Dodaj do ulubionych

to nie smieszne.

24.09.06, 05:47
prezydent iranu jest przekonany ze najwyzej za dwa lata pojawi sie prorok
allaha.zeby mu przygotowac grunt musi rozpetac wojne swiatowa.zacznie sie od
wyslania bomby atomowej do izraela.hmm ciekawe czasy nas czekaja.to wcale nie
sa zarty.
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 24.09.06, 09:33
      dla świata!!. Masz rację. Ale skąd masz takie informacje? Na ile są wiarygodne?
      Jeśli są prawdziwe, to biorąc pod uwagę to, do czego zdolni są terroryści, ten
      scenariusz jawi się jako niebezpiecznie realny!? Kiedyś w temacie o państwach
      dysponujących bronią jądrową, obawiałem się właśnie tego, że dostęp do "guzika"
      może uzyskać oszołom!???
      • ghurka Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 24.09.06, 11:29
        tp masz co chciales
        • tadeuszx Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 24.09.06, 11:34
          manipulant. Nie chciałem, tylko mówiłem o takiej możliwości.
          • tadeuszx Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 24.09.06, 13:07
            Nie złość się za to "manipulant"... smile)). To nie jest w sensie złośliwym,
            wyluzuj wink))
            • ghurka Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 24.09.06, 14:57
              nie zloszcze sie.mahomet na skrzydlatym koniu polecial prosto do nieba i na
              tym samym koniu mahdi (prorok) ma wrocic.bedzie wojna.
              • ghurka Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 24.09.06, 15:54
                chce te dwa kochane zwierzaki daleko stamtad.
                • harajukugirl Dwa kochane zwierzaki... 24.09.06, 17:22
                  ...hmm?
                • tadeuszx Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 24.09.06, 20:16
                  A co to ja filozof? Wszystkiego nie muszę rozumieć...hahaha...
                  • harajukugirl Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 25.09.06, 05:34
                    Ja lubie Ghurka i tak go czesto nienawidze! O!
                    • ghurka Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 25.09.06, 06:37
                      a ja cie tylko lubie
                      • tadeuszx Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 25.09.06, 10:29
                        a zaczęło sie od Iranu i zagłady świata... hmmm... hahaha....
                        • ghurka Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 26.09.06, 01:57
                          bedzie wojna
                          • ghurka Re: to nie smieszne. Ghurka, to jest groźne 26.09.06, 03:41
                            bez zartow im bardziej slucham tych oszolomow tym bardziej realne to jest.maja
                            juz zaawansowana technologie sami.ruscy im sprzedaja zaawansowana bron za
                            bilion.co moj glock lube weatherby poradzi na to?nic.pozostaje sie cieszyc ze
                            sie mieszka w pieknym miejscu ,gdzie jest przestrzen ktora daje poczucie wolnosci.
                    • cuski Harajukugirl napisała: 19.10.06, 20:17
                      Harajukugirl napisała:
                      - Ja lubie Ghurka i tak go czesto nienawidze! O!

Hmmm... ponoc milosc i nienawisc ida w parze wink
                      • ghurka Re: Harajukugirl napisała: 20.10.06, 01:40
                        cuski. mnie juz w tym przypadku opadly rece.
                        • cuski Ghurka 20.10.06, 01:41
                          Straciles nadzieje ? smile
                          • ghurka Re: Ghurka 20.10.06, 06:05
                            tego akurat nigdy nie wolno tracic.nie ,nie stracilem ale nie o to chodzi.
              • cuski Kiedy ta wojna ma byc ? :) 19.10.06, 20:16
                Kiedy ta wojna ma byc, bo nie wiem czy planowac dzieciaka ?
                He he he...
                • ghurka Re: Kiedy ta wojna ma byc ? :) 20.10.06, 01:38
                  planuj, planuj ale sie wyprowadz z chicago.cuski miejsce zdobywcy jest na
                  zachodzie.mowilem ci jak w oregon jest pieknie?
                • ghurka cuski 21.10.06, 06:14
                  a moze nie planuj tylko sie wez za to.no bo jest z kim.ja to mam takie
                  przeczucie ze jakas ciotka lub kuzynka mi kiedys powie :znam ta dziewczyne.hehe
                  • cuski Ghurka 21.10.06, 18:32
                    Jaka dziewczyne ? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka