mikouz 28.11.07, 04:20 Witam ! Jestem mlodym studentem z Paryza i szukam rodakow ktorzy by chetnie sie zapoznali ze mna. (mam 22 lata) Mozecie odpisac na forum lub na mail: mikouz@gazeta.pl Pozdrowienia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaaa2811 Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 04.12.07, 14:50 czesc, ja jestem w Paryzu dopiero od 1.5 msc i kompletnie nikogo tu nie znam,chcialabym poznac kogos mniej wiecej w moim wieku (mam 19 lat) jesli masz ochote to napisz ;) Odpowiedz Link
mikouz Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 05.12.07, 18:15 Heja ! Wiec jestes tutaj od 1.5 miesiaca ? A z jakiej okazji znalazlas sie w tym pieknym miescie, praca, studia ? Jesli chcesz odpisac, to latwiej byloby na goldenpolak@hotmail.com (dostep przez msn wiec latwiej) Pozdrowienia ! Odpowiedz Link
sidzi Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 11.01.08, 10:47 Chętnie bym się do was dołączył ale mam wała bo najpierw muszę znaleźć sobie coś do mieszkania ;( a mam z tym poważne problemy. Odpowiedz Link
aniar_rrr Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 12.01.08, 00:40 Tak jak 90% naszych rodakow :/ Zobacz: www.pap.fr tam czasem cos sie znajdzie... Odpowiedz Link
olafinho . 10.05.08, 23:36 hej...jezeli masz ochote mozemy sie poznac ja mam 21 lat i na imie Mam Michal czekam na odp... Odpowiedz Link
madzior70 Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 22.01.08, 23:28 Witam, to chyba dobrze ze jest nas coraz wiecej :) Jakby co podaje maila madzior70@poczta.onet.pl Bisos :) Odpowiedz Link
elysseecapol Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 03.03.08, 22:39 WITAM MOICH RODAKOW. z mila checia zapoznam sie rowniez z polakami w paryzu. mam 25 lat, czyli tez w sumie jestem mloda. jeszcze. mozecie pisac na gg. 1444028 albo maila/ elyssee@hotmail.com. dysponuje duza iloscia wolnego czasu i glowa pelna pomyslow. a plus... Odpowiedz Link
bejbebejbe86 Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 01.05.08, 15:03 Może korzystając z wolnego (przynajniej dla większości z nas) jutrzejszego dnia, spiknelibyśmy sie jakoś, może na mały piknik na Polach Marsowych? w okolicach dejeunera? odezwijcie się w ciągu dzisiejszego dnia, komu pasowałoby spotkać sięna polach, od tyłu Alfla gdzieśtak możekoło 13? Każdy z małym co nieco do pićka/jedzonka? Zobaczymy jak nam sie powodzi w tej paryskiej rzeczywistości:) a+ Odpowiedz Link
grejzz Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 08.09.08, 17:14 czesc :)odpowiadam na Twoje ogloszenie , po latach 100 , ale moze skoro jeszcze czytujesz ,co sie na Forum pisze , wpadniesz i na moje "na-wolanie"na spotkanie:)ja jestem Graza , nowa w Paryzu , bez znajomych i z wielka checia na ich odnalezienie :)pozdrawiam serdecznie i jak ochote masz na napisanie lub spotkanie : kontakt moj jest :gopowicz@yahoo.fr /bisous , Graza, samotna strasznie:=} Odpowiedz Link
soniasta Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 24.05.08, 01:29 ym dopiero teraz przeczytałam posty, ja mam 22 lata i studiuje w Poznaniu, pzdrr Odpowiedz Link
44seb Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 11.03.08, 20:45 Hej, Ja tez mieszkam w Paryzu w sumie od niedawna i chetnie porozmawialbym czasem po polsku albo wyskoczyl gdzies z rodakami. Studentem juz nie jestem ale jeszcze niedawno bylem :). Gdyby ktos mial ochote na spotkanie to piszcie: 44seb@gazeta.pl A+ Odpowiedz Link
kachna81 Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 11.03.08, 23:17 dołączam się do wyższych postów pozdrawiam Odpowiedz Link
agniea Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 12.03.08, 15:15 to i ja się wpisuję jak zorganizujecie w jakimś barze spotkanie:) mam 26 lat (jeśli się jeszcze łapię:) Odpowiedz Link
molders9 Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 17.04.08, 19:21 Witam wszystkich, Az sie boje pisac, bo u mnie wlasnie wybila 30tka... Ale klimat ten sam. W Paryzu od miesiaca, mieszkanie jest, czasu i mebli nie za duzo, ale najbardziej brakuje normalnego zaimprezowania. Dwa razy wbilem sie w jakies przypadkowo odkryte imprezownie, ale bez znajomych to jakos nie teges. Jak sie zmobilizujecie, aby gdzies razem wyjsc, dajcie znac staruszkowi molders9@gazeta.pl Pozdrowka Marek Odpowiedz Link
elysseecapol JESTESCIE NAJLEPSI 26.04.08, 21:37 jak czyatlam te posty to az sie zaczelam smiac...tak mi sie milo zrobilo, i smiesznie, jak wszyscy chcemy sie spotkac. widze ze juz nie zly team sie stworzyl, to mysle ze w koncu trzeba powaznie jakis plan obmyslic i moze spotkac sie od razu w takiej duzej grupie. np wyjsc sobie posiedziec w parku przy ladnej pogodzie i sie blizej poznac. fajnie by bylo. czekam na posty. pozdrawiam Odpowiedz Link
gjulita Re: JESTESCIE NAJLEPSI 17.05.08, 15:35 to jak z tym spotkaniem? :) równiez się dołączam:) mam 24 lata, pracuje w Paryzu od 4 miesięcy. gg: 5025413 skype tujuli Odpowiedz Link
soniasta Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 24.05.08, 01:17 Hej, co prawda nie mieszkam na stałe w Paryżu, ale mam tam spędzić cały lipiec i wyjeżdzam sama, w związku z tym fajnie byloby się spotkać, hm? Pozdrawiam Odpowiedz Link
vtek82 Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 24.05.08, 14:33 witam takze i ja. mam 26 lat i pracuje tu od kwietnia jako konsultant. chetnie bym was spotkal, ale potrzebuje kogos z inicjatywa by cos z organizowal ;) witek Odpowiedz Link
ania_z_lasu Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 27.05.08, 23:41 Tak sie sklada ze jest ktos kto stara sie cos organizowac. Zalozyciel facebookowej grupy: Les polonais de France Ostatnio dostalam od niego wiadomosc: Bonjour à tous, Voici 2 événements à venir pour le mois de Juin à Paris pour nous retrouver entre polonais. :) 1) Rencontre et diner à la Crypte de Polska située juste à côté de l'Eglise de l'Assomption. Veuillez me donner vos diponibilités pour le mois de Juin pour se faire ce petit diner tant attendu. :) 2) Retransmission de match Allemagne - Pologne Le Dimanche 8 Juin 2008 à 20:45. Nous allons nous retrouver dans un bar sur Paris pour supporter la Pologne. Le lieu du bar sera défini ultérieurement. Merci Petit rappel: Cinéma en partenariat avec l’Institut Polonais - Mercredi 28 mai 2008 à 19h Entendez mon cri (Usłyszcie mój krzyk), Pologne, 1991, noir et blanc, vost, 46 mn réalisation : Maciej Drygas - Lundi 2 juin 2008 à 21h La Gare de Gdańsk, (Dworzec Gdański), Pologne, 2007, couleur, vo avec traduction simultanée, 50 mn réalisation : Maria Zmarz-Koczanowicz Goethe-Institut Paris 17, avenue d'Iéna - Paris 16e www.goethe.de/paris wiec moze sie przylaczycie do tego co jest juz zorganizowane, zamiast sie zastanawiac co ? Odpowiedz Link
davzoopl Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 02.06.08, 17:06 czesc ja chciaj bem wiedziec gzdzie jest ten "bar" gdzie bedzie le match :polska -niemcy!!ja bem tam wpad z kolegami !prosze o szebka odpowiedz Odpowiedz Link
grejzz Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 08.09.08, 16:41 KOchani!!!Poniewaz temat ucichl , a ja tez jestem "Nowa" i nie mam polskich znajomych , a jeszcze sie kwalifikuje do sredniej wiekowej tego forum ( 26lat..mam nadzieje , ze to jeszcze OK..:))i mam ochote poznac Rodakow , co to sa w Paryzu-wiec rzucam propozycje :ten weekend- poczawszy od piatku lub nastepny-spotkanie gdzies w Paryzu! Jak kto zainteresowany, niech pisze :gopowicz@yahoo.fr GG:5261453 :) pozdrawiam , Graza Odpowiedz Link
mormi89 Re: mlody student szuka znajomych w Paryzu 27.09.08, 15:07 Hej;) Nie wiem czy jeszcze ktoś wchodzi na to forum, ale jestem Iza, mam 19 lat i opiekuje się w Paryżu 3 dzieciaków. Jestem tutaj od 5.09 do 23.12 narazie i jeszcze nie poznałam nikogo, a chętnie bym to zrobiła... Zawsze można pogadać w swoim jezyku. W sumie to francuskim też nie operuję za dobrze... A naprawdę chciałabym gdzieś wyskoczyć z jakimiś znajomymi;) Dobrze byłoby kogos poznać. Jeśli jeszcze ktoś wchodzi na to forum, to to jest mój e-mail: izamormol@vp.pl, a nr gg to:2147438. Proszę o kontakt... Odpowiedz Link