razzmatazzy 22.01.10, 09:49 Wyguglane przy okazji poszukiwania lata: www.artstore.pl/w-magicznym-swiecie-jacka-yerki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0yotte Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 09:55 o tak, facet ma nieprzeciętną wyobraxnię :) ja najbardziej lubię te "kwadratowe" ;) [img]https://www.qprint.com.pl/uploads/images/750/yer-01.jpg[/img] [img]https://www.kadarka.info/wp-content/uploads/2009/05/jacek-yerka- batyskaf.jpg[/img] [img]https://2.bp.blogspot.com/_NpINLHeo8rM/Rn_6UIvQM8I/AAAAAAAAB5c/- p0h4HyA7bI/s400/bestofyerka2.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 10:14 Świetne te cztery pory roku, kapitalny pomysł w ogóle na obraz, który można wedle uznania przewieszać na ścianie! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 09:59 A znam Yerkę, znam ... jak Cię takie klimaty interesują, zobacz dużo mniej znanego Tomasza Marońskiego np. TU Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 10:16 A dzięki, zajrzałam. Ale bardziej mi Yerka odpowiada, bo jest dla mnie bardziej absurdalny i zabawny. Lubię takie zabawy przestrzenią i przedmiotami :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 10:49 Omatko, niesamowite, zęby w tym zaraz zatopię na dłużej! Co za wyobraźnia i talent. Maroński też mnie porwał. Wielkie Wam dzięki za taką inspirację! Wielkie, wielkie, serio :))) To teraz fajną książkę w takich klimatach polećcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 12:22 funny_game napisała: > To teraz fajną książkę w takich klimatach polećcie :D Maroński zrobił okładki do wielu książek, może jedna z nich? Z tego co teraz czytam, to może TO ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 13:21 Co za recenzja! :DDD Dziękuję, Bystra Wodiczko :) Właśnie kupiłam: Podziemna Veniss Miasto szaleńców i świętych i Ogrody Księżyca. Opowieść z Malazańskiej Księgi Poległych. Tom 1 Stevena Eriksona (na próbę) :) Jak ja lubię te nowoczesne wirtualne księgarnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 13:19 a ja to olbińskiego, bardzo...bardzo! www.olbinski.ovh.org/ ale yerka też bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 13:40 Och. Zbardzam się z Tobą co do Olbińskiego! Uwielbiam u niego to, że nie przedobrza. A Siudmak np. czasem mi kiczem trąci. Pewnie się nie znam i zostanę wyklęta. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 13:43 Fajne to. Mnie tez Siudmak kiczem traci, ale ja sie nie znam. Niemniej jest juz nas 2, Funny. A czy ktos z was NIE ZNA tego goscia? www.mcescher.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 13:51 HA! kiedyś z Przekrojem wychodziła seria najlepszych artystów. wpisałem sobie w alarm telefonu,że dn. tego i tego ( czyli za jakieś pół roku) pojawić się trzeba w kiosku. Akurat byłem u znajomych na Śląsku a tu telefon mi dzwoni z hasłem ESCHER! Ki diabeł? kilka godzin się zastanawiałem O CO CHODZI! N a potem przez godzinę szukałem KIOSKU- nie mój teren! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 13:54 no to skoro my tu to polecimy z MISTRZEM images.google.pl/images?hl=pl&source=hp&q=Henryk%20Waniek&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Coś fajnego :) 22.01.10, 13:55 To ze ty go znasz, Dzimi, to ja wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś