Dodaj do ulubionych

Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:))

29.01.10, 21:00
Goście, goście, goście:)))

Nadejszła wiekopomna chwila, stawiamy pierwsze kroki na Szpilach;))
Z pustymi "rencamy" nie przychodzimy, coby nie było, że Szefowej
wstyd przynosimy:D
Tych przychodzących tu w szpilkach będzie kilka - do tego byśmy były
wszystkie potrzebna tylko jedna chwilka;)
Obserwuj wątek
    • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:01
      Się melduję :D Bez swojej twórczości (Szefowa zabroniła), ale kto
      wie, co przyniesie czas :D
      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:03
        A mogło być tak pięknie i wzruszająco... Ale nie to nie - jeszcze
        będziecie prosić o namiastkę choćby :D

P.S. I witam Szefową tego forum:)
        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:05
          Serdecznie witamy:) my hurtowo przybywamy:))
          • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:07
            O Kochana, od tej poetycko-rymowanej strony to ja Cię nie znałam :D
            Nie doceniałam konkurencji:D
            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:08
              Człowiek jak papier toaletowy...się rozwija:D
              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:11
                Olcia, no to porównanie zaparło mi dech:D Powaliłaś mnie:)

P.S. Ty widziałaś te piękne szpilki na zdjęciu... ? Musim takie
                mieć :D
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:15
                  Poeme jak jak wejście smoka:)

Szpileczki nie powiem niczego sobie:)))) to by były 64....
                  • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:19
                    Ja przestałam już liczyć swoje :D Teraz się po prostu uszczęśliwiam
                    bez myślenia:D
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:22
                      Moje obfotkowane i opisane:)))
                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:23
                        lolcia-olcia napisała:

> Moje obfotkowane i opisane:)))

Katalog dla Muzeum Narodowego prowadzisz?:)))
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:24
                          Na starość będę miała co wspominać i wnuków oprowadzać będę:D
                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:26
                        Szalooooooooooooooooona:D Biorę z Ciebie od jutra przykład:D Co się
                        będą butki w pudełeczkach bez nalepeczek gnieździły :D
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:29
                          A przed wyjściem jak znalazł:)
        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:07

>
          > P.S. I witam Szefową tego forum:)

A jakże:) Witamy Szefową i Szpilujących:)
      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:03
        I ja z sheridankiem:))))))
        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:07
          No to zdrówko dziewczyny:) Zaczynamy imprezę:D
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:09
            Po maluchu i do dna:)
            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:12
              Sensi, nie wstydz się, bądź sobą, skosztuj :D
              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:15
                poeme28 napisała:

> Sensi, nie wstydz się, bądź sobą, skosztuj :D

Oczywiście musiałaś...musiałaś...:D Czy napis AA mam już na stałe?:D
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:18
                  Ja AA się nie wstydzę:)))))) w tak doborowym towarzystwie:)
                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:20
                    lolcia-olcia napisała:

> Ja AA się nie wstydzę:)))))) w tak doborowym towarzystwie:)

Pytanie, czy po takim wejściu zechcą nas tu na dłużej:D
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:23
                      Oj kochana nie bój żaby:D
                  • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:21
                    No ba! Ci więcej - nie wstydzę i kocham :D
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:20
                  Taaa, dopisz sobie do nicka:D
        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:10
          lolcia-olcia napisała:

> I ja z sheridankiem:))))))

Olcia, wiedziałam,że na Ciebie można liczyć:)))
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:12
            Kochana gdzie ja tam i on:)))))))do usług jak zawsze:)
      • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:08
        O jak się cieszę. Nie nie znamy się. Nie zdążyliśmy się tam poznać. Nie
        wymieniam nazwy forum. Już było pozamiatane.
        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:10
          Więc miło tu się poznać:D
          • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:29
            Dobry wieczór :)
            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:31
              Miło poznać:)))) jednak co się odwlecze to nie uciecze:)
              • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:40
                Oliwa zawsze sprawiedliwa. Nie bardzo pasuje, ale nic lepszego nie przychodzi mi
                do głowy :)
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:43
                  Szklaneczkę podaj i brudzia się napij:)))
                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:46
                    lolcia-olcia napisała:

> Szklaneczkę podaj i brudzia się napij:)))

Olcia, przedstaw się ładnie:)))
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:47
                      Małomówna lolcia-olcia:)))))
                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:51
                        lolcia-olcia napisała:

> Małomówna lolcia-olcia:)))))

Samo sedno:D
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:54
                          Jam to sama o sobie napisałam:)
                          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:58
                            lolcia-olcia napisała:

> Jam to sama o sobie napisałam:)

Olcia...jam to tylko stóp całować Twoich niegodna:))) Żebyś Ty
                            jeszcze Jędruś na drugie miała:D
                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:04
                              Dla Ciebie i Roch Kowalski być mogę:D
                              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:09
                                Cóż za poświęcenie:D Ehhh...
                                • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:15
                                  Tu sie jakieś coś nienaturalnego dzieje. Nie brakuje paniom trochę chłopa tutaj?
                                  • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:17
                                    Ale o co chodzi? Przecież w końcu jesteś:D
                                    • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:22
                                      I zdaje się akurat zostaliśmy sami. To co, powtórka buziaczka, bo tak do końca
                                      to nie poczułem, taniec czy skojarzenia?
                                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:22
                                        urodzony_dzisiaj napisał:

> I zdaje się akurat zostaliśmy sami. To co, powtórka buziaczka, bo
                                        tak do końca
                                        > to nie poczułem, taniec czy skojarzenia?

A nie:D Bo jestem ja:))) I czuwam:D
                                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:28
                                          :*
                                          • urodzony_dzisiaj tajne / poufne 29.01.10, 22:32
                                            [img]https://static.playmobile.pl/blog/6899/276964.4.jpg[/img]
                                            • lolcia-olcia Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:36
                                              hahaha pod taki tytuł nikt nie zajrzy z ciekawości:P
                                              • sensi_spring Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:42
                                                lolcia-olcia napisała:

> hahaha pod taki tytuł nikt nie zajrzy z ciekawości:P

A kto by tam zaglądał:D
                                              • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:42
                                                Jak zajrzy to po pierwsze można pociągnąć do odpowiedzialności a po drugie to
                                                nie jest wtedy żaden dowód!
                                                • lolcia-olcia Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:46
                                                  Ooooo fajnie myśleć zaczynasz:D
                                                  • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:53
                                                    Mówiłem: cukier krzepi - wódka lepiej :)
                                                  • lolcia-olcia Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:58
                                                    To podaj swoją szklaneczkę a ja ją uzupełnię:DDDD
                                                  • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:06
                                                    Już wiatr mnie przepełnił, więcej nie piję.
                                                  • lolcia-olcia Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:12
                                                    Ehhh no tak jutro do huty;p
                                                  • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:15
                                                    Do huty? Czemu? jeszcze nie luty.
                                                  • lolcia-olcia Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:27
                                                    Zachowaj spokój, nie wszystko wie się od razu:DDD
                                                  • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:34
                                                    Powiedzmy, że jestem wstrząśnięty ale nie zmieszany. Albo na odwrót. Nigdy tego
                                                    nie pamiętam :)
                                                  • lolcia-olcia Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:39
                                                    Ja wiem za dużo wrażeń jak na jeden wieczór:DDDD
                                                  • buena_luna Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:45
                                                    ech.....gientka to ja byłam przed pierwszym przymrozkiem...teraz jeno lekko
                                                    zgięta jestem....;p
                                                  • lolcia-olcia Lusia jak na kuligu było????n/t 29.01.10, 23:46

• sensi_spring Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:56
                                                    buena_luna napisała:

> ech.....gientka to ja byłam przed pierwszym przymrozkiem...teraz
                                                    jeno lekko
                                                    > zgięta jestem....;p

Znów ten reumatyzm?:D
                                                  • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:52
                                                    Faktycznie, 3 na jednego to w sam raz.
                                                  • lolcia-olcia Re: tajne / poufne 29.01.10, 23:56
                                                    Prawie jak parytet;p
                                                  • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 30.01.10, 00:00
                                                    Parapet-ówa nawet.
                                              • poeme28 Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:46
                                                Grunt to pozory:D Nie martwcie się -pod latarnią niby najciemniej:D
                                                • urodzony_dzisiaj Re: tajne / poufne 29.01.10, 22:54
                                                  Ekhm, tylko nie pod latarnią, nie pod latarnią.
                                        • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:30
                                          [img]https://www.se.pl/media/pics/2009/02/04/82419366_460x370.jpg[/img]

Jurek, buziaczek
                                      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:23
                                        Poczekaj aż tak pijana nie jestem:)

Skojarzenia;p
                                        • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:34
                                          No to wtopa, bo ja inny post z drzewka wziąlem za odpowiedź. Ale co tam, nic nie
                                          było, kogo kojarzymy?
                                          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:39
                                            Jurek orientuj się:DDDDD
                                            • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:44
                                              lolcia-olcia napisała:

> Jurek orientuj się:DDDDD

Ommm-ammm-ummm
                                              przepełnia mnie moc wschodniego wiatru
                                              woń orientalnego kadzidła rozbudza zmysły

Olcia - gonisz
                                              • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:50
                                                hahahaha i od razu do rzeczy gadasz:D
                                                • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:55
                                                  No, ale Tobie gdzieś uciekło skojarzenie :)
                                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:26
                                        Guzik prawda, ja jestem, widzę i słyszę wszystko:D
                                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:29
                                          hahahaha i cały skład:D
                                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:22

> Tu sie jakieś coś nienaturalnego dzieje. Nie brakuje paniom trochę
                                    chłopa tutaj
                                    > ?

Ze nieśmiało wspomnisz o sobie?:D
                                    • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:23
                                      Bardzo nieśmiało.
                                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:43

> Bardzo nieśmiało.

To się ceni w mężczyznach:D
                                        • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:55
                                          O to ja jeszcze bardziej nieśmiało...
                                          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:57

> O to ja jeszcze bardziej nieśmiało...

Jakoś niewierna Twoim słowom jestem;D
                                            • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:07
                                              > Jakoś niewierna Twoim słowom jestem;D

Sala komisji wątek obok.
                                              • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:13
                                                Jak nie zobaczę to nie uwierzę:D
                                                • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:19
                                                  Wątka? Przecież wisi :-P
                                                  • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:28
                                                    jeszcze wisi...;p
                                              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:19

> > Jakoś niewierna Twoim słowom jestem;D
                                                >
                                                > Sala komisji wątek obok.

Ale czy ja godna, żeby zasiąść w komisji?;))
                                                • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:35
                                                  Nie wiem, ja jestem tylko podkomisyjnie wezwanym.
                              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:21
                                lolcia-olcia napisała:

> Dla Ciebie i Roch Kowalski być mogę:D
                                A szabelkę masz?:D
                                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:23
                                  sie wie!
                  • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:46

Jurek. Buziak czy poklepywanko?
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:48
                      Zależy gdzie poklepywanko:) zacznijmy od buziaka:*
                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:50
                        Olcia, pamiętaj ja czuwam nad Twoim dobrym imieniem:D
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:56
                          Wiem i się pilnuję:)
                      • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:51
                        Zależy, w co ten buziak.
                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:52
                          JA CZUWAM!!!
                          • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:55
                            Och przepraszam!!!!

Jurek :)
                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:59
                              Szybko się uczysz:D
                              • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:16
                                A bo czasem ze mnie taka gapa...
                                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:17
                                  Nic popracujemy i nad Tobą:D
                                  • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:22
                                    Oh, jak dawno nie byłem uczniem... Tylko bez bicia po łapach poproszę.
                                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:30
                                      Czuję podstęp zbyt ugodowy jesteś;p
                                      • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:35
                                        No pewnie, zaraz tam podstęp.
                                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:39
                                          Nie strasz bo komisję od podstępów powołam w składzie:
                                          Sensi
                                          Poeme
                                          i ja:)
                                          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:44
                                            lolcia-olcia napisała:

> Nie strasz bo komisję od podstępów powołam w składzie:
                                            > Sensi
                                            > Poeme
                                            > i ja:)
                                            Zawsze słyszę, jak mnie wołają;))
                                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:50
                                              I bardzo dobrze!:D
                                              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:56
                                                Olcia, Ty pmaiętaj! Zobowiązania masz:D
                                                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:04
                                                  i datę wyznaczoną:D
                                          • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:48
                                            Jestem!!!
                                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:51
                                              Kochana w myślach mi czytasz:D
                                              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:58
                                                Bo tam weszłam i nie "wyjszłam" jeszcze :D
                                                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:04
                                                  to ja poczekam;p
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:55
                          co poczułeś?:)Ha a
                          • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:58
                            Komunikat dla prasy: w czółko.
                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:04
                              uffff kamień z serca:D
                              • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:17
                                No chyba nie sądziłaś, że aż taka gapa jestem?
                                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:18
                                  A mogę głośno nie mówić?????:)))))
                                  • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:24
                                    Poszeptać chcesz? Szybko uszami słuszę.
                                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:28
                                      Hahahaha w towarzystwie nie ma tajemnic:D
                                      • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:36
                                        Jak nie głośno i nie szeptem to co? Milczenie.
                                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:40
                                          Więcej inwencji:D
                                          • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:49
                                            Dobrze Olcia, nie ma co iść na łatwiznę:D
                                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:52
                                              Tak łatwo się nie poddam:p
                                          • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:58
                                            No nie, zostaje jeszcze jedna opcja, ale to już by był cyberseks. Na pierwszej
                                            randce to nie uchodzi.
                                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:05
                                              Panie!!!za kogo nas masz;p
                                              • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:08
                                                Za trzy siostry :)
                                                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:11
                                                  hehe, błąd w dedukcji:D
                                                  • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:15
                                                    3 to jesteśmy;p
                                                  • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:15
                                                    Nie pierwszy i nie ostatni :)
                                                  • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:29
                                                    zawsze to jakaś alternatywa:D
        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:11
          No to my mamy nadzieję, że gościna u Was się nam przyjemnie
          przedłuży:))
          • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:31
            > No to my mamy nadzieję, że gościna u Was się nam przyjemnie
            > przedłuży:))

W zasadzie to mnie stażowo bliżej do Was :)
            • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:32

> W zasadzie to mnie stażowo bliżej do Was :)

To będziemy stażować razem;))
              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:35
                A jak, bo my nierozerwalnie związane ze sobą:D Więc musicie nas
                wziąć w pakiecie;D
                • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:42
                  No to razem bęzdie trójkąt, i bez skojarzeń proszę :)
                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:46

> No to razem bęzdie trójkąt, i bez skojarzeń proszę :)

Jasne...gra w skojarzenia po drugim Sheridanku:)))
                    • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:52
                      Mnie to słodkie nie rusza ;)
                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:00

> Mnie to słodkie nie rusza ;)

Ale nasz trójpak i owszem:D
                        • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:17
                          No to ja muszę zostać przy przezroczystym, jeśli mam starać się nadążyć :)
                          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:24

> No to ja muszę zostać przy przezroczystym, jeśli mam starać się
                            nadążyć :)
                            Staraj się, staraj:))
              • urodzony_dzisiaj Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:41
                Bardzo mi miło.
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:49
                  Nam toże:D
                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:52
                    lolcia-olcia napisała:

> Nam toże:D

A jakże:D
    • woda.na.mlyn Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:06
      Ale silna ekipa! Witajcie :)
      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:07
        Ehhh jak miło, dziękujemy za przyjęcie skazanych na banicję;)
        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:12
          lolcia-olcia napisała:

> Ehhh jak miło, dziękujemy za przyjęcie skazanych na banicję;)

Olcia, na takiej banicji..żyć nie umierać:D
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:15
            Ha i jak dobrze trafiłyśmy:))))
          • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:16
            Hahaha, skazane na banicję :D Ciiiiiiiiiiiiii :D
            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:19
              Zła królowa nas wygnała.................my za yntelegetne dla niej;p
              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:23
                Hehe, musiałaś :D Się teraz wykazałaś ęłlokwęncją :D
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:28
                  niech i tubylcy zobaczą jakam ytelegętna;p
              • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:24
                Let's plotkujmy! :>
                Skąd, dlaczego wygnano? :D
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:27
                  oj no bo zima jest a my ciepłolubne;p
                  • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:46
                    To tak jak ja :)
                    Oddajcie mi swoje flanelowe barchany!!! :D
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:50
                      ojojojoj tak, że ooo od razu?:P
                      • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:56
                        Tak, a jak nie po dobroci, to jeszcze termofory zabiorę :F
                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:10
                          Czujemy się zaatakowane:D Po większym namyśle oddamy po dobroci:D
                          • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:16
                            Z tym namysłem to przesadziłaś. Kto to widział w piątek się namaślać :D
                          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:24
                            poeme28 napisała:

> Czujemy się zaatakowane:D Po większym namyśle oddamy po dobroci:D

Poeme, co Ty taka uległa dziś?:D
                            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:29
                              A, bo ja z natury taka już jestem... Weź mnie doprowadź do porządku:D
                              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:46
                                poeme28 napisała:

> A, bo ja z natury taka już jestem... Weź mnie doprowadź do
                                porządku:D

Poeme, ocząśnij się:D Bądź sobom:D
                                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:50
                                  Mam napisać wiersz?:D
                            • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:30
                              sensi_spring napisała:

> poeme28 napisała:
                              >
                              > > Czujemy się zaatakowane:D Po większym namyśle oddamy po dobroci:D
                              >
                              > Poeme, co Ty taka uległa dziś?:D

Właśnie! To ja chcę być ta uległa, choć nie wyglądam! :DDD
                              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:42
                                No dobra... ODDAWAJ TE SATYNE, BO JAK ZARAZ....!!! :D Może byk?
                                Ulegasz?:D
                                • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:57
                                  Cuuuudooooownie :DDD
                                  • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:59
                                    CO CUDOWNIE, CO CUDOWNIE?????!!!! POZWOLIŁAM SIĘ ODZYWAĆ???!!!
                                    • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:08
                                      Mhmmmmmmmmmmm :DDD
                              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:46
                                funny_game napisała:

> >
                                >
                                > Właśnie! To ja chcę być ta uległa, choć nie wyglądam! :DDD
                                >
                                My wiemy...ta uległość w Tobie głęboko drzemie:D
                                • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:57
                                  I chrapie :D
                                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:06
                                    funny_game napisała:

> I chrapie :D
                                    >
                                    Ale tak chrrrr...czy WRRrrrrrr?:D
                                    • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:08
                                      Chrrr ale z małym paluszkiem wygiętym :D
                                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:28
                                        funny_game napisała:

> Chrrr ale z małym paluszkiem wygiętym :D
                                        >
                                        I siem zawstydziłam:D
                    • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:51
                      Po dobroci nie oddamy:D
                      • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:57
                        Wyrok wydany, oddajcie barchany :D
                    • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:52
                      funny_game napisała:

> To tak jak ja :)
                      > Oddajcie mi swoje flanelowe barchany!!! :D
                      >
                      A na co wymieniamy?:D
                      • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:58
                        Na satynę w myśl nights in white satin :D
                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:23
                          Wow, to trzeba było tak mówić na początku, to nawet bym się nie
                          kłóciła;D
                          • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:31
                            No i widzisz w jak łatwy sposób wyszłam na szlachetną i dobrą? :DDD
                            ;)
                        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:25
                          funny_game napisała:

> Na satynę w myśl nights in white satin :D
                          >
                          Oddaję:D
                          • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:32
                            Aha, teraz to kolejka. Nie pchać się! Pani tu nie stała :DDD
                            • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:47
                              funny_game napisała:

> Aha, teraz to kolejka. Nie pchać się! Pani tu nie stała :DDD
                              >
                              Jak to nie? Za tą panią w żółtym berecie:D
                              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:51
                                Ja Ci dam bieret! To szlachetny moher jest!!!
                                • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:58
                                  "Czarny jak w habicie ksiądz" :DDD
      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:08
        woda.na.mlyn napisał:

> Ale silna ekipa! Witajcie :)

Hej:) Moc w nas jest, to fakt:D
      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:08
        Witamy:D My w liczbie 4, a może i 5:) Zwarta, silna grupa :D
    • z_malej_litery nareszcie jakieś kobiety! 29.01.10, 21:07
      :)))
      a nie tylko JA i Ja i Ja ....

:DDDD
      • sensi_spring Re: nareszcie jakieś kobiety! 29.01.10, 21:09
        z_malej_litery napisała:

> :)))
        > a nie tylko JA i Ja i Ja ....
        >
        >
        >
        > :DDDD

To teraz może być My my my:))) Wespół zespół:))
      • lolcia-olcia Re: nareszcie jakieś kobiety! 29.01.10, 21:09
        Melduję się i ja:)
      • poeme28 Re: nareszcie jakieś kobiety! 29.01.10, 21:12
        Ja też się zgłaszam :D
    • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:07
      Szefowa gdzieś znikła (zdrada Szpil, zdrada, zdrada!) ;)))
      Ale ja się czeszę z Waszego przybycia, jeśli można coś wtrącić :D
      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:09
        Jasne, wtrącać proszę do woli:)
      • woda.na.mlyn Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:09
        Ty to masz stale myśli nieuczesane, ot co ! :DDDDDD ;)
        • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:26
          JA?!
          Widziałeś kiedyś fale? Na wodzie takie, a nie na włosach?
          :DDD
      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:09
        Ha jak miło, że tubylcy tacy życzliwi:)
        • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:33
          lolcia-olcia napisała:

> Ha jak miło, że tubylcy tacy życzliwi:)

Tubalcy :F

Tu się boją, tu też i tu!
          Tylko Mille i Woda się nie boją (nie wiem, czemu tak napisałam) :DDD
      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:10
        funny_game napisała:

> Szefowa gdzieś znikła (zdrada Szpil, zdrada, zdrada!) ;)))

Otóż to...spodziewana niespodzianka u drzwi..a Szefowej brak;))

> Ale ja się czeszę z Waszego przybycia, jeśli można coś wtrącić :D
        >
        A zapytam z ciekawości...z przedziałkiem, czy bez?;D
        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:14
          Sensi, nie daje Ci to do myślenia ?:D Że Szefowej niet?:D Chyba
          napiszę o tym tragiczny poemat :D Albo Olcia, dawaj fraszkę! :D
          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:16
            poeme28 napisała:

> Sensi, nie daje Ci to do myślenia ?:D Że Szefowej niet?:D

Oczywiście, że daje...wygląda na to, że wolała przeczekać ten najazd
            w domu:D
            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:21
              Albo przedziera się przez zaspy:p
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:17
            To zacznijmy od flaszki zobaczymy jak się akcja rozwinie:))))
            • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:28
              lolcia-olcia napisała:

> To zacznijmy od flaszki zobaczymy jak się akcja rozwinie:))))
              :D A masz więcej w zapasie?:D
              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:29
                E, FRASZKA... Ja tu o sztuce, a Wy tylko o alkoholu... Ehhh...
                • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:33
                  poeme28 napisała:

> E, FRASZKA... Ja tu o sztuce, a Wy tylko o alkoholu... Ehhh...

Siędnij se pod lipą i czaśnij jakom fraszkiem:D
                  • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:36
                    Zabolało... Masz nadet lekceważące podejście do mojej twórczości
                    bynajmniej :D
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:47
                      Poeme jam Ci pomnika postawię jak zajdzie taka potrzeba...za drobną opłata
                      oczywiście;p
                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:51
                        Bardzo proszę, łaskawie pozwalam...
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:53
                          Za drobną opłatą też?:)
                          • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:11
                            Buzi Ci dam :*
                            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:16
                              <zawstydzony> :)))))
                    • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:47
                      poeme28 napisała:

> Zabolało... Masz nadet lekceważące podejście do mojej twórczości
                      > bynajmniej :D

A gdzież tam...aczkolwiek bynajmniej...po prostu wierzę w Twoje
                      talenta;D
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:34
                  Co zrobisz takie życie:)
              • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:33
                No nie mów kochana , że we mnie wątpisz??? Ja tam zawsze wolę być przygotowana:))))
        • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:28
          sensi_spring napisała:

> Otóż to...spodziewana niespodzianka u drzwi..a Szefowej brak;))

Z Nią tak zawsze!
          Narobi smaku i pysytyryk!
          Nie wyrobicie tu nerwowo, jako i ja nie wyrabiam, napijmy się :D

>
          > > Ale ja się czeszę z Waszego przybycia, jeśli można coś wtrącić :D
          > >
          > A zapytam z ciekawości...z przedziałkiem, czy bez?;D

O, tu mam tak i tu grzywkę, co nie?, i z tyłu dłużej, o tak, i tu na bokach
          podcieniowane, rozumiesz ;)))

>
          >
          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:30
            funny_game napisała:

> Z Nią tak zawsze!
            > Narobi smaku i pysytyryk!

Ale chociaż dobre i to, że smaczku narobiła;))

> Nie wyrobicie tu nerwowo, jako i ja nie wyrabiam, napijmy się :D

A tak..masz rację, na skołatane nerwy najlepszy kieliszek w dłoń:D
            >
            > >
            > > > Ale ja się czeszę z Waszego przybycia, jeśli można coś
            wtrącić :D

> > A zapytam z ciekawości...z przedziałkiem, czy bez?;D
            >
            > O, tu mam tak i tu grzywkę, co nie?, i z tyłu dłużej, o tak, i tu
            na bokach
            > podcieniowane, rozumiesz ;)))

Jasne...klasyczne cięcie:))))
            >
            > >
            > >
            >
            >
            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:33
              To u mnie, z lewej dłuższe pasma, z prawej dłuższe pasma, a po
              poziomie lekko na ukos :D
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:32
            > Nie wyrobicie tu nerwowo, jako i ja nie wyrabiam, napijmy się :D

zdrówko:DDD
          • woda.na.mlyn Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:42
            sensi_spring napisała:
            >
            > > Otóż to...spodziewana niespodzianka u drzwi..a Szefowej brak;))
            >

Kurna, cały dzień czekała, rence jej zdrętwły od dzierżenia tej tacy
            z chlebem w płynie i solą do tequili ... :/
            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:44
              To my jej pomożemy, odciązymy ja:)
            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:46
              No czekała, więc zgłodniała, zjadła, napiła się i śpi teraz w
              najlepsze zamiast gości przyjmować :D
            • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:49
              woda.na.mlyn napisał:

>
              > Kurna, cały dzień czekała, rence jej zdrętwły od dzierżenia tej
              tacy
              > z chlebem w płynie i solą do tequili ... :/

A to już niech się nie trudzi...tequilę przechwycilim, chlebem i
              solą zagryźlim:D Szefowo, niech Ci odpoczną ręce:D
      • z_malej_litery Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:10
        Funiasta, nie podchwyciłaś wątku torebkowo-ciuchowego. no wiesz! :D
        • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:30
          Próbowałam się wbić, ale się cholernie szybko rozrastał :D
          Jestem zdruzgotana!
          (między innymi tym, że sobie uświadomiłam, po ile chodzą torby coccinelle) :/
          • z_malej_litery Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:56
            najdroższa dla mnie to 750. więcej jeszcze nie wybuliłam! ale kilka dni
            temu za całych 29.00 nabyłam, całkiem fajną, w Carry :)))
            • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:59
              Ożesz Ty!
              No ja mam na styczeń już zaprezentowanego przed sklepem Rejtana w wykonaniu M.
              Ale luty już w poniedziałek!!!
              :D
            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:00
              Nie przebiję Cię - u mnie 700 za boskie kozaczki, szpile, z cholewką
              ze skóry sięgającą za kolana... Cudo:)
              • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:27
                Nie kuś na odwyku jestem;p
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:30
                  Tak, i niedaleko jak wczoraj byłaś podobno na zakupach:D Dobry ten
                  odwyk, skuteczny:D
                  • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:37
                    Dzisiaj też byłam.....po wypłacie;p
                    • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:43
                      Olcia, nie "odwykuj" się - nie ma sensu:D Hasło dnia: Bądź "sobom"!
                      Taką Cię kochamy:)
                      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:53
                        Kamień z serca i kasa z konta:DDD
                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:59
                          Kurcze, Olcia, od dziś to moje motto życiowe:D
                          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:06
                            To jakoś musimy na zakupy iść;D
        • sensi_spring Poeme, Olcia:!! 29.01.10, 21:35
          z_malej_litery napisała:

> Funiasta, nie podchwyciłaś wątku torebkowo-ciuchowego. no wiesz! :D

Wątek dla Was Dziewczyny:)))
          • poeme28 Re: Poeme, Olcia:!! 29.01.10, 21:38
            A fakt :D My z Olcią to wielbicielki mody, a już nade wszystko
            szpilek i innych obuwniczych cudeniek :D
          • lolcia-olcia Re: Poeme, Olcia:!! 29.01.10, 21:40
            Ehhhh jak dobrze:) jak u siebie się poczułam:)
      • lupus76 OT 29.01.10, 21:11
        Razem będziem szaleć, razem, razem :D
        • lolcia-olcia Re: OT 29.01.10, 21:13
          Do białego rana:)))
          • poeme28 Re: OT 29.01.10, 21:15
            Olcia, pytanie do którego rana :D
            • lolcia-olcia Re: OT 29.01.10, 21:20
              No tego w poniedziałek:)
            • lupus76 Re: OT 29.01.10, 21:23
              Do rana przyłóż.
              A że ranae, to po łacinie swojsko brzmiąca żabka - dobrze, żeby rankiem okazała
              się jednak królewną.
              • lolcia-olcia Re: OT 29.01.10, 21:26
                hehehee w zależnośći od ilośći %:)
                • lupus76 Re: OT 29.01.10, 21:33
                  W skrajnym przypadku trzeba sobie rękę odgryźć, by cicho się ulotnić, jeśli
                  księżniczka okaże się być jednak lwem morskim i na nieszczęście śpi na rzeczonej
                  kończynie.
                  • sensi_spring Re: OT 29.01.10, 21:37
                    lupus76 napisał:

> W skrajnym przypadku trzeba sobie rękę odgryźć, by cicho się
                    ulotnić, jeśli
                    > księżniczka okaże się być jednak lwem morskim i na nieszczęście
                    śpi na rzeczone
                    > j
                    > kończynie.

Księżniczka może się też okazać lwem lądowym:))
                    • poeme28 Re: OT 29.01.10, 21:41
                      Sensi, Lwiątko, przeczesz grzywę:D
                    • poeme28 SENSI, LWIĄTKO, PRZECZESZ GRZYWĘ :D 29.01.10, 21:43
                      :)
                      • sensi_spring Re: SENSI, LWIĄTKO, PRZECZESZ GRZYWĘ :D 29.01.10, 21:54
                        Najpierw se nią machnę:D
                        • poeme28 Re: SENSI, LWIĄTKO, PRZECZESZ GRZYWĘ :D 29.01.10, 21:58
                          Se machnij, a co, wolność słowa i czynów w końcu jest :)
                          • sensi_spring Re: SENSI, LWIĄTKO, PRZECZESZ GRZYWĘ :D 29.01.10, 22:03
                            poeme28 napisała:

> Se machnij, a co, wolność słowa i czynów w końcu jest :)
                            Howgh:D
                  • lolcia-olcia Re: OT 29.01.10, 21:38
                    oj to już zakładasz najgorsze:)
        • sensi_spring Re: OT 29.01.10, 21:13
          lupus76 napisał:

> Razem będziem szaleć, razem, razem :D

Ulalallaa...:D
      • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:12

> Ale ja się czeszę z Waszego przybycia, jeśli można coś wtrącić :D

Ojeju, co się dzieje? Powiedz mi!
        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:18
          milleniusz napisał:

>
          > Ojeju, co się dzieje? Powiedz mi!

Wolisz fraszką czy dramatem przeżyciowym?:D
          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:19

> Wolisz fraszką czy dramatem przeżyciowym?:D

Jeszcze nie wiem. Muszę się oswoić najpierw. A potem niech mi Funita powie
            o-co-cho, jeśli wie. :]
            • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:22
              milleniusz napisał:

>
              > > Wolisz fraszką czy dramatem przeżyciowym?:D
              >
              > Jeszcze nie wiem. Muszę się oswoić najpierw. A potem niech mi
              Funita powie
              > o-co-cho, jeśli wie. :]

No to milknę;)
              • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:35

> No to milknę;)

O, a umiesz? To byłaby pierwsza zaleta. :]
                • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:38
                  milleniusz napisał:

>
                  > > No to milknę;)
                  >
                  > O, a umiesz? To byłaby pierwsza zaleta. :]

Zalet Ci u mnie dostatek;)) Będę dozować;D
                  • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:42
                    Ta, to nasze guru :D
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:44

> Zalet Ci u mnie dostatek;)) Będę dozować;D

No. Wiedziałem, że nie umiesz. :P
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:38
                  Nie umie, nie wierz jej :D Przebić w gadulstwie umiem ją tylko ja :D
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:45
                    poeme28 napisała:

> Nie umie, nie wierz jej :D Przebić w gadulstwie umiem ją tylko ja :D

No właśnie, właśnie. Ale tobie też nie wierzę, nie martw. :]
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:51
                      My tu skromnie, po cichu a tu już nam wierzyć nie chcą;p
                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:54
                        Widziałaś... To paskudy:D
                    • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:53
                      O, Kochany, nic tak na mnie nie działa mobilizująco jak takie
                      zarzuty :D :D :D Teraz to się dopiero rozkręciłam :D
                      • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:56
                        > Teraz to się dopiero rozkręciłam :D

Oj, uważaj, bo ci jakieś elementy powypadają. A ja nie znam się tak dobrze na
                        anatomii, żeby poskładać. :D
                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:01
                          Wszystko pod kontrolą:) Jakby co, to koleżanki pomogą mnie
                          poskładać:)
                          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:06
                            Nie takie rzeczy się robiło:)
                            • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:26
                              lolcia-olcia napisała:

> Nie takie rzeczy się robiło:)

Zwłaszcza z instrukcją :))
                              • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:38
                                Ja Ty kochana wiesz o czym ja myślę:)
                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:56
                        poeme28 napisała:

> O, Kochany, nic tak na mnie nie działa mobilizująco jak takie
                        > zarzuty :D :D :D Teraz to się dopiero rozkręciłam :D

Poeme, nie zapominaj o oddychaniu:D
                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:01
                          Dobra, czekaj, odetchnęłam i przełknęłam ślinę - mogę mówić
                          dalej??!!:D
                          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:27
                            poeme28 napisała:

> Dobra, czekaj, odetchnęłam i przełknęłam ślinę - mogę mówić
                            > dalej??!!:D

Dajesz:D
                    • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:55
                      milleniusz napisał:

> poeme28 napisała:
                      >
                      > > Nie umie, nie wierz jej :D Przebić w gadulstwie umiem ją tylko
                      ja :D
                      >
                      > No właśnie, właśnie. Ale tobie też nie wierzę, nie martw. :]

Nam wierzyć nie warto;D
                      • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:00

> Nam wierzyć nie warto;D

To prawda. Tak stoi w piśmie. Jeśli ktoś by chciał czytać. Ja wolę pisać.
                        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:04
                          milleniusz napisał:

>
                          >Ja wolę pisać.

