madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 22:35 N e l l y (napisała list miłosny). ? Przyjemna sytuacja, napisałam liścik do Stefka i zapomniałam adres jego. ? (Myśląc troszeczkę) ? No, nic nie szkodzi, poślę do Władka Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 22:39 - Czy mogę odprowadzić panią - Jeżeli pana żona nie ma nic przeciwko temu, to proszę Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 22:51 ? Jeśli tak dłużej trwać będzie, Emilko, zażądam rozwodu naszego . ? Tak?! Już dawno straciłam wiarę w twe słodkie obiecanki Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 22:53 O n . ? Czy mogę z Panią pomówili w cztery oczy? O n a . ? Pan widzi, że ze mną córeczka ... D z i e w c z y n k a . ? Idź, mamo, pofllrtuj trochę, zdołam wytłumaczyć twą nieobecność przed tatusiem . Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 22:55 ? Twe ciągłe rachunki od krawcowej już mi kością w gardle stoją. Mojem zdaniem, droga Liii, możesz chodzić zupełnie n a g ą . . . ? Wybacz I Tak też zrobią, lecz nie dla ciebie . . . Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 30.09.15, 22:57 - Nie pozwolę się całować, pocałunki odbijają się na mem zdrowiu. ? Jakim sposobem ? ? W zeszłym tygodniu pocałował mię ktoś. to Janek bufetowy tak mię zbił, że o mało nie umarłam . Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 19:05 - Kto jest ojcem dziecka Magdy z Familiady? - J 23! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 19:07 - Jaki jest zew godowy brunetki? - Czy blondynka już sobie poszła? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 19:08 - Co robią blondynki rano ze swoimi dupkami? - Pakują im drugie śniadanie i wysyłają do pracy Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 19:11 - Co mówi blondynka po stosunku? - Dzięki chłopcy!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 19:12 - Co mówi blondynka po stosunku? - Czy wszyscy gracie w tej samej drużynie? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 19:13 - Co mówi blondynka po stosunku? - Kim byli ci wszyscy faceci? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 19:14 - Co ma blondynka wspólnego z torami kolejowymi? - Były kładzione na obszarze całego kraju Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:14 Marzenia Sto marzeń w facetach drzemie O stu kobietach w haremie Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:16 I blondynkę chętnie ktoś przygarnie Jeśli ładną ma...cieplarnię Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:19 Na dachu siedzą dwa gołębie. Jeden grucha. A drugi jabłko. Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:21 Początkujący biznesmen do starego wygi: - Niech mi pan doradzi jak zarobić trochę pieniędzy - Trzy wagony bananów i sprzedać z zyskiem - brzmi odpowiedź - Hmm. Ale ja nie mam bananów - No, jak pan nie ma bananów to ja panu nic nie poradzę Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:27 Policjant poucza zatrzymanego rowerzystę; - Jeśli nie świeci panu lampka od dynama w rowerze to powinien pan zejść z roweru i go prowadzić - Już próbowałem - I co - Też nie świeci Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:44 Para młodych kochanków. Ona już w łóżku, on rozebrany przy otwartym oknie wyrzuca wszystkie ubrania: - Co robisz? - pyta ona - Jak skończymy się kochać - odpowiada on - te ubrania będą już niemodne Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:46 Spotykają się dwie starsze panie. W trakcie rozmowy jedna pyta: - A co tam u pani męża? - Przecież umarł już rok temu! - Wiem, Chciałam wiedzieć czy leży na tym samym cmentarzu Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:48 Sędzia przesłuchuje kobietę: - Jaki jest zawód świadka? - Przy mężu - Zawód męża? - Producent - Dzieci? - Nie, parasoli Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:50 Zlany potem handlarz popycha wózek wypełniony owocami i warzywami - Czemu nie ciągnie pan z przodu, byłoby lżej - pyta go przechodzień - Bo nie jestem koniem - odpowiada handlarz Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:51 Ryba piła do rekina młota: - Założymy jakiś interesik? Odpowiedz Link
madohora Re: Dobry Humor 03.10.15, 20:52 W restauracji kelner pyta gościa: - Jak panu smakował obiad? - Jadałem już znacznie lepiej - Ale na pewno nie u nas Odpowiedz Link