Dodaj do ulubionych

To ja zasmiece watkiem

05.11.09, 13:27
Takie cos w zakladkach znalazlem:

literatura.kvalitne.cz/hamlet.htm
Obserwuj wątek
    • flisy Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:31
      Haha,,,Szwagroski ja też cos podobnego ,,,nie tam podobnego tylko coś,,,że
      tam,,,a sam już nie wiem co to ja chciałem :D
      • evva78 Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:35
        a mnie się podoba - ładnie brzmi, miękko tak :D
    • niski.oktan Zdrajco! Zrujnowałeś mój swiatopogląd!!! 05.11.09, 13:32
      Do tej pory moje postrzeganie świata opierało się na:

Bytko ili ne bytko, oto je pytanko.

A teraz okazuje się, że to fejk... :(
    • bizon.6 Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:32
      Nie odnaleziono serwera
      Firefox nie może odnaleźć serwera literatura.kvalitne.cz.

* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
      ww.example.com zamiast
      www.example.com

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
      • flisy Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 13:37
        Ależ bizonie!!! Mój Fajerfoks odnalazł,,,czym to tłumaczyć?:D
        • woda.na.mlyn Re: To ja zasmiece watkiem 05.11.09, 14:46
          Bardzo życiowe i przydatne:

Spanilá Ofelie! Vzpomeň, dívko!

:DDD

;)
    • niski.oktan A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 13:41
      Ze szczętam cię już te Germany przeónaczyły. :D
      • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 14:06
        Wackiem???

¤.¤
        • evva78 Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 14:19
          aż tak Cukierku? :D
          :&
          • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 15:38
            :D a tak mi jakoś wpadło na język

:D
            • niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:07
              Oj, lepiej go nie wystawiaj. Poszukując na twoje zlecenie obrazoburczych,
              znalazłem też parę rysunków o przygodach początkujących asystentek w bankach
              spermy. :D
              • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:13
                Ufff, nareszcie znalazłeś... :DDDD
                Chińczyki stoją twardo!
                • niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:19

Nie, nie te. Ale jeśli już o tych, to raczej chińczyczki. :D
                  • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:22
                    Jeszcze inne? Hmmm... rzucę okiem :D

chińczyczki.

Gwara śląska? A Lupusa nie ma ;D
                    • niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 16:35
                      Deminutyw.
                      Chińczyk - chińczyczek, chińczyki - chińczyczki. :D
                      • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 17:33
                        > Deminutyw.

Raczej demi-monde ;)))
                        • niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 23:23
                          Jak dla mnie, to nawet demi-sec może być. Byle kopało! :D
                          • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 23:24
                            Ty tak... to ja mówię: niech wali o ścianę ;D
                            • niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 05.11.09, 23:54
                              Świat się zmienia - kiedyś to kobiecie wystarczało, jak od czasu do czasu ktoś
                              przycisnął do ściany. I to z lekka. :D
                              • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 00:18
                                Nie wpadaj w uogólnienia czasowo-kobiece :D
                                • niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 00:40
                                  To tak nie mów jak mówisz. :D
                                  • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 08:49
                                    Znaczy mam kłamać, tak? :D
                                    • niski.oktan Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 11:10
                                      Znaczy not even try to musztrować narodu.
                                      Nie mów mi, co mam mówić o obsłudze kobiety, a co nie, bejb. Okei? :D
                                      • twardycukierek Re: A poza tym - nie "watkiem", ale "wacikiem"!!! 06.11.09, 11:38
                                        Point taken, Panie Sztyc :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka