Dodaj do ulubionych

Drogie Panie i Panienki !!!

16.06.06, 03:47
Dla Was wszystko wink
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Szok, przynajmniej dla Tadzia!?;)))))))) 16.06.06, 10:38
      Olaboga, co to sie dzieje?smile)) Szczerosc i serdecznosc admina jest zaiste
      wielka!!smile)) Hihihihi... No chyba juz teraz nikt nie ma watpliwosci, ze nasz
      Tomasz jest facet na luzie, z humorem i zyczliwy ludziom.
      Pozdrowkawink
      Ps. Tomaszu, w realu jest wszystko w porzadku??
      • adriana291 Re: Szok, przynajmniej dla Tadzia!?;)))))))) 16.06.06, 11:31
        Hahahah, nie moge, Tadzio dobry jesteś smile)))))!Pozdrawiam.
        • tadeuszx Adrianeczko Skarbie, to nie ja! To Tomasz jest 16.06.06, 12:59
          dla Pan i dziewczyn taki... az za dobry. Oooooj, zeby tylko tej plci pieknej
          zbytnio nie folgowal, bo pozniej, to juz nikt sobie tutaj z Wami nie poradziwink))
          Pozdrowka.
          • adriana291 Re: Adrianeczko Skarbie, to nie ja! To Tomasz jes 16.06.06, 13:04
            Tadeuszu mi mozna folgować do woli - ja sie nie popsuje smileRozpieszczanie
            wychodzi mi tylko na dobre smile))) Pozdrawiam
            • tadeuszx Tooooooooomasz ratuj! Popatrz, Adriana mnie 17.06.06, 09:33
              podrywa!?wink)))))))
              • cuski Tadeusz 17.06.06, 15:28
                To chyba dobrze, ze Twoja ziomalka Cie podrywa wink
                • tadeuszx Buuuuuuuu... za mloda.....buuuuuuuuuu 17.06.06, 16:07
                  wink)
                  • cuski :)) 17.06.06, 23:15
                    smile)
      • cuski Tadeusz 17.06.06, 03:09
        Wszystko jest w porzadku - kazda klepeczka na wlasciwej poleczce, he he he...
        • tadeuszx Tomasz, klepeczki, jesli o tym mowa, to raczej 17.06.06, 09:27
          moja dzialeczkawink Mnie sie rozchodzi o to, czy wszystko Ci sie udalo zrobic. Czy
          wyszly plany, zamiary i najwazniejsze, czy matka zdrowa? O ten real pytalem.
          Sadzac z Twojej wesolosci, wnioskuje, ze wszystko dobrze?
          • tadeuszx dod. na potwierdzenie faktu, masz tu 17.06.06, 09:37
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=34465560&a=43688962 , no
            jasne. Nie czytales!smile))))
          • cuski Tak, tak... 17.06.06, 15:29
            Tak, tak... w tym tygodniu wiele rzeczy powychodzilo mi na tzw. prosta.
            • tadeuszx Aaaaa, wiec dobrze sie domyslilem;))) 18.06.06, 10:39
              To trzymaj sie, Tomasz!smile)))) I pilnuj swego, bo sam mowiles, ze tam u Was, nie
              ma nic za darmo! Pozdrowkawink
    • magdeczka27 Re: Drogie Panie i Panienki !!! 17.06.06, 09:50
      bardzo dziekuje aco takiego moge dostac cuski?
      • tadeuszx Magdeczko, jak widac na obrazku, od 23.06.06, 13:05
        Tomasza mozesz dostac wszystko! I jak juz dotrzesz tam na miejsce, to smialo sie
        upominaj! Obiecywal, niech daje!wink)))
        • cuski :)))) 24.06.06, 03:55
          smile)))
          • tadeuszx No i co Tomasz? Znasz przeciez Magde. 24.06.06, 12:16
            Wiesz, ze ona nie odpusci!wink Boisz sie juz?... hihihi...
            • cuski Jak cholera ;) 24.06.06, 15:43
              Jak cholera wink
              • tadeuszx Tomek, Ty sie lepiej przygotuj na to, ze to 24.06.06, 16:39
                dopiero poczatek tych pielgrzymek do Ciebiewink Jak sie dziewczyny zorientuja
                dokladnie, ze dajesz, to co tu jest na pismie....Uuuuuuu, nie chcialbym byc w
                Twojej skorzewink)) A jak nie dasz, to sie spodziewaj lawiny procesow!!
                Braaaaacie, z torbami Cie puszczą!!? Nawet te spodnie, z ktorych zreszta
                wyskoczyles, tez przepadną... hahahaha...
                • cuski :) 24.06.06, 18:57
                  smile
    • zettrzy Re: Drogie Panie i Panienki !!! 26.06.06, 03:59
      to Twoje zdjecie, Cuski?
      tak informacyjnie sie pytam
      • cuski Zetka 26.06.06, 04:22
        To Ty nie wiesz, jak ja wygladam ? smile
        • tadeuszx A Ty Tomuś, co niby taki zdziwiony?!! 26.06.06, 11:19
          A skąd Zetka ma wiedzieć, jak jej nawet na piwo nie zaprosiłeś?! A było tu,
          widziałem, jak kiedyś Zettrzy informowała, że będzie w Chicago?! I co? Nic!
          Hahaha i to ma być ta Tomkowa polska gościnność?!smile))))))))
          • zettrzy Re: A Ty Tomuś, co niby taki zdziwiony?!! 26.06.06, 17:37
            nie W Chicago tylko NAD Chicago, to jest niewielka roznica ale jednak
            • tadeuszx Aaaaaa, Ty Zetko jedna! Znalazlem ten watek 26.06.06, 18:52
              i sorry dla Tomka, bo to Twoja wina! Tu Cie chlop zapraszal
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=40038821&a=40038821 a Ty mialas
              tylko podac termin, byle nie na jesieni:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=40038821&a=40097164 Oj, Zetka,
              Zetka, teraz sie nie dziwie, ze ta Ameryka toniesad Jesli decyzja o piwku nabiera
              u Ciebie przez 2 i pol miesiaca mocy urzedowej!? wink)
              • cuski :) 27.06.06, 02:18
                smile
          • cuski Kiedy Zetka byla w Chicago ? :0 27.06.06, 02:17
            Kiedy Zetka byla w Chicago ? :0
        • zettrzy Re: Zetka 26.06.06, 17:38
          no na zdjeciu w wizytowce widac co innego
          • cuski Zetka 27.06.06, 02:19
            A dlaczego nie zagladniesz do naszej radiowej galerii ? smile
            • tadeuszx Tomasz, bo Zetka sie tu nie chce prezentowac 01.07.06, 20:48
              Woli w swojej "Galerii Mody"wink Ty, Tomasz... tak sobie pomyślałem, że nie wiem
              dlaczego nie wstawila swojego zdjecia do Twojej Galeri? Przeciez widac, ze Z3 to
              fajna kobitka... a tu jej nie ma? Ty, może trza ją poprosić, no przeciez sama
              nie bedzie sie pchac! To jest jasne! Zetke trzeba poprosic, Tomaszu. Sama nie
              wstawi, bo ma swoja godnosc!
              • cuski A wiec prosze uprzejmie o... 01.07.06, 21:54
                A wiec prosze uprzejmie o dolaczenie do naszej galeryjki smile
                • zettrzy Re: A wiec prosze uprzejmie o... 02.07.06, 05:22
                  a ja sie nie moge doprosic o jakies zdjecia na Galerie ...
                  • cuski Zetka 02.07.06, 14:21
                    O ciuszki Ci chodzi ? smile
                  • tadeuszx Zettrzy, a jak to jest z tymi zdjeciami? 03.07.06, 08:39
                    Ty masz dlugi staz forumowy i obracasz sie miedzy ta cala Administracja portalu,
                    to powiedz?. Jesli ja tu np. cos publikuje, jakies zdjecie, to ktos moze je
                    sobie sciagnac i opublikowac na innym forum?
                  • tadeuszx Zettrzy, no co to jest, ze tak trudno namowic 03.07.06, 23:53
                    Cie do konkretnej odpowiedzi. Byla tu i udaje ze nie widzi pytania?
                    • zettrzy Re: Zettrzy, no co to jest, ze tak trudno namowic 04.07.06, 03:12
                      teraz pytanie zobaczylam
                      oczywiscie ze mozesz sobie zdjecie skopiowac i przekleic, raz w internecie na
                      zawsze w domenie publicznej, wiec kazdy moze sobie zabrac kazde zdjecie i
                      trzymac prywatnie offline
                      ale to i tak nie ma znaczenia bo dzisiaj ludzie umieszczaja taki material w
                      sieci ze po prostu nie ma sie czym szokowac
                      • tadeuszx Toooooomasz! Wlaz na Galerie Mody;))) 04.07.06, 12:15
                        Szukaj prezentacji Zetki, sciag najlepsze, przytnij i fachowo wyeksponuj w
                        Galerii Radio Chicago Forum (potrafisz, bo juz pisales). I co sie bedziesz
                        prosil Zetki. Sama pisze, że wolno!wink))))
                        • zettrzy Re: Toooooomasz! Wlaz na Galerie Mody;))) 04.07.06, 18:59
                          nie pisze ze wolno tylko ze kazdy i tak moze, ale praktycznie rzecz biorac to i
                          tak zadna roznica
                          • tadeuszx Re: Toooooomasz! Wlaz na Galerie Mody;))) 04.07.06, 19:43
                            O,o,o widziales Tomus? Tu powyzej masz nawet taka posrednia zgode Zettrzy. Jak
                            zwykle u niej, zagmatwana i zakamuflowanawink)) Ale jest!
                            • cuski Zgoda 05.07.06, 03:08
                              Zadnych posrednich zgod nie przyjmuje - musze miec czarne na bialym smile
                        • cuski Tadeusz 05.07.06, 03:07
                          Nieee, nooo tak bez oficjalnej zgody Zetki nie da rady smile
                          • tadeuszx Oj, szkoda Tomasz, szkoda!;)) 05.07.06, 12:13
                            Ech, z tymi tomaszowymi zasadami, brrrr... Tak blisko bylo i znow mi sie nie
                            udalo wkrecic w cos te Zetkewink Aaaaale nie odpuszcze i bede dalej probowal ...
                            az sie uda!wink))
                            • cuski :) 05.07.06, 12:26
                              smile
                              • tadeuszx Zetka, no wezze i daj temu Tomaszowi zgode. 05.07.06, 22:05
                                Patrz, on ma skrupuly i jakies zasady? Albo sie trochu Ciebie boi, Zettrzy? Jak
                                myslisz, boi sie i dlatego zaslania sie zasadami? Aaaaa, wiem! Tu chyba chodzi o
                                to piwo!smile))
                                • cuski Tadeusz 06.07.06, 02:23
                                  Admin nie boi sie kobiet smile
                                  • tadeuszx Nie??? Aaaaa... to cos nowego... 07.07.06, 21:38
                                    ... to dlaczego do tej pory nie ma malego Tomusia??wink)
                                    • cuski Tadeusz 08.07.06, 02:04
                                      Niemal kazdy maly Tomus, to straszny rozrabiaka, dlatego nie ochrzcze tak
                                      mojego przyszlego syna smile
                                      • tadeuszx Tadeusze to tez nieciekawe gagatki.:(( 10.07.06, 21:39
                                        Hmmm, a co myślisz o imieniu Boguś?
                                        • zbuntowany8aniol A ja wtrace slowko,ze moj brat ma na imie 10.07.06, 21:57
                                          Bogus=Boguslaw i to tez sa rozrabiaki strasznesmile
                                          • tadeuszx Anioł, a to jest młodszy brat, czy 26.07.06, 10:51
                                            starszy?
                                            • zbuntowany8aniol Re: Anioł, a to jest młodszy brat, czy 26.07.06, 16:51
                                              Mlodszy ma 17 lat.
                                        • cuski Mam dobre zdanie o... 11.07.06, 02:23
                                          Mam dobre zdanie o kobietach o takim imieniu, bo gdy bylem malym brzdacem
                                          moja kofana niania tak miala na imie smile
                                          • zbuntowany8aniol Twoja niania miala na imie Bogus??? 11.07.06, 11:55
                                            Hmmmm...<szok>!!!!
                                            • cuski Imie niani 11.07.06, 11:58
                                              Nie Bogus, lecz Bogusia.
                                            • tadeuszx Aaaaa widzisz Aniol dlaczego Tomasz tak Ciebie 11.07.06, 17:04
                                              lubi. Moze kojarzy Cie z niania? A niania utulala do spania malego Tomaszka. A
                                              Ty Bogusia? Cos nic nie utulasz tego naszego adminawink)
                                              • cuski :) 12.07.06, 04:20
                                                smile
                                                • tadeuszx Co Ty Tomasz, taki niesmialy usmieszek? 12.07.06, 10:07
                                                  Jakby tak na przyklad mnie, Bogusia-Aniol chciala utulac do spania, to ja bym
                                                  sie tak cieszyl smile)))))))))))))))))
                                                  • cuski Tadeusz 12.07.06, 12:27
                                                    Ja juz mam taka jedna, ktora mnie utula wink
                                                  • tadeuszx Nie to akurat wiem. Przeciez zaczelismy nawet 12.07.06, 14:10
                                                    odliczanie!smile I rozumiem to ze masz nadzor albo jakas kuratele. Bo nie wierze
                                                    zebys nie znal popularnego przyslowia, ze przy jednej dziurze to i kot zdycha!smile))
                                                  • cuski :) 13.07.06, 03:01
                                                    smile
                                                  • tadeuszx Tomasz, i znow taki niesmialy usmieszek? 13.07.06, 08:28
                                                    No nie badz taki skromnysmile)
                                                  • cuski SKROMNOSC 13.07.06, 12:11
                                                    Przeciez SKROMNOSC to dobra cecha smile
                                                  • magdeczka27 Re: SKROMNOSC 13.07.06, 13:37
                                                    prawda tomeczku ja jestem bardzo skromna i dobrze mi z tym poki co
                                                  • cuski Re: SKROMNOSC 14.07.06, 06:33
                                                    Tak trzymaj wink
                                            • serialkilla Re 15.07.06, 03:49
                                              Terefere;D
                                              • cuski Serial 15.07.06, 03:51
                                                Zapomniales dodac "Kuku", he he he...
                          • tadeuszx Tomasz, mam pomysl!!! Hmmmm, to lepiej 15.07.06, 09:06
                            uwazaj, bo jak Tadzio ma pomysl, to wiesz...wink) Otoz admin, powiedz Zettrzy, ze
                            jezeli sie zgodzi dac swoje zdjecie do Galerii to ja tez sie zgodze, pod
                            warunkiem ze bede obok niejsmile))
                            • cuski Zetka 15.07.06, 15:43
                              Co powiesz na ten powyzszy post Tadeusza ? smile
                              • tadeuszx Spodziewalem sie tego! Nic nie gada, bo nie chce 16.07.06, 12:30
                                byc w Galerii w moim towarzystwie!smile) To jasne, nie?!smile))
                                • cuski Tadeusz 16.07.06, 12:33
                                  Moze powinnismy dac Zetce wiecej czasu na przetrawienie tematu.
                                  • tadeuszx Zetka, to blykotliwy umysl! 18.07.06, 17:36
                                    Taka bussines-womanwink Juz to przemyslala i woli nie byc w obecnosci Tadziasmile Boi
                                    sie, ze ja tam na tej Galerii moglbym podszczypywacwink)
                                    • cuski :))) 19.07.06, 03:06
                                      smile))
                              • tadeuszx Zetka - zgodnie z Twoja sugestia 19.07.06, 09:21
                                sygnaturkawink
    • tadeuszx Drogie... a zobaczcie co tak naprawdę się Wam tu 26.07.06, 13:15
      admin oferujesad Jakiego powiększenia trzeba użyć, aby toto znaleźć smile))))
      images3.fotosik.pl/109/85ddf2dcc382dce0.jpg
      • cuski Male sprostowanie :) 27.07.06, 02:59
        Admin nie posiada zarostu ani na plecach, ani na pupie, he he he...
        • tadeuszx A szkoda... taki fajny wkręt i się nie udał :(( 27.07.06, 20:05
          Z drugiej strony to jasne, że żadna dziewczyna, przez dwa lata, by tego tam,
          przez lupę raczej nie szukałasmile))
          • cuski Tadeusz 28.07.06, 03:12
            Nie przez 2 latka, lecz przez 2,5 roku wink
            • tadeuszx No to musze przyznać, że masz wyjątkowo 29.07.06, 17:34
              wyrozumiałą dziewczynę!? Bo mówiłeś, że czasami podczytuje sobie to forum i
              pewnie wszystko wie o tych Twoich podrywach i badaj, a jednak jeszcze Ciebie nie
              rzuciła!?smile) Taaaaak, wyjątkowo wyrozumiała dziewczyna... Mało teraz takich
              wyrozumiałych ... niestety dla Tadziasad(
              • kiki-sriki Re: No to musze przyznać, że masz wyjątkowo 29.07.06, 17:37
                boshe ona czyta to forum??????? hihihi
                • cuski Kiki 30.07.06, 00:35
                  Kiedys czytala, a teraz to juz sam nie wiem smile
              • cuski Tadeusz 30.07.06, 00:34
                Moja dziewczyna jest po prostu kochana smile
                • tadeuszx Tiaaaa, zasiejmy wię drobna wątpliwość ... 30.07.06, 11:25
                  cuski napisał:
                  > Moja dziewczyna jest po prostu kochana smile
                  -------------------------> przez ilu?
                  smile)))))))))))))
                  • jozek_cork Tadeusz ! 30.07.06, 13:03
                    nie siej niepokoju w sercu Tomka ha ha, pozdrawiam
                  • cuski Tadeusz 30.07.06, 15:51
                    Przestan byc Dobrym Siewca, he he he...
                    • tadeuszx Hahahaha... już widzi się, zasiałem... 30.07.06, 17:09
                      Ale ja tylko wątpliwość, a Ty Tomaszku coś znacznie więcej... hahahaha....
                      • cuski :) 31.07.06, 01:02
                        smile
    • aldona401 Po co siac 30.07.06, 17:36
      jak i tak nic z tego nie bedzie skoro taka susza hehe.
      • tadeuszx W Ameryce leje! A potomek sobie po cichu 30.07.06, 22:28
        rośniewink)) Ej, dokuczy on Tomkowi, dokuczy...wink)
        • cuski He he he he... 31.07.06, 01:04
          He he he he...
          • tadeuszx Ten sie śmieje, kto się śmieje ostatni 31.07.06, 10:15
            a ja jestem za Tobą ...hehehe...
            • cuski He he he he he... 01.08.06, 02:53
              He he he he he...
      • tadeuszx Aldona, akurat temu co Tomasz zasiał 01.08.06, 21:50
        żadna pogoda nie przeszkadza wink))
        • cuski :)) 02.08.06, 02:38
          smile)
    • tadeuszx Kiki, pytałaś o to: 21.08.06, 19:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=45601297&a=45663282 więc masz.
      Tu na górze jest link do tego o co Ci chodzi wink
    • harajukugirl Re: Drogie Panie i Panienki !!! 22.08.06, 05:59
      Oj Boze jak sie rozgadali a faceta taki fanjy i schowal co najlepsze. nouncertain
      • tadeuszx Re: Drogie Panie i Panienki !!! 22.08.06, 09:19
        Hehehe, Harajaku, Ty jesteć mądra i sprytna, więc pewnie znasz się trochę na
        grafice. Jak zechcesz zobaczyć "to co najlepsze", napewno sobie poradzisz wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka