bugelka 22.03.10, 18:38 odkrywcza nie jestem, długo nie szperałam jak się ma hamburger po roku od nabycia drogą kupna :> :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: gumowe jedzonko 22.03.10, 18:49 To już przed nią taki miś zrobił, ten który nakręcił film Super Size Me o katastrofalnych skutkach jedzenia fast food. Nie jem tych rzeczy od ponad siedmiu lat... [img]https://steveandamysly.tannerworld.com/databank/2006/image_supersizeme1.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
bugelka Re: gumowe jedzonko 22.03.10, 19:57 Tak, słyszałam o tym filmie. Nie oglądałam :/ a śmieciowego również nie jadam. i koli nie pijam. czysta lepsiejsza ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: gumowe jedzonko 22.03.10, 23:01 > czysta lepsiejsza ;) :P To prawda. Ale mimo wszystko, po czystej bardziej łeb na... Znaczy migreny większe są. A na syndrom dnia drugiego właśnie Cola jest świetna - zawiera mnóstwo dobrze wchłaniającego się cukru (zresztą, miliony Amerykanów mogą to potwierdzić stając na wadze). Warto tylko ją odbąbelkować. Konsultowane z osobistym lekarzem. Skuteczniejsza jest glukoza dożylnie, ale to już hardcore. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: gumowe jedzonko 22.03.10, 22:32 Zdrowe czy nie zdrowe, na kaca idealne. I do tego Makdonald jest moim ulubionym miejscem w podróży, bo czysta toaleta za free bądź prawie free to jest ważna sprawa;] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: gumowe jedzonko 23.03.10, 07:26 hahaha nie ma to jak "długoterminowemu" jedzeniu z mc dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: gumowe jedzonko 23.03.10, 07:54 Wyjdzie Ci to na zdrowie ;) W końcu puszki farby byś nie wypiła, prawda? :D Odpowiedz Link Zgłoś
evelina78 Re: gumowe jedzonko 23.03.10, 18:29 Bleeeeh! Ile to gramów chemii w tym świństwie musi być! Odpowiedz Link Zgłoś