mg2005 23.02.10, 22:23 blog.rp.pl/magierowski/2010/02/23/gdzie-unia-ma-bialorus/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqazz Tutaj ciekawy link 23.02.10, 23:21 www.wprost.pl/ar/139812/POSTAC-TYGODNIA-Andzelika-Borys/?O=139812&K=1&KI=100113 "Jestem na Bialorusi już dłuższy czas i widzę wyraźnie że Andżelika Borys nie jest żadnym polskim bohaterem a zwykłą karierowiczką która dzięki znajomościom w TV Polonia odniosła sukce medialny. Co więcej: na Białorusi wyraźnie widać, że niszczy ona inne organizacje polskie których tutaj jest kilka i które działają o wiele bardziej intensywnie niż ZPB A. Borys. Wiem że to brzmi niesamowiecie ale każdy kto przeciwstawi sie Borys dostaje zakaz wjazdu do Polski. Przedwczoraj zmarł w Grodnie Apoloniusz Woliński -jeden z działaczy polskich- na świeto 9 maja zawsze chodził w polskim mundurze. Wyobraźcie sobie widok 1000 weteranów w sowieckich mundurach i jeden w polskim! Pan Woliński bronił Warszawy w 1939 roku potem był w łagrach. Umiarł mając ZAKAZ WJAZDU DO POLSKI! Na pogrzebie było ok. 30-40 osób reszta znajomych bała się bo przyjście groziło ZAKAZEM WJAZDU DO POLSKI- to najbardziej skuteczna broń Borys. Jeśli chcecie znać szczegóły zapraszam na Białoruś. Podajcie tutaj maila na pewno i oprowadzę Was po polskich organizacjach na Białorusi- poznacie różne opinie." pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Tutaj ciekawy link 24.02.10, 21:12 Pisałem o tym ,ale GWniarz skasował wątek w ekspresowym tempie... :) -- Voltaire: Dlaczego Żydzi są znienawidzeni? Jest to nieuchronny skutek ich praw. Naród żydowski ośmiela się ujawniać nieprzejednaną nienawiść do wszystkich innych narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Biedny Magierowski 24.02.10, 07:55 Nie udaje się przedsiębiorstwu patriotyzm zbijać kapitału na po raz kolejny rozdmuchanej sprawie tzw. Polaków na Białorusi. Nie będzie dla takich jak Magierowski korzyści finansowych ani politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś