broneknotgeld Re: Jak chop z babom 06.10.03, 20:09 Terozki se myśla - Kaj w Halymbie sabat? Tyż bych se tam wybroł - miołbych wielko laba. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 06.10.03, 20:10 W "Narrenturm" była na sabat rajza Tyż bych sie chcioł tak polotać Dyć ze Kochlowic pierońsko łajza Dupa chce miotłom mi złotać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 06.10.03, 20:19 Już niy wpisza bo sie boja Co mi zrobi za to moja Dyć to frelka ze Halymby Jo wiym że mo łostre zymby I jak czasym fest ugryzie Tydziyń chop sie z tego liże. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 07.10.03, 08:04 zaś we Rudzie Na Rozamundzie we familoku Dopod żech gryfno dziołcha na boku Chycioł żech pewnie za te drażniontka I mi została po ni pamiontka Bo jak mi machła prawym siyrpowym Znak mi sie łostoł na łuku brwiowym. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 07.10.03, 08:05 Fela Usnoł żech kedyś w nocka na feli I piyknie śnioł żech ło nowy freli Mało ucieszołch sie tom słodyczom Niy wierć ty feli! - sztajger zaryczoł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 07.10.03, 08:06 W tym czasie jeszczech czupryna mioł Alech już wtedy cebulki grzoł Bez to żech myśloł ło seksie czynsto Wylozły kudły co rosły gynsto. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 07.10.03, 08:13 U mie inaczy Zaś dzisioj bydzie mi cołkym ciepło Jak ślubno w doma zrobi zaś piekło Ciepnie sie wy mie może garkoma Tak wesolutko byda mioł w doma. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 07.10.03, 08:13 Nudelkula Nudelkula to broń honorowo Chocioż żony tak lubiom niom straszyć Jedno wiedzom - jak rypnońć niom zdrowo To na amyn chopa idzie zgasić. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 07.10.03, 08:14 Ze tryningu w rynkach krzepa Mo przeca kożdo przilepa Jak sie mocno chyci chopa Czasym je z tego utropa. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 09.10.03, 23:21 Para z Tych Tyszok i Tyszka Majom zadyszka Ździybko to wadzi Dyć trza se radzić. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ło tyszance co Niymca niy chciała 10.10.03, 22:44 Ło tyszance co Niymca niy chciała Wiycie ło tyszance co Niymca niy chciała Ciekawo historio - dramat to bez mała Łon sie po nia wybroł zbrojny we "armata" Bo bez niyj niy widzioł dlo siebie już świata Uprowadzioł z doma - w Gliwicach ich znodli Dyć Niymca na krotko do heresztu kłodli Kaucjo doł i wyloz skiż łaski Tymidy Ale frelka w gowie durś tego łobrzidy Jeszcze roz chcioł copnońć ta piykno tyszanka Terozki we życiu narobioł już manka Siedzi zaś w hereszcie - euro niy pomoże Myśli dzisioj pewnie jak tyn sond go skorze. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 17.10.03, 21:33 Połoblykane już som te frelki Widać że jesiyń krok robi wielki. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 19.10.03, 22:54 Fraszka ło miłości We stringach tyż gości. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ańproba 28.10.03, 16:58 Jakby moje rynce stringi heklowały Frelki do ańproby by teroz stowały. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.11.03, 12:04 Lojzik Lojzik gryfno frela mioł Ale mało jeji pszoł Teroz w doma siedzi som Nałokoło yno krom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 18.11.03, 14:38 Ślubno fest już na mie wrzeszczy Że jo niy jest jakimś wieszczym Czas na forum - same straty Możno jakbych był bogaty Mogbych siedzieć tukej dugo Ale życie srogo mrugo Dlo rodziny i roboty - Po to chop nosi galoty! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 23.11.03, 16:48 Jakby za przikłodym Szkota W kecy zimom se polotać Jurne chopy ponoć z tego No - hartujom se "tyntego". Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 30.11.03, 22:48 Jak pomywom w dom gary Fraszka leci - jakeś czary Teroz czyńści w kuchnia kukom Wyny jo tam przeca szukom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: imiona z "niesamowitą" historią 09.12.03, 16:02 Stanik Stanik lajbik jeji symnoł Na cycku sie piyknie zdrzymnoł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 10.12.03, 21:08 Możno znyncom nos łosety Miod z nich dobry dli podniety. info.onet.pl/840305,69,item.html Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.01.04, 16:42 Obmierzła sie chopu baba I zamiynioł jom we żaba Biydny kto jyj do kusiola Już "bykowe" płacić wola. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 05.01.04, 15:29 Witej Ciupazko doma Zakryńcisz teroz chopoma. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 06.01.04, 20:00 Roz chop jedyn gupi te stringi spasowoł Miech sie niymi przetnoł - wiyncyj niy błoznowoł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 31.01.04, 17:33 To ci Ańdzia Ańdzi karlus se przigodzioł Co pod mantlym sago chodzioł Chcioł postraszyć naszo frelka A łona - łaps za cimpelka! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 09.02.04, 23:18 Łona Łona swoja rynka cołko by łoddała Tako jom aż pili coby sie wydała. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 25.02.04, 22:57 Ponoć nasze "frelki" Krakowowi pszajom Wiyncyj tam niż tukej pewnie zarobiajom. Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 26.02.04, 13:09 Bronek! Ty nie giń marnie Ty sie nie poddawoj, A kie Cie bijom, tym zukwalsy stawoj! Niek na bałwany piętrzom sie bałwany, A kie pęknie łódź, Ty na jednyj desce oscypanyj, zraniony jak lew, musis pruć! Telo.Pozdr. p.s. mnie sie juz nie miescom pewne rzecy w głowie... Odpowiedz Link
hepik1 Re: Jak chop z babom 26.02.04, 15:07 Możno malutko góralskiej ciupaski łebka to sie niy mieszczom ju nawet ździebka Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 26.02.04, 22:39 Ciupazko - dyć jo tu jest I we "bronczyniu" tyż fest. Odpowiedz Link