Dodaj do ulubionych

cześć dziewczynki

15.08.05, 19:09
No już jesteśmy w domku, malutki leży w łożeczku i cały czas śpi z małymi przerwami na jedzenie. Cycuszki mam jak arbuzy ( hihihih)
Pytałyście w którym ygodniu ciąży urodziłam no więc w 34tc. Kto by się spodziewał ale od kilku dni już szykowałm gniazdko i denerwowałam się okropnie jak sobie poradzę ze wszystkim, czy zdążę ..itp Oprócz tego miałam takie lekkie bóle krzyża i częściej chciało mi się kupkę. No i sie wkońcu stało. Rodziłam na Madalińskiego razem z mężem. Był naprawdę bardzo dzielny. Myśleliśmy że będzie sobie stać obok mnie ( przy głowie) bez zaglądania między nogi a tu niespodzianka. Położna drygowała równo w trakcie porodu i mój mąż przy skórczach partych trzymał dzielnie moją nogę a położna drugą i tym sposobem widział wszystko.
W między czasie dzwoniła koleżanka którą chiał rozłączyć lecz niestety włączył i Monika posłuchała sobie porodu na żywo przez dwie minutki ( hihihi)Mówi że cała drżała ze strachu.
Bardzo chciałabym przedstawić Wam mojego Bartoszka ale nie umiem wkleić zdjęcia.Jak któraś mi podpowie jak to zrobić to będzie super.
Buziaki dziewczyny i trzymajcie swoje słodkie brzuszki do samego końca.
Obserwuj wątek
    • p_kol1 Re: cześć dziewczynki 15.08.05, 20:42
      No to super ze juz jestescie w domku. Zagladaj do nas czasem i melduj jak
      malenstwo.
    • smeagoul Re: cześć dziewczynki 15.08.05, 20:45
      Cieszę się razem z dzidzią, że już jesteście w domku i jeszcze raz gratuluję Ci
      syna Sylwietko76!!!
      - ja tez jestem teraz w 34 tyg. i bardzo bym juz chciała przytulic moją
      niespodziankęsmile
      Pozdrawiamy ania i dzidzia (34 tydz.)
    • patoga Re: cześć dziewczynki 15.08.05, 21:10
      Gratuluje maleństwa smile Ja też teraz 34 tydzień mam ale niech jeszcze posiedzi
      babolek jeden w brzusiu. Choć nie mogę się jużdoczekać smile

a co do zdjęcia to sprawdź tu:

<a
      href"https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25239&w=27534550&a=27576140">jak
      wstawić zdjęcie</a>

Jakby były jakieś problemy to chętnie pomogę.
      • aniapatryk Re: cześć dziewczynki 15.08.05, 21:27
        Super Sylwietka ze juz w domku jestescie, zdrowi i szczęśliwi.Dla meża piątka z
        plusem, bo moj po takim ogladaniu z przodu porodu i potem godzinnego zszywania
        miał sotrą blokadesmile Buziaki dla was.
        • miodzio_k Re: cześć dziewczynki 16.08.05, 09:01
          Tow wspaniale że masz Bartusia przy sobie i wszystko jest ok. Ja kończę 37tc i
          już nie mogę się doczekać.
      • kasikk witam :)) 16.08.05, 09:57
        cieszą się, że wszystko się dobrze skończyło
        gratuluje dzielnego męża i super synka smile)
        i trochę zazdroszczę, bo żebr juz nie czuję od kopniaczków, albo czuję za
        bardzo raczej wink)
    • sylwia_zi Re: cześć dziewczynki 17.08.05, 15:30
      gratulacjesmile
      Kurcze, ja zakładam, że mój nie będzie między nogi patrzył... ja też nie
      chciałabym widzieć lub żeby nawet ktoś mi opowiadał.
      Życzę wszystkiego naj dla Ciebie i dla Maleństwa. I dużo odpoczynku, samych
      szczęśliwych chwil.
      Pozdrawiam, Sylwia, 39 tc
      • zitke Re: cześć dziewczynki 17.08.05, 16:29
        to super ze juz w domu !! ja 35 tydzien i juz tez chce bardzo bardzo moja
        dzidzie smile gratulacje dla calej 3 za dzielnosc Pozdrawiam
    • isia_50 Re: cześć dziewczynki 18.08.05, 07:44
      Gratulacje i zdrówka dla Was! Byliście bardzo dzieli!
      Hi, hi, mój też miał nie patrzeć między nogi, tak obiecywał. A jak się pokazała
      główka pierwszy pchał się by ją dotknąćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka