twardycukierek Re: Sex Pistols 14.01.10, 10:34 Nie potrafili grać, śpiewać ani nawet mówić! I kocham ich!!!! Oi, oi, oi!!!! :DDDDDDDDDD Anarchy for the UK Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Sex Pistols 14.01.10, 12:42 o cos pieknego. Uwielbiam Pistolsow. Pamietam w w Pekinie w Warszawie odbywaly sie dyskoteki punk rockowe. Ale jazda byla. Skakalismy jak malpy. God Save The Queen www.youtube.com/watch?v=MeP220xx7Bs Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Sex Pistols 14.01.10, 12:56 Tomasz, w Płacu Kultury były punkowskie dyskoteki? Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Sex Pistols 14.01.10, 13:04 amerykanski punk tez byl niezly w tamtych czasch. Ramones: www.youtube.com/watch?v=G7FdJajqxmU hejho:) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Sex Pistols 14.01.10, 13:08 > Tomasz, w Płacu Kultury były punkowskie dyskoteki? tak byly. I w Adrii. Taka knajpa obok Sezamu. To bylo zaraz przed stanem wojennym z tego co pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Sex Pistols 14.01.10, 13:15 Oooo, nie wiedziałem o tym.. Punkowskie koncerty zaliczałem w Jarocinie:) Tomasz, a chadzałes na Roobregea, do cyrku na Towarową? Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Sex Pistols 14.01.10, 13:37 a chadzałes na Roobregea, do cyrku na Towarową? jakie to lata byly ? bo nieznam. Wyjechalem z kraju w 83. Krzysiek ja bylem na przegladzie polskich kapel punk rockowych w Kolobrzegu w 80 roku. Nawet nie wiedzielismy ze zmienia sie historia swiata niedaleko. Pilismy tanie winka,sluchalismy punka podczas jak powstawala Solidarnosc w Gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Sex Pistols 14.01.10, 13:47 Robreagea jakis 82, 83.. Masa kapel reagea, ale i punkowcy sie trafiali... Pamietam Deutera, Xenne - znasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Sex Pistols 14.01.10, 14:15 nie nie bywalem. Jakos wtedy nie bylem fanem reage choc pamietam Israel ktory powstal z Brygady Kryzys . Na Kryzysie jeszcze jako punkowska kapela bylem na Politechnice Warszawskiej gdzie chlopcy tak dali czadu ze wszyscy dostali jakiegos amoku i nawalalismy sie z ochraniarzami. Ale jaja byly. A ja nagrywalem kocert na kaseciaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Sex Pistols 14.01.10, 14:17 Mi się podoba to,że te wątki muzyczne wywołują u ludzi tyle wspomnień,to bardzo miłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Sex Pistols 14.01.10, 14:31 to prawda. Ladnie napisales Piotrek. Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Sex Pistols 14.01.10, 15:07 W sumie nalezymy do jednego pokolenia... Juz nie pamietam kto to grał, ale refrem był taki: "my pokolenie lat sześcdziesiatych nadchodzi nasz czas nadchodzi nasza era będziemy światem rządzic teraz" :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sex Pistols 14.01.10, 16:50 flisy napisał: > Mi się podoba to,że te wątki muzyczne wywołują u ludzi tyle wspomnień,to bardzo miłe :) To piękna rzecz możliwa tu na forum :))) Ile to razy się wspominało... nie tylko koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Sex Pistols 14.01.10, 15:06 Na Brygadzie Kryzys byłem w Kongresowej. Pełno ochroniarzy z pałami... Brylewski i spółka grają, my sie wiercimy w fotelach - bo skakac nie wolno było. Ale jak zagrali "Telewizje"...:) Brylewski powiedział do mikrofonu, pamietam do dzis: - wstańcie pasterze, teraz .. "Telewizja".. I cała sala skoczyła do góry, nie było siły żeby nas usadzic:). No i troche przepychanek z ochrona było... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sex Pistols 14.01.10, 18:44 Totalny odpał!!! Muszę znaleźć ich wersję 'My way' :DDD PS. Sid was innocent! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adept44_ltd Re: Sex Pistols 14.01.10, 19:39 www.youtube.com/watch?v=IVhG5b5ZqXY&feature=related ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sex Pistols 14.01.10, 23:16 Buuuu, czemu tak mało Cię tu? Oj! Rym mi wyszedł ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sex Pistols 16.01.10, 11:29 Cierpisz tu na brak trolli? ;DD Coś Ci powiem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sex Pistols 16.01.10, 19:18 Ploty za płoty... ;))) wiesz, gdzie mnie znajdziesz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
adept44_ltd Re: Sex Pistols 15.01.10, 21:39 a w warszawie 3 II UK Subs i Vibrators... Odpowiedz Link Zgłoś