bubster Czyli tak jak myślałam 19.04.10, 09:30 Wyborcza poszła na łatwiznę. Zablokowali wszystkie sieciówki i proxy, z których ktoś wysyłał niepoprawne politycznie posty. I zablokowali też ludzi, którzy nic złego nie zrobili - jak mnie. Mieli to szybko skorygować ale... tak myślałam, że po prostu zdejmą blokadę po żałobie. Bo po co się męczyć? I wyhaczać kto zasługuje na zbanowanie a kto nie? Ban na wszystko i po krzyku! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Czyli tak jak myślałam 19.04.10, 09:32 Dobrze, ze ja byłam czały czas grzeczna i mogłam przez całty tydzień wypisywac tyle głupotek ile tylko zechciałam. Czasem lepiej byc grzecznym i nieduzywać alkoholu :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Czyli tak jak myślałam 19.04.10, 09:37 Nie trzeba być ani grzecznym ani wypisywać głupoty,wystarczy robić to w kulturalny sposób,,,,na wielu forach wielu ludzi pisało o tym ze nie lubi L.Kaczyńskiego i że nie podoba im sie pochówek na Wawelu. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Czyli tak jak myślałam 19.04.10, 09:42 A jak to się ma do bana dla wszystkich jak leci, obojętnie czy COKOLWIEK napisali? Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Czyli tak jak myślałam 19.04.10, 09:42 Czytałaś co napisałam?!!!! BYŁAM "GRZECZNA" a bana dostała cała moja sieć, łącznie ze mną, dla ułatwienia roboty adminom. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Czyli tak jak myślałam 19.04.10, 10:37 Bez tylu wykrzykników proszę!!! :P Nie odnosiłam sie do polityki GW, bo uważam ze taki pomysł na cenzure jest absurdalny. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Czyli tak jak myślałam 19.04.10, 11:09 Odniosłam sie zupełnie abstrakcyjnie, niemerytorycznie i niepoważnie do swojej zeszłotygodniowej i ogólnej aktywności netowej. Jeżeli chodzi o cenzure, wycinanie i blokowanie odnosiłam sie "na powaznie" w innym watku. Usmiech i brak wykrzyknikó pzrrzesyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Bubster! :) 19.04.10, 09:39 Dziewczyno, nie masz pojęcia jak się cieszę, że już jesteś :* Co do prewentywnej i ogólnej cenzury GW, powiem tyle: prawdziwi pieniacze spokojnie sobie pisali. Oto głupota cenzury w całej okazałości! Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Bubster! :) 19.04.10, 09:43 Ja bym powiedziala raczej - lenistwo adminow i moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Bubster! :) 19.04.10, 09:44 Też się cieszę :-) Jak weekend? Ja WRESZCIE się wyspałam -może dlatego że szkoła się skończyła 11.04 i ten weeken był wolny, ale żeby nie było za lekko .... od przyszłej soboty zapisałam się na warsztaty. Jak będę narzekać żem zmęczona kopnijcie mnie w dup.. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bubster! :) 19.04.10, 10:31 Byczyłaś się ;)))) u nas było tak: dużo lasu, dużo rozmów i tulenia się :) Czyli weekend prawie jak każdy inny, a transmisję z pogrzebu oglądaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bubster! :) 19.04.10, 11:29 Ano ;)) ale zawsze tak mamy, nie tylko 'z okazji' ;P ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: test 19.04.10, 11:06 bubster napisała: > TEst O, blokowali ludzi po adresach IP? A to świnie. :D Myślałem, że tylko nicki blokują czasem. A co narozrabiałaś? Niewystarczająco mocno wczułaś się w żałobę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: test 19.04.10, 11:08 Milluś ja Cię proszę: czytaj! ;))) Bubster za niewinność blokowali. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: test 19.04.10, 11:11 Eeee tam, za niewinnośc - jak to mawiał tow.Feliks "dajcie mi obywatela, a paragraf zawsze sie znajdzie":) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: test 19.04.10, 11:16 Znaczy jak ktoś wandalił z adresu IP którego używa Bubster, to i ją zablokowali. A adres nie zawsze ma się swój, czasem jest dynamiczny, czasem dzieli się go z innymi użytkownikami sieci (np. osiedlowej, czy pracowej). Więc taka forma cenzury jest niezbyt sprawiedliwa. Mogę dołączyć do protestancji, jeśli będziecie trzeba, oflaguję się, czy coś. :] Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: test 19.04.10, 11:29 Znaczy jak ktoś wandalił z adresu IP którego używa Bubster, to i ją zablokowali. Dokładnie tak - całą sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: test 19.04.10, 11:34 > Dokładnie tak - całą sieć. Poszli na łatwiznę. W imię jakiegoś dobra wyższego. Aż ciśnie mi się bardzo niestosowne porównanie, no ale się powstrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: test 19.04.10, 11:28 NIC nie zdążyłam nic napisać na paru forach napisałam, że mi żal, bo niezależnie od poglądów politycznych, to był nasz prezydent i nasi ważni ludzie i zonk - potem już nie mogłam nic napisać Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: test 19.04.10, 13:51 :) forum.gazeta.pl/forum/w,299,110246120,,Trudnosci_w_korzystaniu_z_Forum_i_przeprosiny.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: test 19.04.10, 16:24 Czytałam :-) Takie trochę lenistwo - banujemy wszystko, co się będziemy zastanawiać kogo.. Ale tym bardziej irytuje, że po pierwszym wysłanym do adminów mailu otrzymałam odpowiedź, że potrzebują na to dnia i będzie po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: test 20.04.10, 07:12 Również padłam ofiarą "wywiadu" i kolejno usuwano moje posty, części nie mogłam wysyłać, a tak wiele miałam do powiedzenia w bardzo kulturalny sposób <żeby nie było, że awanturniczka ze mnie:)>. Gdzie tu sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: test 20.04.10, 07:15 Olu, ale gdzie Ci kasowali posty? Nie mogłaś tu pisać, wiesz, że ja nie tnę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: test 20.04.10, 07:22 Na FK, nie chciałam na szpilek zaśmiecać debatami pseudo politycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: test 20.04.10, 07:30 FK to forum gazety... to jest prywatne. Ciekawa ta ich logika: na jednym tną a na drugim wolno cokolwiek pisać. Olu, kto dziś wie co jest pseudo a co nie: czytałam komentarze dziennikarzy niewiele odstające od poziomu profesjonalnych gazetowych trolli ;F W każdym razie ja nie tnę i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: test 20.04.10, 10:09 Bo zawód dziennikarza się dewoluuje (czy jakoś tak, trudne słowo... ) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: test 20.04.10, 15:13 Synergia infantylizmu i komercji! ;D Hohoho! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: test 20.04.10, 21:01 Dobre! ;D Oraz team building w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś