cuski 30.06.06, 03:27 Co powiecie na taki komputer przyszlosci ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Komputer przyszlosci 30.06.06, 05:45 eee, to stare, bylo stare kiedy zaczynalam prace a ile to juz lat... teraz jeszcze musze odnalezc ten tekst "our program who is in memory", gdzies go mam ale w domu wiec dopoki nie wroce musicie zaczekac Odpowiedz Link
zettrzy Re: Dobra Zetka :) 01.07.06, 21:16 o tu jest calosc - okazuje nie pamietalam dobrze poczatku: Our program, who art in memory, hello by thy name, thy operating system come, thy commands be done, at the printer as they are on the screen, give us this day our daily data, and forgive us our I/O errors, as we forgive those whose logic circuits are faulty. Lead us not into frustration, and deliver us from power surges. For thine is the algorithm, the application and the solution, looping forever and ever. Return. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Fajny,tylko,ze ja w takim lub na takim... 30.06.06, 08:02 ..."syfie" nie pracuje,hihihi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No nie wiem,ale wiesz jak jest w takich.... 01.07.06, 12:07 miejscach...niekiedy syf:] Odpowiedz Link
zettrzy Re: No nie wiem,ale wiesz jak jest w takich.... 01.07.06, 21:10 takie miejsca, wedlug oficjalnych badan, sa o wiele czysciejsze niz np. stolik w bardzo dobrej i drogiej restauracji Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Zetko!!Zartujesz??? 01.07.06, 21:11 Jakie to badania?? PS.Podwarunkiem,ze sie dba o takie miejsca Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zetko!!Zartujesz??? 02.07.06, 05:24 naukowe badania ekipy naukowcow badaja stan czystosci toalet publicznych i innych miejsc i potem porownuja a wyniki mozna znalezc w internecie Odpowiedz Link
tadeuszx Jak zwykle. Zetka musi swojego kota Fernandela 02.07.06, 14:15 odwrocic ogonem. Nic, kompletnie nic nie wspomina o ilosci trucizn, ktore zawarte w tych srodkach, niszcza ten brud i bakterie w tychze toaletach. Gdyby takie ilosci stodkow zuzytych w toaletach na m2, zastosowac relatywnie w domu w kuchni, to wytrulby tym nie tylko te bakterie i zlikwidowal brudy, ale rowniez i domownikow. W calkiem dobrym tempie. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 02.07.06, 14:19 Rzeczywiscie te srodki czyszczace sa bardzo mocne - niejedna kobieta tutaj w Stanach zniszczyla sobie dlonie wlasnie przez ten syf. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jak zwykle. Zetka musi swojego kota Fernandel 03.07.06, 00:46 no ale dzieki tym truciznom podobno bezpieczniej jesc przy toalecie niz przy stole, wedlug badan naukowych oczywiscie jak tam wyznaje stara zasade "madrzy ludzie zyja w brudzie" i jednak wole jesc przy stole Odpowiedz Link
tadeuszx Oj, sorry Zettrzy;) Za kota. Pomylilem imie :( 03.07.06, 08:31 To jest Fernando a nie Fernandel. Zetuchna, wez i przepros Twego kota, w moim imieniu oczywiscie Odpowiedz Link
zettrzy Re: Oj, sorry Zettrzy;) Za kota. Pomylilem imie : 03.07.06, 17:38 on sie nie obrazil bo lubi Fernandela Odpowiedz Link