milleniusz 19.05.10, 15:31 Oczekuję na. Cieszycie się? Miały być w sosie pomidorowym, ale trochę za bardzo wali on czosnkiem. No to nie będę sobie psuł wieczoru. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 15:33 Czy ten pomidor przed śmiercią zjadł czosnek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 16:06 Nie, chyba już po śmierci. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 15:35 Oooo, to smacznego, choć lekko monotematycznego :D I nie zerkaj w mój wątek 'smacz-eeee-nego' bo się zniesmacznisz ;) PS. Czosnek jest sexy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 16:07 > PS. Czosnek jest sexy ;) No nie bardzo. Znaczy zapytam, ale ja na przykład nie znoszę. :] Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 16:24 Ech, może z tym czosnkiem to tak jak z imbirem (usłyszane w supermarkecie): "Słyszałam że ten korzeń imbiru to świetny afrodyzjak ... jedyny problem cholera to jak takie coś do fiuta przywiazać?" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 16:24 :DDDDDD Są specjalne TARKI! Aaaaaaaaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 15:45 A juz się bałem że wyskoczy na mnie z tego postu jakiś BORowik :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 16:06 Jeju, nie mogę się ruszać. A jeszcze mam trzy telekonferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 16:26 No, podobno możesz się jednak ruszać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 16:30 E, to w innym wątku i kontekscie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 17:00 Jesteś dwu... dwuborowikowy! ;F ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 19:12 Panie, do czego to doszlo. Kiedys czlowiek szedl na grzyby, a dzis w domu na grzyby czeka i to od razu w sosie... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rawioli borowikowe w sosie borowikowym 19.05.10, 19:22 Jedne w sosie, a drugie w pierogach. Ale masz rację, to upadek obyczajów! A teraz się zdrzemnę. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Ble 20.05.10, 07:59 O tej porze sam tytuł wywraca mi w żołądku ;F Odpowiedz Link Zgłoś