Dodaj do ulubionych

3 linijki dla Białorusi...

23.02.10, 22:23
blog.rp.pl/magierowski/2010/02/23/gdzie-unia-ma-bialorus/
Obserwuj wątek
    • qqazz Tutaj ciekawy link 23.02.10, 23:21
      www.wprost.pl/ar/139812/POSTAC-TYGODNIA-Andzelika-Borys/?O=139812&K=1&KI=100113
      "Jestem na Bialorusi już dłuższy czas i widzę wyraźnie że Andżelika Borys nie
      jest żadnym polskim bohaterem a zwykłą karierowiczką która dzięki znajomościom w
      TV Polonia odniosła sukce medialny. Co więcej: na Białorusi wyraźnie widać, że
      niszczy ona inne organizacje polskie których tutaj jest kilka i które działają o
      wiele bardziej intensywnie niż ZPB A. Borys. Wiem że to brzmi niesamowiecie ale
      każdy kto przeciwstawi sie Borys dostaje zakaz wjazdu do Polski. Przedwczoraj
      zmarł w Grodnie Apoloniusz Woliński -jeden z działaczy polskich- na świeto 9
      maja zawsze chodził w polskim mundurze. Wyobraźcie sobie widok 1000 weteranów w
      sowieckich mundurach i jeden w polskim! Pan Woliński bronił Warszawy w 1939 roku
      potem był w łagrach. Umiarł mając ZAKAZ WJAZDU DO POLSKI! Na pogrzebie było ok.
      30-40 osób reszta znajomych bała się bo przyjście groziło ZAKAZEM WJAZDU DO
      POLSKI- to najbardziej skuteczna broń Borys. Jeśli chcecie znać szczegóły
      zapraszam na Białoruś. Podajcie tutaj maila na pewno i oprowadzę Was po polskich
      organizacjach na Białorusi- poznacie różne opinie."

pozdrawiam
      • mg2005 Re: Tutaj ciekawy link 24.02.10, 21:12
        Pisałem o tym ,ale GWniarz skasował wątek w ekspresowym tempie... :)

--
        Voltaire:
        Dlaczego Żydzi są znienawidzeni? Jest to nieuchronny skutek ich
        praw. Naród żydowski ośmiela się ujawniać nieprzejednaną nienawiść
        do wszystkich innych narodów.
    • obraza.uczuc.religijnych Biedny Magierowski 24.02.10, 07:55
      Nie udaje się przedsiębiorstwu patriotyzm zbijać kapitału na po raz
      kolejny rozdmuchanej sprawie tzw. Polaków na Białorusi. Nie będzie
      dla takich jak Magierowski korzyści finansowych ani politycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka