twardycukierek 22.06.10, 09:26 A+B=PL Napieralski mam największe poparcie wśród wyborców 18-22 lat. Razzziku, a jednak ten klip z laskami w czerwonych koszulkach miał wymierny wpływ na elektorat :DDD Piękna ilustracja ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:30 hasło z joemonstera: są cycki jest okejka... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:38 :D Szukam fotki kondomów szwedzkich o nazwie 'okej' ale nie ma ;P Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:40 www.google.se/images?hl=sv&q=okej%20condom&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:48 nie znam się na szwedzkich gumach, może oprócz rfsu :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zabory i wybory 22.06.10, 12:45 Skorro znacie RFSU to się bardzo znacie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Zabory i wybory 22.06.10, 12:54 lupus76 napisał: > Gislaved są całkiem niezłe ;) ale to są inne gumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zabory i wybory 22.06.10, 13:30 Aaaaaa to Tobie o taką typu Freia idzie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:30 No niektórzy chcą rozliczenia z komunizmem, niektórzy chcą drugiej Irlandii, a niektórzy chcą lasek. Czy to takie dziwne??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:31 Daj, niech zgadnę: a Ty chcesz lasek w tej pierwszej Irlandii? :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:37 Ja chcę postkomunistycznej laski Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:36 Lasek dębowych, lipowych czy Lasek miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:38 Poza niewątpliwymi walorami lasek, w tej grupie wyborców ogromne znaczenie ma efekt "tabula rasa". Zarówno PO jak i PiS są współczesne i znane tej grupie wiekowej, kojarząc sie en masse negatywnie. Hasła komuna, postkomuna, etc. nic tym wyborcom nie mówią, a jeśli już to kojarzą się z wesołymi czasami typu: To były sobie piękne czasy takie To nawet wtedy papież był Polakiem Rozmontowaliśmy razem komunę Lecz po co ja do dzisiaj nie rozumiem Na olimpiadzie cały wór medali Po ulicach zomowcy nas ganiali Wyścig Pokoju – trzecie miejsce w świecie Ale wy o tym dzisiaj nic nie wiecie Napieralski jest więc kandydatem któremu zasadniczo to pokolenie nic nie może zarzucić, dodatkowo pozbawionym szlachciuroyntelygenckiego zadęcia czy też pianotoczącej układopodejrzliwości ;) Ekhm, sorry za długi wywód To były sobie piękne czasy takie To nawet wtedy papież był Polakiem Rozmontowaliśmy razem komunę Lecz po co ja do dzisiaj nie rozumiem Na olimpiadzie cały wór medali Po ulicach zomowcy nas ganiali Wyścig Pokoju – trzecie miejsce w świecie Ale wy o tym dzisiaj nic nie wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:47 Bardzo misternieś to Waść wyłożył przed oczy nasze ;))) Czyli efekt 'tabula laska' :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Zabory i wybory 22.06.10, 09:51 Laski jako antonim dębu Bartek i polowań z nagonką :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zabory i wybory 22.06.10, 10:00 Antoni! Dla Pana opatrunek, dla Pani korkociąg! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zabory i wybory 22.06.10, 12:39 Po strzale z dubeltówki na nic jest opatrunek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Zabory i wybory 22.06.10, 12:52 You bet Nigga :D [img]https://images.newstatesman.com/articles/2008/1025/025_p36.jpg [/img] ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zabory i wybory 22.06.10, 12:53 Omar!!! ;D Omar aint scared... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś