Dodaj do ulubionych

Podoba mi się nazwa

16.11.09, 14:04
PiSLD, czyli piselde.

Naprawdę urocza. :)
Obserwuj wątek
    • scorro Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 14:08
      Ja tam wolałem SLD+UP, czyli eseldup. :D
      • woda.na.mlyn Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 14:13
        Ech, nic jak do tej pory w mej opinii nie przebiło pisoleperów czyli
        PiS+SO+LPR
        • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 14:14
          Niektóre baby szły na ten PISOLEP :DDDD
          • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 14:41
            Bez jaj! :D
            • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 15:55
              Niestety bynajmniej jaja były a nawet ich skutki w postaci dziecka. ;&
              • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 17:58
                E tam, dziecko to nie od jaj. :)
                • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:28
                  Fakt. I facetowi bez jaj się zdarza coś wymsknąć :P
                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:36
                    A babie nie?
                    • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:50
                      Babie te-o-re-ty-cznie też, ale kiedy ostatnio użyłeś zwrotu:

Baba bez jaj

Hmm?
                      • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:55
                        Nie ma potrzeby używać tego zwrotu, bo występowanie takich bab jest powszechne. To wszystkie poza grupą wiekową od 10+ do 40+. :)
                        • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:59
                          Dobra, niech będzie, że i babie się wymsknie bez jaj :P
                          Nie chcę nawet myśleć o tamtej Włoszce, brrrrrrrrrr...
                          • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 20:06
                            Co, mokra ta Włoszka, czy jak? Że tak "brrrrrrrrrrrr" :D
                            • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 23:20
                              Bynajmniej niestety raczej w sensie mokra robota :/
                              Errr, let's not go there, I see you have forgotten all about her. I wish I have but you reminded me.
                              • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 00:43
                                Ale Rumunkę pamiętam. Może być? Podobna? :D
                                • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 08:21
                                  Be gone, damned spot!!! :DDDD
                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 11:39
                                    Love you too, candy... :D
                                    • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 13:11
                                      So you should, it's not for everyone I brush off my Lady Macbeth ;D
        • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 14:39
          Skoro grzebiemy w czasach Powszechnej Utraty Rozumu - dobrze brzmiało też "Lepper i elpeer". :)
      • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 14:42
        scorro napisał:
        > Ja tam wolałem SLD+UP, czyli eseldup. :D

Kto wie, może i ja bym wolał. Ale jest, co jest. :|
        • woda.na.mlyn Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 14:56
          Podoba mi się, że ten wątek tak pięknie ukazuje relatywizm
          pojęć "podoba mi się, piękne, wolałbym", na tyle, iż wolałbym aby
          się już skończył ;))))
          • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 15:22
            A nie zapętliłeś się aby deczko tutej? :D
            • woda.na.mlyn Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 15:49
              Celowo, celowo :D Jak wąż, co własny ogon zjada :D ;)
              • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 16:44
                Myszki wyszły? ;DDD
                • woda.na.mlyn Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 16:49
                  "Białe myszki sobiemaszki" :DDDD
                  • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:27
                    Pijesz do mnie? ;P :D
                    • woda.na.mlyn Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 20:43
                      Pije Kuba do Jakuba :DDD
                      • twardycukierek Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 08:22
                        Ooooo nie, to góra do Mahometa pije! ;PPP
    • lupus76 Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 15:04
      PO i Prawica RP jest jeszcze lepsza.
      POPRp
      Popaprańcy znaczy :)
      Lechu przewidział :D
      • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 15:20
        To im teraz po drodze razem? Coś mnie chyba minęło...
        • lupus76 Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 15:37
          Odkąd PRP nie lubi się z PiS-em - tak, po drodze. W końcu Jurek i Niesiołowski
          to starzy przyjaciele z ZChN.
          • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 17:59
            I co, to wystarczy? W Polsce nie ma partii nieklerykalnych.
            • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:10
              a żebyś wiedział, że nie ma.
              • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 18:16
                A wiem.
                • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 19:14
                  a ja słuchałam tydzień temu Gosiewskiego w radiuuuu oooo .... :)
                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 19:50
                    A po co?
                    Ja sekretarzyków różnej rangi nasłuchałem się za młodu. I chwatit. :)
                    • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 19:55
                      a po co? a nie wiem, po co? ubierałam się, to i słuchałam.... ;) tylko nie
                      pamiętam już, co na siebie wciagałam, chyba rajtki? :DDD
                      • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 20:05
                        On chyba Misia nie oglądał i całej reszty tamtego repertuaru.
                        • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 20:33
                          głupio mi nieco, bo ja Barei jakoś nie tego...
                          • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 21:06
                            Że nie widzi, jaki jest groteskowy. O to chodziło.
                            • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 21:44
                              on tego nie widzi, bo jasność myślenia plączą mu piękne kobiety u jego boku.
                              przeklada to sobie po swojemu i wychodzi, ze on jest the best.

trochę mi wstyd, ale nie kocham się w Barei. widzisz Oktusiu, ja stan wojenny na
                              własnej skórze pzreżyłam, PRL jak najbardziej pamiętam, po co mi wracać do
                              tamtych czasów. a paraniodalność (? - nie wiem, czy takie słowo istnieje?)władzy
                              komunistycznej moi rodzice dzielnie znosili na swoich barkach :)
                              • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 16.11.09, 22:10
                                Znów chyba coś mnie minęło - piękne kobiety u boku Edgara? A po co one tam? =O

Stan wojenny chyba nie mniej niż ty przeżyłem na własnej skórze. Ale az takiej alergii nie zostawił, zebym musiał uciekać przed wspomnieniami. :)

A czy istnieje paraniodalność, nie wiem.
                                Ale paranoidalność już zapewne ujdzie, chociaż zgrabniejsza byłaby chyba paranoiczność. :)
                                • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:21
                                  > A czy istnieje paraniodalność, nie wiem.
                                  > Ale paranoidalność już zapewne ujdzie, chociaż zgrabniejsza byłab
                                  > y chyba paranoiczność. :)

-----------

no tak! ty byś trupem padł na miejscu, gdybyś mnie w kostkę nie szmyrgnął...:DDD

a stan wojenny to ja pamiętam w Warszawie, kiedy pod Wizytkami armatki wodne
                                  rozganiały ludzkość i kwiatowe krzyże, ooo! - dobra jestem!
                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:31
                                    Oj to z radości - już pogodziłem się, że z przestawiankami koniec, a tu nagle... :)

Rzeczywiście wymiękam - ja zaliczyłem tylko zwolnienie z wf-u do końca roku szkolnego jako skutek uboczny pewnego Trzeciego Maja. :)
                                    • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:39
                                      ad.1 - nie przejmuj się, wrodzone lenistwo zwycięża :) - nie chce mi się w te
                                      zygzaki klikać :))))

ad. 2 - to juz na poważnie, chyba był 1982? 1983? na pewno trwał stan wojenny i
                                      pojechałam z rodzicami na trochę do Warszawy. i rzeczywiście pamiętam taką
                                      akcję. mała byłam, ale rozumiałam, co się dzieje. mnie dość szybko
                                      wyekspediowano do księgarni Prusa i tam miałam stać i czekać, aż wrócą. i chyba
                                      to było najgorsze...
                                      • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:49
                                        Ja też na poważnie. Wtedy nawet dużo poważniej niż teraz. :)
                                        Nie w księgarni zarobiłem to zwolnienie, ale w bramie.
                                        • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:26
                                          niski.oktan napisał:

> Ja też na poważnie. Wtedy nawet dużo poważniej niż teraz. :)

o bo ty się też zmieniłeś... jakiś zawód po drodze zaliczyłeś, czy cóś? bo
                                          czasem to aż strach się dopisać pod literkami :)

a wtedy wtedy to ja dziesięciu lat nie miałam, to co tam wymagać bohaterstwa!
                                          • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:29
                                            Komu strach się dopisać? I dlaczego? :)
                                            • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:32
                                              a mnie!
                                              • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:39
                                                Ciebie strach? Paniusiu, coś pani? :D Bóg cię opuścił? :)
                                                • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:56
                                                  hmmm - zastanowię się. a jak już, to wydam osąd :D
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:03
                                                    A ja (ewentualnie, ma się rozumieć) - resztę. :D
                                                  • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:15
                                                    ale karta czy gotówką? :DDD
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:25
                                                    Już chcesz mnie obciążać? :D
                                                  • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:46
                                                    nie Szanowny Panie - ja zawsze płacę za siebie :DDDD (no, prawie zawsze :D)
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:52
                                                    Ale ja wcale nie narzekam. Jak słodki ciężar... :)
                                                  • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 18.11.09, 00:03
                                                    ja tego nie zauważyłam!!! jak ja ci dam ciężar, to dopiero zobaczysz, jak to
                                                    jest po kostkach być szczypanym! z zakrętasem! no! .....patrzcie go - ciężar i
                                                    ja! normalnie awanturę bym zrobiłam, tylko późno już... spać muszę, ale ja wrócę
                                                    do tematu, zobaczysz, jak to jest kobiecie ciężar wypomnieć, no normalnie
                                                    zobaczysz... patrzajcie go, państwo moi, za ciężka jestem! ledwo to się do
                                                    dziesięciu policzy, a mnie od ciężarów wyzywa....

:DDD
                                                    (lekki przedsmak kobiecego niezadowolenia:D)
                                                    raz jeszcze - dobranoc :)
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 18.11.09, 00:23
                                                    Jesteś przewrażliwioną - nie wypomina, ale dopomina.

Się!!! :D
                                    • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:44
                                      o jej :( - odpisałam ci, ale zjadło posta?!
                                      • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:45
                                        a nie! - nie zjadło :)
                                        • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:58
                                          Gdzie nie zjadło? :)
                                      • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 20:50
                                        Ojej, gdzie zjadło? :)
                                        • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:22
                                          tam i tu :))))))
                                          • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:30
                                            Tobie to przynajmniej się nie nudzi. :D
                                            • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:36
                                              bo ja pracowita jestem: wróciłam coś przed siódmą i: szybko sprzątnęłam,
                                              odfajkowałam 7 telefonów, uszykowałam sobie łózko, nakarmiłam Niuńkę,
                                              pomalowałam paznokcie, zmyłam twarz, wprowadziłam samochód, uszykowałam prace do
                                              sprawdzania, wypisałam 7 rachunków, wyprowadziłam w paskudny deszcz psa,
                                              nagadałam się - ale szybko - z psiapsiółą, pisze na forumie, przymierzyłam nowa
                                              bluzkę, przełożyłam zawartość torebki z jednej do drugiej ....:) No!
                                              • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:41
                                                Coś mi to przypomina...

Terebere terebere buterkwas
                                                Siedem złotych gaz!
                                                ...

:D
                                                • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 22:57
                                                  dobra dobra..... zamurowało cię i nie wiesz, co powiedzieć :)
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:02
                                                    No dobra - deszczu to w najbliższych dniach nie zabraknie... :D
                                                  • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:16
                                                    ty mnie nie strasz - ona mi nie odpuści! pada nie pada - iść muszę i to
                                                    najlepiej tak koło dziesiątej w nocy!
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:32
                                                    To nie ja straszę, ale takie granatowe, nad Goeteborgiem. klik
                                                    To niżyk jest, przeskoczy nad południowy Bałtyk i zgadnij - co przyniesie?... :D
                                                  • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:37
                                                    nie mów że śnieg.... ja kozaków nie mam :)
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:45
                                                    Ale samochód masz. Nada się w zastępstwie. :D

Ale to później - ten niż przyniesie to, co już mówiłem. No i przewietrzy trochę. :)
                                                  • z_malej_litery Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:52
                                                    byle nie witrzyska, bo wtedy mam tak zły nastrój, tak starsznie się czegoś boję,
                                                    ze w zasadzie zdycham :)

Oktanie, dobranoc, jutro mi po polskich drogach błądzić :)
                                                  • niski.oktan Re: Podoba mi się nazwa 17.11.09, 23:54
                                                    Szyby przetrzyj i światła. No i płyn w spryskiwaczu.
                                                    A wiatr, jakby to powiedzieć... :)
          • niski.oktan Wszelka dziwka majtki pierze... 26.11.09, 17:50
            lupus76 napisał:

> Odkąd PRP nie lubi się z PiS-em - tak, po drodze.

Co, nie lubią się? :D

- Prawica Rzeczypospolitej jest gotowa do rozmów z PiS. Oczywiście musi być też mowa o błędach popełnionych przez PiS przez ostatnie lata i o relacjach między naszymi partiami - powiedział szef Prawicy Rzeczypospolitej Marek Jurek,
            ...
            - Jesteśmy na takim etapie, że prezydent Lech Kaczyński musi podejmować decyzję o kandydowaniu w wyborach, ja muszę taką decyzję podjąć, muszą i inni. Jest rzeczą odpowiedzialną, żeby przed takimi decyzjami przekonać się o skali możliwej współpracy, jeśli chodzi o interes publiczny - podkreślił Jurek.

Polityk Polski Plus Jarosław Sellin powiedział, że gdyby pojawiła się konkretna propozycja rozmów ze strony PiS, byłaby ona przyjęta. - Jest wiele możliwości współpracy - zaznaczył.

:D :D :D

klik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka