p-acanek 28.05.10, 16:38 Zwłoki powinny być pochowane (pogrzebane), a nie zjadane. Dlaczego zjadasz zwłoki uprzednio zamęczonych zwierząt? Przecież możesz zdrowo i szlachetnie żyć bez jedzenia mięsa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: Co robić ze zwłokami? 28.05.10, 16:40 No proszę bardzo! Od razu widać jakie spustoszenie w mózgu robi jadanie korzonków:) Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Zapytaj hien 28.05.10, 17:17 p-acanek napisał: > Zwłoki powinny być pochowane (pogrzebane), a nie zjadane. > Dlaczego zjadasz zwłoki uprzednio zamęczonych zwierząt? > Przecież możesz zdrowo i szlachetnie żyć bez jedzenia mięsa! A ludziom przeciez blizej do hien niz do skubiacej trawke zebry. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zapytaj hien 28.05.10, 22:15 Fakt, ludzie generalnie nie są w paski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhna Re: Zapytaj hien IP: *.159.38.200.static.crowley.pl 01.06.10, 14:31 No ale w cętki też raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Co robić ze zwłokami? 28.05.10, 17:20 Sa jeszcze kultury, w ktorych zjada sie zwloki zmarlych przodkow. Poprzez ten obrzadek, zmarli moga zyc dalej posrod swych potomnych. Doucz sie pacanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Co robić ze zwłokami? IP: 109.231.56.* 28.05.10, 20:24 > Przecież możesz zdrowo i szlachetnie żyć bez jedzenia mięsa! I z jedzeniem też. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Precz z mordowaniem zwierząt i roślin!!! 28.05.10, 22:17 OD dzisiaj należy skończyć z ubojem zwierząt, koszeniem roślin. Przestańmy skazywać żywe organizmy na śmierś. Czas zacząć się żywić produktami ropopochodnymi. Niektóre, "zielone" sieci handlowe juz takie produkty spożywcze nam serwują. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Precz z mordowaniem zwierząt i roślin!!! 28.05.10, 22:22 Chociaż ropa to też zwłoki roślinne, którym należy się cześć. Wychodzi na to, że pozostaje nam tylko uran i minerały pochodzące z wnętrza Ziemii. Jedzcie bazalt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross wolno zabijac zwierzeta, zeby je zjadac 28.05.10, 23:56 p-acanek napisał: > Zwłoki powinny być pochowane (pogrzebane), a nie zjadane. > Dlaczego zjadasz zwłoki uprzednio zamęczonych zwierząt? > Przecież możesz zdrowo i szlachetnie żyć bez jedzenia mięsa! Uwazam, ze wolno zabijac zwierzeta, zeby je zjadac. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Co robić ze zwłokami? 29.05.10, 03:06 > Zwłoki roślin powinny być pochowane (pogrzebane), a nie zjadane. > Dlaczego zjadasz zwłoki uprzednio zamęczonych roślin? > Przecież możesz zdrowo i szlachetnie żyć bez jedzenia roślin! Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Co robić ze zwłokami? 31.05.10, 10:51 Świetny pomysł, będziemy hodować zwierzęta, zamęczać je a zwłoki zakopywać w ziemi! Jak widać, jedzenie trawy nie wpływa za dobrze na intelekt :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhna Re: Co robić ze zwłokami? IP: *.159.38.200.static.crowley.pl 01.06.10, 14:34 Hm, jedzenie mięsa też nie, jak widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Co robić ze zwłokami? 01.06.10, 20:08 Jadasz mięso? Czyś przez jego brak upośledzony? Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja Źli ludzie 01.06.10, 10:38 Źli ludzie zawsze uważają zło za dobro. Dlatego wymyślili pokojowe wojny, gnębienie bliźnich, rytualne zabijanie, zjadanie zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Źli ludzie 01.06.10, 19:52 Gdyby ci "źli ludzie" nie zaczeli jeść mięsa, nie miałabyś forum, na którym piszesz (bo małpy, jak dotąd Internetu nie wymyśliły). Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Co robić ze zwłokami? 01.06.10, 19:49 Chlopie kazde zwierze chcesz grzebac ? i jeszcze mu swiatelko postawic? i tabliczke z imieniem. Motyle, muchy, komary tez...? Gdzie ty na to znajdziesz miejsce chhyba na ksiezycu :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Co robić ze zwłokami? 01.06.10, 20:05 Zabiles kiedys komara albo muche?Czy wiesz, ze jadac latem samochodem zabijasz co kilometr srednio 500 owadow.Nie rob tego-nigdzie nie jezdzij i siedz tylko w domu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Co robić ze zwłokami? 01.06.10, 20:22 Podczas siedzenia może zamordować roztocza gniazdujące w fotelu. :) Już widzę ten pogrzeb... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Co robić ze zwłokami? 01.06.10, 22:14 Jak w Auschwitz? Cieakwe, czy wege jeżdżą na rowerach? Wiesz, ile owadów można wtedy nieświadomie zjeść? A potem się wymądrzają, ze zrezygnowali z mięsa i żyją. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Co robić ze zwłokami? 01.06.10, 20:41 Rozumiem ze jesli dostaniesz kiedys glist (mozna sie zarazic jedzac zle umyta marchew), nie bedziesz ich zameczac syropem tylko pozwolisz na godne zycie w twym wnetrzu a jesli je wydalisz, wylowisz z muszli i godnie pochowasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Co robić ze zwłokami? IP: 212.33.72.* 02.06.10, 10:31 > Rozumiem ze jesli dostaniesz kiedys glist (mozna sie zarazic jedzac zle umyta > marchew), nie bedziesz ich zameczac syropem tylko pozwolisz na godne zycie w > twym wnetrzu a jesli je wydalisz, wylowisz z muszli i godnie pochowasz. Można przywrócić je ich naturalnemu środowisku ale więcej już nie napiszę bo mi posta wytną... BTW, chyba u Marco Polo jest opis jak święci mężowie indyjsce rozgrzebują swoje odchody bo gdyby zamieszkał w bich jakiś robaczek a ilośc pokarmu okazałaby się za mała to robaczek zdechnie z głodu, no a święty mąż nie może zabijać... A ja wczoraj oglądałem sobie sikorę bogatkę karmiąca pisklęta... Co raz jakieś życie było zabijane w paszczy pisklaczka... Wege nie powinni wieszać budek bo w ten sposób pomagają w zabijaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Co robić ze zwłokami? 02.06.10, 10:39 Wsrod gorliwych obroncow zwierzat mozna spotkac i takich, ktorzy postuluja eksterminacje gatunkow drapieznych. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Co robić ze zwłokami? 01.06.10, 21:56 Oddawanie czci żyjącym też było w wielu miejscach praktykowane. Do niczego dobrego to nie doprowadziło. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Bez serc.. 04.06.10, 23:25 yomisiu napisał: > Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy... > My pisalismy o polonistce: "Bez serca, bez ducha, ta wredna starucha, Mlodosci, daj mi siekiere! Niech zatluke te cholere!" Dawne, dobre czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
wtorek-1 Polecam 07.06.10, 13:27 p-acanek napisał: > Zwłoki powinny być pochowane (pogrzebane), a nie zjadane. > Dlaczego zjadasz zwłoki uprzednio zamęczonych zwierząt? > Przecież możesz zdrowo i szlachetnie żyć bez jedzenia mięsa! Ja nie jadam mięsa :) Wszystkim polecam bezmięsną dietą. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Polecam 07.06.10, 19:13 A ja bardzo lubie ryby. Tez polecam, podobno poprawia inteligencje. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się 08.06.10, 18:25 Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się. No chyba, że sytuacja jest nienormalna, albo ktoś (zjadający zwłoki) jest nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się 08.06.10, 18:41 A ja dzis robilam zwloki kwoki na obiad :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarenka.z Re: Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się 10.06.10, 11:56 sabinac-0 napisała: > A ja dzis robilam zwloki kwoki na obiad :) żal mi cię, wielki żal Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się 10.06.10, 13:02 kawiarenka.z napisała: > żal mi cię, wielki żal Guzik tam! Po prostu zazdrość cię zżera. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się 13.06.10, 12:27 A ty co się wcinasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grunwald Re: Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 12:43 Nasi przodkowie jedli wyłącznie mięso i nikt nie śpiewał piosenek w typie "Gdzie ci mężczyźni?" Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Oczywiście, że zwłok normalnie nie jada się 13.06.10, 14:27 kawiarenka.z napisała: > żal mi cię, wielki żal Ze robie na obiad co innego niz ty robisz? Taka wazna ta zawartosc gara ze opierasz na niej twoj stosunek do poszczegolnych osob? Odpowiedz Link Zgłoś
hansfakir Re: Co robić ze zwłokami? 11.06.10, 00:39 Dobre! winszuje dawno takiej bzdury nie czytałem pozdrawiam autora:) Odpowiedz Link Zgłoś