Dodaj do ulubionych

Rozpoczynam glosowanie ;)

18.06.06, 16:04
Kto jest "ZA" zabanowanie Olejowego Bogacza,
niech podniesie reke i nacisnie przycisk wink
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Ja sie wstrzymuje:))) 18.06.06, 16:28
      Powiem tyle,ze kazdy ma druga szansesmileJak nie to wiecie co zrobicsmile)
      • cuski Mysza 18.06.06, 16:30
        Czyli glos wstrzymujacy ze wskazaniem na bana w razie draki ? smile
        • zbuntowany8aniol Tak,zdecydowanie tak.Zeby mi ktos nie pwoiedzial 18.06.06, 16:32
          zem nie wrazliwa,ale na miejscu Twoim (i dobrze,ze nie jestesm),to drugiej
          szansy ja bym nie dala,bezwzgledu jakie przewinieniesmile
    • tadeuszx Popieram Mava! 18.06.06, 19:48
      Tak samo glosuje jak M4verick!wink)
      --
      • cuski Tadeusz 18.06.06, 19:50
        A jak glosuje M4v ?
        • tadeuszx A ja skad mam wiedziec? 18.06.06, 20:04
          Przeciez jeszcze nie glosowal!?smile)))))))))
          • cuski :)) 18.06.06, 21:51
            smile)
      • zbuntowany8aniol Tadzio 18.06.06, 20:06
        Ale Mav jeszcze nie glosowal...chyba cos sie pokickalo Tobiesmile))
        • tadeuszx No wlasnie mowie, nie glosowal. 18.06.06, 21:08
          Jak Mav zaglosuje, to bedzie wiadomo... hihihi... jak Tadzio glosowalwink)))
          • zbuntowany8aniol A skad wiesz jak Mav zaglosuje?? 18.06.06, 22:12
            Jesli bedzie za pozostawieniem Olejowego Bogacza??To co wtedy???

PS.Tadzio,Tys jest nie zdecydowany chlop i tyle Ci powiem niczym jak babawink))
    • magdeczka27 Re: Rozpoczynam glosowanie ;) 18.06.06, 23:37
      ja jestem mnie tez tak zrobili co tam niech zobaczy jakie to mile uczucie
      • cuski Magdeczka 19.06.06, 02:18
        Czyli mam rozumiec, ze jestes "ZA" ?
        • m4verick a kto to jest? 19.06.06, 03:41
          tem Olejowey Bogacz, i co zrobil?
          • tadeuszx O! Juz jest drugi, co udaje Greka!;) 19.06.06, 08:27
            Poczytaj, ahaaaa, nie chce sie czytac??? Bez pracy nie ma kolaczy! A figa z
            ma... nie, bez maku! Nie dostaniesz gotowej odpowiedzi na talerzu...hehehehe...wink
            • m4verick Re: O! Juz jest drugi, co udaje Greka!;) 19.06.06, 19:34
              no znalazlem jakies 4 czy 5 postow tego kogos
              ale nic w nich nie ma.
              • tadeuszx Ales sie napracowaaaal;))) 19.06.06, 20:19
                A jego watek powitalny? A po co to Filipowi? On sobie zaglosuje bez
                przeanalizowania watku osoby, ktorej to dotyczywink))))) Mav, no wez ta
                odpowiedzialnosc za nas dwochwink) I sie nie migajwink)) No juz masz tu:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43751052&a=43812724 ale
                zaznaczam, to sa tylko moje przypuszczenia?!. Aniolka cos tam mowila, ze ktorys
                z nich sie odgrazal, ze wejdzie na to forum. Moze cos z poszlak tez dorzuci?
                • m4verick po przegladnieciu 19.06.06, 20:56
                  twierdze ze to kolejna suka, nie wiedzialem ze marx to pedal.
                  a co sie robi z sukami? ucina sie u samej glowy!
                  • cuski Nie moge ! 20.06.06, 02:52
                    Nie moge sie powstrzymac od smiechu, jak czytam posty M4va wink
                  • tadeuszx Mav, ktora glowe masz na mysli? 20.06.06, 22:16
                    Duza czy te mala?
                • zbuntowany8aniol No to sa moje przypuszczenia. 20.06.06, 08:44
                  Tadzio czemu napisales juz ktorys raz "Aniolka"...to sie normalnie
                  odmienia "Aniolek" w tym zdaniu Twoim powinienes napisac...wiem czepaim sie;PPP
                  • tadeuszx Poniewaz, aniolek jest domyslnie, rodzaju 20.06.06, 09:01
                    meskiego. Czyli ten. Ty niewatpliwie jestes dziewczyna, wiec transformujac slowo
                    Aniol, na rodzaj zenski, wychodzi mi Aniolka. Ta Aniolkawink)
                    • zbuntowany8aniol Dobra niech Ci bedzie...nie mam sily sie 20.06.06, 09:04
                      spierac:]
    • cuski Re: Rozpoczynam glosowanie ;) 20.06.06, 02:54
      A ja dalej nie wiem, co mam zrobic z tym Olejowym Bogaczem smile
      • zbuntowany8aniol Zostawic!!!! 20.06.06, 08:46
        Jak cos to wiesz co potem zrobic....hmmm,tak se mysle,ze on tu juz nie bedzie
        pisal,po tym jak dostal po glowie za ten slynny postsmile)
        • cuski Pozyjemy, zobaczymy :) 20.06.06, 12:39
          Pozyjemy, zobaczymy smile
          • tadeuszx Tomasz, to znaczy, ze wstrzymujesz wykonanie 20.06.06, 12:44
            kary i nie dajesz bana?
            • cuski Narazie cierpliwie czekam... 20.06.06, 12:46
              Narazie cierpliwie czekam na to, co powiedza inni smile
            • zbuntowany8aniol A ja sie znow powtorze i powiem,ze kazdy 20.06.06, 14:02
              zasluguje na druga szanse!!!!!
              • tadeuszx Ten uparty Aniokowaty Koziorozec! Znowu ma 21.06.06, 09:24
                odmienne zdanie od mojegosad Zdaje sie, ze jakis pat tu nastapil. I nie da sie
                podjac decyzji. Biorac to pod uwage, niech ta uparta mysza zna moje chamskie
                serce!smile)
                Tomek - zmieniam zdanie! Glosuje tak jak Myszak Zbuntowanywink Dla tej Aniolki,
                przestaje popierac Mava? Mav, nie gniewaj sie, ale mi zawsze blizej jest do
                dziewczatwink)))))
                • zbuntowany8aniol Wiedzialam:)) 21.06.06, 09:31
                  Moze bede zalowac,ale zaryzykujmy i dajmy temu Ojejowi szansesmile
                  • tadeuszx Jeszcze sie nie ciesz, spoko, trzeba poczekac az 21.06.06, 15:48
                    inni sie wypowiedza. Ze swojej strony zachecam goraco wszystkich, do zabrania
                    glosu w tej sprawie. Obiecuje nie komentowac i nie czepiac sie nikogo, za
                    poglady w tej sprawie. Prosze spojrzec, sam zmienilem zdanie.smile Puscilem w
                    niepamiec tamtejsze posty olejowego i juz!wink I moze byc z niego jeszcze niezly
                    kumpel na forum??!
                    • zbuntowany8aniol Moze,ale co mnie dziwi,a raczej nie dziwi,ze 21.06.06, 20:17
                      nawet jak nie poleci,to i tak do tej pory nic tu nie napisal od tego czasu,wiec
                      nie sadze,by jednak mial odwage...oczywiscie moge sie mylic jak kazdy czlowiek:}
                      • cuski Wszystko sie moze zdarzyc ;) 22.06.06, 06:19
                        Wszystko sie moze zdarzyc wink

PS. Ale mi sie ziewa smile
                        • tadeuszx No tak, ale ludzie chca atrakcji!:)) 23.06.06, 12:38
                          A tzw. "trudna mlodziez" takie atrakcje gwarantujewink
                          • cuski He he he... 24.06.06, 04:00
                            He he he...
                            • tadeuszx No wlasnie, Ty sie smiejesz, a jak samo 24.06.06, 12:08
                              to okreslenie "trudna mlodziez" wskazuje, bywa z taka mlodzieza trudna sprawa, a
                              czasem to nawet przeprawa?!
                              • cuski Tadeusz 24.06.06, 15:44
                                Grunt, to nie zalamywac raczek wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka