14.05.06, 20:45
Masz 4 maile te same...parda,za powielenie ich w tylu ilosciach,ale z ta
poczta sa ciagle problemy.
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Tadzio 14.05.06, 21:05
      Idę na pocztę. Dzięki.
    • tadeuszx Re: Tadzio 14.05.06, 21:12
      Rzeczywiście dziwna sprawa z tą Twoją skrzynkąsad Nie 4 ale 6 szt się
      powieliło!??? A jak klikasz na otwieranie jakiejś strony, to jest dobrze? Czy
      też otwiera np. po 3 strony?
      • zbuntowany8aniol Az 6??? 14.05.06, 21:18
        Mialam tylko 4 zapisane,jezuuuuuuuuuuuuuu....nie strony sie dobrze otwieraja.A
        z ta poczta,to mysle,ze za duzo bylo kliknietesmile
        • cuski Mysza 15.05.06, 04:49
          Do mnie rowniez maile od Ciebie przychodza w podwojnej ilosci wink
          • zbuntowany8aniol Tomek 15.05.06, 08:54
            Zartujesz???Ze sluzbowej czy prywatnej???Nie wkrecajcie mnie w jakas pocztesmile
            • cuski Mysza 16.05.06, 05:31
              Ze sluzbowej wink
              • zbuntowany8aniol Re: Mysza 16.05.06, 10:14
                No to moze,ale z niej juz nie bede korzystac...tylko w ostatecznosci....nie mam
                juz cierpliwosci.........
    • tadeuszx Re: Tadzio 14.05.06, 21:15
      Aha, usunąłem wszystkie. Ty ze swojej skrzynki, też lepiej usuń zbędne i
      przenieś co ważniejsze gdzie indziej. Coś to niepewne jestsad((((
    • zbuntowany8aniol Tadzio,watek zostal usuniety na Twoja prosbe,zeby 14.05.06, 21:27
      nie bylo,ze gina watki!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41496830&a=41756575
      • tadeuszx Re: Tadzio,watek zostal usuniety na Twoja prosbe, 15.05.06, 09:09
        Bój się Boga, czy ja kiedykolwiek dałem powód do takich podejrzeń??
        • zbuntowany8aniol Nie dales,ale moim obowiazkiem jest poinformowac 15.05.06, 09:15
          wiec nimniejszym to uczynilam,zeby nie bylo....jest taka piosenka...
          • tadeuszx W porządku 15.05.06, 16:55
            fajniewink
    • zbuntowany8aniol Tadzio 16.05.06, 16:03
      Ten post poszedl do kosza!!!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41805295&a=41897850
      Prosze przeczytac ten watek,a najlepiej netykiete:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=40599004
      • tadeuszx A o co zaś ten mały Buntownik 16.05.06, 17:15
        się do mnie przyczepił??? ... ahaaaaaa, już wiem Chodzi o ten Katalog Mody????
        No co? Ja go dostałem od dziewczyny!!?? To nie wolno? Tam nie było żadnej
        ponografii????... Eeeeeeeej z tym Buntownikiem... no doooobra, co zrobić? Nie,
        nie protestuję i nie będę sie kłócić... Twoja praca i odpowiedzialność. Ale
        wiesz, swoją drogą to niezły ten Katalog, co?
        • zbuntowany8aniol Re: A o co zaś ten mały Buntownik 16.05.06, 17:45
          Hehehehe...komp przez takie stronki wolno chodzitongue_out

PS.Nie podpuszczaj mnie.....chyba musze zrobic se wolne...
          • tadeuszx Nieeeee, po co Ci wolne??? 16.05.06, 21:35
            Wszyscy są mili, jest spokój...wink)))
            • zbuntowany8aniol Oj Tadzio.....musze zwolnic tempo.... 17.05.06, 08:46
              ....juz poczynilam ku temu odpowiednie kroki,zaloze pancerz i nie bede sie
              niczym przejmowac...bede tak samo znieczulona jak reszta swiata na cale
              zlo...nie moge juz walczyc...ktos mi powiedzial,ze bardziej przejmuje sie
              innymi niz soba i mial racje,ale to moj wybor...i w kazdej chwili moge z niego
              zrezygnowac i chyba przyszla na to pora....a co do Twojego wpisu,tak wszyscy sa
              mili i jest spokoj,ale nie chodzi o Forum.Wpadlam w bagno,ktore pomalu mnie
              wsysa i chcacy wzniesc sie wyzej musze cos poraz kolejny
              poswieci...strategiczne zagranie.Jak ja nie cierpie przegrywac.....w tym
              rozdaniu jest PAT....sytuacja bez wyjscia,ale........zapomnialam co chcialam
              napisac,yyyy.....no i znow sie tajemniczo zrobilo,hmmmm:]
              • cuski Myszko 17.05.06, 13:39
                W jakie bagno wpadlas ?
                • zbuntowany8aniol To chyba nazywa sie bagno niemocy.... 17.05.06, 18:09
                  ...bezsilnosci i zalu do wszystkiego i wszystkich...dlatego musze sama sie
                  ratowac,bo inaczej mnie wciagnie,a im pozniej tym gorzej bedzie...
                  • tadeuszx No wiadomo, mysza wszędzie wlezie 17.05.06, 21:24
                    i zaś się w coś wpakowała. Trochu mi przypomina Tadzia, który też lubi się
                    gdzieś władować. Myszko, po bagnach samopas nie wolno. Przewodnik znający drogę
                    niezbędny. Nie idź dalej! Stój w miejscu i krzycz, może ktoś usłyszy, to Cię
                    wyratuje. Nic nie boj, krzycz: Pomoooooooooooooocy, raaaaaaaaaaaaaaaatunku,
                    znajdą, znajdą, smile)))))))))))))))))))))))))))
                    • zbuntowany8aniol Tadzio,krzycze i nikt nie slyszy:] 18.05.06, 14:02
                      Znajda trupa jak sie nie rusza wkoncusmile
                      • cuski Jakiego trupa ? 19.05.06, 05:38
                        Jakiego trupa ?

Co ? Jak ? Gdzie ? Dlaczego ?

smile))
                        • zbuntowany8aniol Trupy... 19.05.06, 08:48
                          Trupy nie odpowiadaja na postysmile
                          • cuski :) 19.05.06, 13:41
                            Achaaaa...

smile
                  • cuski Odnosnie bagna 18.05.06, 05:24
                    Ja tez takie bagno mam dosc czesto przed oczami.
                    • tadeuszx I małe z tego pocieszenie, że inni też 18.05.06, 11:54
                      maja różne kłopoty, problemy. Mogę jeszcze tylko dodać tyle, że zwalczam
                      podpierając się wiarą i optymizmem. I staram się żeby się samemu nie ładować
                      .... ale to jest u mnie najtrudniejsze. No tak jest, że sam szukam guza. A jak
                      już mam ... no to na trochę człowiek pokornieje. Na trochę...
                      • zbuntowany8aniol Re: I małe z tego pocieszenie, że inni też 18.05.06, 14:04
                        Swieta racja Tadzio!
                    • zbuntowany8aniol Ty masz przed oczami,a ja w sobie... 18.05.06, 14:03
                      ...i to mnie dobija,bo tak wiele bym chciala zrobic by bylo lepiej,a sama sobie
                      nie umiem,nie moge pomoc...
                      • tadeuszx Uporządkować w myślach swoje 18.05.06, 17:57
                        problemy pod katem ważności (można np. na kartce spisać sprawy do załatwienia).
                        Poustawiać to se w kolejności, od najważniejszej do tej najmniej ważnej.
                        Skoncentrować wysiłki na priorytetach. Podporządkować rozkład dnia, czas...itd.
                        pod kątem załatwienia tego najważniejszego. Przemyśleć sposoby jak cel osiągnąć.
                        Wybrać najbardziej dogodny pod kątem skuteczności i mozliwości. I konsekwentnie
                        realizować. Nie uda się, to inny sposób na tapetę. Tak aż do skutku...
                        • zbuntowany8aniol Albo inny sposob? 18.05.06, 21:01
                          W lape powiedzialam,ze nie bede dawac!!!Koniec temata...wzielam aspirynke i
                          mysle na trzezwosmileJest lepiej....spoko,dam radesmile
                          • cuski Ja tylko raz... 19.05.06, 05:44
                            Ja tylko raz dalem w lape, w sumie w bardzo blachej sprawie,
                            ale i tak pozniej mialem kaca moralnego smile
                            • zbuntowany8aniol Re: Ja tylko raz... 19.05.06, 08:50
                              No wlasnie...ja nigdy nie dalam i nie zamierzam,bo bym musiala chyba na glowe
                              upasc,a chce jeszcze zyc z zasadami.
                              • tadeuszx Idealiści w przypadkach 19.05.06, 11:45
                                skrajnych stają się fanatykami.
                                • tadeuszx To była uwaga na marginesie 19.05.06, 11:52
                                  tematu korupcji i łapownictwa. Wszelkim patiologiom jestem przeciwny, lecz
                                  licząc się z realiami życia, stawiam pytanie: Jak np. potraktować "gratyfikacje
                                  za zawarcie kontraktu", usankcjonowane prawnie w wielu państwach, w tym w całej UE?
                                  • cuski Jako nagrode ? :) 19.05.06, 13:44

