milleniusz 08.01.10, 22:10 Miał być do tego obrazek, ale się nie znalazł. Więc sobie wyobraźcie, to dobrze robi na neurony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Grall elektryczny 08.01.10, 22:14 Taki złoty orgazmatron dołączany za jedyne 666,66 do Biblii? :D W ogóle, Miłek, kupuję ten tytuł :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Grall elektryczny 08.01.10, 22:16 funny_game napisała: > Taki złoty orgazmatron dołączany za jedyne 666,66 do Biblii? :D No szukając obrazków nawet znalazł się jeden taki z Benkiem w pozycji bojowej, ale pomyślałem, że mógłbym kogoś urazić. Mimo, że to Niemiec, więc z definicji wróg. Zresztą, grall był bez kabla, więc się nie nadawał tak całkiem. > W ogóle, Miłek, kupuję ten tytuł :) A spoko. Oddam za loda (nie równowartość!). Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Grall elektryczny 08.01.10, 22:25 milleniusz napisał: > No szukając obrazków nawet znalazł się jeden taki z Benkiem w pozycji bojowej, > ale pomyślałem, że mógłbym kogoś urazić. Mimo, że to Niemiec, więc z definicji > wróg. Zresztą, grall był bez kabla, więc się nie nadawał tak całkiem. Nie jestem pewna, czy nie powinieneś szukać po "graal", zamiast "grall" :) I nie po czesku! > > > W ogóle, Miłek, kupuję ten tytuł :) > > A spoko. Oddam za loda (nie równowartość!). Dojdzie rozpuszczony, ostrzygam! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Grall elektryczny 08.01.10, 22:29 > Nie jestem pewna, czy nie powinieneś szukać po "graal", zamiast "grall" :) > I nie po czesku! Obrazków szukałem po chalice nie grall, ale tak, mój tytuł ma zasadniczo wadę. Wiedziałem, że to się jakoś inaczej pisze, ale mnie zwiodłaś tym girlem. :P > Dojdzie rozpuszczony, ostrzygam! Eee, miętki taki? To se wsadź! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Grall elektryczny 08.01.10, 22:36 milleniusz napisał: > Obrazków szukałem po chalice nie grall, ale tak, mój tytuł ma zasadniczo wadę. > Wiedziałem, że to się jakoś inaczej pisze, ale mnie zwiodłaś tym girlem. :P Niewiele trzeba, żeby Cię zdezorientować. Powiedz, gdzie trzymasz portfel :D > > > Dojdzie rozpuszczony, ostrzygam! > > Eee, miętki taki? To se wsadź! Niech se Jadzia wsadzi, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Grall elektryczny 08.01.10, 22:46 > Niewiele trzeba, żeby Cię zdezorientować. Powiedz, gdzie trzymasz portfel :D Wszędzie. Ale tam nic nie ma. :] > Niech se Jadzia wsadzi, co? :D Niech jej będzie na zdrowie zatem! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Grall elektryczny 08.01.10, 23:12 milleniusz napisał: > > > Niewiele trzeba, żeby Cię zdezorientować. Powiedz, gdzie trzymasz portfel > :D > > Wszędzie. Ale tam nic nie ma. :] No to gdzie trzymasz to coś, gdzie coś jest! :D > > > Niech se Jadzia wsadzi, co? :D > > Niech jej będzie na zdrowie zatem! Jeśli na zdrowie, to ja też chcę, por favor :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Grall elektryczny 08.01.10, 22:20 nie znalazłem na youtubie, scena gdy gestapowiec wypij wodę ze złotego kielicha sądząc że to Graal :) Odpowiedz Link Zgłoś