cuski 05.06.06, 06:22 Uzytkownik, ktory kazda noc spedza w lozku innej kobiety, nie jest czlowiekiem niemoralnym - on po prostu ma zmienne IP A jakie jest Wasze IP ? He he he... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Ja akurat mam stale IP 05.06.06, 09:44 Ale tacy duzi dostawcy internetu jak np. Neostrada czy Dialog, daja zmienne. No... i to wlasnie utrudnia adminom banowanie wszelkiego debilstwa. Odpowiedz Link
agneschicago Re: Banalny temat :) 08.06.06, 02:20 Moje IP tez jest jak najbardziej stale. Slyszalam kiedys ze "zdrada jest wowczas gdy dochodzi do zdrady psychicznej, a nie fizycznej". to oczywiscie dla mnie bzdura totalna!!!!!!! zdrada jest zawsze zdrada! A moze ktos ma zmienne IP? Odpowiedz Link
cuski Agnes 08.06.06, 02:27 Ja mam zmienne IP, ale tylko komputerowe A tak na marginesie, to zapomnialem sie z Toba przywitac... mam nadzieje, ze mi wybaczysz moj meski nietakt Moi Drodzy ! Przywitajmy Agnes, najlepiej jak potrafimy Odpowiedz Link
tadeuszx Agnes, ja oczywiscie, tradycyjnie po polsku 08.06.06, 13:41 caluje raczki... i nozki i buzie i.... o-o, znow sie zacalowalem w dziewczynie)) Agnusia, nie gniewaj sie. Bo chociaz jestem zonaty, to jednak bardzo calusny na forumach. Wiesz, ze kiedys nawet probowalem jedna pocalowac z jezyczkiem? Tylko, ze ten monitor niegrzeeeecznie potraktowal moj jezyk(( No, powaznie!? Jakims pradem mnie potraktowal!! Teraz juz tylko wirtualne buziaki wysylam. A ten mam dla Ciebie) images4.fotosik.pl/44/b6f80974e5d0c6b9.gif Odpowiedz Link
tadeuszx He he he... biore przyklad z admina na radiu, 09.06.06, 08:51 ale... ho ho ho... daleko mi do Ciebie) Odpowiedz Link
tadeuszx Nie szkoooodzi... wystarcza mi te opinie 10.06.06, 09:02 dziewczat, ktore po nocach bidulki, nie dosypiaja, byle tylko admina w akcji uslyszec! Widzisz jak sie poswiecaja??! Odpowiedz Link
tadeuszx Toooomasz, nie ujawnia sie swoich 10.06.06, 12:50 zrodel informacji. Nie moge, staaary, bo to nieetyczne Odpowiedz Link