cuski 17.06.06, 03:39 Co sadzicie o wariografach, czyli wykrywaczach klamstw, czy powinny znalezc zastosowanie w miejscach pracy ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: Wariografy 17.06.06, 03:44 najlepszym wariografem jest swoja zona albo dziewczyna, wtedy nie potrzeba zadnego urzadzenia Odpowiedz Link
tadeuszx Coooo? A Ty znowu udajesz Greka? 17.06.06, 16:05 No pewnie, ze sie nie sprawdzaja. Tzn. w 95% sa pewne. A dlaczego w wielu krajach nie sa dowodem sadowym? Odpowiedz Link
m4verick Re: Tadeusz 17.06.06, 23:28 a na co ci dowod sadowy, ja dostanie tluczkiem po glowie albo patelnia, wtedy sad ci nawet nie pomoze..hehe Odpowiedz Link
tadeuszx Bardzo slusznie Mav mowisz 16.07.06, 20:29 i na tym sie konczy. Zamiast zadzialac i zrobic na forum porzadek!)) Odpowiedz Link
serialkilla Re: Coooo? A Ty znowu udajesz Greka? 17.07.06, 12:47 tadeuszx napisał: > No pewnie, ze sie nie sprawdzaja. Tzn. w 95% sa pewne. A dlaczego w wielu > krajach nie sa dowodem sadowym? No ja jestem przeciwny czemuś takiemu,z bardzo prostego powodu:nie sprawdzają sie tak jak mówisz Tadeuszu w takim procencie i mozna je oszukać Odpowiedz Link
tadeuszx Podobno w hipnozie czlowiek mowi 17.07.06, 13:02 cala prawde? Ale slyszalem, ze sa problemy z uzyskaniem odpowiedzi na niektore, drazliwe pytania? Odpowiedz Link
tadeuszx Slyszalem, ale moze ktos wie wiecej, ze w 18.07.06, 08:56 hipnozie, pacjent "blokuje sie" na pytania dot. zdarzen bardzo przykrych, drazliwych? Odpowiedz Link