Dodaj do ulubionych

Głowy Lenina - atak klonów!

09.11.09, 12:48
W ramach poprawy przyobiecanej nieopatrznie Literce (zeby nie powiedzieć - literce G!) dokonuje się niniejszym implementacji prawa koniecznej zgodności nadbudowy z bazą.
Czego wynikiem jest zbieżność tytułu wątku z jego treścią. :)

[img]https://englishrussia.com/images/soviet_photo2/34.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • z_malej_litery Re: Głowy Lenina - atak klonów! 09.11.09, 13:08
      .. no proszę, ma się te zdolności pedagogiczne :)

Oktanie, podchwyce nocą, teraz spadam. Dobrego dnia Tobie i Wszystkim :)
    • twardycukierek Lenin? Tylko do lizania. 09.11.09, 13:13
      ;P

[img]https://www.wonderfullywacky.com/leninlollipop.jpg[/img]
      • niski.oktan Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 14:53
        Ilicz to on może i jest.

Ale dalej - raczej Ramirez Sanchez, niż Ulianow. :D
        • twardycukierek Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 14:56
          Nie chcesz to nie liż! :D
          • niski.oktan Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 16:48
            Za rodziną jesteś, czy za prawdą? >:(

:D
            • twardycukierek Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 18:40
              Przysłowie narodu: krew jest gęstsza niż... lizak* :DDD

Prawdy są około trzy, rodzina jedna.

* w oryginale jest 'woda', ale sam rozumiesz ;)
              • niski.oktan Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 20:05
                No dobra, nie będę dłużej kręcił - on wygląda jak męski wariant lali z
                seksszopu. :D
                • twardycukierek Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 20:51
                  Uff, nareszcie ;) co racja to racja: nie ma po co lizać :D
                  • niski.oktan Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 22:37
                    No. To z czym do ludzi? :D
                    • twardycukierek Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 09.11.09, 23:24
                      Z lizakiem :)))

To źle?
                      • niski.oktan Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 10.11.09, 10:17
                        Nielizalnym.

To dobrze? :|
                        • twardycukierek Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 10.11.09, 11:47
                          Cóż, bywa... mam inne, aby polecieć nickowym skojarzeniem, lizaki w pipeline :D

[img]https://broadcatching.files.wordpress.com/2007/11/kojak.jpg[/img]
                          • niski.oktan Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 10.11.09, 11:57
                            A co, on był niski? :D
                            • twardycukierek Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 10.11.09, 12:16
                              Nie :) piłam do pipeline!

:D
                              • niski.oktan Re: Kto, Lenin? Jakiś taki nie bardzawy... 10.11.09, 13:53
                                Rurociąg "Lenin"? =O Lodołamacz był "Lenin".
                                • twardycukierek Kto, Oktan? 10.11.09, 14:02
                                  Lubisz długo... udawać, że nie kumasz? ;D Lodołamacz też się nada.

O, dzięki za o'konterfekt ;DDD Słodki.

[img]https://www.exobiologe.de/images/oktan.jpg[/img]
                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 14:43
                                    Ale to nie ja jestem. Ten na tym obrazku to n-oktan, kuzyn. :)
                                    • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 15:47
                                      Szkoda :)

Daleki czy suchy kuzyn? :D
                                      • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 16:35
                                        Szeregowy. :)
                                        • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 17:40
                                          Szaroszeregowy czy khaki? :)

A masz stale paszport przy sobie? Pokaż! :DD
                                          • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 19:16
                                            Kuzyn ze wsi, prosty. :D

A paszport? Proszszsz:

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1a/Izooktan3d.gif[/img]

2,2,4-trimetylopentan, do usług. :)
                                            • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 19:56
                                              I bardzo dobrze, dość już tu mam przegiętych ;DD Wieś polska?

Ładnie, ładnie... :) Izooktan. Postępowe drugie imię ;D

A to ja, nawet podobni jesteśmy...

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9a/Aspirine_molecule_3D.JPG[/img]
                                              • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 20:21
                                                Nazwiska "Izooktan" rodzina używała w czasach słusznie minionych, teraz
                                                powróciła do rodowego 2,2,4-trimetylopentan.

Ale że podobni, ja i salicyl? Z wynalazkiem??? No nie wiem. :D
                                                • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 22:22
                                                  Good trim :)

Jasne, czyż nie kurujesz nagłego bólu głowy? :DDD
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 23:07
                                                    Nagłego co??? :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 23:11
                                                    :DDDDDDDDDDDDDD

Nagle taki ludzki mi się wydajesz! ¤.¤
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 23:29
                                                    Aaaa, cykloidalne koła again?
                                                    Ludzki bo co, bo mnie głowa nie boli? =O Że niby co co, kurica nie ptica, ...? :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 10.11.09, 23:41
                                                    Cykloniki w oczach, taaak... podoba mi się, jak Brunnerem lecisz ;)))

Nie. W sensie aspiryna też jest na nagły 'ból głowy'. Get a grip! :DD
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 00:01
                                                    Geometrią różniczkową, zasadniczo. Ale niech ci będzie. :D

Ale co TF to jest ten nagły ból głowy??? Mam się ścisnąć tak, żeby zabolało? :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 00:12
                                                    Geometria różańcowa... pieprzone te litrówki! ;P

Ech, jeśli teraz powiem, to będzie gorzej, niż gdybym wycięła sygnaturkę i wkleiła fotę i ścisnęła do bólu ;&
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 00:33
                                                    Nie żadne pieprzowe litrówki - akurat teraz czas nastawiać pigwówkę! :D

No to nie wiem. :) Nadal.
                                                    Tego chciałaś?
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 08:43
                                                    Taaak? Pigwówka goes moonshining? ;D

Nie. Chciałam abyś za pierwszym podejściem wiedział ale widocznie za mocno to
                                                    zakręciłam. Kawa na ławę byłaby teraz dla mnie... peinlich ;/
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 11:26
                                                    Moonshining??? Coś pani? Decyduje, czy uiszczono. Jak tak, to choćby i
                                                    @high_noon! :cool:

> Kawa na ławę byłaby teraz dla mnie... peinlich ;/

Też mi nowina - i bez kawy wciąż was coś boli. :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 12:44
                                                    Iścisz? Sir Humphrey na to: what a novel and courageous idea! :D

Nic mnie nie boli i nie prowokuj do rozmowy o uczuciach, co? ;DDD
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 14:32
                                                    Jeśli już iskam, to in Tschechien. :)

No co za naród! >:( Wiosną wiosnę, a nie romanse widzieć.
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 14:41
                                                    Wieso? ;O

Niue jestem żaden naród, nawet nie to samo species, co Ty ;&
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 15:13
                                                    Gorzelnie małe mają. I destylują za niewygórowaną opłatą. :cool:

> nawet nie to samo species, co Ty

Sie wie - ja jestem spécialité. :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 15:19
                                                    Ciekawe :) nie powiem nikomu, niech tak zostanie ;D

> Sie wie - ja jestem spécialité. :D

Oooo tak! :)) Kiedyś osoba, której nie znam a przynajmniej to dementuję, powiedziała o kimś tak:

He is a very special man. He is a specimen.

:DDDD
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 15:41
                                                    > nie powiem nikomu,

Nie musisz się mordować, i tak wszyscy wiedzą. :) klik

> He is a very special man. He is a specimen.

A nie, ja o sobie to tak skromnie, po naszemu. W sensie - dziwadło. :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 15:46
                                                    Aaaa, dlatego Lupus ciągle tam siedzi :D to chlupus ;P

Dzi... co? ;DDD Pomijając the bleeding obvious, jak się to objawia?
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 15:58
                                                    > jak się to objawia?

Oj normalnie, no. Że nie jak ludzie. :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 16:09
                                                    To wiem ;& ogólniki to w ministerstwie... :P
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 16:32
                                                    Nie, tam to Frasgati! :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 16:52
                                                    Czemu nasze rozmowy zawsze zbaczają w nurt alkoholowy??? :DDD
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 18:21
                                                    Bo przecież Frascati jest zaraz przy mecie Szlaku Hańby. Tuż obok. :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 18:25
                                                    Etam, tak na sucho mam iść, kawał drogi? ;P A czemu Witos tam stoi gdzie stoi sze wiesz? :D
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 20:29
                                                    Bede szczelał - żeby skejterstwo miało gdzie się podziać, jak ich z Zamkowego
                                                    gonią?
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 11.11.09, 23:23
                                                    Good shot ;))) też. Nie, to dopiero tam zakładał buty w drodze do Sejmu ;D
                                                  • niski.oktan Re: Kto, Oktan? 12.11.09, 00:15
                                                    Przynajmniej wiedział, że trzeba założyć.
                                                    A ilu spośród dzisiejszych w gumofilcach wszędzie paraduje zupełnie bez
                                                    krempacji... :D
                                                  • twardycukierek Re: Kto, Oktan? 12.11.09, 07:54
                                                    > A ilu spośród dzisiejszych w gumofilcach wszędzie paraduje zupełnie bez
                                                    krempacji... :D

Nie guma zdobi człowieka! :DDD
    • milleniusz O, słoniki 09.11.09, 14:51
      Ale bez trąbek. Szkoda.

Do treści posta się nie ustosunkuję, bo jeszcze przetwarzam!
      • niski.oktan Re: O, słoniki 09.11.09, 15:01
        Ale przynajmniej temu z portretu Pambozia liczebnie wynagrodził... :D
        • milleniusz Re: O, słoniki 09.11.09, 16:51
          Ale że ma dłuższą trąbę, czy jak? Bo na pierwszy rzu oka to nie widać (a w
          mauzoleum to nie byłem!).
    • flisy Re: Głowy Lenina - atak klonów! 09.11.09, 15:21
      Tekst
      linka
      • twardycukierek Re: Głowy Lenina - atak klonów! 09.11.09, 16:04
        świetny kawałek... ciekawe co ten miś palił jak to pisał? ;)))
    • mabiwy Re: Głowy Lenina - atak klonów! 09.11.09, 15:22

Baza za nadbudowe robi, a w tresci - tresc sie z rozmachem nadbudowala, ta
      implemntacja nijak z niczym nie koreluje ;)
    • twardycukierek To może tortura tortowa? 10.11.09, 00:15
      [img]https://www.thevancouverite.com/pictures/dead-lenin-cake.jpg[/img]
      • niski.oktan Nekrofilny coś ten Tortollini... 10.11.09, 12:23
        I chyba nie zauważył, że bogi Rusi się zmieniły w międzyczasie:

[img]https://englishrussia.com/images/art_cakes/27.jpg[/img]

Repozytorium tortów tutej:

casual

wedding
        • twardycukierek Ej! :D 10.11.09, 12:38
          Fakt, był trochę off... te za to trącą :DDD

[img]https://englishrussia.com/images/art_cakes/8.jpg[/img]
    • z_malej_litery Re: Głowy Lenina - atak klonów! 10.11.09, 23:10
      zaczynam nie rozumieć waszych rozmów :( pufff :(
      • niski.oktan Re: Głowy Lenina - atak klonów! 10.11.09, 23:25
        Czyich? Których? Nie bij, wytłumacz... :/
        • z_malej_litery Re: Głowy Lenina - atak klonów! 10.11.09, 23:41
          ależ ja nawet mojej Niuńki nie uderzyłam - dlaczego mam bić???

a już sama nie wiem :) może zmęczona jestem, chyba spać powinnnam wybyć. za dużo
          ostatnio mam pracy i rzeczywistych klopotów. ech...
          • niski.oktan Re: Głowy Lenina - atak klonów! 10.11.09, 23:45
            Ale o co się rozchodzi z tymi rozmowami niezrozumiałymi? =O

A może się pociesz widokiem tortów, zaraz tu obok są:
            klik
            :)
            • z_malej_litery Re: Głowy Lenina - atak klonów! 10.11.09, 23:54
              pocieszyłeś :) dzięki :) pa :)

a o obietnicy pzrepisu pamietam, tylko musze pamiętać jeszcze wtedy, gdy rodzica
              którego widzę :) supełek zawiążę :)
              • niski.oktan Re: Głowy Lenina - atak klonów! 10.11.09, 23:57
                > supełek zawiążę :)

Ale z wyczuciem! :D
    • szwagier_z_niemodlina Oktan - zbieracz hardcorow? 11.11.09, 09:18
      :-DDD
      A to juz widzieliscie?

wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7220375,NRD___kraj_mlekiem_i_miodem_plynacy.html
      • szwagier_z_niemodlina Zderzacz oktanow 11.11.09, 09:19
        :-))

Durne skojarzenia pracownika fizycznego :-))
        • twardycukierek Re: Zderzacz oktanow 11.11.09, 09:24
          O! A zderzaczka jest czy tradycyjnie brak parytetów na parapetach? :D
          • szwagier_z_niemodlina Re: Zderzacz oktanow 11.11.09, 09:31
            Zderzaczka hadronek? Jakos tak z biedronkami mi sie kojarzy.
            A zdzerzacz hadronek to jeszcze dodatkowo damskiego boksera sugeruje, albo
            organizatora walk w kisielu.

Wylot na spychacz, poki co!
            • twardycukierek Re: Zderzacz oktanow 11.11.09, 14:43
              > Zderzaczka hadronek?

Tobie z biedronakmi a mnie z hadriankami ;) Czyli na to samo wychodzi: damski
              bokser-gladiator :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka