Gość: dż IP: *.opera-mini.net 11.07.11, 20:19 ktoś wie jak w to się lata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: lecimy w kulki IP: *.tktelekom.pl 11.07.11, 20:47 ja nie wiem ale mogę podpowiedzieć kto może wiedzieć cwaniacy- tylko gdzie ich znależć łowcy jeleni żonglerzy -to tacy co żonglują czym popadnie optymiści też mogą wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: lecimy w kulki IP: *.tktelekom.pl 11.07.11, 22:23 może tak www.kolorowakrowa.pl/Zjezdzalnia-+-basen-z-pileczkami-p532.php albo tak jejdziecko.pl/tagi/basen-z-pileczkami-dla-dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: lecimy w kulki IP: 78.144.224.* 12.07.11, 02:24 ze mna najczesciej leca billa (albo taka od rzutu mlotem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dż Re: lecimy w kulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 14:06 ciekawi mnie czy jest to lot charterowy czy rejsowy? i czy w jedną stronę? .... MAM! ZNALAZŁEM to koło drożdżówki jest maps.google.pl/maps?q=kulki&hl=pl&z=13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: lecimy w kulki IP: *.tktelekom.pl 12.07.11, 14:21 > MAM! ZNALAZŁEM to koło drożdżówki jest > rel="nofollow">maps.google.pl/maps?q=kulki&hl=pl&z=13 :)))))))))))) jagodzianki? sprawdż czy koło pączka nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: lecimy w kulki 12.07.11, 15:20 ale tak bajdełej...to ciekawe nazwy tam są w okolicy. wszystko wskazuje na to że to jednak TAM wszyscy w te kulki lecą tylko gdzie jest lotnisko? Drożdżówka Nowy Starogród Ptaki Gołełąki Kiczki Pierwsze(już myślałem , że nie znajdę ale są i Drugie! :-D))) ) Głupianka... tak to tu! a to wszystko w okolicy Jeruzala ( to tam ponoć Ranczo kręcą!czyli już mam trasę na najbliższy wypad rowerowy! ech, żebyżżż on jeszcze cykał ten rower...a un nie cyka...) Odpowiedz Link Zgłoś