Dodaj do ulubionych

Osobom z tego forum, "walczącym o prawdę",

04.09.06, 08:49
polecam ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42263&w=47998971
"rozjaśniający" sytuację. smile)))
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Tadzio 04.09.06, 09:37
      Chcesz scigac,scigaj...mi to rybka,ale na tym Forum nie rob zamieszania.
      • tadeuszx Też bronisz??? Przecież on tu działał?? 04.09.06, 09:47
        Osłaniasz oszusta, przestępcę zwykłego?? Aaaaaanioł... po pielgrzymce tak się
        zmieniłeś czy co? Aha, no tak, przecież masz go w wizytówce! Hehehehe.....
        Gratuluję "przyjaciela"!
        • zbuntowany8aniol Nikogo nie bronie!!!!!! 04.09.06, 10:00
          Mam dosc tych ciaglych afer,rozumiesz???Dosc serdecznie dosc i sie nie
          dziwie,ze nie ma kto tu pisac,skoro wszyscy se olali,skoro od dwoch dni jestem
          torpedowana nowinkami co kto zrobil i jaki kto jest.Zmeczylo mnie sluchanie i
          czytanie ciaglych awantur.Zmeczylo mnie ciagle przeciaganie mojej osoby z
          jednej strony na druga.Za duzo razy sie mieszala do wszystkich awantur i za
          duzo razy mi sie obrywalo i tego tez mam dosc!!!!!Mam dosc tej ciaglej zabawy
          moja osoba i od wczoraj wszystko sie zmienilo.Koniec.

PS.Co do przyjaciol,to lepiej sprawdz wizytowke Jozka,bo jakos w mojej
          wizytowce nie ma go.
          • tadeuszx No popatrz Anioł? I Ciebie ktoś przeciągał na 04.09.06, 10:10
            tę drugą stronę? No to masz jasność, że istnieje grupa obrońców oszusta! Ja o
            tym wiem od trzech dni! I dzisiaj, po wczorajszej bezczelnie niewyobrażalnej
            próbie wejścia na moje forum, musiałem powrócić do zwalczania go. To przecież
            skandal, żeby toto pałętało sie między porządnymi (jak widać nie wszystkimi)
            ludźmi!?
            Jeśli chodzi o wizytówkę, tak, nie ma go bo ukrył! Śmieszny pajac, jeszcze
            dzisiaj o 9:00 była jawna i wszystko wszyscy mogli zobaczyć. No więc nie czaruj
            Anioł... nie ściemniaj.
            • zbuntowany8aniol Wszyscy mnie przeciagacie/liscie!!! 04.09.06, 10:31
              Ale to sie juz skonczylo,o jeden raz za duzo i wkoncu jestem bez sentymentow do
              kogokolwiek.
              • kiki-sriki tadzio 04.09.06, 15:17
                ale tak w ogole to czego ty od nas oczekujesz w tej sprawie? ze co? mamy niby
                zrobic????
                • zbuntowany8aniol Kiki 04.09.06, 15:38
                  Dobre pytanie???Co my mamy do tego???
                  Niech sie tym wyzsze instancje zajma,takie jest moja zdanie.
                  • kiki-sriki aniol! 04.09.06, 15:42
                    bo ja poprostu nie kumam o co sie ten tadzio tak do nas rzuca!! ze niby co mamy
                    isc robic! mam zabrac ze soba aniola i jechac do Irlandi i z krucyfiksem na
                    Jozka i pogonic demona??
                    • zbuntowany8aniol Kiki,ja tymbardziej nie rozumiem. 04.09.06, 15:54
                      Widze,ze Forum dryfuje i ostatni raz ryzykuje i poswiece sie by wyprostowac
                      to,tylko niech mi nikt nie doklada wiecej problemow.
                      A co do Tadzia,to niech idzie robic dym u siebie,tam Mu wolno,tu se tego nie
                      zycze,poki tu jeszcze mam jakas funkcje.
                      • tadeuszx Anioł, jeśli tak rozumujesz, to wygląda na to, 04.09.06, 17:00
                        że już nie potrafisz odróżnić dobra od zła. Zabawy od oszustwa? Wiesz, robisz
                        daleko idące nadużycie, może grzech, że w tej sytuacji podpierasz się w
                        sygnaturce, słowami naszego papieża? Przykre.
                        • cuski A znacie takie powiedzenie: 04.09.06, 17:43
                          Nie sadzcie, a nie bedziecie sadzeni ?!

PS. 1 I zeby bylo jasne, ja tez nikogo nie bronie, ale tez nie chce
                          (przez przypadek) nikogo skrzywdzic. To jest tylko cholerny internet,
                          w ktorym swirow nie brakuje, dlatego radze patrzec przez palce na to,
                          co ludzie wypisuja.

PS. 2 Nie dajmy sie poniesc emocjom, bo za niedlugo moze okazac sie,
                          ze Wasz admin lub moderator zostanie potraktowany tak samo.
                          A tak na marginesie, to czy Ktos z Was zna osobiscie autorke tego bloga ???
                          • kiki-sriki nikt nie zna Baski! 04.09.06, 17:46
                            i wszystko sie opiera jedynie na tym czy jej wierzymy czy nie!
                            • cuski No wlasnie ! 04.09.06, 17:48
                              No wlasnie, nikt nie zna Baski, dlatego sugeruje rozwage, w tym co piszemy,
                              zeby po prostu ktos nas nie wkrecil i nie zagral na naszych uczuciach.
                          • zbuntowany8aniol No wlasnie i o to mi caly czas chodzi. 04.09.06, 18:53
                            Za bardzo wszyscy biora se net do siebie.

PS.Ja nie znam i nie chce nic wiedziec.
                        • zbuntowany8aniol Tadzio,kop jeszcze wiecej moze Ci ulzy. 04.09.06, 19:06
                          Mam o wiele wazniejsze sprawy na glowie niz Twoje dziwne zachowanie.

PS.Pamietaj,ze wszystko moze sie przeciw Tobie obrocic i kiedys gdzies tam
                          spotkamy sie i zobaczymy kto lepiej odroznial dobro od zla!!!!!!!!
                        • harajukugirl Re: Anioł, jeśli tak rozumujesz, to wygląda na to 04.09.06, 22:32
                          Tadeusz czy Ty naprawde sprawdziles te informacje i czy jestes pewien ze nie
                          pochodza tylko od jakiejs rozgoryczonej panienki, ktora Jozek olal? Jaka masz
                          pewnosc ze to prawda bo ktos cos napisal? A nagonke robisz straszna ; moze masz
                          racje ale moze nie, wiec nie kaz nam krzyczec ze soba ja tam z nim pare razy
                          chatowalam i byl mily i nie naciagal na nic i nawet nic podobnego nie
                          sugerowal...wiec nie wiem i nie bede krzyczec. A jego blog jest bardzo przyzwoity.
                • tadeuszx A jak myślisz Kiki? Co powinnaś zrobić? 04.09.06, 16:58
                  A jak myślisz Kiki? Co powinnaś zrobić?
                  Xzy firmowanie Swoim nickiem przyjaźni z oszustem nie ułatwia mu nabieranie
                  innych, że jest wiarygodny? A jeszcze jak sie ma w wizytówce takie nicki jak
                  Zettrzy, Cuski i Zbuntowana... hohoho, jaki to facet wiarygodny, przecież Oni
                  się z nim przyjaźnią. Hehehe... z oszustem pospolitym, no kurna, nie dajcie się
                  wyśmiać!? Co się z Wami dzieje? Totalna demoralizacja? To pasożyt i oszust może
                  nie tylko działać bezkarnie, ale jeszcze dostarczacie mu zaufania, wspieracie
                  jego oszustwa... hehehe... No jak, czy to nie jasne? Poprzez tolerowanie w
                  swojej obecności takich osób, przymykania oczu na zwykłe podłości, stajecie się
                  jego pomocnikami, narzędziem, które wykorzystuje do wyprowadzania innych na
                  manowce. Ejjjjj dajcie już spokój pytaniom, bo nie sądzę aby ktokolwiek z Was,
                  był aż tak mało inteligentny, aby tego nie rozumieć. Zapewne niektóre osoby
                  dostają od niego "instrukcje" na komórkę. Nie wiem, komu imiennie to rozsyła,
                  ale wiem, kto mnie atakuje. Nazywam to krótko: Lobby obrony oszusta smile)))
                  • kiki-sriki Re: A jak myślisz Kiki? Co powinnaś zrobić? 04.09.06, 17:23
                    a ja to nazywam psychoza maniakalno-przesladowcza!!
                  • kiki-sriki Re: A jak myślisz Kiki? Co powinnaś zrobić? 04.09.06, 17:24
                    a poza tym za cholere nie widze jego wizytowki ani jego w mojej!!! albo nie
                    umiem jej zauwazyc!! a ty sie pienisz o jakies pierdoly zamiast sie skupic na
                    faktach!
                    • cuski Tadeusz 04.09.06, 18:02
                      Po co zawracac sobie tylki jakimis glupotami ???

Lepiej zastanowmy sie, jak uatrakcyjnic nasze zaprzyjaznione fora.

Zobacz, w tej chwili jest nas trojka, tzn. ja, TY i Zetka.
                      Wciagmy do wspolpracy innych adminow, a moze byc naprawde fajnie.
                  • cuski Tadeusz 04.09.06, 17:55
                    Ja nikogo nie bronie i brzydze sie oszustami podobnie jak TY, ale zrozum
                    to jest tylko piepszony internet, w ktorym wszystko moze sie zdarzyc.

PS. Achaaa... ja wcale Ciebie nie atakuje i nikt nie wysyla do mnie
                    zadnych wytycznych. Prosze Cie nie wciagaj mnie, w ta cala kolomyje,
                    bo i tak mam w tej chwili mase wlasnych problemow.
        • cuski A ja powiem Wam tylko tyle, ze... 04.09.06, 17:35
          ... nie bede w tej sprawie zabieral zadnego glosu, bo nie chce przez przypadek
          nikogo ukrzyzowac... kiedys sam przechodzilem przez podobna sytuacje... wiele
          osob zrobilo ze mnie kogos kim w rzeczywistosci nigdy nie bylem, dlatego
          uczulony na takie sprawy, po prostu nie bede sie wypowiadal.
          • kiki-sriki Re: A ja powiem Wam tylko tyle, ze... 04.09.06, 17:38
            juz nawet nie chodzi o wypowiadanie sie ale tadzio wymaga od nas nie wiadomo
            czego a wlasciwie to nawet nie wiem czego on od nas wymaga bo nie rozumiem!
            • cuski Kiki 04.09.06, 17:46
              A ja mysle, ze Tadeusz po prostu szuka sprawiedliwosci. Ja tez chcialbym,
              zeby sprawiedliwosci stalo sie za dosc, ale mam watpliwosci, czy sposob,
              ktory zostal obrany przez Tadeusza jest dobry.
              • kiki-sriki Cuski 04.09.06, 17:48
                A CO TO JEST TA SPRAWIEDLIWOSC??
                • cuski SPRAWIEDLIWOSC 04.09.06, 17:56
                  SPRAWIEDLIWOSC = Nagroda za Dobro i Kara za Zlo.
                  • kiki-sriki Re: SPRAWIEDLIWOSC 04.09.06, 18:00
                    a czy w ramach tej sprawiedliwosci nie jest tak ze czlowiek z zalozenia jest
                    niewinny az do udowodnienia mu winy?
                    • cuski Re: SPRAWIEDLIWOSC 04.09.06, 18:03
                      Tak Kiki, masz racje smile
        • himera24 Re: Też bronisz??? Przecież on tu działał?? 04.09.06, 17:48
          Nikt tu nikogo nie broni! Ale tez nikt nie chce tak jak ty od razu osadzac
          czlowieka nie znajac tak naprawde wszystkich faktow, bo ten blog to przedstawia
          tylko jedna strone medalu, a internet przyjmie wszystko.
    • cuski A pamietacie: 04.09.06, 18:05
      Co trolle internetowe wypisywaly na moj temat ???
      • kiki-sriki Re: A pamietacie: 04.09.06, 18:07
        ja akurat wtedy tu nie bywalam! ale tez przerabialam rozne opowiesci o sobie!
    • tadeuszx Re: Osobom z tego forum, "walczącym o prawdę", 04.09.06, 18:19
      Przeczytałem i zastanawiam się, czy Wy naprawde wierzycie w to co tu piszecie?
      Jeśli tak, to by świadczyło o tym, jak daleko zaszedł proces demoralizacji i
      relatywizmu wartości w Waszych głowach. Przeczytajcie dokładnie maile tej osoby.
      Tam jest wyraźnie napisane: zostaw go, bo ja chcę odzyskać swoj dług. Więc pytam
      jakim kosztem? Kolejnej rzeszy oszukanych, które będą w takim stanie jak była
      ona? A jeśli któraś z tych przyszłych oszukanych będzie miała na tyle odwagi, że
      odbierze sobie życie, to też tak sie zachowacie jak oszust czyli: ha ha ha? No
      pytam Was i Waszego sumienia! A Wy je wogóle jeszcze macie? I mózgi funkcjonują
      normalnie? Dlaczego oszust, który sam twierdzi, że w Irlandi jest brak rąk do
      pracy we wszystkich zawodach, nie weźmie się za taką robotę jak Ty admin
      Cuski!!? Odbiło Ci? Kogo bronisz, k***, kogo??!! OSZUSTA?? ZAWODOWEGO OSZUSTA!!!
      JASNE??? Mam dosyć Was i Waszej przychylności i sprzyjania oszustowi!! Jesteście
      tacy sami!
      • cuski Tadeusz 04.09.06, 18:29
        Ja nikogo nie bronie i wcale mi nie odbilo.

PS. 1 A jesli chcesz przez cala te wojne zniszczyc wszystko to,
        co budowalismy przez ostatnie miesiace, to Twoja sprawa.

PS. 2 Achaaa... nie zapominaj o tym, ze to wlasnie admin tego forum
        chcial zrobic Ciebie modem i nie zapominaj tez o tym, ze to admin tego forum
        nigdy nie uczynil Jozka moderatorem tego forum - pomimo, ze wielu z Was
        (miedzy innymi TY) zabiegaliscie o to.
        • tadeuszx Nie sądzisz, że to świadczy o jego sprycie? 04.09.06, 18:32
          Nabił w butelke wszystkich. Ciebie, mnie i całą resztę. Więc czego sie dziwić,
          że potrafi oszukiwać i nieźle żyć z tego? A praca, a uczciwość?
          • kiki-sriki Re: Nie sądzisz, że to świadczy o jego sprycie? 04.09.06, 18:35
            hola hola mnie nigdzie nie nabil wrecz przeciwnie cuski swiadkiem ze ja akurat
            z jozkiem sie malo dogadywalam!
            • tadeuszx Kiki, proste, Ciebie nie mógł oskubać.. 04.09.06, 18:41
              a wręcz w tych jego podchodach Ty mu utrudniałaś, bo jesteś sprytna i pewnie
              przeszkadzałaś w nawijce i zmiękczaniu.
            • cuski Potwierdzam to, co... 04.09.06, 18:59
              Potwierdzam to, co napisala Kiki odnosnie "niedogadywania sie" z Jozkiem.
          • cuski Tadeusz 04.09.06, 18:58
            Mnie Jozek nigdy nie nabil w butelke. Moze to zabrzmi dziwnie,
            ale wiedzialem o tym wszystkim, juz od dawien dawna.

Nie ruszalem calej tej sprawy, bo tak jak napisalem w jakims tam watku:
            TO TYLKO PIEPSZONY INTERNET !
            • kiki-sriki cuski 04.09.06, 19:03
              i ja o tym wiedzialam ale nie ruszalam tego na taka skale, bo nie mialam na to
              dowodow tylko jedynie czatowe opowiesci a to nie dowod bo o mnie tez rozne
              opowiesci krazyly wiec bylam ostrozna w linczowaniu!
      • zettrzy Re: Osobom z tego forum, "walczącym o prawdę", 04.09.06, 18:39
        a wiesz Tadziu, ze AUTENTYCZNEGO oszusta sciga sie prawnie, a nie przez robienie
        awantur w internecie
        skoro on jest jej winien te 40 tys. zlotych dlaczego go nie zglosila do
        prokuratora? CZTERDZIESCI TYSIECY w kraju w ktorym "srednia krajowa" to jakies
        dwa tysiace miesiecznie? no ciekawe kto moze miec 40 tys. luzem na towarzyskie
        pozyczki
        no i dlaczego nie ma zadnego dowodu tej pozyczki, bo sama twierdzi ze nie ma

jednym slowem ktos robi drake a Ty sie dajesz wciagnac
        • tadeuszx Re: Osobom z tego forum, "walczącym o prawdę", 04.09.06, 18:43
          A wiesz co to jest sąd? Rozprawa i śmiech przyjaciół i znajomych?
          • cuski Tadeusz 04.09.06, 19:02
            Skoro autorka tego bloga zdecydowala sie ujawnic cala prawde w internecie,
            to dlaczego nie zglosi tego przestepstwa do sadu ???
        • tadeuszx Re: Osobom z tego forum, "walczącym o prawdę", 04.09.06, 18:45
          A wiesz, że konsekwencją tego mogą być rozpady związków czy też małżeństw? No i
          dlatego nikt nie skarży... boooooosze, co za naiwność... Zetka!!
          • zettrzy Re: Osobom z tego forum, "walczącym o prawdę", 04.09.06, 18:56
            rozpady malzenstw? przez oszusta? w jaki sposob?
            malzenstwo Jozka? malzenstwo jego ofiary? przeciez ona bidula samotna, 40tys. od
            ust sobie odjela zeby mu dac bez pokwitowania, na wlasne zycie sie targnela,
            gdzie tu rozpad malzenstwa?
            i nie bardzo rozumiem co ona chce osiagnac przez zadyme w internecie, bo jesli
            naprawde ktos jest jej winien forse to ta droga dlugow nie sciagnie, podczas gdy
            sad bylby skuteczny
            no ale z tym rozpadem malzenstwa w perspektywie, to lepiej nie dochodzic sprawy
            w normalny sposob
        • cuski Zetka 04.09.06, 19:00
          Dobrze napisane.
    • tadeuszx No dobrze, może wystarczy już tego udawadniania 04.09.06, 18:57
      Wam, że białe jet białe... itd. Nie mam czasu siedzieć całymi godzinami na forach!?
      Powiem wprost: Chcecie się bawić, rozmawiać, przyjaźnić (nieważne czy
      internetowo czy realnie) z oszustem? Jeśli tak, to życzę miłej zabawy. Weźcie
      pod uwagę to, że ile razy on kogoś naciągnie, jesteście współwinni. Niestety,
      dla mnie takie towarzystwo jest nie do przyjęcia. Ponieważ ja na forum bawię się
      uczciwie. Nie żyję na cudzy koszt i nie wyłudzam od nikogo kasy. I nie rozmawiam
      z oszustami, ani tymi, którzy sprzyjają prowadzeniu przez niego tego "interesu".
      Pozdrawiam i życzę szczęścia.
      • kiki-sriki Re: No dobrze, może wystarczy już tego udawadnian 04.09.06, 19:06
        aleeeeeee kurna nooooo kto sie z nim bawi??????? kto z nim rozmawia???? kto sie
        z nim zadaje???????? jesuuu tadziooo ty masz jakas paranoje!!! czy ty widzisz
        gdzies tu Jozka w naszym gronie??
        • zettrzy Re: No dobrze, może wystarczy już tego udawadnian 04.09.06, 20:09
          daj sobie spokoj - przeciez to Tadzio jako jedyny z nas byl kuczi-kuczi i
          puczio-puczio z Jozkiem, wiec poniekad sam sie czuje "ofiarą oszusta"
          plus, Tadzio weszy spiski i konspiracje gdzie sie da, ale to inna sprawa
          ja tylko bede miala ubaw jesli za pare dni ktos zacznie zbiorke gotowki na pomoc
          Lusi
    • zbuntowany8aniol UWAGA!!! 05.09.06, 09:04
      Prosze skonczcie juz w tym temacie.Chyba wszyscy przeczytali post Tomka,ktory
      jest przyszpilony:"Mail od Barbary"....gdyby nawet Busia35 nie napisala z
      prosba o skonczenie w tym temacie,to i tak ja nie pozwole se na takie
      bezsensowne komentarze,ktore nic nie wnosza,a powoduja konflikt u
      nas.Podziekowal za dostosowanie sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka