cuski 24.06.06, 20:31 Jak myslicie: - Czy pieklo jest egzotermalne (oddaje cieplo), czy endotermalne (absorbuje cieplo)??? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Banalne pytania :))) 26.06.06, 04:00 zalezy czyje moje bedzie endotermalne bo ja jestem zmarzluch Odpowiedz Link
cuski Re: Banalne pytania :))) 26.06.06, 04:19 A ja mam na odwrot, tzn. egzotermalnie, bo raczej oddaje ciepelko Odpowiedz Link
dj_sly Re: Banalne pytania :))) 27.06.06, 08:17 w moim piekle braknie wegla i bedzie zimno....nikt nikogo w kotlach gotowal nie bedzie i dlatego tez wszystkie diably sie wyprowadza i bede mial pieklo tylko sam dla siebie.... czyz nie jest to szatanski plan? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No nie az tak to nie moze byc!!! 27.06.06, 12:21 Anioly nie sa upadle!!!!!!!!! Odpowiedz Link
cuski A kim byl Szatan, zanim upadl ? ;) 27.06.06, 12:23 A kim byl Szatan, zanim upadl ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomus Ty mnie lepiej dzis nie denerwuj,bo 27.06.06, 12:28 Ci zrobie wyklad!!!!!!!!! Tak na marginesie,to juz dostalam wykald wczoraj w pewnym pokoju na temat swojego nicka i Biblii...zatkalo mnie,ze tez ludzie,tak bardzo biora se netowe rzeczy do glowy...porazka Odpowiedz Link
cuski Sly 27.06.06, 12:19 Sly, a co to za pieklo, w ktorym jest zimno i nikt do pieca nie doklada ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja se tak mysle,ze jest egzotermalne,bo 27.06.06, 14:00 wciaz piekielko dostaje sie na ten piekny swiat....co nie oznacza,ze w piekle brakuje cieplaTam jest jego pod dostatkiem,ale ja tam nie trafie...taka mam cicha nadzieje Odpowiedz Link