• tadeuszx W praktyce, często taka 19.05.06, 17:30
                                      gratyfikacja, jakoś tak "dziwnymi drogami" trafia na utajnione konta decydentów.
                                      Prymitywny wręcz sposób "załapania sie" na tę prowizje, polega na tym, że jakiś
                                      pociotek, kumpel czy partyjny koleś zakłada firmę konsaltingowa, która
                                      "negocjuje" kontrakt i kasuje prowizję.smile))))))))))
                        • cuski Jak bylem w Polsce i... 19.05.06, 05:42
                          Jak bylem w Polsce i mialem duzo zalatwien, to wlasnie wszystko zapisywalem
                          sobie na kartce i w pierwszej kolejnosci zalatwialem te niecierpiace zwloki.
                        • zbuntowany8aniol Juz wiem jaki jest moj cel,a dokladniej 20.05.06, 21:17
                          wiem co jest moim przeznaczeniem....ciagla nauka i miec jakies konkretne
                          zajecie,zeby nie myslec o pierdolachsmile
                          Ze studia sie koncza i prace se pisze,to dodatkowo wkoncu ucze sie jezykow,a
                          raczej odswiezam zdobyta wiedzetongue_out
                      • cuski Mysza 19.05.06, 05:40
                        Sprobuj podzielic sie swoimi problemami ze swoimi przyjaciolmi.
                        • zbuntowany8aniol Tomus 19.05.06, 08:53
                          No coz...juz jest okey,a zreszta oni tez maja problemy,a ja jednak nie lubie
                          prosic o pomoc...sama se dam rade.Spoko,wyspalam sie i inaczej dzis slonce
                          swieci,pomimo,ze u mnie leje jak scybrasmile))
                          • cuski Nie wiem czemu, ale... 19.05.06, 13:46
                            Nie wiem czemu, ale ostatnimi czasy bradzo lubie, gdy "niebo placze".
                            • tadeuszx Nie płacz z "niebem"... 20.05.06, 10:40
                              ...lecz raczej szukaj między chmurami promieni słońca. Słońce to życie,
                              nadzieja, optymizm.
                              • cuski Tadeusz 20.05.06, 12:47
                                Ale ja nie pisalem tego w kontekscie ostatnich moim problemow - po prostu
                                od czasu przylotu do USA lubie deszcz, lubie gdy pada.

PS. Moze moje serce caly czas placze i teskni za krajem ?
                            • zbuntowany8aniol Re: Nie wiem czemu, ale... 20.05.06, 13:10
                              No wiesz co....lepiej zebys tak nie myslal i nie lubial!!!
                              Dla mnie to dobrze,bo moge bez sentymentow pisac prace,a nie myslec,ze ladna
                              pogoda i ludzie na ryneczku,wtedy to bym miala leniasmile
                              • cuski Deszcz ... 20.05.06, 13:13
                                ... przynosi oczyszczenie.
    • zbuntowany8aniol Tadzio 07.06.06, 14:13
      Masz az 3 takie same mailasmile...parda,ale chyba,a raczej napewno za duzo razy
      klikam entersmile
      • zbuntowany8aniol Tadzio,nie zgadzam sie z tym wycietym watkie!!!! 07.06.06, 19:01
        Nie bylo podstaw....to sie nazywa wywieranie presji na moderatorce!!!sad((

PS.Tadzio,protestujeeeeeeee....ale nie moge dostac sie do poczty,by Ci odpisac
        na jednego maila,wiec protestujeeeeeeeee,ten watek byl okey...zwroc sie do
        Shreka,jak uwaza,ze Twoj post u Niego byl nie zgodny z czyms tamtongue_out.Ja od dzis
        lamie zasady i nadal protestujeeee;P
        • tadeuszx Myszko, myszeczko, moderatoreczko 07.06.06, 19:34
          milutka... dla dobra sprawy, nie wciagajmy do organizacji tego forum i czata tej
          calej administracji portalu gazeta.pl. Do nich mam stosunek ambiwalentny, wiec
          lepiej zalatwic sprawe bez nich i nie poruszac zasad ramowych, ustalonych dla
          calego portalu. Ja wywieram presję? Myyyyszko?? Nigdy!! Nie wywieralem presji
          tylko prosilem moderatorke o mala zmiane tresci watku. Jezeli odebralas to jako
          presje, to tu i teraz, bardzo Cie przepraszam, za byc moze niejasne
          sformulowanie mysli w moim poscie. Nie gniewaj sie i nie chowaj urazy. Przeciez
          obojgu nam chodzi o dobro forum. I nie protestuuuuuuuuj... oj, to ci dopiero, ta
          nasza myszkawink)) Przeciez zgadzam sie w pelni z Toba, ze watek byl o'key, z
          wyjatkiem tego zbednego linka.
          • cuski ??? 08.06.06, 02:32
            A ja znowu nie wiem, o co loto wink
            • zbuntowany8aniol Tomek niech Ci Tadzio wyjasni:)) 08.06.06, 08:39
              Chodzi o watek dotyczacy bota,ktory zalozylam i usunelam:]
              • tadeuszx Co proszę?? Ja mam cos wyjasniac?? 08.06.06, 12:32
                A wlasnie, ze nie wyjasnie!!! smile))))))))))
                • zbuntowany8aniol No i dobrze,ze nic nie wyjasnisz:)))Ja wlasnie 08.06.06, 12:56
                  wrocilam,ze spaceru,hehehehe....i nie bede nalegac na wyjasnienia,bo wszystkio
                  wiemtongue_outPP

PS.Masz emaila w kolorze bialymsmile)A bylabym zapomniala,ta prezentacja,jest
                  bombowa,tyle roz i to takich pieknych nie widzialam w zyciu;P
                  • tadeuszx No właśnie bylem w skrzynce i wyslalem 08.06.06, 13:24
                    maila z zapytaniem o tę prezentację. Oki, na to pytanie już nie odpowiadajwink
                    Dziękuje za miłą ocenewink)
                • cuski Mozecie mi powiedziec ... ??? 08.06.06, 13:46
                  Mozecie mi powiedziec, co sie tutaj dzieje, bo juz drugi watek
                  zalozony przeze mnie, ktory dotyczyl wlasnie nickow tymczasowych,
                  zostal usuniety.

PS. Wczoraj wieczorem, poprowadzilem audycje radiowa wlasnie na ten temat.
                  • zbuntowany8aniol Co Ty Tomek opowiadasz??? 08.06.06, 13:50
                    Ja swoj tylko usunelam...jaaaa usunelam swoj i tylko swoj.Twojego nie
                    tykala...zalozyles dwa watki o tym samym tytule,ale w jednym sie ryples i
                    zapodales nie ta co trza stronke,wiec chyba sam usunales,bo ja dzis na Forum
                    byl usuniety.

PS.No chyba,ze ktos oprocz mnie i Ciebie ma uprawnienia do kasowania postow????
                    • cuski Myszko 08.06.06, 13:55
                      Sorry za te gafe... ja po prostu popatrzylem na ten watek usuniety przeze mnie,
                      w ktorym sie rypnalem smile
                  • zbuntowany8aniol Tu masz swoj watek!!!! 08.06.06, 13:52
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43242906
                    • cuski Kuzwa 08.06.06, 13:56
                      Ale gafa, az mi glupio wink
                      • zbuntowany8aniol No coz zdarza sie!!! 08.06.06, 13:58
                        I tyle krzyku i zamieszanie sie zrobilo.

PS.Alescie zakreceni...koniec tematu.Najlepiej jak przyszpilisz swoj watek w
                        widocznym miejscu,taka moja rada.
                        • cuski :) 08.06.06, 14:00
                          smile
                  • zbuntowany8aniol A tu masz swoj drugi watek,ktorego nie usunelam!!! 08.06.06, 13:53
                    Jak wpadlam na Forum to juz byl usuniety:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43242890
                    • cuski Tak, tak zgadza sie ! 08.06.06, 13:57
                      Tak, tak zgadza sie !
                      Sam go usunalem, bo podalem zly link do strony.
              • cuski Ale dlaczego ten watek zostal usuniety ??? 08.06.06, 13:42
                Przeciez ja tam sie nie doczytalem niczego zlego.
                • tadeuszx Tomasz, Bogusia Ci na @ odpowie 08.06.06, 13:45
                  Bogusia, mozesz cytowac moje maile.
                  • cuski Okey ! 08.06.06, 13:46
                    Okey !
                  • zbuntowany8aniol Nie bede nic cytowac,nawet za Twoja zgoda. 08.06.06, 13:47
                    Jak chcesz Tadzio,to wyslij to samo co mnie wyslales,masz moje pozwolenie.
                    • cuski Ponawiam moje pytanie: 08.06.06, 13:49
                      Dlaczego temat tymczasowych nickow jest tematem tabu ???
                      • zbuntowany8aniol Z mojej strony nie jest!!! 08.06.06, 13:51
                        O co tu biega...sekunda...z/w..
                        • cuski Mysza 08.06.06, 13:59
                          Ano o to tu biega, ze admin dzisiaj rano jeszcze nie wypil kawy
                          i nie widzi wszystkiego co sie pisze na forum, he he he...
                          • zbuntowany8aniol Dobra nie sciemniaj,tylko boty skonfigurujcie 08.06.06, 14:02
                            by zadnych nickow tymczasowych nie bylo.

