twardycukierek 08.07.10, 08:31 :D Całe 178cm Puyola i główka! ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorro Re: Proroczy Twój sen, Wolfie! 08.07.10, 08:41 Wkładam wór pokutny i posypuję się popiołem. ;) Wiedziałem, że będzie źle, jak zobaczyłem, że Klose śpiewa hymn. Wtedy pomyślałem sobie: dzisiaj śpiewa tzn. że nie strzela, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Proroczy Twój sen, Wolfie! 08.07.10, 08:44 Ej, zdejmij już ten wór, gorąco i tak nietwarzowo ;))) Niemcy grali jak na pierwszej randce, tak nieśmiało... szkoda, że nie dali rady przynajmniej przegrać w tak ofensywnym stylu, jaki dotychczas prezentowali. Widok Lahma po meczu, bardzo mi go było żal... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Proroczy Twój sen, Wolfie! 08.07.10, 10:30 To nie tak, że Niemcy grali nieśmiało, tylko Hiszpania w końcu zagrała swoje. Była tiqui-taka, właściwie aż do zdobycia bramki. Potem Hiszpanie zaczęli grać to, co grają Niemcy na tym mundialu - i gdyby tylko Pedro podał do Torresa w 82 minucie - byłaby duuuuuużo spokojniejsza końcówka. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Proroczy Twój sen, Wolfie! 08.07.10, 10:23 Klose zawsze śpiewa. Podolski nie śpiewa. Było go stać na to, żeby odpowiedzieć Kaiserowi, ze on przyjechał na mundial grać, a nie śpiewać. A jeszcze lepszym oryginałem jest Ozil, który podczas 3 zwrotki hymnu recytuje Koran :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Proroczy Twój sen, Wolfie! 08.07.10, 10:21 Niezupełnie. Mnie się śniło, ze piła szła z drugiej strony (czy można wyśnić lustrzane odbicie? :D), a strzelcem był etatowy rezerwowy prawoskrzydłowy David Silva, mający 175 cm (ale coś mi się wydaje, że mierniki zawyżyły tą wartość), który wygląda, jak pół Puyola :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Proroczy Twój sen, Wolfie! 08.07.10, 10:24 Oj, daj spokój! Proroczy był i tyle! :D Wiem, że miał być Silva ale zasadniczo trafiłeś jak w okienko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Ciekawe co... 09.07.10, 08:12 ... wyśnisz na jutro i na pojutrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Ciekawe co... 09.07.10, 08:37 Mi się śniło, że Suarez zbił piłkę z drugiej linii, a Niemcy nie zdążyli ustawić bloku. Potem Suarez mocno zaserwował i wbił Niemcom asa serwisowego. Piękny mecz, a po nim Suarez dostał ofertę gry w Skrze Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś