Dodaj do ulubionych

Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilkach!

18.02.10, 14:44
I co się tak krzywi, buzi daj albo wbuź! :D

[img]https://www.zedsdeadbaby.com/images/zed_s_dead_baby.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:48
      Oj, chyba jedzie po zegarek i się zaraz zdenerwuje :D
      • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:50
        Why?

:D

Ałć!
        • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:54
          No przecież on właśnie rusza po zegarek, który ona zostawiła na kangurku!!!

Ty, ale tak w ogóle to oba nicki zed is dead i its a chopper baby są tekstami
          Brusa, to daj obrazek, na którym są dwa Brusy :DDD

Łaj się pisze, bo Cię złajam! ;)))
    • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:52
      Fónny chciała przejażdżki "na krzywy ryj"? Nieładnie, oj
      nieładnie .... :/

:DDDDDDD

;)
      • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:53
        A skorroś taki uświadomiony, co to jest 'jazda na xrzywy xuj'???

¤.¤

:DDD
        • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:55
          Oł fak, parskłam enerdżydrynkiem :DDD
          • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:59
            O, masz na przyszłość :DDD

[img]https://images2.cafepress.com/product/48910052v4_480x480_Front_Color-White.jpg[/img]
            • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:04
              twardycukierek napisała:

> O, masz na przyszłość :DDD
              >
              > [img]https://images2.cafepress.com/product/48910052v4_480x480_Front_Color-White.
              > jpg[/img]

Czy to się kupuje gdzieś?
              Bo zaskórniaki uruchomię bez wahania, albo pożyczę od szefa :DDD
              • twardycukierek Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:07
                cukierek-is-dead.pl :DDDD

[img]https://images3.cafepress.com/product/48910053v4_480x480_Front_Color-White.jpg[/img]
                • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:07
                  [img]https://images1.cafepress.com/product/48910051v4_480x480_Front_Color-White.jpg[/img]
                  • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:10
                    Jeeeny, aż bym mogła sobie teraz dziecko nagle urodzić dla tego bodika :DDD
                    • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:13
                      Kup dla Niuni! ;DDDD Przyda się :DDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:16
                        Zasika, bestia nienasycona :DDD
                        • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:26
                          Kup czarne! :D
                          • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:30
                            Są z dziurą na ogon? :D
                            • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:32
                              Taaa, te wilkowe :DDD
                              • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:43
                                No to ja już dziś nic normalnego sobie nie wyobrażę przez Ciebie :DDDDDDDDD
                                • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:45
                                  Ooooo, tak mi przykro! Miały być cevapcici na kolację?

¤.¤

:DD
                                  • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:52
                                    Nie jem kolacji ;)))

Idziemy z kumpelą do Green Waya na łobiadek, dobrze, że tam nie serwują
                                    kiełbasek :DDD
                                    • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:56
                                      ;)))

A co tam można wessać? :)
                                      • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:59
                                        Dziś chyba dam radę tylko zupę siorbnąć :DDD
                                        Soczewicową!
                                        • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 18:12
                                          O raaaaaaaaaany! ;DDDD

No comment ;P
                • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:09
                  O ja o ja o jaaaa :DDDDD

Kupię te galoty i Ci wyślę, ale najpierw trochę ponoszę, co? :DDD
                  • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:13
                    ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Organicznie leżę na stole, tusz się leje...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

> Kupię te galoty i Ci wyślę, ale najpierw trochę ponoszę, co? :DDD

Najpierw do Katowic wyślij!
                    • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:14
                      Żeby Wilq też najpierw ponosił? :DDD
                      • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:16
                        Nosił Wilq razy kilka i....

... nie mogę tego napisać :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:20
                          To ja to napiszę :D

Nosił Wilq razy kilka i wysłał Cukierce :DDD
                          • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:27
                            Ałć! Moje było o wieeeeeeeeeeeele gorsze... #.#

• funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:30
                              Bo Ty w ogóle jesteś najgorsza :DDD
                              :*
                              • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:40
                                Murzyn!

:*
                                • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:44
                                  Pomidor! :D
                                  • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:46
                                    Awansowałam, Dr. Keczup dla Ciebie, Trollu ;PP
                                    • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:52
                                      Wykształkeczup! :F
                                      • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:55
                                        Spadaj, nieuku, mam dyplom z MIT!

