funny_game 09.07.10, 14:57 WTTM? Poniedziałki powinny być ustawowo wolne od pracy, bo człowiek po weekendzie, a zwłaszcza finałowym, może być w pracy wręcz niebezpieczny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:04 Ja mam tylko szczerą nadzieję że dzięki finałowi drogi będą puste w niedzielę wieczorem :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:06 A co, zamierzasz se plazmę na autostradę wynieść? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:13 ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDD Nikt tego nie potrafi tak, jak Ty! Ektoplazmę ;F Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:19 A Woda się popłakał i już tu nigdy nie wróci :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:32 Wróci wróci, choćby pod postacią pary :D Znając moją miłość do futbolu i TV , trafiłaś w okienko z tą plazmą - niech się mundial skończy a plazme cus rozjedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:42 Może lepiej mi ją pożycz i se na mojej będę TV Trwam oglądać, a na drugiej TVP jednocześnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:09 a ja mam wolny :D na na naaaaaaa! naaa! :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:20 Kosz, Trollu!!! (sterczą) M. też i A., która jedzie z nami też. Tylko ja jak taka guła :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:14 Już dziś mam zwolnienie z datą poniedziałkową ;))) abstynencja futbolowa to nie przelewki z pustego w próżnię! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:22 Dobijacie mnie :( Może jeszcze coś wykombinuję? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:24 nagły atak wyrostka na spalonym :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:28 Nieobecna albowiem z powodu obowiązków matki: Fernando musi mieć gorące mleko i churros przed snem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jak się wymawia 'rr'? :DDD 09.07.10, 15:44 Przy Fernando to tak samo, jak w mrrrrrrrrauuu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:43 poszukaj na pracy wątku "poszłabym sobie na l4 ale co wymyślić"-nie działa mi teraz kopiuj wklej :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 09.07.10, 15:45 Teraz nie zdążę, a w weekend nad ozorem nie tykam kompa :) Trudno, po prostu zadzwonię narypana do szefa i jak mnie usłyszy, to sam zaproponuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdechnę, a wypocznę :F 12.07.10, 08:09 I jak, Trollu? :D Szef to kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 12.07.10, 08:45 Nie ściemniałam, grzecznie w pracy siedzę. Całe tinto de verano ze mnie wczoraj wyparowało błyskawicznie z powodu emocji i upału milion. W nocy się budziłam z rozjarzoną gębą, chciało mi się wstać, no cudnie. Kleszcze mi się nawet śniły i spoko :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zdechnę, a wypocznę :F 12.07.10, 10:00 Cudnie! :*** TTM, w upale procenty wyparowują w takim tempie, że nie nadanżam z chlaniem :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdechnę, a wypocznę :F 12.07.10, 10:41 twardycukierek napisała: > TTM, w upale procenty wyparowują w takim tempie, że nie nadanżam z > chlaniem :DD Ahahahahhaha :DDD Nie mogę chlać, od dziś znowu na diecie (do soboty) :/ I Ile razy mam powtarzać, że się mówi i pisze nie nadaŃżam, no!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: [b]nadaŃżam[/b] 13.07.10, 11:37 Spryciaro! To słowo nie jest politycznie niekorekcyjne! :D Odpowiedz Link Zgłoś