Dodaj do ulubionych

To będzie wspaniały dzień

08.02.10, 07:49
Dla Was słońca i... słońca! :))))

Magnificent

[img]https://stardate.org/images/ssg/sun.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • kriss67 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 07:55
      Czołem poniedziałkowo:)

Ech.., gdziez to słońce? W Warszawie niebo całkiem zaniesione...

Ale co tam, zaczynamy nowy tydzień:)

Pozdro
      Krzysztof
      • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:02
        Czołem Krzysiu :))) ano właśnie, bardzo go tu potrzebujemy, słońca tego :))

Dobrego dnia!
        • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:05
          ano będzie...
          uszy mi się odetkały :P
          i mam zamiar kupić sobie 5 kg. mandarynek! :P
          • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:07
            Odżyłaś Morelko? :*
            :))
            • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:13
              wczoraj byłam jeszcze zrezygnowana..
              wieczorkiem nasmarowałam się porządnie maścią kamforową, opatuliłam kołdrą
              flanelową, nosek w nagrodę mi się na noc odetkał więc spałam znośnie :) Mąż
              mnie obudził, a właściwie wystraszył...chyba spodobała mu się moja poducha, bo
              dość energicznie na nią się przerzuciła :D dostał po głowie i tyle :P
              myślałam nad pójściem do lekarza, ale to było wczoraj :) dzisiaj jest mi lepiej
              więc pójdę po te mandarynki :) wolę kurować się naturalnymi witaminkami :)
              • morelka_1 Re: poprawka 08.02.10, 08:14
                miało być "przerzucił"* :P
                • twardycukierek Re: poprawka 08.02.10, 08:17
                  Wiem ;)))
              • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:16
                :))) spanie to podstawa! Oby obyło się bez lekarza, ale jednak... zatkane uszy
                to poważna sprawa, cholera ;/ Oby więc odetkane pozostały!
                Walki poduszkowe, to słooooooooodkie jest ! :D
                • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:20
                  podejrzewam, że zatkały się od tego wiecznego kichania w chusteczkę ;) Czuję
                  węzły powiększone, ale dziś jest znacznie lepiej :)

Kurde, wyglądał jak zombi :D albo jak jeżozwierz :D wszystkie kłaki mu
                  sterczały, a ja nie wiedziałam gdzie jestem i co się stało :D
                  • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:23
                    Trzymam kciuki, ale wiesz... no, odpukać! ;)))

> sterczały, a ja nie wiedziałam gdzie jestem i co się stało :D

Oj znam to, znam :DDD szczególnie te kłaki! :DDDDDDD Nie do ludzi!
                    • voker Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:28
                      > > sterczały, a ja nie wiedziałam gdzie jestem i co się stało :D
                      >
                      > Oj znam to, znam :DDD szczególnie te kłaki! :DDDDDDD Nie do ludzi!

:-DDDD
                      • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:31
                        Przysięgam, nigdy czegoś takiego nie widzieliście! ;DD I za każdym razem mu
                        inaczej sterczą :DDDDDDDDDDD
                        • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:35
                          bo to jest styl na Kasię Figurę :D

[img]https://www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/1248148560401.jpg[/img]
                          • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 10:21
                            W dychę! To on! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:34
                              mamy tego samego męża? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D
                              • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:50
                                Nie, mój ma jasne włosy ;DDDD a może to peruka???

:D
                                • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:51
                                  sprawdz, tylko szarpnij z całej siły :D
                                  • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 14:11
                                    Dobra, jak wieczorem tu nie zajrzę, wysyłajcie paczki do pudła ;DDD
                                    • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 17:25
                                      a ja mój przyjdzie łysy, będzie już wszystko jasne :D
                                      dobiję go, a co się będzie chłopak męczył :D :P
                                      • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 18:43
                                        Hehehehe ;DDDD
                                        Ja jeszcze w pracy, masakyczny dzień ;P
                                        Rzucę się na włosy mojego od razu jak przez próg wejdzie ;D
                                        A Ty jak, uszy i nos odetkane?
                                        • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 21:42
                                          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D mój się opitolił na zapałkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          :D:D:D:D:D:D:D czyżby wyczuł spisek? :D

uchy ok, z noskiem nawet znośnie :) czasem tylko się zatyka, ale na noc mam
                                          kropelki :) teraz zaczął boleć mnie żołądek :D jak nie urok to sraczka :D
                                          • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 09.02.10, 07:51
                                            :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Taaaaaaaak????? To niesamowite, czyta to forum??? No,
                                            to u Ciebie nic nie 'straszyło' w nocy ;)))) U mnie potwór obuził się wyglądając
                                            jak na tamtej fote :D

No i jak zdrówko rano? :))))
                    • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:28
                      No:D Dobra, zbieram się, muszę się wymknąć zanim czupiradło wstanie :D
          • voker Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:09
            zdarza mi się zjeść 1.5 kg w jeden dzień, ale aż tyle? :-D
            • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:15
              no co? chora jestem :P
              • urodzony_dzisiaj Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:17
                Na mandarynkowaczkę? To odmiana żółtaczki czy jakaś nowa jednostka chorobowa"
                • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:26
                  nie :) ja tylko kolekcjonuję mandarynki :P
          • kriss67 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:13
            O matko, a na cóż Ci az 5 kilo?:)
            • morelka_1 Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:16
              witamin mi trzeba :P
              no i cza się nażreć na zapas :P
    • buena_luna Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:13
      Owszem będzie dobry :)
      • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:15
        Witaj Luno :)))

I z Rysiem przychodzisz ;))
        • buena_luna Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:19
          Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki som ;)
          • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 08:22
            I to jest w dychę odpowiedź na moją zaczepkę! :DDD
    • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 08.02.10, 13:17
      Stres, stres, stres... ;/ a miało być tak pięknie...
    • scorro Re: To będzie wspaniały dzień 09.02.10, 01:23
      To miał być wspaniały dzień, a potwierdziło się stare przysłowie, żeby nie
      chwalić dnia przed zachodem słońca.
      • twardycukierek Re: To będzie wspaniały dzień 09.02.10, 07:49
        U mnie tak samo... niesamowity stres w pracy, najwidoczniej to wykrakałam ;P
        Przepraszam! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka