Dodaj do ulubionych

Foto Szop Pracz

29.09.09, 09:22
Biedne zwierzę ;F Szwagrowski jest na niekończącym się safari w celu zdarcia
tej szopkowej otoczki względnie skalpu ;D

Tu powstaje rezerwat dla Szopa, gdzie prać będzie mógł do woli i mieszać
kolory oraz pixele zgodnie z instynktem gatunku ;) La.wirowanie dozwolone.

PS Zaraz wracam.
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Zadanie nr 1 dla Szopa. 29.09.09, 12:37
      [img]https://bi.gazeta.pl/im/3/7088/z7088193X.jpg[/img]
      • szwagier_z_niemodlina No dobra, codziennie swieze 29.09.09, 12:41
        photoshopdisasters.blogspot.com/
        • szwagier_z_niemodlina Re: No dobra, codziennie swieze 29.09.09, 12:44
          LAe ja juz chbya troche sie odzwyczailem.

To:

photoshopdisasters.blogspot.com/2009/09/jonah-hex-stumpy-meets-crazy-corset.html
          normalka przecie, co oni plakatow nie widzieli?

• twardycukierek Re: No dobra, codziennie swieze 29.09.09, 12:44
          Worst handjob ever!

;DDDDDDDDDDDDDD

[img]https://lh3.ggpht.com/_EHZsoUS6SIA/SrK2wPpsGxI/AAAAAAAAE3Y/m-_3HuSOuH4/meirabloodyt.jpg[/img]
          • evva78 Re: No dobra, codziennie swieze 29.09.09, 13:11
            jakby ją manekin dotykał - braaawwwo dla tego pana / lub pani!
            • twardycukierek Re: No dobra, codziennie swieze 29.09.09, 13:40
              Ona też nie prasuje! :DDDDD
    • twardycukierek Kolega naszego Szopka ;) 29.09.09, 17:16
      [img]https://nicepetsblog.com/wp-content/uploads/2007/07/humor-2dpets-2d1-resize.jpg[/img]
    • twardycukierek To masz, Szwagrowski ;P :D 04.10.09, 21:55
      [img]https://bi.gazeta.pl/im/5/7104/z7104105X.jpg[/img]
      • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 04.10.09, 22:36
        Czy Szwagier etetowo zajmuje sie naprawianiem pomyłek Pana Boga?
        • twardycukierek Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 04.10.09, 22:37
          Nieee ;))) to jest moje wtykanie szpil za to, że on jest na zabój przeciwnikiem
          Fotoszopa ;D
          • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 04.10.09, 22:40
            A już się cieszyłam, że mi piękne zdjęcie zmajstruje i bede mogła wszystkim je
            wysyłać :)

Cukierku, ufff, jesteś. Cos mi się w związku z tym pomerdało :)))))
            • twardycukierek Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 04.10.09, 22:43
              A guuuuuuuuuuuuuuzik! Szwagrowski palca nie przyloży do Foto Szopa ;D

Witaj :* Tak, wiem. Nie znikłam, po prostu wielkie dni pracowe itd. Przykro mi,
              jeśli Cię zasmuciłam. :)
              • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 04.10.09, 22:50
                Nie ważne! Ważne że bez zmian :)
                • twardycukierek Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 04.10.09, 22:52
                  To dobrze :))) myślałam, że sobie tak na kilka dni lekko ucichnę i nikt nie
                  zauważy ;P
                  • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 08:54
                    No co Pamela, to Pamela. :-)Tyle juz ich odeszlo z naszego puebla.
                    Gapuch, a ty masz przekonanie ze ty wymagasz fotoszopa?
                    A na jaka cholere ci taki, ujmijmy to tak - "software patiomkinowski"? :-)

TC, za tydzien jade na dwa tygodnie lac beton znowu. Ze na poludnie. byc moze
                    bedziem lac po nocach tez. Twardycukierek jako sowa?
                    • twardycukierek Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 10:51
                      Czy ja jako sowa dobrze się prezentuję? ;D To zależy...
                      Nocami będziesz komputerował? Faaaajnie!
                      • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 11:12
                        Nie wiem jeszcze, moze tak, moze nie. Zalezy na ile srubki beda litosciowe.

Niech gwint bedzie z toba :-)
                        • twardycukierek Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 11:47
                          Ok :)

GWINT? :D a co to za slang?
                    • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:30
                      Bo chcę łamać męskie serca ....obrazkowo!
                      • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:32
                        Papierowe serca? To raczej drzec:-)
                        • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:43
                          Eeee tam, drzeć, podpalać, kruszyć, rozrywać, zwijać w kulkę, szeleścić, moczyć! :D
                          • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:46
                            Na papier-mache przerabiac....

Ech, marzenia...

SAJETAN twardo; wali w kopyto, czy coś takiego
                            Hej! Hej! Gadacie, a życie ucieka. Ja bym chciał ich dziwki deflorować,
                            dewergondować, nimi się delektować, jus primae noctis nad nimi sprawować, w ich
                            pierzynach spać, ichnie żarcie żreć aż do twardego rzygu, a potem ichnim duchem
                            od zaświatów się zachłysnąć - ale nie podrabiać to, co oni, tylko lepsze
                            stworzyć: i nowe religie nawet - na pośmiewisko ino, i nowe obrazy, i symfonie,
                            i poematy, i maszyny, i nową całkiem zaistną, śliczną jak moja Hania...
                            (przerywa) E - nie będę wymawiał - świętokradztwo w ichnim języku to się zwie.
                            (gwałtownie) A co ja mam? A co ja z tego mam??
                            • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:49
                              Nie wiem czemu skojarzyło mi się z mposożelaznym piecykiem! :DDDD To dopiero wolta!
                              • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:51
                                Ta sama epoka! :-)
                                • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:54
                                  Czyżbym miała nieskazitelny węch?

:DDD
                                  • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 21:03
                                    Stylistyczny?
                                    Uwielbiam ten tekst. Zobacz to:

SAJETAN
                                    Już wszystko tak zbrzydło na tym świecie, że więcej o niczym gadać nie warto.
                                    Kona ona ludzkość pod gniotem cielska gnijącego, złośliwego nowotwora kapitału,
                                    na którym, nikiej putryfakcyjne owe bąble, faszystowskie rządy powstają i
                                    pękają, puszczając smrodliwe gazy zagniłej w sobie, w sosie własnym, bezosobowej
                                    ciżby ludzkiej. Już nic gadać nie trzeba. Wszystko je wygadane do cna. Czekać
                                    trzeba, aż się zrobi i robić, ile kto może. Czy nie jesteśmy ludzie? Może ludzie
                                    to tylko oni - a my tylko bydlęce ścierwa, z takimi wicie, Panie Święty,
                                    epifenomenami, by się jeszcze gorzej męczyć i na ich uciechę skowytać. Hej! Hej!
                                    (wali młotem w co popadło) A oni myślą tak na pewno, brzuchacze zacygarzone,
                                    ociekające takim śliskim koktejlem z ichniej rozkoszy i naszej smrodliwej,
                                    beznadziejnej w swej męce. Hej! Hej!
                                    • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 21:10
                                      A iwiesz, ja wole jednak tak po kobiecemu. "Pożegnanie jesieni" i opis Heli Berc
                                      - o ile czegoś nie plącze. To mi jest osobiście bliskie:)
                                      • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 21:11
                                        Hmm :-)
                                        A jak ci sie podoba imie i nazwisko postaci -Swintusia Makabrescu? :-)
                                        • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 21:14
                                          Nic nie słyszam :)

Ale co? ... z Ionsco? z Ceausescu..?

:)
                                          • szwagier_z_niemodlina Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 21:18
                                            Nie, nie, dalej Witkacy

www.witkacy.yoyo.pl/dramaty/gyu.htm
                                            Tamze:
                                            Jabuchna M u s i o ł e k
                                            • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 21:32
                                              A czemu nie ma mojego mądrego wpisu???????? przecież odpisałam! :)
                  • gapuchna Re: To masz, Szwagrowski ;P :D 05.10.09, 20:30
                    Ja bym nie zauważyła!Ja!!!??? - ja w net wchodzę dla i do konkretnych ludzi :)
                    Buziak i dość ze słodzeniem, mimo specyfiki foruma :D
      • szwagier_z_niemodlina To jeszcze raz z ta Pamela 07.10.09, 08:36
        W sumie jakby tak popatrzec to dosc uniwersalny wzorzec.

Przejscie przez planete: poloznik-plastyk-psychiatra-patolog.

twardycukierek napisała:

> [img]https://bi.gazeta.pl/im/5/7104/z7104105X.jpg[/img]
    • szwagier_z_niemodlina Pif! 05.10.09, 11:17
      [img]https://lh5.ggpht.com/_EHZsoUS6SIA/SsJ2t8ZDokI/AAAAAAAAE8w/U_CRDlfVnoY/ralphbloodylauren.jpg[/img]
      • szwagier_z_niemodlina Paf! 05.10.09, 11:18
        [img]https://lh5.ggpht.com/_EHZsoUS6SIA/SsZlrxc7MLI/AAAAAAAAE-0/Rkf6LcXDuL8/somethingbloodysomething.jpg[/img]
        • twardycukierek Re: Paf! 05.10.09, 11:48
          To jest wielka, grecka wtopa! ;D
    • twardycukierek Tu nic nie ginie ;P n/t 18.10.09, 21:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka