twardycukierek 11.06.10, 10:16 ... zombioklatka nadal się wokół mnie zaciska ;F Staram się to brać ze szczyptą paniki ;) Mam nadzieję, że TTNM :D Proszę mi wybaczyć ewentualne obuźnienia oraz lupu... eeee, lapsusy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek TTNM to... 11.06.10, 10:32 ... też tak nie macie ;)) TTM to teżtakmacie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: TTNM to... 11.06.10, 10:49 Aha, cóż człowiekowi po pustym, jak to mawiał Pan Zagłoba - pustym łbie:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: TTNM to... 11.06.10, 11:38 Nieee tam, tego zgadnąć nie było sposoba :))) i ja nie lubię jak Zagłoba, pustych naczyń ;D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Poranna 11.06.10, 10:37 TTM? - też tak macie (masz)? TTM! - też tak mam! TTNM? - też tak nie macie? TTNM! - też tak nie mam! CTTTM - czy ty też tak masz? JTTM! - ja też tak mam! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Poranna 11.06.10, 10:29 Siodłam chabetę. Dawaj figurki do giepeesa ! Brać tylko wytrych czy jeszcze łom i żabę ? :) A co to za zaklęcie ten TTNM ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Poranna 11.06.10, 11:41 Proszę powtórzyć propozycję, chwilowo nie kumam ;))) leżę na politbiurku... Też tak nie macie :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Poranna 11.06.10, 16:51 Zbieram narzędzia by zluzować nieco zombio klatkę z zaciskania się wokół Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Poranna 11.06.10, 10:29 Kieeedy raaanne wstaaaają zoooorze ... ... Cukierek ooorze jak mooooże :DDD Kurde, czyżby Bronek te zorze postrzelił, nieładnie, oj nieładnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Poranna 11.06.10, 11:22 Ty! Aleś się mnie wzięła wstrzeliła, no! Z tym zombie. Od wczoraj mam zagwozdkę, jak wygląda zombie Barbie :D Odpowiedz Link Zgłoś