szwagier_z_niemodlina 05.11.09, 13:27 Takie cos w zakladkach znalazlem: literatura.kvalitne.cz/hamlet.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:31 Haha,,,Szwagroski ja też cos podobnego ,,,nie tam podobnego tylko coś,,,że tam,,,a sam już nie wiem co to ja chciałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:35 a mnie się podoba - ładnie brzmi, miękko tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Zdrajco! Zrujnowałeś mój swiatopogląd!!! 05.11.09, 13:32 Do tej pory moje postrzeganie świata opierało się na: Bytko ili ne bytko, oto je pytanko. A teraz okazuje się, że to fejk... :( Odpowiedz Link Zgłoś
bizon.6 Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:32 Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera literatura.kvalitne.cz. * Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np. ww.example.com zamiast www.example.com * Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. * Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:37 Ależ bizonie!!! Mój Fajerfoks odnalazł,,,czym to tłumaczyć?:D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 14:46 Bardzo życiowe i przydatne: Spanilá Ofelie! Vzpomeň, dívko! :DDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 13:41 Ze szczętam cię już te Germany przeónaczyły. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 14:06 Wackiem??? ¤.¤ Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 14:19 aż tak Cukierku? :D :& Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 15:38 :D a tak mi jakoś wpadło na język :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:07 Oj, lepiej go nie wystawiaj. Poszukując na twoje zlecenie obrazoburczych, znalazłem też parę rysunków o przygodach początkujących asystentek w bankach spermy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:13 Ufff, nareszcie znalazłeś... :DDDD Chińczyki stoją twardo! Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:19 Nie, nie te. Ale jeśli już o tych, to raczej chińczyczki. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:22 Jeszcze inne? Hmmm... rzucę okiem :D chińczyczki. Gwara śląska? A Lupusa nie ma ;D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:35 Deminutyw. Chińczyk - chińczyczek, chińczyki - chińczyczki. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 17:33 > Deminutyw. Raczej demi-monde ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 23:23 Jak dla mnie, to nawet demi-sec może być. Byle kopało! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 23:24 Ty tak... to ja mówię: niech wali o ścianę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 23:54 Świat się zmienia - kiedyś to kobiecie wystarczało, jak od czasu do czasu ktoś przycisnął do ściany. I to z lekka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 00:18 Nie wpadaj w uogólnienia czasowo-kobiece :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 00:40 To tak nie mów jak mówisz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 08:49 Znaczy mam kłamać, tak? :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 11:10 Znaczy not even try to musztrować narodu. Nie mów mi, co mam mówić o obsłudze kobiety, a co nie, bejb. Okei? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 11:38 Point taken, Panie Sztyc :D Odpowiedz Link Zgłoś