twardycukierek 29.12.09, 12:36 W odpowiedzi na dywersję Scorra ;P Turn it on! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Turn on! 29.12.09, 12:42 Aaa, dopiero zrozumiałem o co mu chodziło. Napisałbym, że nie znoszę nadużywania tej maniery fonetycznego zapisu obcych słów, szczególnie gdy nie ma w polskim stosownych głosek, ale dziś chyba dzień bez marudzenia, co? :] Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Turn on! 29.12.09, 13:06 > nie znoszę nadużywania > tej maniery fonetycznego zapisu obcych słów Przez Ciebie ;) muszę pomarudzić, że ponieważ moja znajomość języków innych niż swojego jest bliska wartości pomijalnej, to w ogóle nie lubię, jak się używa niezrozumiałych mi słów. Ale tutaj zrobiłem specjalny ukłon do gospodyni tego zakątka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Turn on! 29.12.09, 13:12 scorro napisał: > w ogóle nie lubię, jak się używa niezrozumiałych mi słów O, to mamy tak samo! A moja uwaga odnosiła się do bliżej niesprecyzowanego ogółu (z ławki obok), który chcąc być cool, nadużywa tej maniery. Bo raz na jakiś czas to chyba można (jeśli mi o tym decydować). :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Turn on! 29.12.09, 13:15 Scorro i Mille... to znaczy jak po polsku piszę, rozumiecie mnie? ¤.¤ :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Turn on! 29.12.09, 13:23 O, ja też przyznaję, z tym, że bezwstydnie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Turn on! 29.12.09, 13:25 No! ;) To logicznie rzecz biorąc powinniście mi zabronić pisania po polsku. Też. ;DDD Wolfie: 'Łaj????' Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Turn on! 29.12.09, 13:30 [img]https://i256.photobucket.com/albums/hh175/marcymichelle1991/joker.jpg[/img] ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Turn on! 29.12.09, 13:06 > nie znoszę nadużywania > tej maniery fonetycznego zapisu obcych słów Przez Ciebie ;) muszę pomarudzić, że ponieważ moja znajomość języków innych niż swojego jest bliska wartości pomijalnej, to w ogóle nie lubię, jak się używa niezrozumiałych mi słów. Ale tutaj zrobiłem specjalny ukłon do gospodyni tego zakątka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:14 twardycukierek napisała: > Peja sru? ;DD Ooo, myślałem, że pojedziesz po informatykach Gazety raczej... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:19 Nie, bo mnie przekonałeś, pokajałam się, poklęczałam na grochówce i mi przeszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:22 O, ale ja nie zawsze muszę mieć rację. Znaczy zawsze muszę, ale nie zawsze mam. Taka jest rzeczywistość, z którą nieustająco walczę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:26 Aaaale ja nie do tamtego piję :) Lubię jak mnie ktoś przekona, chcę być przekonana ale nie siekierą ani motyką ;D > Taka jest rzeczywistość, z którą nieustająco walczę. :D Tak, ale z wdziękiem a nie tylko z dźwiękiem! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:30 Hehe, zdryfowałaś. Tutaj i tam na dole też. Bo naprawdę nie chodziło mi o naszą ławkę, tylko tę obok. Pokażę później. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:31 A, to nie wiem, dryfuję... myślałam, z przyzwyczajenia, że do mnie pijecie za angielski ;P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:37 Ja to najbardziej nie lubię, jak o czymś z Wolfiem gadacie w towarzystwie po obcemu. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:39 Proszę, czyli dobrze czułam pismo uchem ;) Do mnie pijecie... dobra, nie będę już. Trzeba było wcześniej pić ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Matrix coś manipuluje! 29.12.09, 13:41 Jakbym wcześniej pił, to by mi to już nie przeszkadzało. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Turn on! 29.12.09, 13:09 Zaraz wpadnie Wolfie i zapyta: 'ŁAJ?' ;P :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Turn on! 29.12.09, 13:12 twardycukierek napisała: > Zaraz wpadnie Wolfie i zapyta: 'ŁAJ?' No! Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Turn on! 29.12.09, 12:46 Melduje się, bom spał... :-) Morela to żyje i czy ją teściowa przyprawiła o zawał serca? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Turn on! 29.12.09, 13:11 Ty śpiochu ;P Myślisz, że od razu weźmie się za inspekcję czystości okien? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Vokerze! 29.12.09, 13:26 Choć założymy SKS? Tzn. Szpilowy Kącik Spaniowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vokerze! 29.12.09, 13:29 Ciekawe ilu zbierzecie członków... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vokerze! 29.12.09, 13:36 Uwielbiają spać: Wolfie, Mille, Woda, Piotrek, Wahazard i Pesymiś ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vokerze! 29.12.09, 13:44 Bynajmniej niestety jeszcze kilku mogę dorzucić, ale niech się sami ujawnią ;D Zawsze Ci mówię, spanie nie jest lepsze od... :D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Vokerze! 29.12.09, 13:46 Najlepsze jest spanie, jak skończy się... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vokerze! 29.12.09, 14:04 Ja też nie, patriotką jestem w tej dziedzinie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Vokerze! 29.12.09, 13:53 Podobno tylko 1/4 wtedy zasypia. 3/4 wraca do domu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Vokerze! 29.12.09, 13:59 Albowiem szlak gastronomiczny kręty jest. Powiadam Ci. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Vokerze! 29.12.09, 14:03 Filozof powiada: tylko raz wejdziesz do tej samej zupy! ;d Odpowiedz Link Zgłoś