flisy 24.02.10, 18:19 Czasami ułamek sekundy decyduje o wszystkim.Żal mi chłopaka i żal mi trenera. www.eurosport.pl/yzwiarstwo-szybkie/vancouver-2010/2009-2010/kramer-przekrecony.-grubo_sto2233556/story.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Kramer przekręcony 24.02.10, 19:52 Daj spokój Piotr, to jakas dywersja była.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kramer przekręcony 25.02.10, 00:14 no jak na ten poziom wtajemniczenia to kiszka niesamowita wyobrazam sobie co by sie działo jakby obaj panowie byli Polakami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kramer przekręcony 25.02.10, 22:28 twardycukierek napisała: > Nooo, co? ;) wielka story w mediach i dym na maxa :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kramer przekręcony 25.02.10, 23:38 W każdym kraju jest żer kiedy wielcy padają... Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kramer przekręcony 25.02.10, 23:43 twardycukierek napisała: > W każdym kraju jest żer kiedy wielcy padają... > Niestety. Dokładnie. Tylko to ujadanie nie jest transmitowane za granicę, choć to też zależy od popularności delikwenta i dyscypliny. Takim Woodsem, to przekąszano globalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kramer przekręcony 25.02.10, 23:44 I to jest moja 'misja', bronić tezy, że wszędzie jest tak samo... Im większy Woods tym więcej dymu, tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kramer przekręcony 25.02.10, 23:52 > Im większy Woods tym więcej dymu, tak :) O, a myślałem, że tym więcej drzew, no co zresztą by wskazywał stan przedniej części tego dużego bezgustnego amerykańskiego samochodu. A w misji będę cię wspierał, pók starczy prądu. (Pisze, że jeszcze 2:44 godziny.) :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kramer przekręcony 25.02.10, 23:59 Dokładnie tak jak myślałeś ;) Tak sobie tylko parafrazowałam. Zauważyłam jednak brak ogromnego zainteresowania eskapadami Woodsa w Polsce, nie poważę się nawet spekulować, dlaczego ;) Dzięki, więcej nas trzeba! :D Ale chwilowo idę spocząć, pa! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kramer przekręcony 26.02.10, 00:05 No bo od rozbitego Woodsowego auta chyba już nawet ciekawsze są pośladki Dody. Przynajmniej dla mnie. :D Spocznij! Dobranoc. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kramer przekręcony 26.02.10, 07:47 I to fakt, ale raz poważnie to myślę, że golf dopiero raczkuje w Polsce i dlatego brak tak chorobliwego zainteresowania Woodsem jak w USA i Europie zachodniej. Odpowiedz Link Zgłoś