scorro 11.11.09, 01:16 Wszyscy spać poszli. Gdy jednak ktoś z Was nie dał rady zasnąć to proszę bardzo: www.youtube.com/watch?v=NCifK-vIG2k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Good night! 11.11.09, 01:35 scorro napisał: > Wszyscy spać poszli. Nieprawda. Ale chwilowo nie wymyśliłem żadnej błyskotliwej riposty na twoje sygnaturki. Tę co wymyśliłem, zachowam jednak dla siebie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Good night! 13.11.09, 00:42 To dobrze? :) osobiscie,lubię "starą szkołę"bardzo:) ale moze w trochę innym klimacie zagram na dobranoc.to jeden z moich klasykow:) www.youtube.com/watch?v=znjEVqSmUSE Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Good night! 12.11.09, 00:37 Znaczy się, gdzie teraz jesteś, jak nie śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Good night! 13.11.09, 01:47 nie wszyscy. Ale patrze se. Pojde se. Cale szpilachy bez cukierkowej stymulacji - spia. Fee ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Good night! 13.11.09, 08:00 Powiedziane pierwsze 25 razy było to nawet zabawne, teraz zdecydowanie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Good night! 13.11.09, 08:34 tak jest, Szefowo.. poczulem sie upomnionany, zawstydzony i skarcony. Suwak. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Good night! 13.11.09, 08:36 Nie. To ja się tak poczułam, czytając to dziś rano. O to chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Good night! 13.11.09, 08:42 napisalem - suwak, zamykam dziob. Wiecej w temacie nie bedzie. W kazdym razie bede sie pilnowal. Jesli sprawilem Ci przykrosc stwierdzeniem faktu, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Good night! 13.11.09, 09:37 Nie ma musu ani zakazów co tu pisać. Tak jak Ty masz prawo pisać co chcesz tak i ja mam prawo na to reagować. Sprawiłeś mi przykrość ale nie sądzę, że to było Twoim celem i przeprosiny przyjmuję. Nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś