twardycukierek 08.02.10, 07:49 Dla Was słońca i... słońca! :)))) Magnificent [img]https://stardate.org/images/ssg/sun.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 07:55 Czołem poniedziałkowo:) Ech.., gdziez to słońce? W Warszawie niebo całkiem zaniesione... Ale co tam, zaczynamy nowy tydzień:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:02 Czołem Krzysiu :))) ano właśnie, bardzo go tu potrzebujemy, słońca tego :)) Dobrego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:05 ano będzie... uszy mi się odetkały :P i mam zamiar kupić sobie 5 kg. mandarynek! :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:07 Odżyłaś Morelko? :* :)) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:13 wczoraj byłam jeszcze zrezygnowana.. wieczorkiem nasmarowałam się porządnie maścią kamforową, opatuliłam kołdrą flanelową, nosek w nagrodę mi się na noc odetkał więc spałam znośnie :) Mąż mnie obudził, a właściwie wystraszył...chyba spodobała mu się moja poducha, bo dość energicznie na nią się przerzuciła :D dostał po głowie i tyle :P myślałam nad pójściem do lekarza, ale to było wczoraj :) dzisiaj jest mi lepiej więc pójdę po te mandarynki :) wolę kurować się naturalnymi witaminkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:16 :))) spanie to podstawa! Oby obyło się bez lekarza, ale jednak... zatkane uszy to poważna sprawa, cholera ;/ Oby więc odetkane pozostały! Walki poduszkowe, to słooooooooodkie jest ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:20 podejrzewam, że zatkały się od tego wiecznego kichania w chusteczkę ;) Czuję węzły powiększone, ale dziś jest znacznie lepiej :) Kurde, wyglądał jak zombi :D albo jak jeżozwierz :D wszystkie kłaki mu sterczały, a ja nie wiedziałam gdzie jestem i co się stało :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:23 Trzymam kciuki, ale wiesz... no, odpukać! ;))) > sterczały, a ja nie wiedziałam gdzie jestem i co się stało :D Oj znam to, znam :DDD szczególnie te kłaki! :DDDDDDD Nie do ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:28 > > sterczały, a ja nie wiedziałam gdzie jestem i co się stało :D > > Oj znam to, znam :DDD szczególnie te kłaki! :DDDDDDD Nie do ludzi! :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:31 Przysięgam, nigdy czegoś takiego nie widzieliście! ;DD I za każdym razem mu inaczej sterczą :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:35 bo to jest styl na Kasię Figurę :D [img]https://www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/1248148560401.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 10:21 W dychę! To on! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:34 mamy tego samego męża? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:50 Nie, mój ma jasne włosy ;DDDD a może to peruka??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:51 sprawdz, tylko szarpnij z całej siły :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 14:11 Dobra, jak wieczorem tu nie zajrzę, wysyłajcie paczki do pudła ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 17:25 a ja mój przyjdzie łysy, będzie już wszystko jasne :D dobiję go, a co się będzie chłopak męczył :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 18:43 Hehehehe ;DDDD Ja jeszcze w pracy, masakyczny dzień ;P Rzucę się na włosy mojego od razu jak przez próg wejdzie ;D A Ty jak, uszy i nos odetkane? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 21:42 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D mój się opitolił na zapałkę!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D czyżby wyczuł spisek? :D uchy ok, z noskiem nawet znośnie :) czasem tylko się zatyka, ale na noc mam kropelki :) teraz zaczął boleć mnie żołądek :D jak nie urok to sraczka :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 09.02.10, 07:51 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Taaaaaaaak????? To niesamowite, czyta to forum??? No, to u Ciebie nic nie 'straszyło' w nocy ;)))) U mnie potwór obuził się wyglądając jak na tamtej fote :D No i jak zdrówko rano? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:28 No:D Dobra, zbieram się, muszę się wymknąć zanim czupiradło wstanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:09 zdarza mi się zjeść 1.5 kg w jeden dzień, ale aż tyle? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony_dzisiaj Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:17 Na mandarynkowaczkę? To odmiana żółtaczki czy jakaś nowa jednostka chorobowa" Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:26 nie :) ja tylko kolekcjonuję mandarynki :P Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:13 O matko, a na cóż Ci az 5 kilo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:16 witamin mi trzeba :P no i cza się nażreć na zapas :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:15 Witaj Luno :))) I z Rysiem przychodzisz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:19 Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki som ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:22 I to jest w dychę odpowiedź na moją zaczepkę! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:17 Stres, stres, stres... ;/ a miało być tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: To będzie wspaniały dzień 09.02.10, 01:23 To miał być wspaniały dzień, a potwierdziło się stare przysłowie, żeby nie chwalić dnia przed zachodem słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 09.02.10, 07:49 U mnie tak samo... niesamowity stres w pracy, najwidoczniej to wykrakałam ;P Przepraszam! :D Odpowiedz Link Zgłoś