flisy 22.02.10, 13:56 www.youtube.com/watch?v=mUuEqg4H7Zg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Slade - Far Far Away :) 28.02.10, 17:13 Ja dziś mam taki dzień,,,a prowadząca program,,,jejku jaki SEKSOWNY głos,,,co za cudowny śmiech :) www.metalzone.gr/player/radioplayer.php?z=wmp&status=play Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Slade - Far Far Away :) 28.02.10, 17:32 Ooooo, ciekawe co to jest dla Ciebie 'seksowny głos' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Slade - Far Far Away :) 28.02.10, 17:36 Oj trudno mi to tak wyjaśnić,,,ale kobieta ma obłędny głos,,,nie wiem o czym mówi (po za nazwami kapel) bo mówi po grecku,,,ale jak jej słucham to ciary po plecach chodzą,co za głos,co za bajeczny śmiech,,,kobitki szpilkowe macie czego zazdrościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Slade - Far Far Away :) 28.02.10, 17:38 Woooow! Po grecku??? :DDDD Wiesz co, ja tam nikomu nie zazdroszczę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Slade - Far Far Away :) 28.02.10, 17:44 Mam Ci,,,ale zazdrośnica :P:P:P Znasz grecki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Slade - Far Far Away :) 28.02.10, 17:49 Wcale nie ;P NIE! ;DDDDD Aaaaaaaaaaaaaa! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś