no.nie.mogiem 14.04.10, 11:09 nic innego mi nie pomaga na ten żal, nie wiem jak przetrwać czas żałoby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: tak szczerze, wypada pić? 14.04.10, 11:14 Ja w sobotę idę na wesele, a tymczasem żałoba podobno przedłużona do niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem spokojnie 14.04.10, 11:17 czarny jest sexy, tylko co na to panna młoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: tak szczerze, wypada pić? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.10, 11:17 > Ja w sobotę idę na wesele Możesz iść, ale pamiętaj, masz iść z niechęcią. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: tak szczerze, wypada pić? 14.04.10, 11:19 matylda1001 napisała: "Ja w sobotę idę na wesele, a tymczasem żałoba podobno przedłużona do niedzieli." Tak, do polnocy. A co do picia - ja uwazam, ze jak najbardziej wypada. Ja zreszta zrobilam to w bardzo nierozrywkowy sposob - wychylilam po lyku za kazdego pasazera, wiec bylo to cos na ksztalt stypy. Nie sadze, by to moglo kogos obrazac.. Sa takie chwile, ze zwyczjanie nie mozna sie nie napic.. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: tak szczerze, wypada pić? 14.04.10, 11:28 A daleko masz do Czech? Bo tam mozna sobie z wielkiego nieutulonego żalu, trawkę zapalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek węgierski byle nie tańczyć IP: 62.77.49.* 14.04.10, 16:58 w czasie żałoby możesz oczywiście pić alkohol etylowy jak również przyjmować inne narkotyki - ważne abyś nie tańczył. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: tak szczerze, wypada pić? 14.04.10, 17:09 Wolno, ale tylko na smutno. Na wesoło dopiero na stypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13f Re: tak szczerze, wypada pić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 22:00 no co ty, Polak nieprawdziwy, drugiej wiodącej tradycji narodowej uszanować nie potrafisz? wstyd i chańńńńbaaaaa, SZATY DRZYJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś