mg2005 19.04.10, 10:48 Pogrzeb miał królewski - i taki obraz poszedł w świat. I pozostanie w pamięci Świata i Polaków - choć małe pieski będą szczekać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77 Re: Król Lech I 19.04.10, 10:51 mg2005 napisał: > Pogrzeb miał królewski - i taki obraz poszedł w świat. Założywszy, że świat zamyka się w granicach RP. Ale to niedobre założenie i szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:18 piwi77 napisał: > Założywszy, że świat zamyka się w granicach RP. Mieszkasz w jaskini bez dostępu do 'kablówki' ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:31 mg2005 napisał: > Mieszkasz w jaskini bez dostępu do 'kablówki' ? :) A co tam w poruszanej kwestii kablują? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Szkoda że mały piesek Lech Kaczyński 19.04.10, 10:52 nie umial się powstrzymywac przed szczekaniem i obsikiwaniem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Szkoda że mały piesek Lech Kaczyński 21.04.10, 18:03 obraza.uczuc.religijnych napisał: > nie umial się powstrzymywac przed szczekaniem i obsikiwaniem Polaków. Szkoda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Król Lech I IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.10, 10:54 z tym swiatem to ostroznie: www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/swiat/niemiecka-telewizja-kpi-z-lecha-kaczynskiego,56913,1 Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:20 Gość portalu: Jojo napisał(a): > z tym swiatem to ostroznie: > www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/swiat/niemiecka-telewizja-kpi-z-lecha-kaczynskiego,56913,1 "choć małe pieski będą szczekać"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Król Lech I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:23 > "choć małe pieski będą szczekać"... duże psy nie szczekają tylko patrzą z politowaniem na ten polski cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:29 Gość portalu: hehe napisał(a): > duże psy nie szczekają tylko patrzą z politowaniem na ten polski cyrk Na pewno tak patrzyły na protesty pod Wawelem... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Król Lech I 19.04.10, 11:31 A kto protestował pod Wawelem? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Król Lech I 19.04.10, 12:05 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A kto protestował pod Wawelem? Królowie Polski tam spoczywający. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 19.04.10, 20:09 > > A kto protestował pod Wawelem? > > Królowie Polski tam spoczywający. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis sNAJPER.... 19.04.10, 20:26 Ty ponoc jestes adminem .... Wiec trzymaj sie linii narzuconej przez GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Król Lech I IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.10, 12:23 forum.gazeta.pl/forum/w,902,110255840,110255840,Jaroslaw_Kaczynski_do_Zakonu_Kamedulow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Król Lech I IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.10, 10:55 Co za chora fascynacja śmiercią i umieraniem. Nekrofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:17 Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a): > Co za chora fascynacja śmiercią i umieraniem. Nekrofilia. Jesteś dziwakiem z skali światowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Król Lech I IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.10, 11:29 > Jesteś dziwakiem z skali światowej... Trochę dziwny jestem, to prawda. Nie szperam w grobach w poszukiwaniu relikwii, nie rajcują mnie pogrzeby, nawet jak widzę wypadek, to nie biegnę się pogapić. Czuję się niezręcznie w cywilizacji zafascynowanej śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:52 Widzisz wypadek i zakladasz, ze wszyscy zgineli. Zycze ci takich samych przechodniow, gdy sie potkniesz i pierdolniesz pustym lbem o kraweznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Król Lech I IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.10, 13:02 Zycze ci takich samych przechodniow, gdy sie potkniesz i pierdolniesz pustym lbem o kraweznik Tak się składa, że rannym na polskich ulicach przechodnie częściej kradną portfele niż udzielają pomocy. Cywilizacja śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Król Lech I IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.10, 13:52 Na wiele stać pokolenie JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Król Lech I 19.04.10, 14:02 lepian4 napisał: > Zycze ci takich samych przechodniow, gdy sie potkniesz i > pierdolniesz pustymlbem o kraweznik Kolejny złorzeczący katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Król Lech I 19.04.10, 10:57 No teraz żeś Waść pociągnął tym tytułem! Heretyka trzeba koniecznie z krypty wywalić! Nie godzi się wszak by pomazaniec boży w przedsionku spoczywał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:16 mjot1 napisał: > No teraz żeś Waść pociągnął tym tytułem! Oczywiście to była przenośnia - ale w tym dniu był Królem I ten obraz pozostanie w pamięci Polaków i świata... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Król Lech I 19.04.10, 14:12 mg2005 napisał: > mjot1 napisał: > > > No teraz żeś Waść pociągnął tym tytułem! > > Oczywiście to była przenośnia - ale w tym dniu był Królem > I ten obraz pozostanie w pamięci Polaków i świata... Mg, już Ci kiedyś przypominałam, że przenośnie i cytaty umieszcza się w cudzysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 19.04.10, 20:12 > Mg, już Ci kiedyś przypominałam, że przenośnie i cytaty umieszcza się > w cudzysłowie Matyldo, człowiek inteligentny nie zawsze potrzebuje cudzysłowu, żeby zrozumieć przenośnię... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Król Lech I 20.04.10, 01:05 mg2005 napisał: > Matyldo, człowiek inteligentny nie zawsze potrzebuje cudzysłowu, żeby zrozumieć przenośnię...< Człowiek inteligentny powinien jednak wiedzieć do czego służy cudzysłów, i nie bac się go stosować. Ciebie, jak zauważyłam, cechuje wyjątkowa niechęć do tego znaku. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Lech Wałęsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:01 on jest królem, noblistą, jego szanuje cały świat a ty możesz sobie szczekać na forum inie zmienisz tego Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 11:13 Gość portalu: hehe napisał(a): > on jest królem, :)))))))) Jeno słoma mu wystaje z cholew... > jego szanuje cały świat Bo go nie zna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Lech Wałęsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:17 > :)))))))) Jeno słoma mu wystaje z cholew... bo to wojownik, człowiek czynu, nie dworska gnida, jak ten twój idol > Bo go nie zna :) szanował, szanuje i będzie szanować Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 11:27 Gość portalu: hehe napisał(a): > bo to wojownik, człowiek czynu, Brak związku. Można być człowiekiem czynu bez chamstwa, grubiaństwa, nadętej próżnej pustoty... Bardzo "królewskie" cechy... :) Ciekawe jak to bydle czuje się dziś, po swoim pluciu na Prezydenta i Annę Walentynowicz - ku uciesze mediów i gawiedzi wykształciuchów... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 11:29 mg2005 napisał: > Brak związku. Można być człowiekiem czynu bez chamstwa, grubiaństwa, > nadętej próżnej pustoty... Niestety, Lech Kaczyński nie dość że nie był człowiekiem czynu, to jeszcze miał te wszystkie negatywne cechy o których piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 11:38 obraza.uczuc.religijnych napisał: > mg2005 napisał: > > > Brak związku. Można być człowiekiem czynu bez chamstwa, > grubiaństwa, > > nadętej próżnej pustoty... > > Niestety, Lech Kaczyński nie dość że nie był człowiekiem czynu, to > jeszcze miał te wszystkie negatywne cechy o których piszesz. ja już od dawna mam świadomość że wśród miłośników pisu funkcjonuje tzw pamięć wybiórcza oraz tzw "sprawiedliwość Kalego" - jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę to żle" przekonywanie ich to tak jakby fale w Bałtyku prostować Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 14:22 gucio712 napisał: >ja już od dawna mam świadomość że wśród miłośników pisu funkcjonuje tzw pamięć wybiórcza< Też to zaobserwowałam. Zastanawiam się tylko nad tym, czy oni naprawdę wierza w to, co mówia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Lech Wałęsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.10, 14:29 > Też to zaobserwowałam. Zastanawiam się tylko nad tym, czy oni > naprawdę wierza w to, co mówia Wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 14:35 matylda1001 napisała: > Zastanawiam się tylko nad tym, czy oni > naprawdę wierza w to, co mówia. Zdecydowanie tak. Oni chcieliby, ale nie bardzo rozumieją świat. Oni mają już część układanki, która ma im wyjaśniać to co już znane, ale ciągle nie jest ona pełna, bo następuja kolejne wydarzenia. Czekają wtedy na takie wyjaśnienie, które nie zakłóci im tego, co mają już poukładane i jak ktoś im takie dostarczy, natychmiast je akceptują i głęboko w nie wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 14:39 Dlatego jest niedobrze, gdy ktoś z takich ludzi dojdzie do władzy. Niestety były prezydent takim człowiekiem właśnie był, mówiącym to co wie i to w co wierzy. Taki człowiek to odkryta karta dla innych, tak grając nie można wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 20:07 Oni chcieliby, ale nie bardzo rozumieją świat. Oni > mają już część układanki, która ma im wyjaśniać to co już znane, ale > ciągle nie jest ona pełna, bo następuja kolejne wydarzenia. Czekają > wtedy na takie wyjaśnienie, które nie zakłóci im tego, co mają już > poukładane i jak ktoś im takie dostarczy, natychmiast je akceptują i > głęboko w nie wierzą. Ech, piwi, mordo ty moja ! Ty "intelektualisto" od 7 boleści... :))) -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 20:15 > Niestety, Lech Kaczyński nie dość że nie był człowiekiem czynu, to > jeszcze miał te wszystkie negatywne cechy o których piszesz. Łżesz jak typowy wykształciuch... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 20.04.10, 07:52 Nie lżę,. Ty łżesz jak na patridiotę przystało. Ale to pewnie skutki czytania manipulującej czytelnikami Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 12:41 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie lżę,. A więc udowodnij swoje pomówienie... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 13:10 Nie byl czlowiekiem czynu bo był leniwy-wyjeżdżał co tydzień na cztero lub pięciodzniowe weekendy do Jraty co kosztowało polskiego podatnika ogromne pieniądze. O chamstwie i grubiaństwie pisałem ci już w innym wątku. A próżność widać było chociażby w pamiętnym locie do Tblisi gdzie wydawało mu się że może rozkazywać pilotowi lub gdy kazał zamontowac przed pałacem namiestnikowskim podgrzewany chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 22.04.10, 16:04 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie byl czlowiekiem czynu bo był leniwy-wyjeżdżał co tydzień na > cztero lub pięciodzniowe weekendy do Jraty co kosztowało polskiego > podatnika ogromne pieniądze. Podaj źródło tej informacji... O chamstwie i grubiaństwie pisałem ci > już w innym wątku. To były cechy obce Prezydentowi A próżność widać było chociażby w pamiętnym locie > do Tblisi gdzie wydawało mu się że może rozkazywać pilotowi To nie była próżność. lub gdy > kazał zamontowac przed pałacem namiestnikowskim podgrzewany chodnik. Podaj źródło -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 23.04.10, 08:29 1. kosztowny lech wylot w czwartek na weekend: weekend lecha sierpień na helu 2. To były immanentne cechy prezydenta: chamstwo i grubiaństwo. 3. Próżność wynikająca z myślenia, że jestem najważniejszy i wszystko mi wolno. Taki był właśnie ten prezydencina. 4. podgrzewany chodnik Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 23.04.10, 20:58 obraza.uczuc.religijnych napisał: > 1. To ma sie nijask do tego co napisałes poprzednio, ale jest tu smakowity kąsek: "Poseł Chlebowski nie kryje oburzenia ... " :))) > 2. To były immanentne cechy prezydenta: chamstwo i grubiaństwo. Znów zarzuty bez podstaw... > 3. Próżność wynikająca z myślenia, że jestem najważniejszy i > wszystko mi wolno. Taki był właśnie ten prezydencina. j.w. > 4. "Kancelaria Prezydenta zaprzecza, że miało to związek z wypadkiem premiera, który wchodząc do pałacu, poślizgnął się i złamał rękę." Nie chciałbyś chyba, żeby szef obcego mocarstwa złamał rękę wchodząc do Prezydenta - to by mogło się skończyć wojną... :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 24.04.10, 07:52 mg2005 napisał: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > 1. To ma sie nijask do tego co napisałes poprzednio, ale jest tu > smakowity kąsek: > "Poseł Chlebowski nie kryje oburzenia ... " :))) Tylko tyle umiesz zrozumieć z tekstu? > > 2. To były immanentne cechy prezydenta: chamstwo i grubiaństwo. > > Znów zarzuty bez podstaw... Podstawy już ci przedstawiłem trzy dni temu a ty dalej swoje. > > 3. Próżność wynikająca z myślenia, że jestem najważniejszy i > > wszystko mi wolno. Taki był właśnie ten prezydencina. > j.w. > > > 4. > "Kancelaria Prezydenta zaprzecza, że miało to związek z wypadkiem > premiera, który wchodząc do pałacu, poślizgnął się i złamał rękę." > > Nie chciałbyś chyba, żeby szef obcego mocarstwa złamał rękę wchodząc > do Prezydenta - to by mogło się skończyć wojną... :) Wspaniałe wytłumaczenie. Ale chodniczek był no nie? Tego już nie potrafisz przyznać, tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 26.04.10, 13:07 obraza.uczuc.religijnych napisał: > > Tylko tyle umiesz zrozumieć z tekstu? A Ty rozumiesz ? : "1. To ma sie nijak do tego co napisałeś poprzednio" > Podstawy już ci przedstawiłem trzy dni temu a ty dalej swoje. Tu ? : "O chamstwie i grubiaństwie pisałem ci już w innym wątku." :) > Wspaniałe wytłumaczenie. Ale chodniczek był no nie? Tego już nie potrafisz > przyznać, tchórzu. O czym teraz bełkoczesz ?... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 26.04.10, 13:31 1. Informacje o wyjazdach na odpoczynek do Juraty i kosztach z tym związanych mają się nijak do pisania o wyjazdach do Juraty i kosztach z tym zswiązaych. Ty naprawdę zachowujesz się jak dziecko. 2. W wątku na forum "Pogrzeb prezydenta RP". Poszukaj sobie. 3. Piszę o tym, że nie potrafisz przyznać racji i kolejny raz wychodzi twoja niedojrzałość. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 27.04.10, 09:32 obraza.uczuc.religijnych napisał: > 1. Informacje o wyjazdach na odpoczynek do Juraty Twierdziłeś, że wyjeżdżał co tydzień - z artykułu wynika ,że dotyczy to jednego miesiąca. Czyli manipulujesz. > 2. W wątku na forum "Pogrzeb prezydenta RP". Poszukaj sobie. Kultura dyskusji nakazuje, abyś Ty to wskazał... > 3. Piszę o tym, że nie potrafisz przyznać racji Jakiej racji ? Wyjaśniło się , że zrobiono to po złamaniu ręki przez premiera. i kolejny raz > wychodzi twoja niedojrzałość. Dziecko, nie ośmieszaj się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 27.04.10, 09:44 1. lepiej?????? Masz tam też o Tusku. Jesteś odpowiednio wytresowany więc jak zobaczysz to nazwisko to na pewno zaszczekasz. 2. Jestes ostatnią osobą która powinna pouczać odnośnie kultury dyskusji. ALe będę wspaniałomyślny: link 3. Braciszek złamał rączkę więc trzeba było zamontować bo braciszek zły będzie. 4. Nie spiodziewam się żebyś w tak krótkim czasie wydoroślał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Lech Wałęsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:02 myslisz jaki był Chrobry, Sobieski? delikatnym dyplomatą? > to bydle i kto tu szczeka jak mały pi(e)sek? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 19.04.10, 20:04 > > to bydle > i kto tu szczeka jak mały pi(e)sek? Jesli ktoś publicznie nazywa Prezydenta durniem, a Annę Walentynowicz "małpą z brzytwą" - to zasługuje na to słowo... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Lech Wałęsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:21 > Jesli ktoś publicznie nazywa Prezydenta durniem, a Annę Walentynowicz > "małpą z brzytwą" - to zasługuje na to słowo... ten ktoś to Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 22.04.10, 16:00 Gość portalu: hehe napisał(a): > > > Jesli ktoś publicznie nazywa Prezydenta durniem, a Annę Walentynowicz > > "małpą z brzytwą" - to zasługuje na to słowo... > > ten ktoś to Prezydent Wszystko Ci się w główce pomieszało, biedaku... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Lech Wałęsa 20.04.10, 00:17 "Malpa w czerwonym" to oczywiscie byl przyklad elegancji i dyplomacji? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 13:34 sabinac-0 napisała: > "Malpa w czerwonym" to oczywiscie byl przyklad elegancji i dyplomacji? Ignorujesz fakt, że była to wypowiedź 'na ucho' , a nie publiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 17:28 mg2005 napisał: > sabinac-0 napisała: > > > "Malpa w czerwonym" to oczywiscie byl przyklad elegancji i > dyplomacji? > > Ignorujesz fakt, że była to wypowiedź 'na ucho' , a nie publiczna... Aha czyli dlatego jej nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 20.04.10, 07:53 A jak ktoś publicznie pali kukłę prezydenta albo rzuca w innego prezydenta jajami to na jakie miano zasługuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 13:38 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A jak ktoś publicznie pali kukłę prezydenta Wyobraź sobie co by się działo ,gdyby to L.Kaczyński dokonał zamachu na rząd Olszewskiego, żeby ratować swoją d... (tzn teczkę)... albo rzuca w innego > prezydenta jajami LK rzucał ??... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 13:48 Głosowanie to zamach? Ale jaja. Ale w sumie nie dziwi mnie twoja niechęć do demokratycznych procedur skoro wyśmiewasz regularnie pomysly referendum. Góruje u ciebie totalniacka mentalność. LK nie rzucał, ale Mariusz Kamiński mógłby przeprosić na fali ostatnich wydarzeń Kwaśniewskiego, bo jeszcze Kwaśniewski umrze, na przeprosiny będzie za późno i różne Magierowskie z Rzepy i Krasnodębskie będą go musiały do tego nawoływać. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 22.04.10, 16:13 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Głosowanie to zamach? Zamachem był nocny spisek (Tusk: "policzmy głosy") - nie dla dobra państa, ale dla ratowania własnych d... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 23.04.10, 08:30 Żaden spisek. Parlamentarne ukladanie się w celu usunięcia marnego rządu destabilizującego państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 23.04.10, 20:40 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Żaden spisek. Parlamentarne ukladanie się Taa :) W środku nocy... :) Skąd ten pośpiech (Wałek: "oni jutro nie mogą wejść do biura!") ? Hę ?... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 24.04.10, 07:54 W środku nocy niczym głosowanie nad ustawą o Radiofonii w grudniu 2005 roku. Nie wiesz że sejm często pracuje w nocy i w pośpiechu (jak właśnie przy tej ustawie?) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 26.04.10, 13:12 obraza.uczuc.religijnych napisał: Ni > e > wiesz że sejm często pracuje w nocy i w pośpiechu (jak właśnie przy tej ustawie > ?) A więc wytłumacz jaka to nagła potrzeba państwowa (nie partyjna) wymusiła nocny spisek 4 muszkieterów (Wałęsa, Tusk, Pawlak, Moczulski) ?... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 26.04.10, 13:33 Pozbycie się szkodliwego rządu. Taka była potrzeba. No i spisek filmowany kamerą, to może się zrodzić tylko w głowach "niezależnych" i "obiektywnych". Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 27.04.10, 09:27 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Pozbycie się szkodliwego rządu Dlaczego było to tak pilne, że nie mogło poczekać do rana ?... (Wałek: "ja ich rano nie mogę wpuścić do gabinetów !" ) -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 27.04.10, 09:45 Bo nie chciał ich wpuścić rano do gabinetów. Sam sobie odpowiedziałeś. Po co tracić kolejny dzień na szkodnictwo olszewików? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 12:43 Gość portalu: hehe napisał(a): > on jest królem, Jesteś godny takiego "króla"... :/ fakty.interia.pl/polska/news/swiadek-w-sadzie-walesa-byl-agentem-bolkiem,1465213 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Imperator Jarosław I Ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:21 co z przyszłością dynastii? Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Imperator Jarosław I Ostatni 19.04.10, 11:25 Gość portalu: hehe napisał(a): > co z przyszłością dynastii? Mam wielką nadzieje że Jaro będzie kontynuował dzieło, wystartuje w wyborach, dostanie 13% i skończy się ten ponury serial. Nie wiem czemu Churchil chodzi mi po głowie, wygrał wojnę a przerżnął wybory Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: Król Lech I 19.04.10, 11:44 Zwykle jest tak, że gdy bydło popada w swoje tłumne emocje pojedyncze głosy rozsądku są postrzegane jako szczekanie psów które tylko psuje zabawę i zakłóca spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Król Lech I 19.04.10, 11:54 poczułbym sie dosc nieswojo gdyby na te okoliczność ludzie wyszli tańczyc w deszczu na golasa. cała heca przypomina ludziom, że mozna byc tak zwyrodniałym , zeby zmanipulować ludzi, aresztowac a jak sie obozy przepełnią to walnąc kule w łeb i wrzucić ich do dołu i zakopać. wiadoma rzecz, że częśc idiotów tego nie pojmie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Król Lech I 19.04.10, 12:17 Jakże krótka jest pamięć ludzka, dziś już nikt nie pamięta, że kręgi rydzykowe odwróciły się od Kaczyńskiego. Wystarczyło, że media pokazały swoją moc i zrobiły wielkie widowisko i cały narodek zapomniał, co myślał jeszcze kilka dni wcześniej o prezydęcie, bo niby skąd się brał ten 79% elektorat negatywny? Jedyne, co rzeczywiście zrobił ten pan to ta śmierć, a dzięki polityce faktów dokonanych i pochówkowi na Wawelu, zostanie w pamięci przyszłych pokoleń I to by było na tyle jeśli chodzi o żałobę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Król Lech I 19.04.10, 12:39 33qq napisał: "Wystarczyło, że media pokazały swoją moc i zrobiły wielkie widowisko i cały narodek zapomniał, co myślał jeszcze kilka dni wcześniej o prezydęcie, bo niby skąd się brał ten 79% elektorat negatywny?" A co to ma do rzeczy? Ja np. uważam, że mój sąsiad nie nadaje się na prezydENta, ale gdyby umarł, byłoby mi go bardzo żal. Tak jak jest mi żal Lecha Kaczyńskiego, choć głosować na niego nie miałam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Król Lech I 19.04.10, 12:59 A twój sąsiad startuje w wyborach? Jeśli nie, to co za związek ma z tym, co napisałem? Kaczyński był właśnie prezydĘtem, nadętym dumą, a pogrzeb na Wawelu jest tylko i wyłącznie tego nadęcia zwieńczeniem. Gdyby media zrobiły taki sam show w związku z o wiele większą tragedią, która dotknęła ludzi w Tybecie (ludzi którym nie śniło się nawet tak luksusowe życie, jakie mieli nasi nieżyjący dygnitarze) to pewnie ten sam naród z telemózgiem opłakiwałby i stawiał właśnie ich. Otóż nie wierze w taki żal wywołany przez publikatyry, ale w to, że żal by ci było twojego sąsiada, z którym coś cię rzeczywistego łączyło uwierzę jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Król Lech I 19.04.10, 13:11 Dobre, media podawaly jeszcze niedawno 30 % poparcia dla prezydenta. ty juz podajesz 79 % "negatywnego elektoratu". Cos mam wrazenie, ze obecnie obiektywizm bedzie sie teraz rozjezdzal w rozne strony. Co tam szkielko i oko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Król Lech I 19.04.10, 13:17 Żeby ci zrobić dobrze poprawię się na ponad 50% elektorat negatywny. Mam nadzieję, że jesteś zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Król Lech I 19.04.10, 20:42 Taki król Maciuś I. Mentalnie był chyba na podobnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 21.04.10, 12:48 strikemaster napisał: > Taki król Maciuś I. Mentalnie był chyba na podobnym poziomie. Odezwał się "intelektualista"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 19.04.10, 21:37 mg2005 napisał: > Pogrzeb miał królewski - i taki obraz poszedł w świat. Czy Wy naprawdę nie dostrzegacie jaka to farsa była?! Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Król Lech I 19.04.10, 23:24 black-emissary napisała: > mg2005 napisał: > > Pogrzeb miał królewski - i taki obraz poszedł w świat. > > Czy Wy naprawdę nie dostrzegacie jaka to farsa była?! Ale patrząc z dystansu - pogrzeb był hm, ładny, jeśli można tak się wyrazić. I to również dzięki miejscu. I organizacyjnie ok, wcale nie jak gadajo złośliwce;) Teraz to ważniejsze co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 19.04.10, 23:37 Przede wszystkim pogrzeb był niewspółmierny do okazji, co bez względu na jego ładność czy nieładność czyni go tragikomiczną farsą. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Król Lech I 20.04.10, 00:05 black-emissary napisała: > Przede wszystkim pogrzeb był niewspółmierny do okazji, co bez względu na jego > ładność czy nieładność czyni go tragikomiczną farsą. Po co tak ostro. Teraz to już. Ja sobie obejrzałam w nocy na spokojnie i zupełnie inaczej było, niż w hałasie w dzień. To hałas przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Król Lech I 20.04.10, 01:16 black-emissary napisała: > Żaden hałas. Polityczna szopka. Tak. Zdziwiona? Ja zmęczona. Coś tak czuję, że czas na żałobę. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 20.04.10, 22:51 easz napisała: > Tak. Zdziwiona? Żartujesz? Pierwszą moją cenzuralną myślą po informacjach o katastrofie było ale nas czeka syf. Choć na to, że aż po Wawel sięgną to nigdy bym nie wpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Król Lech I 20.04.10, 23:12 black-emissary napisała: > Pierwszą moją cenzuralną myślą po informacjach o katastrofie było ale nas czeka syf. Moją też, oczywista oczywistość. Plus - co za debil wsadził ich wszystkich w jeden samolot? Ale jeśli Bóg jest, to niech już nam wszystkim oszczędzi podobnych wydarzeń i również z takich powodów. Przynajmniej na czas jakiś, bo strach się bać. > Choć na to, że aż po Wawel sięgną to nigdy bym nie wpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 20.04.10, 23:19 easz napisała: > Moją też, oczywista oczywistość. Co nie przeszkodziło niektórym bredzić o pojednaniu :). > Plus - co za debil wsadził ich wszystkich w jeden samolot? A to dopiero jak usłyszałam listę generałów. I jak teoriami spiskowymi pogardzam to na chwilę zrobiło mi się słabo... > Ale jeśli Bóg jest, to niech już nam wszystkim oszczędzi podobnych > wydarzeń i również z takich powodów. Bóg znany jest ze swego okrucieństwa. Modliłabym się raczej do Jego Makaronowatości. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Król Lech I 20.04.10, 23:28 black-emissary napisała: > Co nie przeszkodziło niektórym bredzić o pojednaniu :). Taka nasza cecha narodowa? ;) Dlaczego, ja tam mogłabym i mieć taką nadzieję, mnie to nie boli, nie jest sprzeczne. Godzę się na dużo czasem:) > > Plus - co za debil wsadził ich wszystkich w jeden samolot? > > A to dopiero jak usłyszałam listę generałów. I jak teoriami spiskowymi pogardzam to na chwilę zrobiło mi się słabo... Huhu:) A ja jak jestem czuła na teorie spiskowe, to tu nie pomyślałam ani ani. No, dopiero jak ludzie zaczeli na yt gadać i pokazywać ufo strzałkami, to sobie też trochę pooglądałam;) > Bóg znany jest ze swego okrucieństwa. Tego nie wiem na pewno. A ta makaronowatość, to co za motyw stały, bo nie łapię? > Modliłabym się raczej do Jego Makaronowatości. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 22.04.10, 01:08 easz napisała: > A ta makaronowatość, to co za motyw stały, bo nie łapię? pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%85cy_Potw%C3%B3r_Spaghetti Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 21.04.10, 13:14 > Bóg znany jest ze swego okrucieństwa jeszcze napisz, że to Bóg jest odpowiedzialny za katastrofę :) Oszołomstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Król Lech I 21.04.10, 17:30 mg2005 napisał: > > Bóg znany jest ze swego okrucieństwa > > jeszcze napisz, że to Bóg jest odpowiedzialny za katastrofę :) > Oszołomstwo... Więcej , jeden z nawiedzonych klechów zasugerował ze dusze zmarłych w takich wypadkach błąkają się szukając drogi do boga :))a dobry bóg co latarni nie zaświecił im do oświetlenia drogi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 22.04.10, 15:58 black-emissary napisała: > Przede wszystkim pogrzeb był niewspółmierny do okazji, co bez względu na jego > ładność czy nieładność czyni go tragikomiczną farsą. Masz zły zwyczaj traktowania swoich subiektywnych sądów jako prawdy uniwersalnej. To śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 22.04.10, 17:21 mg2005 napisał: > Masz zły zwyczaj traktowania swoich subiektywnych sądów jako prawdy > uniwersalnej. To śmieszne... I kto to mówi! :))) Chcesz moją prawdę obalić to wykaż wielkie i obiektywne osiągnięcia Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Król Lech I 23.04.10, 08:01 black-emissary napisała: > I kto to mówi! :))) > Chcesz moją prawdę obalić to wykaż wielkie i obiektywne osiągnięcia Lecha > Kaczyńskiego. Jedno z większych osiągnięć to przebudowa ubikacji w pałacu prezydenckim polegająca na obniżeniu pisuarów . Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 23.04.10, 20:36 black-emissary napisała: > Chcesz moją prawdę obalić to wykaż wielkie i obiektywne osiągnięcia Lecha > Kaczyńskiego. Najpierw wykaż uniwersalną prawdę swoich słów: "pogrzeb był niewspółmierny do okazji" Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 23.04.10, 21:52 Był niewspółmierny do okazji, bo Lech Kaczyński nie był wielką postacią. Jeżeli twierdzisz inaczej - udowodnij :). Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 25.04.10, 19:20 black-emissary napisała: > Był niewspółmierny do okazji, bo Lech Kaczyński nie był wielką postacią. I znów odpowiadasz subiektywną opinią... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 25.04.10, 21:14 mg2005 napisał: > I znów odpowiadasz subiektywną opinią... I znów zamiast dyskutować bawisz się w gry i zabawy na poziomie przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 26.04.10, 12:26 black-emissary napisała: > > I znów zamiast dyskutować bawisz się w gry i zabawy na poziomie przedszkola. Nie - to twoja specjalność... :) -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Król Lech I 26.04.10, 14:00 mg2005 napisał: > Nie - to twoja specjalność... :) I ponownie - nawet nie potrafisz odeprzeć argumentu, tylko odbić niczym piłeczkę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 27.04.10, 09:35 black-emissary napisała: > > I ponownie - nawet nie potrafisz odeprzeć argumentu, Argumentu na co ?... tylko odbić niczym > piłeczkę... :) Nie odbijam - wykazuję Ci twoją hipokryzję... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Król Lech I 26.04.10, 08:52 Tylko twoje opinie są obiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 26.04.10, 12:29 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Tylko twoje opinie są obiektywne. Skoro Ty tak twierdzisz, to nie wypada mi zaprzeczać... :) -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Król Lech I 26.04.10, 13:33 Bo ja mam zawsze rację. Tak jak w postach powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 27.04.10, 09:49 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Bo ja mam zawsze rację. Tak jak w postach powyżej. :0:0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Król Lech I 21.04.10, 12:49 > Czy Wy naprawdę nie dostrzegacie jaka to farsa była?! Jacy "my" i jaka "farsa" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Król Lech I 19.04.10, 21:46 zara zara, własnie. jeżeli już to lech II. byli stronnikami. dla większosci funkcjonują jako wpływowi politycy, którzy prowadzą ciągły spór po wspólnym procesie oduzależniania nas od moskwy ich dyrektyw oraz sposobu administracji i podejścia do handlu oraz usług. dzięki nim naród stoi w kolejkach dobrowolnie i ma sześć rodzajów szynki do wyboru. możemy się tak umówić ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 08:56 No ale był prezydentem, nie szanując tego urzędu nie szanujemy Polski, co pokazali Kaczyńscy paląc kukłę. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 13:41 obraza.uczuc.religijnych napisał: > No ale był prezydentem, nie szanując tego urzędu nie szanujemy > Polski, co pokazali Kaczyńscy paląc kukłę. To była usprawiedliwiona reakcja na zamach Wałęsy (sprzeniewierzył się swojemu urzędowi)... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 21.04.10, 13:46 Jeśli Wałęsa się sprzeniewierzył to co powiedzieć o Kaczyńskim, który dostał się na swój urząd kłamiąc w kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 22.04.10, 16:08 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Jeśli Wałęsa się sprzeniewierzył to co powiedzieć o Kaczyńskim, > który dostał się na swój urząd kłamiąc w kampanii wyborczej? Wiem o kłamstwie Kwaśniewskiego. Jak skłamał Kaczyński ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 23.04.10, 08:32 Kłamstwa Kaczyńskiego: 1. Profesor Kaczyńśki. 2. Dobry prezydent Warszawy. 3. Patriota. 4. Jako minister sprawiedliwości przyczynił się do spadku przestępczości i korupcji. Dodać należy że oszukał mieszkańców Warszawy, którzy zagłosowali na niego w wyborach samorządowych i potraktował fotel prezydenta ich miasta jako trampolinę do stolca w namiestnikowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 23.04.10, 20:44 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Kłamstwa Kaczyńskiego: > 1. Profesor Kaczyńśki. > 2. Dobry prezydent Warszawy. > 3. Patriota. > 4. Jako minister sprawiedliwości przyczynił się do spadku > przestępczości i korupcji. Znów bredzisz... > Dodać należy że oszukał mieszkańców Warszawy, To Tusk, Komorowski i Sikorski oszukali Sejm ? :) -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 24.04.10, 07:56 Znów na argumenty odpowiadasz bluzgiem. Na nic innego cię nie stać, jesteś argumentacyjnym zerem. No chyba że wykażesz, że Kaczyński był profesorem, dobrym prezydentem Warszawy no i przyczynił się do spadku przestępczości. A tak poza tym to wszędzie widzisz Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 26.04.10, 13:18 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Znów na argumenty odpowiadasz bluzgiem. To nie bluzg - brednię nazywam brednią... Na nic innego cię nie stać, jesteś > argumentacyjnym zerem. To raczej Ty : "> Kłamstwa Kaczyńskiego: > 1. Profesor Kaczyńśki. > 2. Dobry prezydent Warszawy. > 3. Patriota. > 4. Jako minister sprawiedliwości przyczynił się do spadku > przestępczości i korupcji. " Chyba, że udowodnisz prawdziwość swoich słów... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 26.04.10, 13:37 Brednią jest: 1. Rzekoma profesura Kaczyńśkiego. 2. Patriotyzm Kaczyńskiego, który organizował uroczystości katyńskie w kampanii wyborczej w 2007 roku byle pomóc partii brata. 3. Walka Kaczyńskiego z przestępczością i korupcją. na dodatek za jego mistrowania z więzienia w Wadowicach uciekł któryś z mafijnych kilerów. Prawdą jest: Lech Kaczyński był fatalnym prezydentem Warszawy, spowodował zastój inwestycyjny, chyba że jako jego sukces uznamy decyzję o wybudowaniu stadionu dla ITI. Ale i tak po wszystkim kopnął Warszawiaków w tylki, olał ich gosy bo dostał zadanie od brata wybić się na wyższy stolec. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lech Wałęsa 27.04.10, 09:48 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Brednią jest: > 1. Rzekoma profesura Kaczyńśkiego. > 2. Patriotyzm Kaczyńskiego, który organizował uroczystości katyńskie > w kampanii wyborczej w 2007 roku byle pomóc partii brata. > 3. Walka Kaczyńskiego z przestępczością i korupcją. na dodatek za > jego mistrowania z więzienia w Wadowicach uciekł któryś z mafijnych > kilerów. > Prawdą jest: > Lech Kaczyński był fatalnym prezydentem Warszawy, Chyba masz problemy z logiką... Masz udowodnić , że poniżze to kłamtwa: "> Kłamstwa Kaczyńskiego: > 1. Profesor Kaczyńśki. Udowodnij, że Prezydent tytułował siebie bezpodstawnie profesorem > 2. Dobry prezydent Warszawy. Udowodnij, że nie był dobrym (dla twojej wiedzy: dobry , fatalny - to pojęcia subiektywne, niewymierne :)) > 3. Patriota. Udowodnij, że nie był patriotą. > 4. Jako minister sprawiedliwości przyczynił się do spadku > przestępczości i korupcji. " Udowodnij, że kłamał w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lech Wałęsa 27.04.10, 10:15 1. Kaczyńśki nie był profesorem. Był zatrudniony na uczelni na stanowisku profesora uczelnianego. Mógł się tytułować "profesor UKSW" a nie "profesor". 2. Nie podejmował żadnych decyzji inwestycyjnych bo bał się przetargów. Do każdego inwestora podchodził z wrodzoną nieufnością. Nie remontowano, nie budowano. Zresztą czemu tu się dziwić skoro nawet zameldowany w Warszawie nie był. 3. Nie był patriotą bo na potrzeby kampanii wyborczej fałszował prawdę historyczną (np. tę o Katyniu gdy organizował obchody rocznicowe na jesieni przeciw czemu protestowały środowiska katyńskie). 4. statystyki Ministrowanie Kaczyńskiego nie było pod żadnym względem wyjątkowe. Ale jego propagandyści skutecznie wyprali Polakom mózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Król Lech I 21.04.10, 17:22 mg2005 napisał: > Pogrzeb miał królewski - i taki obraz poszedł w świat. I pozostanie > w pamięci Świata i Polaków - choć małe pieski będą szczekać... Ty piesku ! kto poza kilkoma pijanymi Anglikami wie za granicą co to Wawel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: Król Lech Aleksander I IP: *.aster.pl 21.04.10, 20:48 Składam hołd Królowi Lechowi Aleksandrowi I. Cześć Jego Pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13f Re: Król Lech I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 21:43 Cóż, pieski biegają i szczekają, bo od tego są, czyli nawracania bezrozumnego stada bydła. Gdy piesków za mało, lub za cicho szczekają, tępe owieczki wchodzą w szkodę. To też taka przenośnia. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d oj mg2005 23.04.10, 08:37 w swiecie to krol lech I mial obraz cudaka.. a to ze zostal pochowany na wawelu zawdziecza drugiemu cudakowi, bo wiekszosc polakow byla przeciwko. a w swiat i tak nie pojdzie bo kto pamieta tak malo istotne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: oj mg2005 23.04.10, 21:01 camel_3d napisał: > w swiecie to krol lech I mial obraz cudaka.. Dzieki kłamliwym donosom tuskomatołów i michnikoidów... -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: oj mg2005 23.04.10, 21:36 mg2005 napisał: > > Dzieki kłamliwym donosom tuskomatołów i michnikoidów... > Nie musieli ,sam siebie robił takim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Dla mnie królem jest jednak Tyskie. Nt 23.04.10, 21:01 A nie Tuske ? :) -- "Wajda Andrzej syn Jakóba, urodzony 6.III.1926 w Suwałkach. Posiada duże wyrobienie ideologiczne oraz wykazuje zdecydowaną postawę. Pod względem politycznym pewny. Członek PZPR. Zasługuje na zaufanie. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Król Lech I IP: 146.176.60.* 25.04.10, 21:33 pytanie: czy zasluzony? Odpowiedz Link Zgłoś