My mówić:))
                          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:10
                            Dobrze nam to wychodzi:)
                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:02
                        Ale lubić nas warto :D
        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:18
          Hahaha piątkowy nalot na szpilki;p
          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:21
            Nalot, nalot... Coś fajnego macie? :P
            • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:35
              Ha cuda o jakich się nie śniło:)
              • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:40
                Hmm. Chyba nie doceniasz niektórych moich snów. :]
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:45
                  Olcia umie czytać w myślach:D Lepiej uważaj:D
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:51
                    A po co. Szkoda czasu na maskowanie. Zresztą, i tak jestem dość czytelny. :]
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:45
                  A Ty moich talentów:))))))
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:51
                    Pokaż.

Oba!
        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:21
          Po tej ilości postów to nikt nie wiem już co się dzieje :D Więc cóż
          nam pozostaje? Pisać dalej :D
          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:30
            No właśnie. Funita nie zauważy nawet, że o cokolwiek ją pytałem. Spamerki. :P
        • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:31
          milleniusz napisał:

>
          > > Ale ja się czeszę z Waszego przybycia, jeśli można coś wtrącić :D
          >
          > Ojeju, co się dzieje? Powiedz mi!

Hmmm?
          Trolleniuszu? :D
          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:33

> > Ojeju, co się dzieje? Powiedz mi!
            >
            > Hmmm?
            > Trolleniuszu? :D

One są prawdziwe? :P
            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:36
              A jak :) Trójpak :D
              • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:39
                Znaczy sześć cycków? Zbyt piękne. Moim zdaniem. :P
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:42
                  A jednak prawdziwe:D
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:46
                    Eee. Jestem twórczym następcą niewiernego Tomasza. Twórczym dlatego, że nie
                    zadowalam się zobaczeniem. :]
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:52
                      Ha to ustalmy czas i miejsce niewierny Tomaszu:)
                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:03
                        lolcia-olcia napisała:

> Ha to ustalmy czas i miejsce niewierny Tomaszu:)

Olcia, potrzebujesz sekundanta?;D
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:11
                          Duszko Twa pomoc jest nieodzowna:)
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:48
                  Haha, czyż można bardziej dosłownie ?:D
            • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:49
              milleniusz napisał:

>
              > > > Ojeju, co się dzieje? Powiedz mi!
              > >
              > > Hmmm?
              > > Trolleniuszu? :D
              >
              > One są prawdziwe? :P

Rozmarzyłeś się? :D
              • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:53

> Rozmarzyłeś się? :D

Nie. Na razie jestem przytłoczony. One nieustająco jazgoczą!
                • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:00
                  Przepięknie!
                  Czuję się jak u siebie :DDD
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:13
                    funny_game napisała:

> Przepięknie!
                    > Czuję się jak u siebie :DDD

No. A ja zatęskniłem za swoim pustym pudełkiem! :P
                    • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:19

Mille, mogę poważnie?

Masz w sobie pewien pierwiastek kobiecy, w pisaniu się objawiający, bo nie wiem,
                      jak w realu.
                      I to jest na plus, sobie nie myśl :)
                      • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:26
                        O dziękuję. :]

I tak, wiem, że mam, znam się dość dobrze. Choć mam też trochę męskich, co
                        stanowi dość trudną mieszankę. :]

(Przecinki dobrze!) :P
                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:31
                          Dobrze!
                          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:41
                            Ależ ja wiem. To nie było pytanie. Na tym też się znam. :D
                            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:44
                              I bądź tu miły...:D
                              • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:54
                                poeme28 napisała:

> I bądź tu miły...:D

A to zbędne. Wystarczy, żebyś była ładna. No i inteligentna, ale to chyba
                                jesteś. Choć nie umiesz milczeć. Czy to ta druga, albo trzecia? Zresztą,
                                wszystko jedno, żadna z was nie umie. :D
                                • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:59
                                  milleniusz napisał:

>> A to zbędne. Wystarczy, żebyś była ładna. No i inteligentna, ale
                                  to chyba
                                  > jesteś. Choć nie umiesz milczeć. Czy to ta druga, albo trzecia?
                                  Zresztą,
                                  > wszystko jedno, żadna z was nie umie. :D

Ale wszystkie jak jeden mąż yntelygentne i piękne bestyje:D
                                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:04

> Ale wszystkie jak jeden mąż yntelygentne i piękne bestyje:D

Znowu mi Olcia zarzuci, że się powtarzam (o, pierwszy sukces - zapamiętałem
                                    jedną), ale już pisałem, że to się nie zdarza! :]
                                    • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:09
                                      Sensi, Przystopuj Olcię, czas, żeby i nas zapamiętano:)

Milleniusz - powtarzaj - poeme, poeme, poeme, poeme, poeme... :D
                                      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:30
                                        poeme28 napisała:

>
                                        > Milleniusz - powtarzaj - poeme, poeme, poeme, poeme, poeme... :D

Naprzemiennie z Sensi, Sensi...:D
                                        • poeme28 MILLE- POWTARZAJ: POEME, POEME, POEME, POEME ...:D 29.01.10, 23:32
                                          Sio mi stąd Sensi! ;D
                                          • sensi_spring Re: MILLE- POWTARZAJ: Sensi, Sensi, Sensi:D 29.01.10, 23:37
                                            poeme28 napisała:

> Sio mi stąd Sensi! ;D

A wcale bo nie:D
                                            • milleniusz Re: MILLE- POWTARZAJ: Sensi, Sensi, Sensi:D 30.01.10, 00:38

> > Sio mi stąd Sensi! ;D
                                              >
                                              > A wcale bo nie:D

Znaczy tak - możecie się pobić, co będzie dość zabawne, ale generalnie
                                              nieproduktywne, albo możemy się wszyscy jakoś dogadać! :D
                                              • sensi_spring Re: MILLE- POWTARZAJ: Sensi, Sensi, Sensi:D 30.01.10, 00:43
                                                milleniusz napisał:

>
                                                >
                                                > Znaczy tak - możecie się pobić, co będzie dość zabawne, ale
                                                generalnie
                                                > nieproduktywne, albo możemy się wszyscy jakoś dogadać! :D

Wybieramy bramkę nr 2:D Przecież my nierozłączne:)))
                                                • milleniusz Re: MILLE- POWTARZAJ: Sensi, Sensi, Sensi:D 30.01.10, 01:00
                                                  No dobra, zapisane. :]
                                      • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:38

> Milleniusz - powtarzaj - poeme, poeme, poeme, poeme, poeme... :D

28, niebieska sukienka, kojarzę.

A Sensi ma pokazać DNO, to też zapamiętam. Nie jest źle. :]
                                        • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:38

> 28, niebieska sukienka, kojarzę.

A nie. To pomyliłem. Hehehe. No sorki. Jeszcze trochę... :D
                                        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:45
                                          Ja Ci dam niebieska sukienka... To Olcia Draniu:D Ja jestem od
                                          wampirzych zębów:D
                                          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 30.01.10, 00:37
                                            poeme28 napisała:

> Ja Ci dam niebieska sukienka... To Olcia Draniu:D Ja jestem od
                                            > wampirzych zębów:D

No trochę mi się mylicie. Ale nie jestem przyzwyczajony do takich reakcji!
                                            Zwykle następują słowa zachwytu, że nie pomyliłem niebieskiego z granatowym,
                                            fiolotewym, różowym, czy co gorsza - zielonym. :D
                                  • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:05
                                    I kochamy szpilki na naszych stopach!!! :D To już taka bardziej
                                    przyziemna uwaga:D
                                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:04
                                  Tym "chyba" to mi podpadłeś:D No, ale za to, że nie poddajesz w
                                  wątpliwość mojej urody (sprawdziłam przed chwilą w lustrze - nadal
                                  jest i zniewala:D) i inteligencji (bez chyba) to wybaczam:D A
                                  milczeć nie potrafimy, na tej zasadzie się dobrałyśmy:D
                        • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:35
                          Nie: trudną, a najlepszą z możliwych :)
                          Co Ty myślisz, że ja nie mam pierwiastka żeńskiego??? :DDD

(Bardzo dobrze, pała!) :DDD
                          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:43

> Nie: trudną, a najlepszą z możliwych :)

Jakby cię nie znał, to bym pomyślał, że coś chcesz. :]

> Co Ty myślisz, że ja nie mam pierwiastka żeńskiego??? :DDD

Znaczy oprócz cycków? No mam nadzieję, że masz... :D
                            • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:02
                              milleniusz napisał:

> Jakby cię nie znał, to bym pomyślał, że coś chcesz. :]

Gdybyś tak mógł podać mi szklankę wódki, byłabym bardzo zobowiązana :DDD

>
                              > > Co Ty myślisz, że ja nie mam pierwiastka żeńskiego??? :DDD
                              >
                              > Znaczy oprócz cycków? No mam nadzieję, że masz... :D

Tak, chyba mam, nabija się teraz ze mnie :D
                              • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:12
                                Po wódce boli głowa. To wk---ce. Otoczenie, głównie. A nabija się tylko tak
                                trochę. Ten wątek mnie przytłoczył!
                                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:17
                                  Oj lata już nie te...;p
                                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 30.01.10, 00:40
                                    Bo ja robię jedną rzecz na raz, a za to dobrze. :]
                                • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:23
                                  milleniusz napisał:

> Po wódce boli głowa. To wk---ce. Otoczenie, głównie. A nabija się tylko tak
                                  > trochę. Ten wątek mnie przytłoczył!

Też leżę pod ciężarem, ale nie ma mnie kto wynieść :D
                                  (nie pomylić z "wygnieść") :D
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:03
                  Nie jazgoczą, tylko rozmawiają kulturalnie i miło z nowymi
                  towarzyszami rozmów:D I co? Nie można ładniej ?:D :D :D
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:09
                    poeme28 napisała:

> Nie można ładniej ?:D :D :D

Można. Pomilczmy. :PPP
                • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:21
                  Od razu jazgoczą;p wymieniamy myśli;p
                  • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:24
                    właśnie, a że burzliwie - cały nasz urok w tym:D
                    • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:31
                      Bo my trzy w pakiecie jesteśmy:D
                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:38
                        trójpak:D
                        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:47
                          ha bo to my:D
              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:05
                funny_game napisała:

> One są prawdziwe? :P
                >
                > Rozmarzyłeś się? :D
                >
                A gdzieżby się przyznał:D
                • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:20
                  Przecież i tak wiem, że tak :D
                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:29
                    funny_game napisała:

> Przecież i tak wiem, że tak :D
                    >
                    Ale ciiiii:D
                    • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:36
                      No jasne, że ćsiii, niech sobie myśli, że nie wiemy :D
      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:13
        Nie ma to jak miłe powitanie na forum:)
        • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:21
          Nom sama radość:D
    • lupus76 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:09
      A spóźnione duszyczki. To pódźcie tu do nas pod stół :)
      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:14
        Ale, że co? że niby my spóźnione?:)))))
        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:17
          My punktualne jak w szwajcarskim zegarku :D Pod stół??? To impreza
          już na takim etapie?? A my tu dopiero z sheridankiem zaczynamy:D
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:35
            Ja wolę na stół;)
            • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:39
              Ot i pokazała prawdziwą twarz :D
              • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:41
                Co się będę czaiła jak się bawić to maksika:)
        • lupus76 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:24
          Jak my już pod stołem, to Wy raczej spóźnione :D
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:36
            Nie nie my nad wejściem pracowałyśmy:)
      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:18
        lupus76 napisał:

> A spóźnione duszyczki. To pódźcie tu do nas pod stół :)

To tam pierwszy etap powitania? Czy ostatni?:D
        • lupus76 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:40
          Jest piątkowy wieczór :)
      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:25
        Pod stół??? To impreza tu już na takim etapie?:D My tu dopiero z
        sheridankiem zaczynamy grzecznie:D Ale spoko, zaraz dogonimy :D
    • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:24
      ooo, 2 samiczki i wampirka... :)
      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:31
        Kurcze, dziewczyny, ta wampirka to ja :D Się odizolowałam od Was :D
        • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:33
          Grasz w tym przedstawieniu czy tak je lubisz? :) Jedno z lepszych jakie widziałem ;-)
          • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:41
            Uwielbiam!!! Zagrać mogłabym, ale moją mocną stroną jest tylko
            taniec:) Ze śpiewem krucho;) Widziałam 3 razy i żałuję, że już nie
            zobaczę... Ale czekam na Nędzników:)
            • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:47
              grają jeszcze koty i kleksa? :)
              • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:56
                No właśnie, ani Koty ani Kleks nie działają tak na moją twórczą
                duszę jak Wampir... Nawet z Upiorem (poza fanstastyczną scenografią
                i Edytą Krzemień) się nie popisali...
          • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:41
            voker napisał:

> Grasz w tym przedstawieniu czy tak je lubisz? :) Jedno z lepszych
            jakie widział
            > em ;-)

Poeme! Swój człowiek:)))
            • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:06
              a swój :)P
              • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:07
                voker napisał:

> a swój :)P

To jako swojemu powiem, że w marcu Najlepsze z najlepszych w Romie,
                czyli fragmenty wszystkich musicali, w tym także Nędzników:)
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:12
                  Wiemy, wiemy... Ehhh, wybrałabym się... A w zasadzie dziewczyny,
                  czemu nie?:D
                  • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:18
                    wiadomo kiedy wejdą na deski?
                    • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:30
                      voker napisał:

> wiadomo kiedy wejdą na deski?

Najlepsze? Każdy wtorek marca, z wyjątkiem 23-ego. A Nędznicy
                      jesienią.
                      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:39
                        Czekam i 7. rząd zamawiam!!! Boże, mogłabym tak zamieszkać:)
                        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:50
                          poeme28 napisała:

> Czekam i 7. rząd zamawiam!!! Boże, mogłabym tak zamieszkać:)

Zapytaj von Krolocka, może Cię przygarnie;))
                          • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:53
                            Może mi nawet w szyję zatopić swoje kły:D
    • poeme28 GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:34
      Buenka, nasza czwarta muszkieterka gdzieś nam się zagubiła!!!
      • lolcia-olcia Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:39
        nie daje znaku życia, pewnie gdzieś na melinie dłużej się zasiedziała:)
        • poeme28 Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:44
          Olcia, Ty Wredoto:D Że też ja Cię lubię:)
          • lolcia-olcia Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 22:09
            oj no ja Ciebie mooooooże też;D
      • milleniusz Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:41
        O, osiem nawet. Nie... Takie rzeczy się nie dzieją. Nawet w tanich filmach klasy Z!
        • lolcia-olcia Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:46
          Ha mało widać widziałeś:) nic i nad tym popracujemy:D
          • milleniusz Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:50
            No więc tak - po pierwsze lubię spać. Po drugie nie lubię pracy. Po trzecie, jak
            już muszę pracować, to wolę przez sen!
            • lolcia-olcia Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 22:01
              A znasz kogoś kto nie lubi spać???? więcej polotu;p
              • milleniusz Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 22:05
                lolcia-olcia napisała:

> więcej polotu;p

Eee, oszczędzam glukozę. Może się jeszcze dziś do czegoś mi przydać.
                • lolcia-olcia Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 22:12
                  Nie bądź taki skromny:) więcej luzu:D
      • sensi_spring Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:45
        poeme28 napisała:

> Buenka, nasza czwarta muszkieterka gdzieś nam się zagubiła!!!

Buenka będzie..renifery się ociągają:D
        • poeme28 Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 21:57
          A co Ona jeszcze zaległe prezenty dzieciom wrzuca do kominów? :D
          • sensi_spring Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 22:09
            poeme28 napisała:

> A co Ona jeszcze zaległe prezenty dzieciom wrzuca do kominów? :D

Nie...z pokera wraca:D
            • poeme28 Re: GDZIE JEST NASZA BUENKA?? 29.01.10, 22:13
              Hazardzistka... Świetnie... Się doborowo dobrałyśmy:D
    • i.nes O'Krjast! :) 29.01.10, 21:43
      45 minut od wejścia i taki burdel?!

Rispekt :DDD
      • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:48
        i.nes napisała:

> 45 minut od wejścia i taki burdel?!

Ta. Chyba jednak są trzy. I chyba prawdziwe.
        • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:57
          No ba! No prawdziwe:) Ja nie wiem, dlaczego wszyscy się dziwią:)
          • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:03
            No nie dalej niż dwa tygodnie temu były tu takie dwie, moim zdaniem zupełnie
            sztuczne. Też razem wpadły. I razem wypadły.
            • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:05
              To nie my. My sie poznałyśmy na innym forum, bardzo się polubiłyśmy
              i postanowiłyśmy tu zawitać wspólnie, bo podobno jest miło:)
              • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:16
                Ogólnie to jest miło. Ale akurat ja, to jestem opryskliwy. Tak dla równowagi. :]
                • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:22
                  Jak by co to my z półobrociku załatwimy;p
                  • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:31
                    lolcia-olcia napisała:

> Jak by co to my z półobrociku załatwimy;p
                    Można na mnie liczyć, sie wie;)
                    • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:41
                      Pamiętam:))))
                  • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:32
                    Olcia, Ty to zawsze nas wrobisz:D
                    • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:56
                      Polecam się na przyszłość;D
          • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:06
            poeme28 napisała:

> No ba! No prawdziwe:) Ja nie wiem, dlaczego wszyscy się dziwią:)

Bo jesteście jako ta szarańcza :D Czy szpilki też zżeracie?? :DDD
            • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:11
              i.nes napisała:

>
              > Bo jesteście jako ta szarańcza :D Czy szpilki też zżeracie?? :DDD
              >
              To tylko taki efekt pierwszego kontaktu:D Potem już luzik:D
              • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:15
                sensi_spring napisała:

> To tylko taki efekt pierwszego kontaktu:D Potem już luzik:D

Pierwszego? To będzie ich... więcej??!!

Aaaaaa :DDDDDDDDDDDDDD
                • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:17
                  i.nes napisała:

> sensi_spring napisała:
                  >
                  > > To tylko taki efekt pierwszego kontaktu:D Potem już luzik:D
                  >
                  > Pierwszego? To będzie ich... więcej??!!
                  >
                  > Aaaaaa :DDDDDDDDDDDDDD
                  >
                  Też się cieszymy:D
                • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:19
                  Sensi, chyba nas wyrzucają:)
                  • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:26
                    poeme28 napisała:

> Sensi, chyba nas wyrzucają:)

Nie, nie musisz o mnie mówić w liczbie mnogiej, serio :D

Ja tam nikogo nie wyrzucam. W szpilkach chodźcie i rozmnażajcie się!
                  • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:32
                    poeme28 napisała:

E tam, udaję, że nie widzę:D
                  • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:55
                    poeme28 napisała:

Nie, nie, ty zostajesz. Albo ta druga. Czy trzecia. Wciąż nie wiem. Wszystkie
                    więc zostajecie.
                    • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:00
                      uuufff a już myślałam, że za mój niewyparzony język nas wyrzucą:D
                      • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:08
                        lolcia-olcia napisała:

> uuufff a już myślałam, że za mój niewyparzony język nas wyrzucą:D

Olcia, jak weszłyśmy w pakiecie tak i wyjdziemy:D
                        • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:14
                          przynajmniej tubylców ożywiłyśmy:D
                    • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:06
                      OK, jak chcesz:D Możemy zostać:D
            • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:14
              Szpilki to my nosimy z należnym im uwielbieniem:)
        • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:58
          Najprawdziwsze:)
          • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:03
            lolcia-olcia napisała:

> Najprawdziwsze:)

Pokaż! (No nie pamiętam, czy to tobie już o tym pisałem - gubię się!)
            • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:08
              Ha orientuj się:DDDD
              • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:30
                lolcia-olcia napisała:

> Ha orientuj się:DDDD

Nie da się w tym jazgocie!
                • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:39
                  Jak się nie da, jak się da:) Ja przeczytałam wszystko:D I się
                  orientuję:D
                  • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:30
                    Kochana nie wszyscy myślą i czytają tak szybko jak my:DDDD
                • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:42
                  To zaplanowany chaos:D
            • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:12
              milleniusz napisał:

>
              > Pokaż! (No nie pamiętam, czy to tobie już o tym pisałem - gubię
              się!)

Teraz przydałaby się glukoza:))
              • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:31

> Teraz przydałaby się glukoza:))

Mam inne priorytety potrzeb! :]
                • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:42
                  Nie wstydź się;D dawaj:)
                  • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:58
                    lolcia-olcia napisała:

> Nie wstydź się;D dawaj:)

Ja się nie wstydzę. To Masłow by się zawstydził, gdyby zobaczył swoją piramidę
                    stojącą na czubku. A, i Frojd też... :D
                    • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:02
                      No tak odwrócenie piramidy maslowa przeczy wszelkim moim zasadom;p
                      • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:13
                        O, masz zasady. Pierwsza wada. :P
                        • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:19
                          To w pamiętniczku zapisz;p trzeba czyś się kierować czasem;DDDDD
        • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:00
          milleniusz napisał:

> Ta. Chyba jednak są trzy. I chyba prawdziwe.

Chyba to się łódka na wodzie!
          Idź i sprawdź. Zdobądź dowód namacalny - przybijemy nad wejściem :D
          • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:07
            i.nes napisała:

> Zdobądź dowód namacalny - przybijemy nad wejściem :D

Na to pierwsze, to byłbym skłonny pójść. No ale już to drugie, to chyba
            nielegalne trochę!
            • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:08
              milleniusz napisał:

> Na to pierwsze, to byłbym skłonny pójść. No ale już to drugie, to
              > chyba nielegalne trochę!

To będzie w celach artystycznych. Taka ozdópka :D
              • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:29

> To będzie w celach artystycznych. Taka ozdópka :D

A no dobra. Ale czyja? Ja ich wciąż nie rozróżniam!
                • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:34
                  milleniusz napisał:

> A no dobra. Ale czyja? Ja ich wciąż nie rozróżniam!

A nie może to być większa wystawka? Środek i skrzydłowe? :DDD
                  • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:38
                    A to nie jest zła koncepcja. To słuszna koncepcja może być!
      • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:48
        Co to to nie:) Po prostu burzliwa dysputa:D
        • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:01
          poeme28 napisała:

> Co to to nie:) Po prostu burzliwa dysputa:D

To może nie wychodźcie z tego wątku, co? Bo spuścicie piekło luzem :D
        • milleniusz Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:08
          poeme28 napisała:

> Po prostu burzliwa dysputa:D

A gdzie ta puta? :P
      • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:50
        Nadańżasz?
        Bo ja ni xuja :DDD

Jak się witałam, to tu raptem 7 wpisów było. Wracam po chwili, TADAMMMMMM! :D
        • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:59
          Asssskont! Nawet nie próbuję :DDD

W mordeżesz, czuję się zdominowana!! :D
          • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:02
            i.nes napisała:

> Asssskont! Nawet nie próbuję :DDD

:DDDDDDDDDD

>
            > W mordeżesz, czuję się zdominowana!! :D

Bosko masz! :D
            • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:06
              funny_game napisała:

> Bosko masz! :D

Przecież, to JA powinnam być dominą, a nie odwrotnie! ;D
              • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:20
                HEJ, TU JESTĘ!!! :DDD
                • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:24
                  spoko widzę Cię - jako jedyna w tym tłumie masz zielone rajtki na głowie ;D

ho! napijem się :D
                  • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:37
                    :DDD

A to ja nie umiem włączyć zielonych rajtek :D

Napijmy się, nabijmy się, hep hep hurrraaaa :D
                    • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:42
                      No jak nie umiesz? W "ustawieniach" zakładka "znajomi" - dodajesz nick w
                      odpowiednim boksie i już.
                      • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 23:03
                        W lityl boksie :)

Qrde, wiesz jak długo szukałam tego fragmentu, gdzie rozmawiam z Tobą w tym
                        wątku??? :DDD
        • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:59
          Ma się ten talent:)
          • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:02
            Jestem i wcząśnięta i zmięszana :D
            Bosko!
            • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:06
              Niepoczebnie;D
              • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:21
                A to opchnę na Allegro :D
            • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:08
              Przyjemność po mojej stronie:D
              • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:22
                Sobie wyobrażam Matkie Derektorkie, jak przeciera oczy widząc ten wątek :DDD
                Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
                • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:33
                  Ale dzisiaj to my tak nieśmiało....
                  • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:35
                    Olcia, proszę Cię, bo nam zablokują wstęp:D
                  • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:36
                    lolcia-olcia napisała:

> Ale dzisiaj to my tak nieśmiało....
                    Olcia, nie strasz ludzi:D
                    • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:43
                      No dobra my tak z "palcem w nosie" potrafimy;p
                  • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:38
                    Aha.

Czy jest na sali dekarz, yyyy, piekarz, nie, strażak w samych spodniach, o?! TAK!
                • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:35
                  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, że taka radość z nowych twarzyczek? :D
                  • funny_game Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:44
                    W ogóle szalęstfo :D
        • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:06
          Się ma tę siłę przekazu i szybkość w palcach:)
          • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:09
            poeme28 napisała:

> Się ma tę siłę przekazu i szybkość w palcach:)

Byzydura! Bazujecie na postępie geometrycznym - innymi słowy: w kupie siła :DDD
            • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:16
              i.nes napisała:

> poeme28 napisała:
              >
              > > Się ma tę siłę przekazu i szybkość w palcach:)
              >
              > Byzydura! Bazujecie na postępie geometrycznym - innymi słowy: w
              kupie siła :DDD

Pojedynczo też dajemy radę:D Ale w końcu piątek, a w piątki to my we
              czy albo i cztery:D
              >
            • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:16
              Ha, ale każda w innym zakątku Polski i każda ze swoim laptokiem (jak
              to mawia nasz Prezydent) :D I każda się stara:D
            • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:20
              ale my tylko 3 jesteśmy;p
              • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:23
                lolcia-olcia napisała:

> ale my tylko 3 jesteśmy;p

to policz ile to jest 3! a potem kolejne...
        • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:15
          funny_game napisała:

> Jak się witałam, to tu raptem 7 wpisów było. Wracam po chwili,
          TADAMMMMMM! :D
          >
          Wracam po chwili...a tu kolejna niespodzianka:D
      • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 21:53
        Witamy:) podaj szkalaneczkę....tak na sucho nie wypada rozmawiać:D
        • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:04
          lolcia-olcia napisała:

> Witamy:) podaj szkalaneczkę....tak na sucho nie wypada rozmawiać:D

Pijam w kubku. Sorry, ale nie zdążyłam umyć po ostatniej imprezie :D

[img]https://dustbowl.files.wordpress.com/2008/01/mug1.jpg[/img]
          • lolcia-olcia Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:14
            spox więcej wejdzie:D
            • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:20
              lolcia-olcia napisała:

> spox więcej wejdzie:D

cieszy mnie Twoja tolerancja :D Bo stół wygląda gorzej...

[img]https://dornob.com/wp-content/uploads/2009/02/blood-red-dripping-table-design.jpg[/img]
              • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:25
                O, to taka wampirza imprezka chyba była:D
                • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:27
                  poeme28 napisała:

> O, to taka wampirza imprezka chyba była:D

Mam nowego chłopaka. Ma na imię Dexter :D
                  • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:36
                    A, znam - to miły gość:D Się Ci ciacho trafiło:D
                    • i.nes Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:43
                      rżnie aż miło ;DDD
      • sensi_spring Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:10
        i.nes napisała:

> 45 minut od wejścia i taki burdel?!
        >
        > Rispekt :DDD

Z godnościom i skromnościom przyjmujemy szacuneczek:D

>
        • poeme28 Re: O'Krjast! :) 29.01.10, 22:17
          Sensi, kocham Twoją polszczyznę swojską:D
    • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:46
      to może jeszcze raz się przywitam :)P

cześć, miło Was spotkać :)
      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 21:58
        Ha teraz lepiej nam też miło:))))
        • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:04
          • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:15
            Oj a kto tak nieśmiale ząbki chowa;) hehehe
            • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:19
              Źeby nie było widać kłów... ;-)
              • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:25
                Spokojnie ja nie z tych bojaźliwych jestem:D
      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:18
        voker napisał:

> to może jeszcze raz się przywitam :)P
        >
        > cześć, miło Was spotkać :)

Dobry wieczór:) Miło nam również:)
        • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:22
          <dyg> :-D
    • milleniusz A wiecie co? 29.01.10, 22:01
      Jeśli jest was trzy, w co jestem skłonny wstępnie uwierzyć, to wymyślcie jakąś
      metodę, żeby was rozróżniać, bo po takim wejściu, to się zlejecie w jedno. W
      sumie sam mógłbym wymyśleć, ale leniwy jestem.

Ha. Wyszło mi jakieś niejednoznaczne zdanie. Zupełnie niechcąco!
      • lolcia-olcia Re: A wiecie co? 29.01.10, 22:07
        Każda inna jest, ale razem stanowimy wybuchową mieszankę:D
      • poeme28 Re: A wiecie co? 29.01.10, 22:08
        No jedna to Sensi, druga to Olcia a trzecia to Poeme :D Nie wiem,
        jak inaczej mamy się odróżnić:)
    • funny_game Cuxia przyjdzie, 29.01.10, 22:08
      zobaczy ten wątek i ómże ze śmiechu :DDD
      Aha, i pożałuje, Małpiatka jedna w różowym, że Jej nie było, czego nie omieszkam
      wypomnieć! :D
      • i.nes Re: Cuxia przyjdzie, 29.01.10, 22:13
        Wiesz, chyba się przejaśnia po tym torbado :DDD
        • i.nes Re: Cuxia przyjdzie, 29.01.10, 22:13
          *tornado

w mordę! ;D
          • voker Re: Cuxia przyjdzie, 29.01.10, 22:19
            gdyby nie uprzedziła... :-D
          • funny_game Re: Cuxia przyjdzie, 29.01.10, 22:23
            Tomato w mordę, tornado niech se szaleje, na zdrowie :D

Torbado jest dobre do wątku torebkowego :D
    • voker Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:24
      gratulacje, stworzyłyście wątek o największej liczbie wypowiedzi... :-D
      • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:28
        Hahaha:) Zdolniachy z nas:D I to w 1,5 godziny:D
      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:35
        Ma się ten talent:D
      • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 22:39
        voker napisał:

> gratulacje, stworzyłyście wątek o największej liczbie
        wypowiedzi... :-D

Skromnie możemy dodać,że zwykle dajemy radę do 500:D
    • poeme28 No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:27
      czekam na dalej, dziewczyny, nie stopujcie!!!
      • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:30
        poeme28 napisała:

> czekam na dalej, dziewczyny, nie stopujcie!!!

No dobra, standardowe pytanie zadam - 28 to od wieku, tak? A kiedy było? :]
        • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:34
          No jak jutro;p
          • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:37
            E, to szkoda. Myślałem, że za 8 lat gdzieś. :D
            • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:44
              Wizytówki wystarczy przejrzeć:D
              • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:48
                lolcia-olcia napisała:

> Wizytówki wystarczy przejrzeć:D

Doprawdy? To zrobiłem, nim napisałem pierwszego posta. Ale żadna z was nie ma
                wieku, ani swojego zdjęcia tamże. A przeglądać wyszukiwałki, to mi się chwilowo
                nie chce. Wyjdzie w praniu. :P
                • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:55
                  jak nie? zdjęcie jest, a wiek...eee w sam raz:)
                  • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:01
                    Spoko. Ale ja nie wierzę. Może to te traumatyczne przeżycia. :D
                    • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:07
                      No dobra poddam Cię terapii ;p
                      • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:08
                        Cokolwiek, byle mi się podobało. :P
                        • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:10
                          Spokojnie w moich rękach jesteś bezpieczny:D
                    • poeme28 Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:07
                      Jak nie wierzę, jak to nasza Olcia w całej okazałości:D
                      • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:09
                        "W całej" to jest jakoś inaczej. Kiedyś ci przybliżę. :]
                    • sensi_spring Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:10
                      milleniusz napisał:

> Spoko. Ale ja nie wierzę. Może to te traumatyczne przeżycia. :D

To zapraszamy na seans hipnozy:D
                      • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:20
                        Usiądź wygodnie, pomyśl o czymś przyjemnym...
                        • sensi_spring Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:22
                          lolcia-olcia napisała:

> Usiądź wygodnie, pomyśl o czymś przyjemnym...

I jeszcze dorzucimy gratis akupunkturę;D
                          • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:32
                            i chodzenie po plecach:D
                • poeme28 Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:56
                  Ha! A gdzie tu jest napisane, że trzeba natychmiast buźki
                  pokazać? :D Póki co samym słowem szalejemy:D
                  • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:00
                    Jest, jest, mogę udokumentować nawet. I to nie tylko swoją, ale też mamusi oraz
                    kota. :D
                    • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:08
                      o fuj...kot.....
                      • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:16
                        Futrzak taki. Z rodziny feminae, felinae, jakoś tak... Przytulać się lubi. :D
                        • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:21
                          Niestety moim pupilem taki nie zostanie;p
                          • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:41
                            To może coś z węży?
                            • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 30.01.10, 00:20
                              albo pajączków;p
                              • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 30.01.10, 00:29
                                Nie, nie, nie ufam stworzeniom, które mają więcej odnóży niż ja sam!
                    • sensi_spring Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:11
                      milleniusz napisał:

> Jest, jest, mogę udokumentować nawet. I to nie tylko swoją, ale
                      też mamusi oraz
                      > kota. :D

Chcemy dokumentu:D
                      • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:18

> Chcemy dokumentu:D

A proszę. :D
                        • sensi_spring Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:24

> A to czekaj...zaraz Ci machnę wzorzec swojego DNA:D
                          • poeme28 Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:24
                            To aż tak dogłębnie się poznajemy?:D
                            • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:36
                              poeme28 napisała:

> To aż tak dogłębnie się poznajemy?:D

Chyba nie przyszłaś tu, aby gadać, co? :P
                              • poeme28 Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:43
                                Hmmm, poczekaj, muszę to
                                przemyśleć:D .......................................................

Biorąc pod uwagę ostatnie 2,5 godziny - to jednak pogadać:D
                                • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 30.01.10, 00:02
                                  A bo wy dziwne jesteście. Obejrzyj ten filmik z mojego wątku, co już
                                  zapomniałem, jaki miał tytuł. Ale tylko dwa chyba dziś urodziłem, to łatwo
                                  znaleźć! :]
                          • buena_luna Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:28
                            o qrcze... wracam do domu po tamburyn..zaglądam na foruma a tu nic tylko tylko
                            "koguty" na radiowozie migają ;p....eeejjjj! spokój tam....co to za jakieś
                            ekscesy?...;p...będą se kody genetyczne rozszyfrowywać....enigmy jedne...;DDD
                            • sensi_spring Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:33
                              buena_luna napisała:

> o qrcze... wracam do domu po tamburyn..zaglądam na foruma a tu nic
                              tylko tylko
                              > "koguty" na radiowozie migają ;p....eeejjjj! spokój tam....co to
                              za jakieś
                              > ekscesy?...;p...będą se kody genetyczne rozszyfrowywać....enigmy
                              jedne...;DDD

Buenko...to li tylko i wyłącznie w celach naukowych:D
                            • poeme28 Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:34
                              Tam ekscesy... Tak trochę niepokornie zajrzałyśmy na nowe forum:D
                          • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:35
                            > A to czekaj...zaraz Ci machnę wzorzec swojego DNA:D

No to czekam. Moje DNO jest na przykład bardzo atrakcyjne i elokwentne. Tylko
                            zwykle niewiele pamiętam, a to co pamiętam mi się nie podoba. :D
                            • sensi_spring Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:39
                              milleniusz napisał:

> > A to czekaj...zaraz Ci machnę wzorzec swojego DNA:D
                              >
                              > No to czekam. Moje DNO jest na przykład bardzo atrakcyjne i
                              elokwentne. Tylko
                              > zwykle niewiele pamiętam, a to co pamiętam mi się nie podoba. :D

Och..elokwencja jest nad wyraz pożądana:D A nad pamięcią wybiórczą
                              można popracować:D
                            • poeme28 Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:41
                              Mamy bardzo udane DNA :D Powiedziałabym więcej - to zbiór
                              najlepszych żeńskich cech:D
                  • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:01
                    Jak na muszkieterki przystało:D
                    • sensi_spring Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 23:12
                      lolcia-olcia napisała:

> Jak na muszkieterki przystało:D

Tylko gdzieś czwarty element nam się zagubił:D Aaa..i będzie
                      piąty...ale za jakiś czas:D
        • poeme28 Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:37
          Od wieku, od kilogramów to trochę za by bylo mało;D Podobnie ze
          wzrostem;) Nie było, a jest!!! :D
          • milleniusz Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:46
            poeme28 napisała:

> Nie było, a jest!!! :D

A, świeży nick. No dobra. Wstępnie wierzę. :]
            • lolcia-olcia Re: No dobra, udało mi się wszystko przeczytać:D 29.01.10, 22:56
              Jakieś traumatyczne przeżycia z wiarą??? Bo coś się powtarzasz?
    • lolcia-olcia A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:09
      przywitać a tu taki wiekopomny wątek powstał:D
      • sensi_spring Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:13
        lolcia-olcia napisała:

> przywitać a tu taki wiekopomny wątek powstał:D

Wiekopomna chwila to i wiekopomny wątek:D
        • lolcia-olcia Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:24
      • poeme28 Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:14
        Zapamiętają nas:) Niech tylko nie liczą na to, że się wykruszymy:)
        Olcia, wiesz, zadomowiłam się tu:D
        • buena_luna lalaalllla ;p 29.01.10, 23:19
          hellooooo! o jaka fajna imprezka ;p...yyyp....przepraszam czy tu biją???? ;p
          • sensi_spring Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:20
            buena_luna napisała:

> hellooooo! o jaka fajna imprezka ;p...yyyp....przepraszam czy tu
            biją???? ;p
            Na razie nie:D Ale piją:D Sheridanka?:))))
          • poeme28 Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:21
            Nie, ale są prztłoczeni naszym wejściem:D Przyzwyczają się z czasem,
            a jak będziemy się pojawiać solo, to zaczną nas rozpoznawać:D
            • sensi_spring Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:26
              poeme28 napisała:

> a jak będziemy się pojawiać solo, to zaczną nas rozpoznawać:D

o ile do tego dojdzie:D Jutro możesz zastać drzwi zamknięte:D
              • poeme28 Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:29
                O kochana, ja się nie poddam tak łatwo:D
          • funny_game Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:25
            buena_luna napisała:

> hellooooo! o jaka fajna imprezka ;p...yyyp....przepraszam czy tu biją???? ;p

O, czwarta do kankana :D
            Mille zwariuje ze szczęścia :D
            • poeme28 Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:27
              Mamy jeszcze piątą w zanadrzu, ale dziś się nie pojawiła... Wszystko
              z czasem, wszystko z czasem:D
              • funny_game Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:33
                Dawkujecie napięcie stopniowo, ja tam jeszcze nałokcie zniosę :D
                Ale czy Mille zniesie, co z Nim???!!! :D
                (nie oszczędzajcie!)
                • poeme28 Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:37
                  Nawet nie mamy zamiaru:) Przez to poznaje się prawdziwego faceta -
                  ile da rady wytrzymać:D
                  • funny_game Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:43
                    Czym mniej, tym prawdziwszy :DDD
            • sensi_spring Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:34
              funny_game napisała:

>>
              > O, czwarta do kankana :D
              > Mille zwariuje ze szczęścia :D
              >
              Fakt:D Pamięć trudno będzie okiełznać:D
              • funny_game Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:36
                Będzie zwariowany bez pamięci :D
                • sensi_spring Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:42
                  funny_game napisała:

> Będzie zwariowany bez pamięci :D
                  >
                  Pytanie, czy się potem odnajdzie?:D
                  • funny_game Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:47
                    Pfffffffff ;D
            • buena_luna Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:34
              funny_game napisała
              > O, czwarta do kankana :D
              > Mille zwariuje ze szczęścia :D
              hm..kankana..?? toż ja tak wysoko nogi nie zadrę..bój sie bozi....życie mnie miłe ;)
              • funny_game Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:37
                buena_luna napisała:

> funny_game napisała
                > > O, czwarta do kankana :D
                > > Mille zwariuje ze szczęścia :D
                > hm..kankana..?? toż ja tak wysoko nogi nie zadrę..bój sie bozi....życie mnie mi
                > łe ;)

To zatańczymy stojąc na rękach i to je będziem zadzierać, co? :D
              • poeme28 Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:38
                Buenka, damy radę, wyćwiczone, giętkie dziewczyny jesteśmy:D
              • sensi_spring Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:40
                buena_luna napisała:

>> hm..kankana..?? toż ja tak wysoko nogi nie zadrę..bój sie
                bozi....życie mnie mi
                > łe ;)

Dobra, trzaśniesz Jezioro łabędzie:D
                • funny_game Re: lalaalllla ;p 29.01.10, 23:45
                  Raz! Dwa! Trzy! Jedziesz!!! :D
      • milleniusz Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:15
        Muszę przyznać, że co wejście, to lepsze, ostatnio. :]
        • lolcia-olcia Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:25
          poprzez skromność nie zaprzeczymy:D
          • sensi_spring Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:34
            lolcia-olcia napisała:

> poprzez skromność nie zaprzeczymy:D

Otoż to..skromność niewątpliwą cnotą naszą jest:D
            • lolcia-olcia Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:37
              i jeszcze ktoś pomyśli, że my takie spokojne jesteśmy:D
              • sensi_spring Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:42
                lolcia-olcia napisała:

> i jeszcze ktoś pomyśli, że my takie spokojne jesteśmy:D

Olcia wierzysz, w to co mówisz?:D
                • lolcia-olcia Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:48
                  ciiii ;p
            • milleniusz Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:42

> Otoż to..skromność niewątpliwą cnotą naszą jest:D

O, cnota, kolejna wada!
              • lolcia-olcia Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:48
                Ktoś aż za nadto dzisiaj marudzi;p
                • milleniusz Re: A my tylko chciałyśmy się 29.01.10, 23:59
                  To nie tylko dzisiaj. Ja już tak mam. I wszyscy to lubią. Albo mówią, że lubią,
                  co na jedno wychodzi. :D
                  • lolcia-olcia Re: A my tylko chciałyśmy się 30.01.10, 00:04
                    Pozwolisz, że za to wypiję:D
                    • milleniusz Re: A my tylko chciałyśmy się 30.01.10, 00:58
                      Oczywiście. Jeśli się podzielisz!
    • sensi_spring Buenka:)) odnalazła się:)) 29.01.10, 23:16
      Buenko:))
      Oczy wypatrzyłyśmy za Tobą:D
      • poeme28 Re: Buenka:)) odnalazła się:)) 29.01.10, 23:19
        Nareszcie!!!
      • lolcia-olcia Nareszczie!!!! n/t 29.01.10, 23:26

• funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:28
      Hahahahahaha, a przez chwilę się zastanawiałam, czy ten rozpędzony rydwan
      dociągnie do pięćsetki :DDD
      • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:28
        Szapoba :D
        • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:29
          W dziewczynach siła :D
      • lolcia-olcia Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:31
        Ha samo jakoś takoś wyszło:D
        • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 29.01.10, 23:35
          Siłą rozpędu:D
    • lolcia-olcia Dobranoc:D 29.01.10, 23:35
      Ale Wy rozgadani jesteście dobrze, że ja taka małomówna jestem:)))))

Podziękuję za wieczór:) miłych snów:*

Dzięki dziewczynki:))))
      • poeme28 Re: Dobranoc:D 29.01.10, 23:42
        Dzięki Olcia, ja też się za chwilę zbieram - niech odetchną po
        naszej wizycie:D I ukoją skołotane nerwy:D

Całuski:*
      • sensi_spring Dobranoc mówię i ja:) 29.01.10, 23:46

Dobranoc Wszystkim:)
        Dziękujemy za wieczór:)
        Obawiam się, że tu wrócimy jeszcze:D
        • twardycukierek Re: Dobranoc mówię i ja:) 29.01.10, 23:48
          Sensi! :***

Cieszę się od ucha do szpili! :DDDDDDDDD
          • sensi_spring Re: Dobranoc mówię i ja:) 29.01.10, 23:50
            :))))
            No to ja całkiem podobnie:)))
    • twardycukierek Ale co tu... 29.01.10, 23:46
      ... tak cicho??? ;F

Witajcie, Dziewczyny ;)))) :*

Ps. Przepraszam za późne przybycie, zatrzymały mnie poważne obowiązki ;)) :DDD
      • poeme28 Re: Ale co tu... 29.01.10, 23:48
        A witam, witam:D To ja, poeme, nie zaprezentowałam tu swojej
        twórczości... Ehhh, jak zwykle, niezrozumiana...Dusza artystyczna:D
        • twardycukierek Re: Ale co tu... 29.01.10, 23:50
          Wszystko przed Tobą ;))) Tu znajdziesz porządne i poważne zrozumienie :D

Cieszę się... SERIO! :D
      • sensi_spring Re: Ale co tu... 29.01.10, 23:49
        twardycukierek napisała:

> ... tak cicho??? ;F

A tak jakoś zaniemówiłyśmy:D
        >
        >
        > Witajcie, Dziewczyny ;)))) :*

Witamy spóźnioną Duszyczkę:))
        >
        > Ps. Przepraszam za późne przybycie, zatrzymały mnie poważne
        obowiązki ;)) :DDD

Dobra, dobra...tequili nie doniosłaś?:D
        • twardycukierek Re: Ale co tu... 29.01.10, 23:54
          Eeeee, to co tu widzę sprawia, że % w mojej krwi są zamrożone!!!

Szczerze, nie spodziewałam się takiej bomby! Bijecie rekordy i to w jakim stylu
          ;DDD Szacun!
          • sensi_spring Re: Ale co tu... 29.01.10, 23:59
            twardycukierek napisała:

> Eeeee, to co tu widzę sprawia, że % w mojej krwi są zamrożone!!!
            >
            > :DDDD

Nad % możemy popracować:D odmrozić co nieco nawet:D
            >
            > Szczerze, nie spodziewałam się takiej bomby! Bijecie rekordy i to
            w jakim stylu
            > ;DDD Szacun!

No ja nie wiem, co niektórzy będą z tej traumy leczyć się latami:D
      • lolcia-olcia Królowo Matko:))) 29.01.10, 23:50
        Pokornie w pas się kłaniamy :) my tylko chciałyśmy się przywitać, ale tutejsi
        tacy są rozgadani:D
        • twardycukierek Re: Królowo Matko:))) 29.01.10, 23:52
          Olu, rozpuszczona to horda, nieobyta w obcowaniu z prawdziwymi kobietami ;DDDD
          Przepraszam za ewentualne afronty tutejszych chłopaków ;DDD
          • poeme28 Re: Królowo Matko:))) 29.01.10, 23:54
            Dałyśmy im radę:) Oszołomieni troszkę, zszokowani, ale na bank
            uszczęśliwieni:)
          • lolcia-olcia Re: Królowo Matko:))) 29.01.10, 23:58
            Spoko nie z takimi miało się odczynienia:)))))
          • funny_game Re: Królowo Matko:))) 29.01.10, 23:58
            twardycukierek napisała:

> Olu, rozpuszczona to horda, nieobyta w obcowaniu z prawdziwymi kobietami ;DDDD

Jak to nie? BEEEEEK! :D

> Przepraszam za ewentualne afronty tutejszych chłopaków ;DDD

O właśnie. Jedni poszli na piłkę, drudzy spać, trzeci w ogóle nie przyszli. Co
            za chamstwo forumowe!!! :D
        • buena_luna Re: Królowo Matko:))) 29.01.10, 23:54
          cichooo...padać na kolana i spuscić wzrok niegodne!!! ;p Jej Łaskawość okrągłe
          zdania wypowiada ;p
          • poeme28 Re: Królowo Matko:))) 29.01.10, 23:55
            Buenka, Ty to mnie powalasz swoją twórczością:)
            • buena_luna Re: Królowo Matko:))) 30.01.10, 00:00
              poeme28 napisała:
              > Buenka, Ty to mnie powalasz swoją twórczością:)

eee tam....jam jeno "Adasiowi Miśkiewiczowi" lekcje z polskiego odrabiała ;p
              • milleniusz Re: Królowo Matko:))) 30.01.10, 00:33

> eee tam....jam jeno "Adasiowi Miśkiewiczowi" lekcje z polskiego odrabiała ;p

Jesteś rąbnięta, ale zdaje się, że sympatycznie. :]
                • buena_luna Re: Królowo Matko:))) 30.01.10, 00:48
                  milleniusz napisał:
                  > Jesteś rąbnięta, ale zdaje się, że sympatycznie. :]

hm....bezwarunkowa akceptacja to nie jest ale rokuje na przyszłość ;p
                  • milleniusz Re: Królowo Matko:))) 30.01.10, 00:57
                    Bezwarunkowo, to ja nawet siebie nieakceptuję. Ale akceptuję się na tyle, by
                    akceptować niedoskonałości innych.

Hmm, ciekawe, czy to co napisałem ma sens. W każdym razie, ładnie wygląda.
          • sensi_spring Re: Królowo Matko:))) 30.01.10, 00:01
            buena_luna napisała:

> cichooo...padać na kolana i spuscić wzrok niegodne!!! ;p Jej
            Łaskawość okrągłe
            > zdania wypowiada ;p

A kobierzec ino rozpostarty?:D
            • poeme28 Re: Królowo Matko:))) 30.01.10, 00:21
              Wybaczcie me nadejście tak rychłe jak światło poranka, mój wzrok
              zbyt niegodny tej duszy iście królewskiej... O matko, zwariowałam
              chyba, co ja gadam?:D
          • voker Re: Królowo Matko:))) 30.01.10, 00:37
            tak w ogóle i szczególe to cześć :)
    • twardycukierek ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:07
      Zakręciłyście nami jak 007 Martini!

Nie ogarniam tego wątku, ale jestem nietrzeźwa /mam zaświadczenie!/

Rano wszystkim odpowiem, słowo cukierka :DDDDD

Dobrej nocy, słodkich snów ;)))

PS. Zostaniecie z nami? :D
      • lolcia-olcia Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:13
        O ile nas przyjmiecie;)
        • twardycukierek Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:18
          Stało się! ;D
          • lolcia-olcia Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:21
            uffff nadeszła wiekopomna chwila:DDDD
      • sensi_spring Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:18
        twardycukierek napisała:

>
        >
        > PS. Zostaniecie z nami? :D

Z czystą rozkoszą:D
        Bierzesz nas w pakiecie?:D

Dzięki:) Dobranocka:*
        • twardycukierek Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:24
          Biorę! /ale Milluś jest w szoku!/

Dobranoc, Sensi :*
      • poeme28 Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:19
        Zistaniemy nawet jak nas siłą będziecie chcieli się pozbyć:D
        • twardycukierek Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 00:23
          siłom i godnościom... no tak, tego nie mamy na składzie ;DDDD
          poważne braki ;//
          • scorro Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 01:03
            Ale wężykiem? Wężykiem? ;D
      • poeme28 Re: ***Dziewczyny!*** 30.01.10, 11:15
        Zostajemy!!! I dziękujemy za miłe przjęcie:)
    • sensi_spring No nie mogłam się oprzeć:D 30.01.10, 00:46
      600:D
      • milleniusz Re: No nie mogłam się oprzeć:D 30.01.10, 00:59
        Czy ty nie miałaś już spać? :P
        • sensi_spring Re: No nie mogłam się oprzeć:D 30.01.10, 01:05
          milleniusz napisał:

> Czy ty nie miałaś już spać? :P

No przecież już dawno śpię;D
      • twardycukierek Re: No nie mogłam się oprzeć:D 30.01.10, 10:41
        Rekord forumowy! ;DDD
    • scorro Eeeeee aaaaaaa yyyyyyyyyyyyyy........... 30.01.10, 00:52
      To ja witam wszystkie zwidy. :D
    • twardycukierek Witajcie raz jeszcze... 30.01.10, 10:30
      Dziewczyny, dzięki za przyjęcie zaproszenia, w Szpilach poruszacie się tak, jakbyście zawsze tu były ;))

Co do ostatniego pixela przeczytane, zaklepane, z podziwem i zabuzieniem oraz radością :)))

Całusy :***

[img]https://mypaper.files.wordpress.com/2008/07/heart-candy-small.jpg[/img]
      • scorro Re: Witajcie raz jeszcze... 30.01.10, 10:36
        > Co do ostatniego pixela przeczytane, zaklepane, z podziwem i zabuzieniem oraz r
        > adością :)))

Ale nie zaplute. :P
        • twardycukierek Re: Witajcie raz jeszcze... 30.01.10, 10:41
          Mam śliniaczek ;D w zielone słonie ;D
          • scorro Re: Witajcie raz jeszcze... 30.01.10, 10:43
            A po co Ci, dziecko, śliniaczek? ;D
            • twardycukierek Re: Witajcie raz jeszcze... 30.01.10, 10:51
              Bo widzę tyle apetycznych misiów wokół ;P

• sensi_spring Re: Witajcie raz jeszcze... 30.01.10, 10:58
        To, żeby nie było, że my pozbawione kultury są:)))
        Ślicznie dygając i pięknie się wysławiając dziękujemy za
        zaproszenie...i przyrzekamy tu zaglądać...obawiam się, z
        częstotliwością nieprzewidywalną:D
        • twardycukierek Re: Witajcie raz jeszcze... 30.01.10, 11:00
          Eeee, qultury tu u nas nie bywało, my ciemny lud, Pani! ;)))))

Kiedy tylko chcecie ;))))
    • flisy Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 30.01.10, 19:13
      O rwał twoja nać, a co to za cudo?

Może lepiej nie czytać?
      • funny_game Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 30.01.10, 19:30
        Tak, lepiej nie czytać :DDD
        Nawet chciałam rano, ale nie udało mi się :D
        • twardycukierek Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 31.01.10, 10:45
          Aja wszystko co do pixela wessałam ;P
          • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 31.01.10, 15:04
            twardycukierek napisała:

> Aja wszystko co do pixela wessałam ;P

Oj, to musiało boleć! :D

A ja mam prośbę do wszystkich piszących w takich długaśnych wątkach (choć pewnie
            tu już nikt nie przeczyta), aby nie wycinać cytatów, bo nie wiadomo potem na
            jaki post kto odpowiada.
            • twardycukierek Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 31.01.10, 16:11
              Oj bolało... ale nie mnie! ;DD
            • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 01.02.10, 11:42
              milleniusz napisał:

>> A ja mam prośbę do wszystkich piszących w takich długaśnych
              wątkach (choć pewni
              > e
              > tu już nikt nie przeczyta)

A właśnie, że ktoś przeczyta;D

aby nie wycinać cytatów, bo nie wiadomo potem na
              > jaki post kto odpowiada.

Tak jest! Ordnung muss sein:D
              • twardycukierek Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 01.02.10, 12:43

Tak jest! Ordnung muss sein:D

;DDDDDDDDDDDDDDDD

Pęcłam!
                • poeme28 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 01.02.10, 20:25
                  twardycukierek napisała:

>
                  > ;DDDDDDDDDDDDDDDD
                  >
                  > Pęcłam!

że tak zapytam... Pęcłaś ęłlokwętnie czy tak normalnie? :D
                  • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 02.02.10, 16:33
                    poeme28 napisała:

> twardycukierek napisała:
                    > ;DDDDDDDDDDDDDDDD
                    > > Pęcłam!
                    >
                    > że tak zapytam... Pęcłaś ęłlokwętnie czy tak normalnie? :D

Poeme, myślę, że to mogło być pęcnięcie ęłlokwękające ;D
              • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 01.02.10, 20:28
                sensi_spring napisała:

> milleniusz napisał:
                >
                > >> A ja mam prośbę do wszystkich piszących w takich długaśnych
                > wątkach (choć pewni
                > > e
                > > tu już nikt nie przeczyta)
                >
                > A właśnie, że ktoś przeczyta;D

O, zwruszyłem się!

> aby nie wycinać cytatów, bo nie wiadomo potem na
                > > jaki post kto odpowiada.
                > Tak jest! Ordnung muss sein:D

Chrzanić ordnung. Po prostu inaczej nie wiem, na jaki post była odpowiedź i mogę
                zignorować. A być może byś nie chciała. :]
                • sensi_spring Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 01.02.10, 23:39
                  milleniusz napisał:
                  > > A właśnie, że ktoś przeczyta;D
                  > > O, zwruszyłem się!

"zwruszyłem" czyli z wrażenia ruszyłem po
                  następną czekoladkę?;D
                  >
                  > > Tak jest! Ordnung muss sein:D
                  > > Chrzanić ordnung. Po prostu inaczej nie wiem, na jaki post była
                  odpowiedź i mog
                  > ę
                  > zignorować. A być może byś nie chciała. :]

Być może?? Traumę leczyłabym u psychoanalityka miesiącami;D
                  • milleniusz Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 04.02.10, 20:44

> "zwruszyłem" czyli z wrażenia ruszyłem po
                    > następną czekoladkę?;D

O, dokładnie tak. I to też wyjaśnia kwestię braku czekoladki w rewanżu za
                    łańcuszki. :]
    • dorota-s2 Re: Uchylając rąbka piątkowej tajemnicy...:)) 30.01.10, 20:40
      Tajfun przeszedł....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka