząc się z realiami życia, stawiam pytanie: Jak np. potraktować "gratyfikacje za zawarcie kontraktu", usankcjonowane prawnie w wielu państwach, w tym w całej UE? Odpowiedz Link
tadeuszx W praktyce, często taka 19.05.06, 17:30 gratyfikacja, jakoś tak "dziwnymi drogami" trafia na utajnione konta decydentów. Prymitywny wręcz sposób "załapania sie" na tę prowizje, polega na tym, że jakiś pociotek, kumpel czy partyjny koleś zakłada firmę konsaltingowa, która "negocjuje" kontrakt i kasuje prowizję.)))))))))) Odpowiedz Link
cuski Jak bylem w Polsce i... 19.05.06, 05:42 Jak bylem w Polsce i mialem duzo zalatwien, to wlasnie wszystko zapisywalem sobie na kartce i w pierwszej kolejnosci zalatwialem te niecierpiace zwloki. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz wiem jaki jest moj cel,a dokladniej 20.05.06, 21:17 wiem co jest moim przeznaczeniem....ciagla nauka i miec jakies konkretne zajecie,zeby nie myslec o pierdolach Ze studia sie koncza i prace se pisze,to dodatkowo wkoncu ucze sie jezykow,a raczej odswiezam zdobyta wiedze Odpowiedz Link
cuski Mysza 19.05.06, 05:40 Sprobuj podzielic sie swoimi problemami ze swoimi przyjaciolmi. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomus 19.05.06, 08:53 No coz...juz jest okey,a zreszta oni tez maja problemy,a ja jednak nie lubie prosic o pomoc...sama se dam rade.Spoko,wyspalam sie i inaczej dzis slonce swieci,pomimo,ze u mnie leje jak scybra)) Odpowiedz Link
cuski Nie wiem czemu, ale... 19.05.06, 13:46 Nie wiem czemu, ale ostatnimi czasy bradzo lubie, gdy "niebo placze". Odpowiedz Link
tadeuszx Nie płacz z "niebem"... 20.05.06, 10:40 ...lecz raczej szukaj między chmurami promieni słońca. Słońce to życie, nadzieja, optymizm. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 20.05.06, 12:47 Ale ja nie pisalem tego w kontekscie ostatnich moim problemow - po prostu od czasu przylotu do USA lubie deszcz, lubie gdy pada. PS. Moze moje serce caly czas placze i teskni za krajem ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Nie wiem czemu, ale... 20.05.06, 13:10 No wiesz co....lepiej zebys tak nie myslal i nie lubial!!! Dla mnie to dobrze,bo moge bez sentymentow pisac prace,a nie myslec,ze ladna pogoda i ludzie na ryneczku,wtedy to bym miala lenia Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 07.06.06, 14:13 Masz az 3 takie same maila...parda,ale chyba,a raczej napewno za duzo razy klikam enter Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,nie zgadzam sie z tym wycietym watkie!!!! 07.06.06, 19:01 Nie bylo podstaw....to sie nazywa wywieranie presji na moderatorce!!!(( PS.Tadzio,protestujeeeeeeee....ale nie moge dostac sie do poczty,by Ci odpisac na jednego maila,wiec protestujeeeeeeeee,ten watek byl okey...zwroc sie do Shreka,jak uwaza,ze Twoj post u Niego byl nie zgodny z czyms tam.Ja od dzis lamie zasady i nadal protestujeeee;P Odpowiedz Link
tadeuszx Myszko, myszeczko, moderatoreczko 07.06.06, 19:34 milutka... dla dobra sprawy, nie wciagajmy do organizacji tego forum i czata tej calej administracji portalu gazeta.pl. Do nich mam stosunek ambiwalentny, wiec lepiej zalatwic sprawe bez nich i nie poruszac zasad ramowych, ustalonych dla calego portalu. Ja wywieram presję? Myyyyszko?? Nigdy!! Nie wywieralem presji tylko prosilem moderatorke o mala zmiane tresci watku. Jezeli odebralas to jako presje, to tu i teraz, bardzo Cie przepraszam, za byc moze niejasne sformulowanie mysli w moim poscie. Nie gniewaj sie i nie chowaj urazy. Przeciez obojgu nam chodzi o dobro forum. I nie protestuuuuuuuuj... oj, to ci dopiero, ta nasza myszka)) Przeciez zgadzam sie w pelni z Toba, ze watek byl o'key, z wyjatkiem tego zbednego linka. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek niech Ci Tadzio wyjasni:)) 08.06.06, 08:39 Chodzi o watek dotyczacy bota,ktory zalozylam i usunelam:] Odpowiedz Link
tadeuszx Co proszę?? Ja mam cos wyjasniac?? 08.06.06, 12:32 A wlasnie, ze nie wyjasnie!!! )))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No i dobrze,ze nic nie wyjasnisz:)))Ja wlasnie 08.06.06, 12:56 wrocilam,ze spaceru,hehehehe....i nie bede nalegac na wyjasnienia,bo wszystkio wiemPP PS.Masz emaila w kolorze bialym)A bylabym zapomniala,ta prezentacja,jest bombowa,tyle roz i to takich pieknych nie widzialam w zyciu;P Odpowiedz Link
tadeuszx No właśnie bylem w skrzynce i wyslalem 08.06.06, 13:24 maila z zapytaniem o tę prezentację. Oki, na to pytanie już nie odpowiadaj Dziękuje za miłą ocene) Odpowiedz Link
cuski Mozecie mi powiedziec ... ??? 08.06.06, 13:46 Mozecie mi powiedziec, co sie tutaj dzieje, bo juz drugi watek zalozony przeze mnie, ktory dotyczyl wlasnie nickow tymczasowych, zostal usuniety. PS. Wczoraj wieczorem, poprowadzilem audycje radiowa wlasnie na ten temat. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Co Ty Tomek opowiadasz??? 08.06.06, 13:50 Ja swoj tylko usunelam...jaaaa usunelam swoj i tylko swoj.Twojego nie tykala...zalozyles dwa watki o tym samym tytule,ale w jednym sie ryples i zapodales nie ta co trza stronke,wiec chyba sam usunales,bo ja dzis na Forum byl usuniety. PS.No chyba,ze ktos oprocz mnie i Ciebie ma uprawnienia do kasowania postow???? Odpowiedz Link
cuski Myszko 08.06.06, 13:55 Sorry za te gafe... ja po prostu popatrzylem na ten watek usuniety przeze mnie, w ktorym sie rypnalem Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tu masz swoj watek!!!! 08.06.06, 13:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43242906 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No coz zdarza sie!!! 08.06.06, 13:58 I tyle krzyku i zamieszanie sie zrobilo. PS.Alescie zakreceni...koniec tematu.Najlepiej jak przyszpilisz swoj watek w widocznym miejscu,taka moja rada. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A tu masz swoj drugi watek,ktorego nie usunelam!!! 08.06.06, 13:53 Jak wpadlam na Forum to juz byl usuniety: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43242890 Odpowiedz Link
cuski Tak, tak zgadza sie ! 08.06.06, 13:57 Tak, tak zgadza sie ! Sam go usunalem, bo podalem zly link do strony. Odpowiedz Link
cuski Ale dlaczego ten watek zostal usuniety ??? 08.06.06, 13:42 Przeciez ja tam sie nie doczytalem niczego zlego. Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, Bogusia Ci na @ odpowie 08.06.06, 13:45 Bogusia, mozesz cytowac moje maile. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie bede nic cytowac,nawet za Twoja zgoda. 08.06.06, 13:47 Jak chcesz Tadzio,to wyslij to samo co mnie wyslales,masz moje pozwolenie. Odpowiedz Link
cuski Ponawiam moje pytanie: 08.06.06, 13:49 Dlaczego temat tymczasowych nickow jest tematem tabu ??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Z mojej strony nie jest!!! 08.06.06, 13:51 O co tu biega...sekunda...z/w.. Odpowiedz Link
cuski Mysza 08.06.06, 13:59 Ano o to tu biega, ze admin dzisiaj rano jeszcze nie wypil kawy i nie widzi wszystkiego co sie pisze na forum, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dobra nie sciemniaj,tylko boty skonfigurujcie 08.06.06, 14:02 by zadnych nickow tymczasowych nie bylo. PS.I wyjasnij ludziom,zeby nie mieli za zle,bo to dla ich dobra.Sly dzis zrobil,to co mial zrobic,ale lepiej byscie przy najblizszej okazji przypomnieli,zeby nie bylo wasni przez to.I w topicu mozecie napisac poki co,ze tylko na stalych nickach.Ja nie mam tej funkcji,wiec Wam tego nie zmienie)) Radzcie se sami.Koniec Odpowiedz Link
cuski Myszko 08.06.06, 14:08 Przede wszystkimi ja, M4verick i Sly musimy sie spotkac na czacie o jednej porze i porozmawiac o tym wspolnie, bo znowu bedzie miszung. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek,a ja mysle,ze nie bedzie miszungu:)) 08.06.06, 14:12 A swoja droga,to chyba tej jednej pory nie ustalicie,bo to raczej trudne. Odpowiedz Link
cuski Myszko 09.06.06, 02:41 Po prostu ja i M4verick musimy poczekac ktoregos dnia na czacie na Slaja i zrobic demokratyczne glosowanie Odpowiedz Link
tadeuszx Ahaaaaaaa, to jeszcze moge wlazic na dziko!!!;)))) 09.06.06, 10:04 A ta Zbuntowana, jak mnie jeszcze raz posadzi o jakies bluzgi, to udusze. Zlapie w jakim kacie i tak dlugo bede toto sciskal, ze udusze! Bo jesli wchodzilem, nie wazne, czy na swoim, czy tymczasowym, to zawsze zachowywalem sie przyzwoicie!!! Np. ant32. No prosze, czy ktos ma jakiekolwiek zastrzezenia do tego nicka? Poza tym, ten co rzadzil, wiedzial kim jestem (staly IP) i nikt, nawet ten ACP jeszcze mnie nie wyrzucil)) Heh, to ja dalem komus tam ignora)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Robcie co chcecie,tylko mnie nie mieszajcie do 09.06.06, 10:39 niczego....skoro dalej tam jest tak jak jest,ja poki co nie bede przychodzic,bo nie moge za kazdym razem tlumaczyc wszystkim by skonczyli te glupie dziecinne zabawy w plotki i takie tam wymysly. PS.Tadzio,skad bierzesz te prezentacje???Sa jakies strony do tego???Bo ja tez mam kilka...przynajmniej powinnam miec,bo co ciekawsze zapisuje na kompa))) Dzieki,z sercem to nawet nie wiedzialam,ze tak trza...kiedys uczyli,ale jakos czlowiek zapomina:] Odpowiedz Link
tadeuszx Bogusia, prezentacje dostaje od znajomych. 09.06.06, 11:05 W mailach. Czasami nic, a na drugi dzien przyjdzie z 8 szt. Rozne są. Podsyłać Ci te przyzwoite? Czy różne, jak leci? Nie obiecuję, że regularnie, bo u mnie kiepsko z czasem. No i skoro o czacie, to wlaśnie dlatego bardzo rzadko zagladam do swoich pań znajomych z +50, nie wspominajac o naszym. Dlatego te moje posty, ze bede tam mieszal, to tylko...hehehe... żarty i... straszenie Bogusi hihihihihihihi.... Odpowiedz Link
cuski Ojjj rzadzi tam, rzadzi taka jedna... 09.06.06, 11:37 Ojjj rzadzi tam, rzadzi taka jedna... wczoraj wieczorem wchodze tam i znowu jakis miszung narobila... moja cierpliwosc kiedys sie skonczy. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek!!!! 09.06.06, 11:44 Niechce wiedziec,ale jak "milosc" ma byc powodem tego zamieszania,to ja naprawde wymiekam i nie rozumiem,o co tyle zamieszania???O to,ze sie ktos tam zakochal,Boziu....maja ludzie problem i caly czat postawiony na nogi,no wybaczcie ale to smieszne...nieche na privach rozwiazuja takie spory,a nie na ogolnym:] Odpowiedz Link
cuski Mysza 09.06.06, 11:47 Ten caly czat od jakiegos czasu to mi przypomina taki film "Beverly Hills 2001", czy cos w tym stylu... malolaty sieja intrygi i kloca sie o swoich chlopakow Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,bo kiedys to ogladalam:)))) 09.06.06, 11:50 Wiem jedno,ze krzywde i sobie robia i komus jeszcze,ale ja sie juz nie bede wtracac,bo jak mnie doprowadza wszyscy do takiego stanu jak z 10 kwietnia,to bedzie zle dla wszystkich!!! Odpowiedz Link
cuski Najbardziej mnie wkur*** jak... 09.06.06, 11:59 Najbardziej mnie wkur*** jak otwieraja mi sie okna privow na czacie i sypia ploty za plotami ! Odpowiedz Link
tadeuszx Wlasnie, Ploty zamiast podrywow???!! 09.06.06, 12:02 Kto to widział??? Skandal!!! )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Najbardziej mnie wkur*** jak... 09.06.06, 12:10 No widzisz i coz ja Ci poradze.Postrasz ich,ze jak beda Ci ploty wysylac,to bedziesz takie nicki banowal,co za problem???Ja nie widze problemu,moze poskutkuje?? Odpowiedz Link
cuski Re: Najbardziej mnie wkur*** jak... 09.06.06, 12:12 Wczoraj sie wkurzylem i jednej osobie z czata powiedzialem po prostu, ze nie zycze sobie z nia rozmow na privach. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ale akurat nie chodzi o Paule,tylko o Krukiego. 09.06.06, 11:48 Po co sie miesza i stawia wszystko na glowie???Dali by se spokoj,bo ja chce tam z ludzmi spokojnie gadac,a nie tlumaczyc,by sie zachowywali!!!! Odpowiedz Link
cuski O Kukriego ??? 09.06.06, 11:57 O Kukriego ??? Wiesz Myszko, jedno mnie najbardziej zastanawia... kiedys Kukri strasznie nadawal na pewna osobe z naszej galerii i Kitana wowczas mu wtorowala, az do tego stopnia, ze sie z nia scialem o to, bo nie pozwole, zeby obrazano kogos, kto wisi na naszej stronie na oknie ogolnym... pozniej Kukri za wszystko przeprosil i przestal juz zle gadac na ta osobe, no i powstal nastepny problem, bo Kitana stracila sojusznika w dojebywaniu Monice... no i mamy istny "Beverly Hills", gdzie pewna osoba ma po prostu uczulenie na imie Monika - a przeciez to takie piekne imionko Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Rozumiem i wiem czemu ma,ale nie dlatego,ze 09.06.06, 12:12 mi Kukri powiedzial,od poczatku to zauwarzylam.Dlatego podejrzewam i mnie wyciagneli na tapete Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 09.06.06, 18:16 Przy najblizszej okazji musimy porozmawiac na jeden temat. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 09.06.06, 11:35 Komu dales tam ignora ? Wiem, wiem... ciekawosc to I-szy stopien do piekla Odpowiedz Link
tadeuszx Oj, juz nie pamietam. 09.06.06, 11:58 Ale ten kukri to ciekawy model. Tlumacze pacanowi jak komu dobremu, ze chlop jestem, a ten nic!) Tylko ciagle, jakimis, zenskimi imionami mnie obrzuca? Wreszcie sie go pytam, czy ma cos z oczami?? No bo w kazdym jakąś magde widzi))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A co do Kukriego to ja sie dzis przekonalam. 09.06.06, 12:18 Na odczepnego mu powiedzial,ze kobiet w ciazy sie nie denerwuje.Uwierzyl w to i jak wrocil za jakis czas to sie "chwalil tym" ze sie tak wyraze,wiec mnie juz tam nic nie zdziwi.Czlowiek se zartuje,zeby mu dali spokoj,a tu takie cos,hmmm...:] Odpowiedz Link
tadeuszx A dlaczego ten kukri nie pisze na forum?? 09.06.06, 12:32 Czyzby byl tylko madry na tyle, ze wystarcza na czata?? Bo co tu duzo mowic, byle mongol na czacie, jezeli umie szybko pisac, moze sie i "wykazac" a nawet "popisac"( Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 09.06.06, 12:40 Jeszcze by tu tego trza bylo by On tu pisal!!!Wiesz jakie by bylo zamieszanie,nawet nie chce se wyobrazac:] PS.Ciagle sie mowi,zeby neta nie brac na powaznie,a patrz co tam sie dzieje...szkoda slow i nerwow. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mowisz o Kukrim?????A skad ja mam to wiedziec??? 09.06.06, 15:01 Pytaj Tomka. Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, tyle to wiem. Chodzi o to, czy pozyteczny 10.06.06, 09:30 czy szkodliwy? To, ze staly, nie upowaznia nikogo do zachowan destrukcyjnych dla danej spolecznosci. Popatrz Tomasz, taki tadeuszx na Twoim forum. Ma zachowania rozne, tak? I destrukcyjne tez! Wiem o tym. Ale stara sie, aby pozytywow bylo duzo wiecej. Ale... to juz musza ocenic inni. Prawda? Odpowiedz Link
cuski Aniolku 10.06.06, 03:10 Wierz mi - na forum by se nikt nie pobrykal tak, jak na czacie Odpowiedz Link
tadeuszx Re:Re: Aniolku 10.06.06, 17:16 Mhmm... akurat tu sie calkowicie z Wami zgadzam. Tu, tu pisze wlasnie zywy dowod na to, ze na forumie, myszka nawet rozbrykanego Tadzia pod pantofelek wziela... tak, tak, niestety Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re:Re: Aniolku 10.06.06, 17:33 E tam niestety,hmmm...chyba dobrze,bo bys cale Forum z dymem puscil))) Odpowiedz Link
cuski Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, a ... 10.06.06, 03:08 Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, a najwiecej maja do powiedzenia. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, 10.06.06, 12:58 Tomasz, no to jak to jest?! Ktory element jest dla ktorego? Czat jest dla Forum czy Forum dla czata. A moze sa to elementy niezalezne? Wtedy wszystko jest w porzadku. Odpowiedz Link
tadeuszx ???? Aaaaaa... hmmm, to troche dziwne, ze 10.06.06, 15:09 osoby nie istniejace na forum, sa takie aktywne na jego dodatku? Nie sadzisz adminie? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 10.06.06, 17:37 Nic nie jest dziwne,bo nigdzie w regulaminie nie ma,ze ktos moze do naszego pokoju nie wpasc...wszyscy sa mile widziani) Odpowiedz Link
tadeuszx Aha, mile widziani... hmmm, czy tu nie nie 11.06.06, 10:07 wystepuje pewna kolizja logiki? Jezeli najpierw walczymy o stale nicki, a za chwile piszemy cyt."......wszyscy sa mile widziani)" ------> Aniolku, bo trace cierpliwosc! Czy Ty wiesz sama, czego Ty chcesz? Przekonalas admina i ludzi i ja Cie poparlem, do ustawienia bota na stale nicki. Nawet Kasia - himera24, stalego sobie zalozyla. A Ty teraz... wszyscy mile widziani? Czyli ci tymczasowi rowniez!? Chcialem tylko niesmialo zwrocic uwage, ze wszystkie inne pokoje goszcza tych tymczasowych. Jesli tak lubisz tych gosci, to: dlaczego walczylas o stale nicki? Ponadto, mysle, ze skoro to juz Tomek zaaprobowal i chce wprowadzic, to nic nie stoi Ci na przeszkodzie, zeby sie do innych pofatygowac. Nie sadzisz? Ponadto, jesli Tomasz mowi, ze czat jest dodatkiem do forum, to ja sie pytam dlaczego sa w tym dodatku, a nie ma ich na glownym? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,ja nie walcze o to.Byla propozycja zapodana 11.06.06, 13:06 a co reszta z tym zrobi,to juz ich sprawa.A stalego nicka nie trudno se zarejestrowac,to raz a dwa ja bym tam niechciala by sie ktos za mnie podszywal i to po czesci dla ich dobra.Ja sie nie mieszam niech se Dje ustalaja tam zasady.Mnie do tego rybka. PS.Wszyscy sa mile widziani na stalych nickachPPP Nie wszystkie goszcza,wiec Twoje stwierdzenie jest bledne. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 10.06.06, 18:06 Dziwne i to zajebiscie ! PS. Wiesz, ze tym Twoim postem dales mi duzo do myslenia. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, 10.06.06, 13:05 No wlasnie...swieta racyja. Odpowiedz Link
tadeuszx Zalatw to Bogusiu z Tomkiem, zalatw to Ci jeszcze 08.06.06, 13:52 cos fajnego posle! A narazie masz tyle od Tadzia : images4.fotosik.pl/44/b6f80974e5d0c6b9.gif Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,wez sie uspokoj,powiedzialam,ze temat jest 08.06.06, 14:00 zamkniety,chyba,ze mam przywrocic caly watek??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No ja tez tak mysle.Wkoncu pomysl wyszedl 08.06.06, 14:03 niechwalac sie odemnie,hihihih Odpowiedz Link
tadeuszx Bogusia, weźże przegoń gdzieś tego Tadzia:( 10.06.06, 17:49 Tzn. ten watek Tadzio. Popatrz co to sie porobilo? Nic, tylko Tadzio i Tadzio... hehehe. A co to Tadzio jest? Jakis refren od piosenki? Ty, Bogusia, moze by go tak jakos recznie na drugą strone wywalic? Jak ludzie nie beda widziec, to nie będą pisać, no nie?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Bogusia, weźże przegoń gdzieś tego Tadzia:( 10.06.06, 18:01 Nie moge)) PS.Chocze na czata) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ooo,czyby Admin mi grozil???;PPPPP 10.06.06, 18:40 Pod jednym warunkiem!!!! PS.Dawaj moje 100000000 dlugu)))))No i jaka funkcje,no i troszeczke torta by sie przydalo,i cos do popicia,hmmm...moze byc wino,ale wytrawne i cos jeszcze,a wiem usmiech od ucha do ucha))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Tomek... hehehe... nie ma pomocy;)) 11.06.06, 10:13 Za co? Moze za to? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41807743&a=43397623 Zreszta, przypominam Aniolkowi o tej sprawie, bo to tez wymaga konkretnego wyjasnienia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41807743&a=43418944 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,wyjasnilam. 11.06.06, 13:09 A co do bota,to z tego co wiem to sa nieskonfigurowane,wiec tak dokonca nie ma jeszcze ustalone z tymi tymczasowymi nickami. PS.Teraz to ja wzywam POMOCY!!!!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No coz wiedziales kogo obstawiasz na te funkcje:P 11.06.06, 13:07 Wiec teraz nie plakusiaj tylko oddaj co moje;PPP Odpowiedz Link