[img]https://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/04_03/ketchupDM1304_468x689.jpg[/img]
                                        • funny_game Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 15:59
                                          I włosy w nosie? :DDD
                                          • twardycukierek Re: Aaaaaaaa!!!!!!!!!!! 18.02.10, 18:12
                                            ;&
        • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:57
          Spytaj Fónny - ona tu taka Rajderka APoCalypso bardziej ... :DD ;)
          • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:59
            Nie wstydaj, opowiadaj! :D Już parskła to się należy dziewczynie ;DDD
          • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:03
            woda.na.mlyn napisał:

> Spytaj Fónny - ona tu taka Rajderka APoCalypso bardziej ... :DD ;)

U wiel biam calypso waniliowe z galaretką, kocham!!!
            www.lodmor.com.pl/lody/middle_content_lody.html
            Skąd wiedziałeś?
            • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:05
              Kobieca intuicja :D ;)
              • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:09
                Dziewczyno! Zapraszam na wutkie, Ty stawiasz :DDDDDDD
                • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:14
                  Oka, idem tylko mósi mi lakier na tipsach wyschś ...
                  • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:18
                    Dobra, to ić :DDD
                    ;)
                    Poznasz mnie po...

[img]https://1.bp.blogspot.com/_YjPuKUWUFGo/S1mlfK9xCLI/AAAAAAAACAs/JkS3iEn_JKA/s400/tipsy-szpic.bmp[/img]

Qrde, rzygam i się śmieję :DDD
                    Ostatni raz tak miałam 100 lat temu po wutce i trawie jednocześnie :D
                    • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:23
                      ŁAŁ .... :DDD

> Ostatni raz tak miałam 100 lat temu po wutce i trawie
                      jednocześnie :D

Te, Dżanis Dżoplin, tez chcę tego co Ty jarasz ... :DDDD
                      • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:32
                        woda.na.mlyn napisał:

> ŁAŁ .... :DDD

Od razu z pogardą spojrzałaś na swoje, co? :DDD

>
                        > > Ostatni raz tak miałam 100 lat temu po wutce i trawie
                        > jednocześnie :D
                        >
                        > Te, Dżanis Dżoplin, tez chcę tego co Ty jarasz ... :DDDD

Lepiej zobacz to:
                        forum.gazeta.pl/forum/w,16,107492159,107492159,Paranoiczka.html
      • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:54
        Zamierzałam w czystej, mięciutkiej walucie zapłacić, Ty potfaszco!!! :D
        • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:58
          Ta, w Tribblesach pewnie ....
          • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:05
            Jeny!

• sru_karka Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 14:57
      Brus: "Sciągaj katanę, Bejbe"
      Fu: "Nie e, zimno"

• twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:00
        Jak jej przy nim zimno to on żaden Brus ;))))
      • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:06

Brus: "Ściągaj katanę, Bejbe"
        Fu: "Jesteś plejbojem, masz konsumpcyjny stosunek do życia, brzydzę się tobą,
        nie zdejmę katany"

by Hydrozagadka :DDD
    • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:00
      Czym Ty capisz chłopie?

:DD
    • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:08
      Ej, no ryczeć mnie siem chce, bo ten zbój na czoperze nie dał dupy w piątej
      rundzie i teraz musimy uciekać, a ja już miałam takie pyszne blubery paj
      obcykane!!! :D
    • voker Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:08
      z jakiego to filmu bo ni pamiętam :)
      • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:10
        Pulp Fiction :)))
      • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:11
        Z Pięć i pół Bladego Józka :F
        • voker Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:13
          jak zawsze można liczyć na pełnom informazjem :P

sam se znajdę :)
          • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:15
            Napisałam Ci! ;) Pulp Fiction ;P
            • voker Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:17
              :-*
              • funny_game Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:19
                Nigdy nie wierz Trolliźnie, bo to cukierek maczany w truciźnie ;D
                Żadne tam Pulp Fiction, uwierz mi :DDD
                • voker Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 17:06
                  pulp pulp pulp :)
                  • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 18:22
                    Gulp, gulp, gulp ;D
            • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:17
              Gulp Friction? :D
              • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:19
                To się dzieje przy jeździe na xrzywy xuj????

:DDDD
                • woda.na.mlyn Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:24
                  Całkiem niewykluczone ... w wyniku błędnej trajektorii :DDDD
                  • twardycukierek Re: Fónny&Wolfie, prywatna fotka, tylko na Szpilk 18.02.10, 15:26
                    > Całkiem niewykluczone ... w wyniku błędnej trajektorii :DDDD

Zawsze to lepsze niż obłędna trajkoteria ;))))

• twardycukierek Why? 19.02.10, 08:13
      Wolfie, why honey-bunny?

;D
      • lupus76 Re: Why? 19.02.10, 17:32
        because of this
        • twardycukierek Re: Why? 20.02.10, 10:14
          No comprende ;&

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka