tadeuszx 05.08.06, 10:06 Zgodnie z sugestią jednej Foremki. Od siebie dodam, że mikre toto, no ale większe nie urosło. Pewnie nie było dobrze pielęgnowane? Nie wiem co o tym myśleć? images3.fotosik.pl/117/15550d0f9fd41d00.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiki-sriki Re: No to dla Pań 05.08.06, 11:09 ha ha ha no to trzeba sie zabrac za glaskanie) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: No to dla Pań 05.08.06, 11:38 tylko uwazajcie panie, moze spalic ! pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki-sriki cuski 06.08.06, 09:42 a moze to jakies azjatyckie wymiary i wieksze juz nie bedzie) Odpowiedz Link
jozek_cork kiki 06.08.06, 10:31 nie sprawdzisz jak sie nie przekonasz ! wiec do glaskania marsz ha hah a, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski A to czemu ? 06.08.06, 13:26 A to czemu, przeciez tak apetycznie wyglada, he he he... Odpowiedz Link
cuski A mi to wyglada na... 06.08.06, 13:12 A mi to wyglada na indianski rozmiar - widzisz te czerwona skorke ? Azjatycki bylby z zoltej papryki, he he he... Odpowiedz Link
aldona401 Re: A mi to wyglada na... 06.08.06, 14:30 ze niby w Polsce takich nie ma? haha. Nie kombinujcie, to krajowe jak nic ))) Odpowiedz Link
aldona401 Re: Aldonka 06.08.06, 15:14 a bo to sie malo czlowiek w zyciu napatrzyl hahaha )) Odpowiedz Link
kiki-sriki krajowa jakosc 06.08.06, 17:03 ha ha wystarczy isc na onet i tam mozna zobaczyc polska jakosc hahaha Odpowiedz Link
jozek_cork Re: krajowa jakosc 06.08.06, 19:21 to teraz wiem gdzie tak ciagle znikasz ha ha, pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki-sriki Jozek 06.08.06, 19:28 ha ha jozek no zwiedzalo sie rozne portale hehehe i rozne rzeczy sie widzialo) Odpowiedz Link
kiki-sriki Jozek 07.08.06, 09:25 hahaha i kto to mowi) ktos kogo wywalono z zakonu za rozpuste hahaha Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Jozek 07.08.06, 10:04 kiki, prosze nie wypominac mi bledow mlodosci, zreszta rozpusta jest calkiem mila ha hah, pozdrawiam Odpowiedz Link
jozek_cork Re: A mi to wyglada na... 06.08.06, 15:06 jesli sa w Polsce takie to na 100 % z importu ha hah a, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 06.08.06, 03:11 Powiem tak: - Spodziewalem sie takiej tfffurczosci, he he he... Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Tadeusz 08.08.06, 20:08 Ale Tadeusz nie sprawiedliwe to jest; Wy sobie chlopaki niunie co polecenia wykonuje nagraliscie a nam dali tu na pocieche jakies male, czerwone, niewiadomej rasy nad ktorym sie jeszcze naglaskac niewiadomo ile trzeba. Odpowiedz Link
jozek_cork hurajukugirl 09.08.06, 07:42 proponuje byscie wzorem Tadzia cos sobie tez poszukaly, godne glaskania ha ha Odpowiedz Link
harajukugirl Re: hurajukugirl 09.08.06, 19:25 No czasu brak i na szukanie i na glaskanie!!! Odpowiedz Link
tadeuszx Dla jasności - trochę teori każdemu się przyda..? 11.08.06, 09:22 Bo zdarza się, że ludzie debatują o czymś, ale nie wszyscy wiedzą dokładnie o co chodzi!? Nie wszyscy w szkole mieli lekcje wychowania seksualnego, więc, żeby nie było wątpliwości: -Orgazm- Wspaniałe chwile, tak trudne do opisania. To rozkosz, która ogarnia ciało, umysł i duszę. Niezapomniane chwile dla kochanków. Po nim następuje błogi spokój, uczucie zadowolenia i radości. Jest kulminacją zbliżenia miłosnego, kilku, albo kilkunastosekundową rozkoszą. Może nastąpić jednocześnie u obojga partnerów, chociaż zazwyczaj tak nie jest. Wszystko zależy od doświadczenia i zgrania kochanków. Można wydzielić cztery fazy orgazmu kobiecego (wg Mastersa i Johnsona) Pierwsza to faza podniecenia, kiedy serce zaczyna bić szybciej, piersi stają się większe i nabrzmiałe, pochwa wilgotnieje. Drugą jest faza plateau, oddech staje się bardzo szybki, tylna część pochwy ulega poszerzeniu, macica się prostuje. Trzecia to faza orgazmu, który jest niczym innym, jak skórczami mięśni. Wtedy odczuwamy największą przyjemność. Po tych fazach przychodzi powolne ustępowanie podniecenia, które trwa około 30 minut. Tak wygląda w skrócie orgazm pod względem fizjologicznym. Cztery fazy ma także męski orgazm, jednak faza plateau trwa u nich krócej, dlatego często mężczyzna szybciej niż partnerka osiąga orgazm. Inaczej jest też z fazą odprężenia, u kobiet trwa ona krócej, dlatego niektóre kobiety mogą osiągnąć dwa orgazmy podczas jednego zbliżenia, co oczywiście nie jest regułą. Mężczyźni odczuwają tę rozkosz bardziej fizycznie niż kobiety. Odpowiedz Link
kiki-sriki tadzio wrocil!! 11.08.06, 10:32 oooooo nareszcie hihihi brakowalo mi tego zbereznego poczucia humoru) Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Ja tez wrocilem ;) 13.08.06, 09:08 ty wracasz jak ja spie hehehe co mi po tobie)) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Ja tez wrocilem ;) 13.08.06, 09:50 kiki musiasz zmienic obiekt westchnien ! ha ha Odpowiedz Link
tadeuszx c.d. wykładu... w nawiązaniu! 12.08.06, 19:39 Orgazm. Jak go osiągnąć? Oczywiście, poprzez uprawianie miłości, wzajemne pieszczoty, a także poprzez samozaspokojenie. Tym, którzy mają problemy z osiągnięciem orgazmu niektórzy seksuolodzy zalecają wręcz stosowanie masturbacji, gdyż dzięki temu można poznać siebie, swoje potrzeby i reakcje. - opinia własna: Szokujące!!? cdn... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: c.d. wykładu... w nawiązaniu! 12.08.06, 19:49 Dysponuję pewnymi "materiałami" sprzyjającymi uzyskaniu pożądanego stanu... ewentualnie mogę udostępnić wyłącznie dorosłym! Poprzez @, gdzie trzeba się zgłosić i ciiiii...sza! )) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: c.d. wykładu... w nawiązaniu! 12.08.06, 22:26 znowu zachwalasz swoje ...... materialy oczywiscie ? ha ha ha Odpowiedz Link
tadeuszx Jóóóóóóóózek!!! Kurna, Ty pewnie tez masz różną 13.08.06, 13:03 taką "propagandę") Powiedz dziewczynom, że udostępnisz mailowo (oczywiście tym, które zechcą). No przecież chyba Ci też zależy na tym, żeby były szczęśliwe i wesołe? Kolego, będziesz miał mnie scysji na czacie!! )) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Dla jasności - trochę teori każdemu się przyd 14.08.06, 03:09 No musze przyznac Tadeusz ze twoj wylkad nadrobil braki z fotografii a co do orgazmu kobiecego to ma jeszcze jedna faze...o ktorej artykul nie wspominal. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 14.08.06, 18:01 No ta najlepsza nie fizjologiczna tylko emocjonalna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Dla jasności - trochę teori każdemu się przyd 15.08.06, 21:07 A tutaj dodatkowe informacje, wg badań. Ale mam wątpliwości, czy one sa wiarygodne? tiny.pl/7m1w Odpowiedz Link