PS.I wyjasnij ludziom,zeby nie mieli za zle,bo to dla ich dobra.Sly dzis
                            zrobil,to co mial zrobic,ale lepiej byscie przy najblizszej okazji
                            przypomnieli,zeby nie bylo wasni przez to.I w topicu mozecie napisac poki co,ze
                            tylko na stalych nickach.Ja nie mam tej funkcji,wiec Wam tego nie zmieniesmile))
                            Radzcie se sami.Koniectongue_out
                            • cuski Myszko 08.06.06, 14:08
                              Przede wszystkimi ja, M4verick i Sly musimy sie spotkac na czacie
                              o jednej porze i porozmawiac o tym wspolnie, bo znowu bedzie miszung.
                              • zbuntowany8aniol Tomek,a ja mysle,ze nie bedzie miszungu:)) 08.06.06, 14:12
                                A swoja droga,to chyba tej jednej pory nie ustalicie,bo to raczej trudne.
                                • cuski Myszko 09.06.06, 02:41
                                  Po prostu ja i M4verick musimy poczekac ktoregos dnia na czacie na Slaja
                                  i zrobic demokratyczne glosowanie smile
                                  • tadeuszx Ahaaaaaaa, to jeszcze moge wlazic na dziko!!!;)))) 09.06.06, 10:04
                                    A ta Zbuntowana, jak mnie jeszcze raz posadzi o jakies bluzgi, to udusze. Zlapie
                                    w jakim kacie i tak dlugo bede toto sciskal, ze udusze! Bo jesli wchodzilem, nie
                                    wazne, czy na swoim, czy tymczasowym, to zawsze zachowywalem sie przyzwoicie!!!
                                    Np. ant32. No prosze, czy ktos ma jakiekolwiek zastrzezenia do tego nicka? Poza
                                    tym, ten co rzadzil, wiedzial kim jestem (staly IP) i nikt, nawet ten ACP
                                    jeszcze mnie nie wyrzucilwink)) Heh, to ja dalem komus tam ignorawink))
                                    • zbuntowany8aniol Robcie co chcecie,tylko mnie nie mieszajcie do 09.06.06, 10:39
                                      niczego....skoro dalej tam jest tak jak jest,ja poki co nie bede przychodzic,bo
                                      nie moge za kazdym razem tlumaczyc wszystkim by skonczyli te glupie dziecinne
                                      zabawy w plotki i takie tam wymysly.

PS.Tadzio,skad bierzesz te prezentacje???Sa jakies strony do tego???Bo ja tez
                                      mam kilka...przynajmniej powinnam miec,bo co ciekawsze zapisuje na kompasmile)))
                                      Dzieki,z sercem to nawet nie wiedzialam,ze tak trza...kiedys uczyli,ale jakos
                                      czlowiek zapomina:]
                                      • tadeuszx Bogusia, prezentacje dostaje od znajomych. 09.06.06, 11:05
                                        W mailach. Czasami nic, a na drugi dzien przyjdzie z 8 szt. Rozne są. Podsyłać
                                        Ci te przyzwoite? Czy różne, jak leci? Nie obiecuję, że regularnie, bo u mnie
                                        kiepsko z czasem. No i skoro o czacie, to wlaśnie dlatego bardzo rzadko zagladam
                                        do swoich pań znajomych z +50, nie wspominajac o naszym. Dlatego te moje posty,
                                        ze bede tam mieszal, to tylko...hehehe... żarty i... straszenie Bogusi
                                        hihihihihihihi....
                                      • cuski Ojjj rzadzi tam, rzadzi taka jedna... 09.06.06, 11:37
                                        Ojjj rzadzi tam, rzadzi taka jedna... wczoraj wieczorem wchodze tam
                                        i znowu jakis miszung narobila... moja cierpliwosc kiedys sie skonczy.
                                        • zbuntowany8aniol Tomek!!!! 09.06.06, 11:44
                                          Niechce wiedziec,ale jak "milosc" ma byc powodem tego zamieszania,to ja
                                          naprawde wymiekam i nie rozumiem,o co tyle zamieszania???O to,ze sie ktos tam
                                          zakochal,Boziu....maja ludzie problem i caly czat postawiony na nogi,no
                                          wybaczcie ale to smieszne...nieche na privach rozwiazuja takie spory,a nie na
                                          ogolnym:]
                                          • cuski Mysza 09.06.06, 11:47
                                            Ten caly czat od jakiegos czasu to mi przypomina taki film "Beverly Hills
                                            2001", czy cos w tym stylu... malolaty sieja intrygi i kloca sie o swoich
                                            chlopakow wink
                                            • zbuntowany8aniol Wiem,bo kiedys to ogladalam:)))) 09.06.06, 11:50
                                              Wiem jedno,ze krzywde i sobie robia i komus jeszcze,ale ja sie juz nie bede
                                              wtracac,bo jak mnie doprowadza wszyscy do takiego stanu jak z 10 kwietnia,to
                                              bedzie zle dla wszystkich!!!
                                              • cuski Najbardziej mnie wkur*** jak... 09.06.06, 11:59
                                                Najbardziej mnie wkur*** jak otwieraja mi sie okna privow na czacie
                                                i sypia ploty za plotami !
                                                • tadeuszx Wlasnie, Ploty zamiast podrywow???!! 09.06.06, 12:02
                                                  Kto to widział??? Skandal!!! wink))
                                                • zbuntowany8aniol Re: Najbardziej mnie wkur*** jak... 09.06.06, 12:10
                                                  No widzisz i coz ja Ci poradze.Postrasz ich,ze jak beda Ci ploty wysylac,to
                                                  bedziesz takie nicki banowal,co za problem???Ja nie widze problemu,moze
                                                  poskutkuje??
                                                  • cuski Re: Najbardziej mnie wkur*** jak... 09.06.06, 12:12
                                                    Wczoraj sie wkurzylem i jednej osobie z czata powiedzialem po prostu,
                                                    ze nie zycze sobie z nia rozmow na privach.
                                        • zbuntowany8aniol Ale akurat nie chodzi o Paule,tylko o Krukiego. 09.06.06, 11:48
                                          Po co sie miesza i stawia wszystko na glowie???Dali by se spokoj,bo ja chce tam
                                          z ludzmi spokojnie gadac,a nie tlumaczyc,by sie zachowywali!!!!
                                          • cuski O Kukriego ??? 09.06.06, 11:57
                                            O Kukriego ???
                                            Wiesz Myszko, jedno mnie najbardziej zastanawia... kiedys Kukri strasznie
                                            nadawal na pewna osobe z naszej galerii i Kitana wowczas mu wtorowala,
                                            az do tego stopnia, ze sie z nia scialem o to, bo nie pozwole, zeby obrazano
                                            kogos, kto wisi na naszej stronie na oknie ogolnym... pozniej Kukri za wszystko
                                            przeprosil i przestal juz zle gadac na ta osobe, no i powstal nastepny problem,
                                            bo Kitana stracila sojusznika w dojebywaniu Monice... no i mamy istny "Beverly
                                            Hills", gdzie pewna osoba ma po prostu uczulenie na imie Monika - a przeciez to
                                            takie piekne imionko wink
                                            • zbuntowany8aniol Rozumiem i wiem czemu ma,ale nie dlatego,ze 09.06.06, 12:12
                                              mi Kukri powiedzial,od poczatku to zauwarzylam.Dlatego podejrzewam i mnie
                                              wyciagneli na tapetesad
                                              • zbuntowany8aniol Tomek 09.06.06, 18:16
                                                Przy najblizszej okazji musimy porozmawiac na jeden temat.
                                                • cuski Aniolku 10.06.06, 03:06
                                                  Nie ma sprawy.
                                                  • zbuntowany8aniol Re: Aniolku 10.06.06, 13:03
                                                    To dobrze.
                                    • cuski Tadeusz 09.06.06, 11:35
                                      Komu dales tam ignora ? smile

Wiem, wiem... ciekawosc to I-szy stopien do piekla wink
                                      • tadeuszx Oj, juz nie pamietam. 09.06.06, 11:58
                                        Ale ten kukri to ciekawy model. Tlumacze pacanowi jak komu dobremu, ze chlop
                                        jestem, a ten nic!smile) Tylko ciagle, jakimis, zenskimi imionami mnie obrzuca?wink
                                        Wreszcie sie go pytam, czy ma cos z oczami?? No bo w kazdym jakąś magde widziwink)))))
                                        • zbuntowany8aniol A co do Kukriego to ja sie dzis przekonalam. 09.06.06, 12:18
                                          Na odczepnego mu powiedzial,ze kobiet w ciazy sie nie denerwuje.Uwierzyl w to i
                                          jak wrocil za jakis czas to sie "chwalil tym" ze sie tak wyraze,wiec mnie juz
                                          tam nic nie zdziwi.Czlowiek se zartuje,zeby mu dali spokoj,a tu takie
                                          cos,hmmm...:]
                                          • tadeuszx A dlaczego ten kukri nie pisze na forum?? 09.06.06, 12:32
                                            Czyzby byl tylko madry na tyle, ze wystarcza na czata?? Bo co tu duzo mowic,
                                            byle mongol na czacie, jezeli umie szybko pisac, moze sie i "wykazac" a nawet
                                            "popisac"sad(
                                            • zbuntowany8aniol Tadzio 09.06.06, 12:40
                                              Jeszcze by tu tego trza bylo by On tu pisal!!!Wiesz jakie by bylo
                                              zamieszanie,nawet nie chce se wyobrazac:]

PS.Ciagle sie mowi,zeby neta nie brac na powaznie,a patrz co tam sie
                                              dzieje...szkoda slow i nerwow.
                                              • tadeuszx A kto to jest? Kolega, znajomy Tomka czy kogos 09.06.06, 14:03
                                                z elity?
                                                • zbuntowany8aniol Mowisz o Kukrim?????A skad ja mam to wiedziec??? 09.06.06, 15:01
                                                  Pytaj Tomka.
                                                • cuski Tadeusz 10.06.06, 03:11
                                                  Kukri, to staly bywalec czata.
                                                  • tadeuszx Tomasz, tyle to wiem. Chodzi o to, czy pozyteczny 10.06.06, 09:30
                                                    czy szkodliwy? To, ze staly, nie upowaznia nikogo do zachowan destrukcyjnych dla
                                                    danej spolecznosci. Popatrz Tomasz, taki tadeuszx na Twoim forum. Ma zachowania
                                                    rozne, tak? I destrukcyjne tez! Wiem o tym. Ale stara sie, aby pozytywow bylo
                                                    duzo wiecej. Ale... to juz musza ocenic inni. Prawda?
                                                  • cuski He he he... 10.06.06, 11:29
                                                    Tyz prowda wink

He he he...
                                              • cuski Aniolku 10.06.06, 03:10
                                                Wierz mi - na forum by se nikt nie pobrykal tak, jak na czacie smile
                                                • zbuntowany8aniol Re: Aniolku 10.06.06, 13:04
                                                  Wiem.
                                                  • tadeuszx Re:Re: Aniolku 10.06.06, 17:16
                                                    Mhmm... akurat tu sie calkowicie z Wami zgadzam. Tu, tu pisze wlasnie zywy dowod
                                                    na to, ze na forumie, myszka nawet rozbrykanego Tadzia pod pantofelek wziela...
                                                    tak, tak, niestetysad
                                                  • zbuntowany8aniol Re:Re: Aniolku 10.06.06, 17:33
                                                    E tam niestety,hmmm...chyba dobrze,bo bys cale Forum z dymem puscilwink)))
                                                  • tadeuszx Ale Ciebie bym 10.06.06, 17:41
                                                    ocalil!!smile
                                                  • cuski Pamietajcie ! 10.06.06, 18:03
                                                    Zapalki w reku dziecka, to pozar bez kontroli wink
                                            • cuski Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, a ... 10.06.06, 03:08
                                              Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, a najwiecej maja do powiedzenia.
                                              • tadeuszx Re: Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, 10.06.06, 12:58
                                                Tomasz, no to jak to jest?! Ktory element jest dla ktorego? Czat jest dla Forum
                                                czy Forum dla czata. A moze sa to elementy niezalezne? Wtedy wszystko jest w
                                                porzadku.
                                                • cuski Tadeusz 10.06.06, 15:04
                                                  Dla mnie czat jest dodatkiem do forum smile
                                                  • tadeuszx ???? Aaaaaa... hmmm, to troche dziwne, ze 10.06.06, 15:09
                                                    osoby nie istniejace na forum, sa takie aktywne na jego dodatku? Nie sadzisz
                                                    adminie?
                                                  • zbuntowany8aniol Tadzio 10.06.06, 17:37
                                                    Nic nie jest dziwne,bo nigdzie w regulaminie nie ma,ze ktos moze do naszego
                                                    pokoju nie wpasc...wszyscy sa mile widzianismile)
                                                  • tadeuszx A czytałaś post Tomasza powyżej?? 10.06.06, 17:51
                                                    Dlatego piszę, że dziwne.
                                                  • tadeuszx Aha, mile widziani... hmmm, czy tu nie nie 11.06.06, 10:07
                                                    wystepuje pewna kolizja logiki? Jezeli najpierw walczymy o stale nicki, a za
                                                    chwile piszemy cyt."......wszyscy sa mile widzianismile)"
                                                    ------> Aniolku, bo trace cierpliwosc! Czy Ty wiesz sama, czego Ty chcesz?
                                                    Przekonalas admina i ludzi i ja Cie poparlem, do ustawienia bota na stale nicki.
                                                    Nawet Kasia - himera24, stalego sobie zalozyla. A Ty teraz... wszyscy mile
                                                    widziani? Czyli ci tymczasowi rowniez!? Chcialem tylko niesmialo zwrocic uwage,
                                                    ze wszystkie inne pokoje goszcza tych tymczasowych. Jesli tak lubisz tych gosci,
                                                    to: dlaczego walczylas o stale nicki? Ponadto, mysle, ze skoro to juz Tomek
                                                    zaaprobowal i chce wprowadzic, to nic nie stoi Ci na przeszkodzie, zeby sie do
                                                    innych pofatygowac. Nie sadzisz? Ponadto, jesli Tomasz mowi, ze czat jest
                                                    dodatkiem do forum, to ja sie pytam dlaczego sa w tym dodatku, a nie ma ich na
                                                    glownym?
                                                  • zbuntowany8aniol Tadzio,ja nie walcze o to.Byla propozycja zapodana 11.06.06, 13:06
                                                    a co reszta z tym zrobi,to juz ich sprawa.A stalego nicka nie trudno se
                                                    zarejestrowac,to raz a dwa ja bym tam niechciala by sie ktos za mnie podszywal
                                                    i to po czesci dla ich dobra.Ja sie nie mieszam niech se Dje ustalaja tam
                                                    zasady.Mnie do tego rybka.

PS.Wszyscy sa mile widziani na stalych nickachtongue_outPPP
                                                    Nie wszystkie goszcza,wiec Twoje stwierdzenie jest bledne.
                                                  • cuski Tadeusz 10.06.06, 18:06
                                                    Dziwne i to zajebiscie !

PS. Wiesz, ze tym Twoim postem dales mi duzo do myslenia.
                                              • zbuntowany8aniol Re: Wiele osob z czata nie pisze u nas na forum, 10.06.06, 13:05
                                                No wlasnie...swieta racyja.
                    • tadeuszx Zalatw to Bogusiu z Tomkiem, zalatw to Ci jeszcze 08.06.06, 13:52
                      cos fajnego posle!wink A narazie masz tyle od Tadzia :
                      images4.fotosik.pl/44/b6f80974e5d0c6b9.gif
                      • zbuntowany8aniol Tadzio,wez sie uspokoj,powiedzialam,ze temat jest 08.06.06, 14:00
                        zamkniety,chyba,ze mam przywrocic caly watek???
                        • cuski Mysza 08.06.06, 14:02
                          Nie przywracaj - jeden w zupelnosci wystarczy wink
                          • zbuntowany8aniol No ja tez tak mysle.Wkoncu pomysl wyszedl 08.06.06, 14:03
                            niechwalac sie odemnie,hihihih
                            • cuski :)) 08.06.06, 14:09
                              smile)
    • tadeuszx Bogusia, weźże przegoń gdzieś tego Tadzia:( 10.06.06, 17:49
      Tzn. ten watek Tadzio. Popatrz co to sie porobilo? Nic, tylko Tadzio i Tadzio...
      hehehe. A co to Tadzio jest? Jakis refren od piosenki? Ty, Bogusia, moze by go
      tak jakos recznie na drugą strone wywalic? Jak ludzie nie beda widziec, to nie
      będą pisać, no nie??
      • zbuntowany8aniol Re: Bogusia, weźże przegoń gdzieś tego Tadzia:( 10.06.06, 18:01
        Nie mogesmile))

PS.Chocze na czatasmile)
      • cuski Aniol 10.06.06, 18:08
        Ani mi sie waz usuwac tego watku, he he he...
        • zbuntowany8aniol Ooo,czyby Admin mi grozil???;PPPPP 10.06.06, 18:40
          Pod jednym warunkiem!!!!

PS.Dawaj moje 100000000 dluguwink)))))No i jaka funkcje,no i troszeczke torta by
          sie przydalo,i cos do popicia,hmmm...moze byc wino,ale wytrawne i cos jeszcze,a
          wiem usmiech od ucha do uchawink)))))))))))))))))))))
          • cuski Tadeusz 11.06.06, 00:19
            POMOCY !!!
            Bo moderatorka pusci mnie z torbami wink
            • tadeuszx Tomek... hehehe... nie ma pomocy;)) 11.06.06, 10:13
              Za co? Moze za to?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41807743&a=43397623 Zreszta,
              przypominam Aniolkowi o tej sprawie, bo to tez wymaga konkretnego wyjasnienia
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41807743&a=43418944
              • zbuntowany8aniol Tadzio,wyjasnilam. 11.06.06, 13:09
                A co do bota,to z tego co wiem to sa nieskonfigurowane,wiec tak dokonca nie ma
                jeszcze ustalone z tymi tymczasowymi nickami.

PS.Teraz to ja wzywam POMOCY!!!!!!
            • zbuntowany8aniol No coz wiedziales kogo obstawiasz na te funkcje:P 11.06.06, 13:07
              Wiec teraz nie plakusiaj tylko oddaj co moje;PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka