madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 15:42 Mężczyzna niewielkiego wzrostu na dyskotece upatrzył sobie piękną blondynkę i prosi ja do tańca. Ona zmierzyła go od stóp do głów i mówi: - Ja nie tańczę z dzieckiem - O, przepraszam. Nie wiedziałem że pani jest w ciąży Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 15:44 Przyszedł krasnal do apteki o pyta: - Czy jest aspiryna? - Jest. Zapakować? - Nie. Poturlam sobie. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 15:50 Przychodzi synek do mamusi i pyta: - Mamusiu, czy to prawda że dzieci przynosi bocian? - Tak synku - A Święty Mikołaj przynosi prezenty? - Tak kochanie - A ty gotujesz, sprzątasz i robisz zakupy? - Tak skarbie - To mamusiu, po co właściwie trzymamy tatusia? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 15:56 Pani przedszkolanka pomaga dziecku włożyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciagnie... - No weszły! Spocona siedzi na podłodze a dziecko mówi: - Ale buciki mam odwrotnie...Panie patrzy - faktycznie! No to ściąga je znowu, sapią, ciagną ale nie chcą wejść. Uuuf. Weszły! Pani siedzi i dyszy a dziecko mówi: - Ale to nie są moje buciki Pani niebezpiecznie zwęziły się oczka. Odeszła chwilę i znowu szarpie się z butami. Zeszły. Na to dziecko: - Bo to są buciki mojego starszego brata ale mama kazała mu je nosić Pani zacisnęła mocno ręce na szafce. Odsapnęła. Odczekała chwilę i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają. Weszły! - No dobrze - mówi wykończona pani - A gdzie masz rękawiczki? - W bucikach Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 15:59 Ojciec piątki dzieci wygrał zabawkę na loterii. Zawołał swoje dzieciaki i spytał, które z nich powinno otrzymać prezent: - Kto jest najposłuszniejszy? - spytał - Kto nigdy nie pyskuje mamie? Kto robi wszystko co każe? Pięć głosików odpowiedziało równocześnie: - Dobra tato, możesz zatrzymać zabawkę Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:01 - Jak szybko ochłodzić herbatę lub kawę? - Wystarczy wejść na moment na Facebooka. Jak wrócisz napój będzie zimny Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:04 Przychodzi facet do prawnika: - Ile kosztuje porada prawna? - 500 złotych za trzy pytania - Oj, nie sądzi pan że to trochę drogo? - Może troszeczkę. A jakie jest ostatnie pytanie? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:29 Po polowaniu: - Zenek? - Jestem! - Marian? - Jestem! - Krzysiek? - Jestem! - No to chyba zastrzeliłem dzika... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:31 Fryzjer do klienta: - Pańskie włosy zaczynają siwieć - Nie dziwię się. Przy pańskim tempie strzyżenia! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:32 Kangurzyca do kangurzycy: - Chciałabyś mieć dwójkę dzieci? - Bardzo. Ale to nie na moją kieszeń! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:34 Jaś nie chce pić tranu. Tato mu obiecał, że za każdą łyżeczkę wypitego tranu wrzuci mu złotówkę do skarbonki. Wreszcie w butelce pokazało się dno. Otworzono skarbonkę. Uradowany Jaś liczy pieniądze i pyta: - A co kupicie mi za te pieniążki? - Nową butelkę tranu... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:48 Kumpel do kumpla: - Czy poznałeś już moją piękną i młodą żonę - Piękną i młodą? To masz dwie? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 16:55 - Kiedy byłem młody, chciałem zmieniać świat - A teraz, dziadku? - Dziś jestem zadowolony, gdy się schylę i zmienię skarpetki. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:00 Dwaj koledzy wloką się ulicą. - Zakładamy się o butelkę wódki, że pierwsze słowo mojej żony kiedy przyjdziemy do domu będzie rubinku - Spójrz na siebie debilu, jesteś pijany i brudny... - Zakładamy się?! - Ja twoją żonę znam. To wiedźma! - Zakładamy się?! - Zgoda... Przychodzą do domu: - Rubinku kochany, proszę otwórz nam drzwi - Rubinku? Że byś ty zdechł jak pies, pijaku jeden... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:00 Dwaj koledzy wloką się ulicą. - Zakładamy się o butelkę wódki, że pierwsze słowo mojej żony kiedy przyjdziemy do domu będzie rubinku - Spójrz na siebie debilu, jesteś pijany i brudny... - Zakładamy się?! - Ja twoją żonę znam. To wiedźma! - Zakładamy się?! - Zgoda... Przychodzą do domu: - Rubinku kochany, proszę otwórz nam drzwi - Rubinku? Że byś ty zdechł jak pies, pijaku jeden... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:02 - Panie doktorze, to przecież nie ten ząb - Upss...Przepraszam, tak mi się wyrwało... Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:06 Ogrodnik widzi jak jego synek pije dużą ilość wody. Pyta go: - Synku, dlaczego pijesz aż tyle wody. Pić ci się chce? - Nie, byłem w ogrodzie i zjadłem dużo truskawek - A co to ma do rzeczy? - Zapomniałem je przedtem umyć Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:13 - Województwo Podkarpackie graniczy ze Słowacja od południa - mówi nauczyciel - A przed południem z kim graniczyło? - dopytuje Jaś Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:14 - Co robi informatyk odsuwając zasłony w oknie? - Odświeża obraz Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:28 Nie wiem jaki wybiorę zawód, ale będę piłkarzem Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:29 Szczęsny imponował majstrowej ostrym językiem a Madzi twardością Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:31 Był bardzo aktywny ale najlepiej się czuł, gdy nic nie robił Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 17:34 Grażyna różniła się od mężczyzny tym, że była kobietą Odpowiedz Link